DLSZ 2017/2018 Bajnokai

DLSZ 2017/2018 Bajnokai

Oszd meg másokkal!

Éliás Zsolt (csapatvezető) Karmacsi Autó FC: Az idei évben címvédésre készültünk, bár tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz, mert több csapat is igényt tartott a bajnoki elsőségre. Nagyszerűen kezdtük a szezont, ami kitartott egész évben. Pontot sem veszítve, amely talán egyedülálló a bajnokság történetében - azt gondolom teljesen megérdemelten lettünk elsők és szereztük meg a 20. bajnoki címünket. Ezt támasztja alá az is, hogy mi lőttük és mi kaptuk a legkevesebb gólt. Gratulálok csapatomnak az egész évi teljesítményéhez, és köszönjük Karmacsi Tamásnak a támogatást!

Karmacsi Autó FC DLSZ 2018

2017/2018. ÉVI MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG
ACCERBIS I. OSZTÁLY VÉGEREDMÉNYE
1. KARMACSI AUTÓ FC 
2. STEELWORKERS
3. DUNAFERR VASAS

 

2017/2018. ÉVI MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG KÜLÖNDÍJAZOTTJAI
ACCERBIS I. OSZTÁLY - EGYÉNI DÍJAK
LOVÁSZ BÉLA DÍJ - A LEGJOBB GÓLLÖVŐK
ARANYCIPŐ  SZALÁNCZI GERGŐ 37 GÓL (KARMACSI AUTÓ FC)
EZÜSTCIPŐ  KŐVÁRI LÁSZLÓ 27 GÓL (KRMACSI AUTÓ FC)
BRONZCIPŐ  KOVÁCS ZSOLT 24 GÓL (STEELWORKERS)
TÖRÖK KÁLMÁN DÍJ - A LEGJOBB KAPUS
ARANYKESZTYŰ  GAÁL LEVENTE (KARMACSI AUTÓ FC)
EZÜSTKESZTYŰ  RADVÁNYI ÁRON (STEELWORKERS)
BRONZKESZTYŰ  GYALUS ZOLTÁN (SZP ASZTALOS)
FEJES LÁSZLÓ DÍJ - A LEGTEHETSÉGESEBB JÁTÉKOS
ARANYIFJÚ  DOROGI BENJAMIN (STEELWORKERS)
EZÜSTIFJÚ  BADI KRISTÓF (FEJÓ THERM) ÉS NAGY MÁRK (KARMACSI AUTÓ FC)
BRONZIFJÚ -
MARKÓ LAJOS DÍJ - A LEGJOBB JÁTÉKOS
ARANYLABDA  ARADI CSABA (KARMACSI AUTÓ FC)
EZÜSTLABDA  KŐVÁRI LÁSZLÓ (KARMACSI AUTÓ FC)
BRONZLABDA  REICHARD BÁLINT (SZIL-KER ABLAK)

Tapaszi József csapatvezető (Asztalos Gumiszerviz): Nagy öröm számomra, hogy a Dunaújvárosi Kispályás Labdarúgó Bajnokság legkiegyensúlyozottabb csoportját, a másod, azaz a Campus osztályt nagy csatákat vívva sikerült csapatommal megnyernünk. Mondhatnám, nem kis munka van benne, de inkább a csapategység, az egymás iránti tisztelet és az akarat diadalmaskodott. Remek találkozók, kiváló ellenfelek, sportszerű mérkőzések jellemezték az egész bajnokságot. Köszönetet szeretnék mondani, első sorban szponzorunknak, az Asztalos Gumiszerviznek, hogy két évig kitartott a csapat mellett és támogatásával részt vehettünk a bajnokságban és sok-sok kupán. Köszönet még a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek, hogy ilyen színvonalon tudja tartani ezt a bajnokságot és követhető információkkal látja el a csapatokat és a nézőket. A játékvezetők munkája is köszönetet érdemel. Nem utolsó sorban köszönet a játékosaimnak, akik végig hitték és elhitették velem, hogy bajnokok lehetünk. Megtörtént, és boldog vagyok. Jövőre ismét megpróbálunk a dobogó valamelyik fokára fellépni, hiszen címvédőként nem is lehetne más a cél. Ehhez kérjük a szövetség és a szurkolók segítségét, hiszen szurkolói klubot szeretnénk kialakítani, hogy közelebb hozzuk a város lakóit ehhez a remek sportághoz. Remélem a következő idényre elkészül a pálya új burkolata is, hogy méltó körülmények között játszhassák mérkőzéseiket ezek a remek csapatok, ezek a kiváló játékosok! Hajrá foci és hajrá újra a dobogóért!

