Fejér Megye Bajnoka - Foci Kupa

Fejér Megye Bajnoka 2018.

Esemény ideje: 
2018. december 8. szombat 10:00
Oszd meg másokkal!

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság Kispályás Bizottsága első alkalommal, de hagyományőrző céllal útjára indítja a Fejér Megye Bajnoka elnevezésű kispályás labdarúgó tornát, melynek elsődleges célja, hogy Fejér Megye legjobb kispályás csapatát kihírdesse!

A tornára az MLSZ adatbázisában a székesfehárvári és dunaújvárosi bajnokságok 2017/2018-es év első három helyezett csapatai kapnak meghívást, akik 2018. december 8-án küzdenek meg a Fejér Megye Bajnoka serlegéért Dunaújvárosban! A meghívást elfogadó csapatok hidegcsomagot és emlék-oklevelet kapnak az igazgatóságtól, valamint az első három helyezett csapat kupát és érmet kapnak a nap végén. A fődíj a hírnév és a vándorserleg mellett egy 12 fős 2 éjszakás Wellnes hétvége biztosítása a csapat számára! 

A torna a Dunaújvárosi Egyetem Sportcsarnokában lesz megrendezve, melyre várjuk a szurkolókat és nézőket. A rendezvény ingyenesen tekinthető meg!

További információ a rendezvényről:

A Fejér Megye Bajnoka torna szervezője:

 • Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság Kispályás Bizottság

A Fejér Megye Bajnoka támogatója:

 • Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság
 • Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata

A Fejér Megye Bajnoka célja:

 • Fejér megye legjobb amatőr kispályás labdarúgó csapata címének megszerzése
 • Az amatőr 5 + 1 rendszerű kispályás labdarúgás népszerűsítése
 • Megyei szintű torna megszervezése
 • Hagyományteremtő rendezvény elindítása Fejér megyében
 • A rendezvény későbbi országos szintűre emelése, az ország legjobb kispályás labdarúgó csapatának kihirdetése

A Fejér Megye Bajnoka időpontja:

 • 2018. december 8. szombat 11.00 - 17.30

A Fejér Megye Bajnoka helyszíne:

 • Dunaújvárosi Egyetem (2400 Dunaújváros, Táncsics Mihály út 1/A.)

A Fejér Megye Bajnoka résztvevői:

 • Az MLSZ adatbázisában a székesfehárvári és dunaújvárosi bajnokságok 2017/2018-es év első három helyezett csapatai.

Fejér Megye Bajnoka Torna díjazása:

 • 1. hely: Vándorserleg + kupa + 12 darab érem + díszoklevél + 12 fő részére 3 nap 2 éjszaka wellness hétvége
 • 2. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél
 • 3. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél
 • 4-5-6, hely: díszoklevél

Fejér Megye Bajnoka különdíjai:

 • Torna válogatottja (1 kapus, 5 mezőnyjátékos) és a bajnok csapatvezető: emléktárgy
I. FEJÉR MEGYE BAJNOKA TORNA - DUNAÚJVÁROS 2018
DUNAÚJVÁROS, 2018. DECEMBER 8. SZOMBAT
11.45 A TORNA HIVATALOS MEGNYÍTÓJA
12.30 KARMACSI AUTÓ FC  0 - 0  STEELWORKERS
13.05 DUNAFERR VASAS  0 - 5  SÁRÉPSZER KFT.
13.40 STEELWORKERS  2 - 0  SÁRÉPSZER KFT.
14.15 DUNAFERR VASAS  1 - 2  KARMACSI AUTÓ FC
14.50 STEELWORKERS  1 - 5  DUNAFERR VASAS
15.25 KARMACSI AUTÓ FC  3 - 1  SÁRÉPSZER KFT.
16.15 A TORNA EREDMÉNYHÍRDETÉS
I. FEJÉR MEGYE BAJNOKA TORNA - DUNAÚJVÁROS 2018
HELYEZETT CSAPATOK, DÍJAZOTTAK
1. HELY  KARMACSI AUTÓ FC 7 PONT
2. HELY  STEELWORKERS 4 PONT
3. HELY  SÁRÉPSZER KFT. 3 PONT
4. HELY  DUNAFERR VASAS 3 PONT
I. FEJÉR MEGYE BAJNOKA TORNA - ÁLOMCSAPATA
KAPUS  RADVÁNYI ÁRON (STEELWORKERS)
JÁTÉKOS  KŐVÁRI LÁSZLÓ (KARMACSI AUTÓ)
JÁTÉKOS  ARADI CSABA (KARMACSI AUTÓ)
JÁTÉKOS  NÉMETH TAMÁS (DUNAFERR VASAS)
JÁTÉKOS  DOROGI RENÁTÓ (STEELWORKERS)
JÁTÉKOS  VÉGH TIBOT (SÁRÉPSZER KFT.)
CSAPATVEZETŐ  ÉLIÁS ZSOLT (KARMACSI AUTÓ)

A Karmacsi Autó együttese nyerte meg az első alkalommal megrendezett Fejér Megye Bajnoka elnevezésű kispályás labdarúgó tornát az egyetemi sportcsarnokban.

