DLSZ+

DLSZ+

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség 2017. augusztus 20-án, Nemzeti Ünnepünk alkalmából vezette be és adományozta oda első alkalommal a DLSZ PLUSZ díjat, amit az a személy (játékos, néző, szurkoló, támogató, sportvezető) vagy csapat kaphat, aki az adott sportnapon extra teljesítményt nyújt, vagy viselkedésével, hozzáállásával esetleg példaértékű cselekedetével rászolgál erre az elismerésre. A DLSZ+ díj nem kerül minden rendezvényünkön átadásra, hiszen csak különleges esetekben ítéljük oda ezt az elismerést.

1. A szövetség az első díjat 2017. augusztus 20-án megrendezett sportnapon - az eseményt megmentő sportvezetőnek, Zemankó Zoltánnak adta át, mert gyors és hatékony intézkedésének köszönhetően sikerült új helyszínt biztosítani a rendezvénynek és így nem maradt el.

2. Az I. VitalSport nap keretein belül a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség és a Dunaújvárosi Decathlon Áruház közösen szervezte meg a VitalSport Foci Kupát, melynek létrejöttében oroszlánrészt vállalt a Decathlon Áruház főszervezője Németh Kitti. Ezért a szövetség vezetői neki ítélték oda a díjat, amit a szervezésben nyujtott kiváló munkájának eredményeképpen vehetett át.

3. Első alkalommal írtuk ki a Diablo Kupát, melyet a dunaújvárosi Diablo Pizzéria támogatásával közösen szerveztünk az amatőr kispályás labdarúgó csapatoknak. Az önzetlen támogatásáért DLSZ+ díjat vehetett át Ábrahamovics Gábor, aki a rendezvény végén (a segítő munkán és a támogatáson túl) minden csapatnak, játékosnak friss, forró pizzát is átadott.

4. Szabadság Kupa egyik üzenete, hogy október 23-án megemlékezzünk az 1956-os Magyar hősökre és sporttal tisztelegjünk emlékük előtt. A Bácsbokodról érkező RUFORM alakulata ekkor is, és már számos más alkalommal is eljött Dunaújvárosba, hogy rendezvényeinken részt vegyen. A csapatot Aladics Tamás csapatvezető rendszeresen 140 kilométert (oda-vissza 280 km) utaztatva szerepelteti a dunaújvárosi tornákon ezúttal azért, hogy velünk együtt ünnepeljen és sportolhasson ezen a jeles napon. A díjat Nemzeti Ünnepünkön, nagyszerű tevékenységéért, Aladics Tamásnak ítélte oda a DLSZ.

DÍJAZOTT ELISMERÉS ESEMÉNY DÁTUM
ZEMANKÓ ZOLTÁN HATÉKONY INTÉZKEDÉS XI. STRANDFOCI KUPA 2017.08.20.
NÉMETH KITTI SZERVEZÉSI MUNKA I. VITALSPORT KUPA 2017.09.02.
ÁBRAHÁMOVICS GÁBOR TÁMOGATÓI SEGÍTSÉG I. DIABLO KUPA 2017.10.07.
ALADICS TAMÁS CSAPATVEZETŐI MUNKA IV. SZABADSÁG KUPA 2017.10.23.

Zemankó Zoltán a DLSZ+ díjazottja: Nagyon örülök annak, hogy Dunaújváros mindig is lüktető sportélettel büszkélkedhetett. Így van ez napjainkban is, akár a professzionális, akár a szabadidős sportról beszélünk. Külön öröm számomra, hogy a Dunaújváros MJV önkormányzata szívügyének tekinti az egészséges életmódra nevelést, a sportot és annak támogatását. A szabadidős sportok közül a legnagyobb bázissal a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség rendelkezik. Hétről-hétre mutatnak alternatívát a fiatalok számára, ha a mozgás öröméről van szó. Ilyen volt az Augusztális keretein belül megrendezésre kerülő Strandfoci kupa, amely a rossz idő miatt ebben az évben teremben zajlott. A korábbi években én is szívesen versenyeztem, azonban ebben az évben nézőként voltam jelen a lelátón. Csalódnom így sem kellett, hiszen remek mérkőzéseket láthattam és a Dunaújvárosi Egyetem fiatal futsalosai is jól szerepeltek a megmérettetésen. A rendezvény megvalósulásában nyújtott segítségért a kupa szervezői díjjal kedveskedtek (DLSZ+ díj) amit ezúton is köszönök. De szeretném megköszönni Budai János Úr közbenjárását is, hogy az egyetemen valóban méltó helyen kerülhetett megrendezésre az esemény. Remélem jövőre ismét találkozunk.

