AA Mozgásstúdió Női Foci Kupa 2023

Esemény ideje: 
2023. június 3. szombat 09:00
Oszd meg másokkal!

2023. június 3-án, szombaton folytatódnak a küzdelmek a 2022/2023. évi Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság harmadik fordulójában. A helyszín ezúttal a DLSZ Aréna, ahol a csapatok újra bebizonyíthatják, hogy a nőknek is helyük van a pályán. Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával az első, második és harmadik helyen végzett csapat díszoklevelet, kupát és érmet vehet át a nap végén.

Támogatónknak, az AA Mozgásstúdió és BÁZIS vezetőjének köszönhetően, ismét nagyszerű különdíjakkal ajándékozzuk meg a legjobbakat. Természetesen, kiosztásra kerül a DLSZ + díj és a Miklós István - “A Nap Pillanata” díj is. A nap végén a dobogós csapatok pedig kupákat, egyedi érmeket, díszokleveleket, valamint egy-egy focilabdát vehetnek át a díjátadó ünnepségen! Továbbá a Carissa Sportegyesület jóvoltából egy értékes és különleges különdíj is gazdára talál.

Sok szeretettel várjuk a csapatok jelentkezését, egy remek hangulatú, gólokban és szebbnél szebb pillanatokban gazdag labdarúgó tornára!

Hiszen itt az idő újra pályára lépni!

További információ a rendezvényről:

Időpont: 2023. június 3. szombat 09:00 - 14:00 óra
Helyszín: DLSZ Aréna (Dunaújváros, Radnóti Miklós utca 6.)
A torna engedélyezője: MLSZ Fejér Vármegyei Igazgatóság
Főtámogató: DMJV Önkormányzata
Támogató: AA Mozgásstúdió Dunaújváros, Decathlon Sportáruház Dunaújváros, Carissa Sportegyesület, Édes Pizzéria, ST Solar
Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
Nevezhető csapat: 6 csapat
Nevezhető játékos létszám: 12 fő
Jelentkezés: dmjv.dlsz@gmail.com
Telefon: +36-70-616-5941

Nőnapi Carissa Kupa díjazása:

1. hely: kupa, 12 darab érem, díszoklevél, Kipsta focilabda
2. hely: kupa, 12 darab érem, díszoklevél, Kipsta focilabda
3. hely: kupa, 12 darab érem, díszoklevél, Kipsta focilabda
Legjobb játékos: díszserleg, díszoklevél, AA Mozgásstúdió és BÁZIS ajándékcsomag, ST Solar ajándék
Legjobb kapus: díszserleg, díszoklevél, AA Mozgásstúdió és BÁZIS ajándékcsomag, ST Solar ajándék
Gólkirály: díszserleg, díszoklevél, AA Mozgásstúdió és BÁZIS ajándékcsomag, ST Solar ajándék
DLSZ+: díszserleg, díszoklevél, AA Mozgásstúdió és BÁZIS ajándékcsomag, ST Solar ajándék
Miklós István-díj "A Nap Pillanata": díszserleg, díszoklevél, AA Mozgásstúdió és BÁZIS ajándékcsomag, ST Solar ajándék
Carissa SE díj: díszserleg, díszoklevél, ST Solar ajándék

KÖRMÉRKŐZÉSEK
09:00 BARACS SE 0 - 5 DPASE-SÁRKERESZTES
09:30 KRISTON SE 0 - 12 KECSKEMÉTI LC
10:00 DPASE-SÁRKERESZTES 3 - 2 ENYING VSE
10:30 BARACS SE 6 - 0 KRISTON SE
11:00 KECSKEMÉTI LC 2 - 0 ENYING VSE
11:30 KRISTON SE 1 - 12 DPASE-SÁRKERESZTES
12:00 ENYING VSE 1 - 1 BARACS SE
12:30 DPASE-SÁRKERESZTES 3 - 1 KECSKEMÉTI LC
13:00 ENYING VSE 3 - 0 KRISTON SE
13:30 KECSKEMÉTI LC 3 - 1 BARACS SE
 EREDMÉNYHIRDETÉS

III. FORDULÓ (DLSZ Aréna, Dunaújváros, 2023. június 02. szombat) „Újra a szabadban!”

Nagyon vártuk már, hogy a hölgyeknek szervezett tornák is kikerüljenek végre a sportcsarnokok falai közül és újra a szabadban pattogjon a lányoknak is a labda. A DLSZ Arénában reggel 9 órakor kezdődtek a meccsek, körmérkőzéses lebonyolításban. Rengeteg, mindösszesen 56 (!) gól esett és az égiek is a rendezvény mellé álltak, hiszen ragyogó napsütésben játszhattak a csajok.

