Carissa Női Foci Bajnokság

Lányoké a pálya

Női foci kupa

Újra indul a női pontvadászat a Markó Lajos Kispályás Labdarúgó Bajnokság Carissa Osztálya. A lebonyolítás az elmúlt évekhez hasonlóan a már jól bevált forgatókönyv szerint történik, vagyis nagyszerű női tornákon (négy ilyen alkalom lesz) lehet bajnoki pontokat gyűjteni. Az első állomás az Ádám Anita Emléktorna lesz. Anitára fogunk emlékezni focival, mozgással és mécsest gyújtva.

A folytatásban már 2019-ben a Nemzeti Kupán, március 15-én lesz lehetőség kupát nyerni és pontokat gyűjteni. A harmadik kör az Akarat Ereje Kupa májusban a Duna-parton. Itt Szatmári Ádám megsegítése és egy remek nap eltöltése közösen a cél, amit ismét focival fogunk elérni, miközben újra gyűlhetnek a bajnoki pontok és potyoghatnak a gólok. A zárása a várhatóan igen izgalmas évadnak egy olyan befejező rendezvény ahol végleg eldőlnek az akkor még nyitott kérdések és azon a napon már nem csak a torna győztese örülhet, hanem a bajnok és a bajnoki dobogón végzők is.

Tehát ismét megcsodálhatjuk a tehetséges lányokat és megint meg fogjuk tapasztalni, hogy a női foci egy remek sport. Hajrá lányok! 

Videó

nincs feltöltött tartalom