Asztalos Gumiszervíz DLSZ 2018

2017/2018. ÉVI MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG
 A CAMPUS II. OSZTÁLY VÉGEREDMÉNYE
1.  ASZTALOS GUMISZERVÍZ 
2. GAZDAGOK ÉS SZÉPEK
3. AKRASZ BAU SE
A CAMPUS II. OSZTÁLY GÓLKIRÁLYA
A II. OSZTÁLY GÓLKIRÁLYA PAPP ATTILA 35 GÓL (GYALOG GALOPP) 

Gaszler Ferenc (csapatvezető) GasziSportVideo: A tavalyi IV. osztályú második hely után idén már III. osztályú bajnoki címet ünnepelhetünk! Nagyon izgalmas bajnokság volt, hiszen egész szezonban fej-fej mellett haladtunk a Kan-Ászok FC csapatával. Ősszel ők vertek meg minket, tavasszal pedig nekünk sikerült elcsenni tőlük a három pontot. Gratulálok nekik is a nagyszerű szezonhoz! A döntő mérkőzés a mi szempontunkból egy túl könnyű első félidőt hozott, hiszen 5:1 arányban vezettünk. Ekkor talán túlságosan is megnyugodtunk, már a kezünkben éreztük a bajnoki aranyat, azonban az ellenfél és az eső is hamar ébresztőt fújt, hiszen pillanatok alatt hármat rámoltak a kapunkba. A folytatásban nagy küzdelem folyt a pályán, de újabb gól már nem esett, így mi nyertük meg a döntőt. A teljes bajnokság során remek mérkőzéseket játszottunk, nagyszerű és sportszerű ellenfelek ellen léphettünk pályára! Köszönöm szépen a CSAPATomnak, hogy pénzt, időt és energiát nem sajnálva jártak nagy távolságokból a mérkőzésekre. A DLSZ-nek pedig köszönjük, hogy ilyen 'szuper bajnokságokban versenyezhetünk minden évben. A legnagyobb köszönet pedig természetesen a támogatónknak, Gászler Krisztiánnak (GasziSportVideo) jár! Köszönjük! Irány a II. osztály!

Gaszisportvideo DSLZ 2018

2017/2018. ÉVI MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG
DIABLO III. OSZTÁLY VÉGEREDMÉNYE
1. GASZISPORTVIDEO 
2. KAN - ÁSZOK FC
3. HANGOVER
A DIABLO III. OSZTÁLY GÓLKIRÁLYA
A III. OSZTÁLY GÓLKIRÁLYA SZABÓ LÁSZLÓ 54 GÓL (HANGOVER)

Kiss Milán (csapatvezető) Multisteel Hungary Kft.: A Multisteel Hungary Kft csapata a Markó Lajos IV. osztályban indult el a 2017/2018-as szezonban. Köszönjük a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek ezért a nagyszerű mezőnyért és lebonyolításért! Persze ez nem tudott volna megvalósulni, ha a szponzoraink Fehérvári Mária és Tőrkő István a Multisteel Hungary Kft tulajdonosai nem támogattak volna minket mindenben, amiért természetesen nagyon hálásak vagyunk! A csapat első meccsén az Elit Oldboys gárdájával találkoztunk. Sajnos ezen a mérkőzésen – talán még nem volt az új keret megfelelően összeszokva – 4:2-es vereséget szenvedtünk. Ezt követően aztán megrázva magunkat beindult a gépezet és jöttek sorban a jobbnál jobb eredmények. Ekkor már megvolt a csapattagok között az az összhang amire a szükség volt. Így ősszel az első vereséghez már csak győzelmek és mindössze két döntetlen társult. Kijelenthető az is, hogy izgalmas, kiélezett találkozókon lettünk őszi bajnokok. Szerencsére átmentettük a jó formánkat tavaszra, és tovább folytatódott a menetelés. Ennek volt köszönhető, hogy már négy fordulóval a bajnokság vége előtt bajnoki címet ünnepelhettünk. A csapat remek teljesítménye mellett meg kell említeni Balázs Sándor káprázatos góljait, aki 50 (!) találattal a bajnokság gólkirálya lett. Megjegyzem, hogy a tavaszi utolsó két meccsünk rendkívül izgalmasan alakult. Az akkor ezüstérmes helyen álló BLD gárdája nagyon nagy csatára kényszerített bennünket. Végül 4:3 arányban sikerült megnyernünk a találkozót, de nem volt egy könnyű győzelem. A végül 2. helyen végző Real Concord ellen, szintén nagy csatát vívtunk, de sajnos nem tudtuk begyűjteni a pontokat. Nekik akkor a győzelem a dobogó második fokát jelentette, nekünk pedig – mivel mi már ekkor behozhatatlan előnnyel vezettünk – nem volt könnyű motíválni a játékosokat extra erőfeszítésre. Ez okozhatta az utolsó mérkőzésen a 4:1-es vereséget. Reméljük a III. osztályban is sikerül majd szép sikereket elérnünk!  Még egyszer köszönöm a csapatnak a szép teljesítményt, a Multisteel Hungary Kft. vezetőségének a támogatást és persze DLSZ-nek, hogy lehetővé tette az indulásunkat a IV. osztályban!  Hajrá Multisteel!