A nagy favorit DPASE-Sárkeresztes minden találkozóját megnyerve imponáló, 23-4-es gólaránnyal utasította maga mögé a mezőnyt, bár végül a tornát a bronzérmes helyen záró (a Baracsot megelőző) Enying rendkívül megnehezítette a dolgukat. Ezen a mérkőzésen egy góllal bizonyult jobbnak a DPASE-Sárkeresztes. (3:2) A legutóbbi torna győztese a Kecskeméti LC nagyot küzdött, de ezúttal meg kellett elégedniük a második hellyel.

Első alkalommal láthattuk vendégül a Kriston SE csapatát. A Martonvásárról érkező lányok, még csak a szárnyukat bontogatják. A serdülő és ifjúsági korú játékosokból álló alakulat üde színfoltjai volt a tornának. Vezetőjük a többszörös Magyar Bajnok és Magyar Kupa győztes egykori válogatott játékos Kriston Attila az eredményhirdetésen elmondta, hogy örültek annak, hogy itt lehettek, és igaz, hogy most még csak tanulni jöttek, de a jövőbe tekintve, ígérik, hogy hagynak majd nyomot a női labdarúgásban.

A torna szervezői a hatalmas lelkesedést különdíjjal jutalmazták csakúgy, mint tündéri 12 éves kapusukat, Bajnok Bettinát, aki stílusosan egy angyalszárnyat vehetett át a Carissa SE elnökétől Tóth Imrétől. Repülj magasra kicsi lány! A lányok ismét elkápráztattak mindenkit, és szerencsére hamarosan újra láthatjuk őket, hiszen rövidesen érkezik a bajnokság záró fordulója. Ismét kuparendszerű lebonyolításban.

Neszvecskó Zorica az AA Mozgásstúdió Nyári Amatőr Kispályás Labdarúgó Torna főszervezője: Ragyogó napsütés, kiváló csapatok, bombagólok, remek hangulat, csodás díjak, mi kell még. A mai napon ismét nagy szeretettel vártuk az AA Mozgásstúdió Női Foci Kupára jelentkező csapatokat a DLSZ Arénába. Minden adott volt a torna tökéletes lebonyolításához, hisz a jó időt megrendeltük, Szűcsné Nagy Zsuzsa bőséges büfékínálattal készült, a jó hangulatot minden résztvevő hozta magával, az izgalmakkal teli mérkőzésekről pedig a ️csapatok gondoskodtak. Úgy gondolom, hogy egy nagyszerű napot és egyben egy remek tornát tudhatunk magunk mögött, hisz számtalan szenzációs megmozdulásnak, valamint bombagólnak lehettünk szemtanúi. Még egyszer szeretnék gratulálni minden ️csapatnak és a különdíjasoknak is egyaránt.

DLSZ Női Foci Kupa 2023

AA MOZGÁSSTÚDIÓ NŐI AMATŐR KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA / 2022-2023 ÉVI MARKÓ LAJOS VÁROSI BAJNOKSÁG III. FORDULÓ VÉGEREDMÉNY 2023
HELY CSAPAT M GY D V RG - KG PONT
1.  DPASE-SÁRKERESZTES 4 4 0 0 23 - 4 12
2.  KECSKEMÉTI LC  4 3 0 1 18 - 4  9
3.  ENYING SE  4 1 1 2 6 - 6 4
4.  BARACS SE 4 1 1 2 8 - 9 4
5.  KRISTON SE 4 0 0 4 1 - 33 0

DLSZ 2023 Női foci kupa

Vigh György, a DPASE-Sárkeresztes csapatvezetője a torna győztes csapata: Köszönjük a lehetőséget, hogy ismételten egy jól szervezett tornán vehettünk rész!  Kiváló csapatok ellen játszhattunk és sikerült jó helyezést elérnünk ! Kellemes színfoltja volt a tornának a Martonvásári csapat, akiknek sok sikert kívánunk a továbbiakban! Gratulálok minden csapatnak, hogy sportszerűen küzdöttek és nagyobb sérülés nélkül zajlottak a mérkőzések!

Berki-Farkas Annamária,Kecskemét LC, a torna második helyezettje: Köszönjük, hogy részt vehettünk a Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság harmadik fordulójában. Csapatunk minden tagja igyekezett a lehető legjobb teljesítményt nyújtani, ennek köszönhetően sikerült megszereznünk a második helyezést. Minden résztvevőnek gratulálunk, kiváltképpen a DPASE - Sárkeresztes csapatának, igazán megérdemelték a győzelmet. A Kriston SE csapatának üzenjük, hogy nagyon büszkék lehetnek magukra, csak így tovább!

