2018. év

DLSZ Tisztelet díj

„Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Tisztelet díj”

A jogosultság feltételei

A „Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Tisztelet díj” kitüntetést, azon személynek vagy közösségnek adományozza a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség (DLSZ), aki a helyi labdarúgóéletben kiemelkedő szerepet tölt be, hozzájárul a dunaújvárosi labdarúgás színvonalának emeléséhez, népszerűsítéséhez, példaértékűen kiváló, magas színvonalú munkát végez, megbízható, magatartása és kötelességtudata elismerésre méltó, a labdarúgás területén elért eredményeivel, teljesítményével a város érdekeit szolgálja, és Dunaújváros jó hírnevét öregbíti.

DLSZ Játékvezetői Díj 2018/2019

Játékvezetői díj befizetése a 2018/2019-as kispályás labdarúgó bajnokságokban való részvétel során résztvevő csapatok számára.

II. Duna FIFA E-Sport Kupa

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség második alkalommal hirdeti meg Duna Fifa e-Sport kupát, melynek célja, hogy még többen csatlakozzanak a DLSZ e-Sport csapatához és együtt képviseljük Dunaújvárost a bajnokságban! Az eSport kupa 2018. december 29.

Fejér Megye Bajnoka - Foci Kupa

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság Kispályás Bizottsága első alkalommal, de hagyományőrző céllal útjára indítja a Fejér Megye Bajnoka elnevezésű kispályás labdarúgó tornát, melynek elsődleges célja, hogy Fejér Megye legjobb kispályás csapatát kihírdesse!

II. Adventi Foci Kupa - Családok Átmeneti Otthona

II. Adventi Foci Kupa - Családok Átmeneti Otthona

Suli Kupa I. Forduló

Lassingleitner Fruzsina (DLSZ) Gyermek,- és Ifjúsági bizottsági tag és a Suli Foci szervezője

Foci 35 év felett

Tizenkettedik alkalommal rendezi meg a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség a 35 év feletti labdarúgók számára az Acerbis Old Boys Kupát, december 22-án, szombaton. A helyszín ezúttal is a Dunaújváros Sportcsarnok lesz. Remek mérkőzések és nagyszerű játékosok várják ezúttal is a kilátogatókat.

Oldalak