- Zemankó Zoltán a Dunaferr DUE Renalpin Futsal Club operatív vezetője

Németh Kitti a DLSZ+ díjazottja: Hatalmas meglepetés és megtiszteltetés volt számomra, amikor nekem ítélte a DLSZ zsűrije a DLSZ + díjjat a Vitálkupa alkalmával. Egy remek együtt működésnek köszönhetően jött létre ez a nap, áruházunk Vitálsport rendezvény keretein belül a felnőtt csapatoknak Vitálkupa és a kicsiknek Ovi foci kupa néven. A Vitálsport napon célünk, hogy a lehető legtöbb gyermek látogasson elhozzánk, azzal a céllal, hogy megtalálja a neki leginkább tetsző sportot, amit akár a jövőben űzni is fog. A velünk együttműködő egyesületek egy 15-20 perces bemutató keretein belül mutatják be sportjukat és lehetőséget biztosítanak a gyerekeknek a kipróbálásra. Ezen felül természetesen megjelennek a gyerekek kedvenc programjai is ilyenkor a lovaglás, íjászat, roller és görkori kipróbálási lehetőségek. Fesztivál hangulatot igyekszünk ilyenkor nyújtani az étel árusokkal (kürtöskalács, vattacukor, jégkása), valamint a zene és a jó hangulat segítségével. A nap végén szerencsére minden résztvevő kisgyerek kapott ajándékot, így csak boldog arcokkal találkoztunk. A Vitálkupa szuper lebonyolítása abszolút a DLSZ érdeme, hiszen profi hozzáállásuk és szervezőkészségük példaértékű. Mi a Decathlon részéről, maximálisan igyekeztünk támogatni őket amivel saját energiáinkból csak lehetett. Egy nagyon jó hangulatú, baráti kispályás kupa jött létre, ami hozta a várakozásinkat és biztos vagyok benne, hogy a jövőben lesz még ennek folytatása, akár sokkal jobb körülmények között is! A Decathlon Dunaújvárosi áruházára maximálisan számíthatnak, ebben biztos vagyok! 

- Németh Kitti a Dunaújvárosi Decathlon Áruház Vital sportnap főszervezője

Ábrahámovics Gábor a DLSZ+ díjazottja: Nagy örömünkre szolgált, hogy ennyi sportszerető embert sikerült megmozgatnunk és ilyen profi módon lett a rendezvény megszervezve! Ebből is látszik, hogy mennyire felkészült a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség stábja. Jó volt látni az örömöket a játékosok arcain, látni hogy ez a sportág mennyi értékes dologgal, milyen élménykkel ajándékozza meg a benne és mellette lévőket. Az eredményeket és a mérkőzéseket tekintve úgy gondolom, hogy nívós mezőnnyel zajlottak a küzdelmek és rendkívül kiélezett volt minden párharc, így a döntő is! Külön örömet jelentett számomra az a serleg (DLSZ+), amit a díjátadón kaptam az eddigi munkámért! Itt megjegyezném azt, hogy ez az érdem leginkább a kollégáimé a pizzériában akik nélkül ezek az együttműködések és sikeres rendezvények nem jöhettek volna létre! (A kupát be is vittem a konyhára a többieknek és ékesen díszeleg az elismerés jelképeként) Az egész nap pozitívumokkal szolgált, ebből kiindulva szeretnénk hogy a Diablo Kupa jövőre is megrendezésre kerüljön, hasonlóan színvonalas közreműködéssel és hogy esetleg az idei bajnok jövőre is megmutassa, kik a pálya ördögei .

- Ábrahámovics Gábor a (Diablo Pizzéria vezetője és a kupa névadó támogatója

Aladics Tamás a DLSZ+ díjazottja: Először is szeretném megköszönni a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek a díjat, meglepetésként ért. Nem gondoltam volna, hogy én kapom. Megtisztelő számomra, mivel más tornákon még nem találkoztam ilyen elismeréssel.  Nagyon vártuk már ezt a kupát. Egy jó összetételű kerettel érkeztünk, amit úgy gondolom a jó eredmény is mutat. Reméljük legközelebb sikerül a dobogón végezni. A torna során pozitív élményekkel gyarapodtunk, az elmúlt két év legjobb helyezését értük el. Nem volt könnyű a csoportból való továbbjutás, három csapat is 7 pontot szerzett a csoportmérkőzések során. Végül az egymás elleni eredmény alapján sikerült az egyenes kieséses szakaszba jutnunk. Ott már sajnos elfáradtunk az egész napos küzdelmek során és így csak a 4. helyet tudtuk megszerezni. További terveink között szerepel a jövő évi tornák valamelyikén való részvétel.  Köszönjük a szövetségnek a remek szervezést, és hogy lehetőségünk volt a tornán részt venni. 

 - Aladics Tamás a Ruform (Bácsbokod) csapatvezetője

Jelenlegi hely