Halász Nikolett, az Enying VSE csapatvezetője a tona bronzcsapata: Csapatunk nagyon jól érezte magát a tornán, szerencsére feljutottunk a dobogóra, sikerült a harmadik helyen végeznünk. Köszönjük a lehetőséget a szervezőknek! Gratulálunk a többi résztvevőnek, és külön gratulálunk a Kriston SE csapatának, nagyon ügyesek voltak! Reméljük a továbbiakban is találkozunk majd a tornákon!

Barabás Mihály, Márton László, Halász Zsanett

Halász Zsanett, a torna legjobb kapusa (Enying VSE): A csapatunk mindvégig kitartóan és lelkesen küzdötte végig a mérkőzéseket, így jutottunk el egy nagyon izgalmas harmadik helyre. Nagyon büszke vagyok a lányokra, mert igazi csapatmunka volt! Külön köszönöm, hogy engem választottak meg a legjobb kapusnak, hiszen kiváló kapus teljesítményeket és zseniális védéseket láthattunk a kupán. Köszönöm szépen!

Ésik Enikő, a torna legjobb jàtèkosa (Kecskeméti LC): Csapatunk a mai napon Dunaújvárosban, egy színvonalas tornán vett részt, amelyre 9 játékossal érkeztünk. Az öt csapatos tornán nagy iramú, olykor küzdelmes meccseket játszottunk. Négyből egy meccsen alulmaradtunk, a többin viszont győzedelmeskedni tudtunk, így a második helyen zártunk. Külön öröm számomra, hogy én kaptam a “Legjobb játékos” különdíjat. Köszönjük a lehetőséget, valamint gratulálok a résztvevő csapatok játékosainak és vezetőinek, továbbá a szervezőknek a torna színvonalas lebonyolításához.

Szabó Anita, a torna gólkiràlynője és a Miklós Istvàn díj nyertese: Köszönjük a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség àllandó munkáját! Nagyon jól érzetük magunkat! Külön öröm számomra, hogy nem csak a gólkiràlynői címet sikerült elnyernem a többi játèkos elől, hanem a szervezők a Nap pillanatáért járó elismeréssel is megjutalmaztak, mindemellett a nap végén még a tornát is megnyertük. Gratulálok minden csapatnak és kellemes pihenést a DLSZ-nek és csapatoknak is!

DLSZ Női Kupa DPASE 2023

Kriston Attila, a Kriston SE vezetője: Köszönjük szépen, hogy részt vehettünk a tornán. Gratulálunk az összes csapatnak, nagyon jól játszottak! Mi még az út elején járunk és sokat tanulunk a közösen eltöltött idők alatt és nagyon sokat tapasztalunk a tornákon is. Szeretnénk mi is részesei lenni ennek a bajnokságnak, hiszen nagyon kedvesen fogadtak minket és sok pozitív élményt kaptunk! Azon vagyunk, hogy minél előbb  mi is kellően jó csapattà váljunk. Mégegyszer köszönjük, hogy Dunaújvárosba lehettünk egy ilyen fantasztikus közegben!

Bajnok Betti, a Carissa díj nyertese (Kriston SE): Óriási megtiszteltetés volt számomra, hogy ott lehettem ilyen fiatalon egy ilyen tornán, a felnőttek között. Nagyon jól éreztem magam és nagyon megtisztelő, hogy a Carissa SE díját is megkaphattam. Szeretném megköszönni a többi csapat játékosainak bíztatását! Amit külön szeretnék kiemelni és megköszöni, az enyingi lányoktól kapot érmet és labdát! Nagyon kedves volt velem mindenki és a végén sikerült teljesen elérzékenyülni! Mégegyszer köszönöm! Igazán örülök, hogy ott lehettem ezen a szép napon! 

AA MOZGÁSSTÚDIÓ NŐI AMATŐR KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA DÍJAZOTTJAI 2023
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  DPASE-DUNAÚJVÁROS 
2. HELY  KECSKEMÉTI LC 
3. HELY  ENYING SE
AA MOZGÁSSTÚDIÓ NŐI AMATŐR KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA KÜLÖNDÍJASOK 2023
JÁTÉKOS  ÉSIK ENIKŐ (KECSKEMÉTI LC)
KAPUS  HALÁSZ ZSANETT (ENYING SE)
GÓLKIRÁLYNŐ  SZABÓ ANITA (DPASE-SÁRKERESZTES)
DLSZ+ DÍJ  KRISTON SE CSAPATA
MIKLÓS ISTVÁN DÍJ  SZABÓ ANITA (DPASE-SÁRKERESZTES)
CARISSA SE DÍJ  BAJNOK BETTINA (KRISTON SE)

 Képek a kupáról