Multisteel Hungary DLSZ 2018

2017/2018. ÉVI MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG
A IV. OSZTÁLY VÉGEREDMÉNYE
1. MULTISTEEL HUNGARY 
2. REAL CONCORD
3. BLD
A IV. OSZTÁLY GÓLKIRÁLYA
A IV. OSZTÁLY GÓLKIRÁLYA BALÁZS SÁNDOR 50 GÓL (MULTISTEEL HUNGARY)  

Bognár István (csapatvezető) Africas: Csapatom nagy tervekkel és megerősített játékoskerettel vágott neki a bajnokságnak. A tavaly – minimális különbséggel – elveszített bajnoki címet mindenképpen szerettük volna visszaszerezni. A játék öröme és a töretlen győzni akarás végül meghozta a sikert. A bajnokság felénél már magabiztos 9 pontos előnnyel vártuk a tavaszi folytatást. Tovább erősítettük az amúgy is erős keretet és a végén magabiztosan és nagy különbséggel sikerült újra bajnokságot nyerni. Köszönöm a fiúknak a hozzáállást és a sok nagyszerű pillanatot. Köszönöm a DLSZ szakembereinek hogy ismét megteremtették a lehetőséget arra, hogy kulturált környezetben, kiváló pályán tudjunk focizni és nyerni. Gratulálok a többi csapatnak is, és bízom benne, hogy ősztől ismét jó hangulatú mérkőzéseken tudjuk élvezni ezt a nagyszerű játékot!

 

2017/2018. ÉVI MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG
A DECATHLON SENIOR (35. ÉV FELETTIEK) OSZTÁLY VÉGEREDMÉNYE
1.  AFRICAS 
2. FEJÓ THERM KFT.
3. KISKOHÁSZ 
A DECATHLON SENIOR OSZTÁLY GÓLKIRÁLYA
A SENIOR OSZTÁLY GÓLKIRÁLYAI SALAMON MIKLÓS 39 GÓL (AFRICAS)

Futó János (csapatvezető) Sporik: Csapatunk az előző évekhez képest megfiatalodott. Vállalta a játékot Mészáros István, Dudás Péter, Virág László, Krajcsovics Adrián, illetve a kapuban tavasszal Sallai Sándor. Úgy gondolom, a csapatszellem és a hozzáállás eddig is kiváló volt, de ezt a kiemelkedő lendületet az újonnan érkezők hozták. A mérkőzéseken jól és eredményesen szerepeltünk, ennek lett az eredménye a bajnoki cím. Minden csapattársamnak nagyon köszönöm a hozzáállást és a részvételt. Még hosszú évekig tartó egészséget és játékot kívánok. A csoportbeli csapatoknak köszönjük a sportszerű játékot és további sikereket kívánok!

2017/2018. ÉVI MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG
CORSO OLD BOYS (42. ÉV FELETTIEK) OSZTÁLY VÉGEREDMÉNYE
1.  SPORIK 
2. FÜREDI PANZIÓ FC
3. PENTELEI ASZUK
A CORSO OLD BOYS OSZTÁLY GÓLKIRÁLYA
A CORSO OSZTÁLY GÓLKIRÁLYA KRAJCSOVICS ADRIÁN 28 GÓL (SPORIK)

Fehérvári József (csapatvezető) Baracs SE: Köszönetemet fejezem ki a DLSZ-nek hogy lehetőséget biztosítottak akár torna rendszeres lebonyolításban női labdarúgóknak a sportág népszerűsítésére. Lányainkkal minden tornán részt vettünk, izgalmas kemény csatákat nyertünk meg. Nagy szeretettel mondtam igent a felkérésre, hogy a Carissa női bajnokság zárófordulóját Baracson rendezzük meg. Remélem minden részt vevő csapat jól fogja érezni magát , annak tudatában is hogy az idei bajnokságot a Baracsi Hölgyek megnyerték ! Igaz a zárófordulóra nem készültünk külön mivel a Pest megyei bajnokságban szerepeltünk és a júniusi hónapban sikert-sikerre halmozva  (Pest megyei Déli-csoport bajnoki cím, Pest megyei Kupa győzelem, bajnokok tornája 3. helyezés) nagy terhelés volt a lányokon ezért pihenőt kaptak az elmúlt napokban. Bízunk benne hogy pihenten az újabb sikerre éhesen lépünk pályára. HAJRÁ FOCI ! HAJRÁ BARACS! HAJRÁ DLSZ! 

2017/2018. ÉVI MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG
A CARISSA NŐI OSZTÁLY VÉGEREDMÉNYE
1. BARACS SE 
2. IKARUSZ MAROSHEGY
3. HOLLER UNFC
A CARISSA OSZTÁLY - LEGJOBB GÓLLÖVŐI
ARANYCIPŐ BOZSIK BRIGITTA 28 GÓL (BARACS SE)
EZÜSTCIPŐ SÜVEGES ADRIENN (IKARUSZ MAROSHEGY)
BRONZCIPŐ FOLTÁN VIKTÓRIA (HOLLER UNFC)
A CARISSA NŐI OSZTÁLY LEGJOBB JÁTÉKOSA
ARANYLABDA BOZSIK BRIGITTA (BARACS SE)
A CARISSA NŐI OSZTÁLY LEGJOBB KAPUSA
 ARANYKESZTYŰ  KOVÁCS KLAUDIA (HOLLER UNFC)

...