Fejér Megye Bajnoka DSLZ 2018

A Dunaújvárosi Egyetem sportcsarnokában rendezték meg szombaton délután a Fejér Megye Bajnoka elnevezésű kispályás labdarúgó tornát. Az első alkalommal, de nem titkoltan hagyományteremtő céllal megrendezett viadalt a Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóságának Kispályás Bizottsága szervezte, s a négycsapatos tornán a dunaújvárosi Acerbis Osztály 2017/2018-as pontvadászatának első három helyezettje, a Karmacsi Autó, a Steelworkers és a Dunaferr Vasas mellett a székesfehérvári Alba Liga tavalyi bajnoka, a Sárépszer Kft. együttese vett részt.

Sárépszer Kft DLSZ 2018

Ahogy az a mezőny erősségéből sejthető volt, óriási csatát vívtak egymással a tornán induló csapatok, a kiélezett küzdelemre jellemző, hogy egyik gárda sem tudta hibátlan teljesítménnyel befejezni a tornát. A megye bajnokának járó címet először az Acerbis Osztály tavalyi bajnoka, s az idei szezonban is hibátlanul álló Karmacsi Autó együttese gyűjtötte be két győzelemmel és egy döntetlennel, megelőzve a Steelworkers és a Sárépszer együtteseit, míg a negyedik helyen a Dunaferr Vasas gárdája végzett.

Fejér Megye Bajnoka 2018

Bencsik István MLSZ Fejér Megyei Igazgatóságának Társadalmi elnöke: Szeretnék gratulálni minden közreműködőnek és résztvevőnek, hogy egy igen rangos tornát tudtunk megszervezni Fejér Megye legjobb kispályás csapatai számára. A MLSZ Fejér Megyei Igazgatóságának Kispályás Bizottsága megalakulásakor egyik fontos célként tűzte ki, hogy fellendítse a nagyobb városok közötti összhangot és minél szélesebb körben népszerűsítse a grassrootson belül az 5+1-es labdarúgást. Remek mérkőzéseket láthattunk és izgalommal teli napot zártunk, hiszen csak az utolsó mérkőzéseken dőlt el a végső sorrend. Minden elismerésem a csapatvezetőknek és a játékosoknak, valamint gratulálok a győztes csapatnak és a különdíjazottaknak. Továbbá köszönettel tartozunk Dunaújvárosnak, hogy remek  és méltó házigazdája volt az I. Fejér Megye Bajnoka Tornának.

Fejér Megye Bajnoka Dunaújváros

Dr. Sűrű Renáta DMJV jegyzője: Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata nevében, ismerősként köszöntöm a résztvevő csapatokat. Nagy öröm városunknak, hogy egy ilyen rangos eseménynek lehettünk a házigazdái, hiszen ezzel a rendezvénnyel útjára indította a Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatósága a Bajnokok Tornáját. Minden ilyen eseménynek szívesen biztosít helyszínt és támogatást önkormányzatunk. Bízom abban, hogy minden hasonló indíttatású esemény közelebb visz a célhoz, miszerint régi fényében ragyogjon a Nemzet Sportvárosa cím. Külön öröm volt számomra, hogy a kiváló sportemberek sportszerűen, de keményen játszottak és atrocitásoktól mentesen zajlottak a mérkőzések. Az eredményhirdetést követően végül a Karmacsi Autó FC csapata emelhette a trófeát a magasba és győzedelmeskedhetett Dunaújvárosban és Fejér Megyében. Gratulálok a csapatoknak és további jó munkát, kitartást kívánok a szervezőknek és a versenyzőknek egyaránt a következő évre!  Áldott békés ünnepeket kívánok mindenkinek!  

Karmacsi Autó FC 2018

Éliás Zsolt a bajnok csapat csapatvezetője (Karmacsi Autó FC): Nagyszerű ötletnek tartjuk, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatósága és a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség közösen megszervezte és elindította a Fejér Megye Bajnoka tornát! Reméljük hagyománnyá válik és idővel kibővül a megye más városáinak bajnokágával is. Számunkra kissé nehezen indult a torna, hiszen egy döntetlennel kezdtünk a Steelworkers csapata ellen. A második mérkőzés volt a fordulópont, ahol az utolsó pillanatokban egy szerencsés góllal megszereztük a győzelmet a Dunaferr Vasas ellen így már 4 pontunk volt  akét mérkőzés alatt. Ilyenkor látszik, hogy milyen jó csapatok vannak és izgalmas egy ilyen jellegű torna, hiszen az utolsó (körben) Sárépszer elleni mérkőzésünk előtt még 3 csapat is megnyerhette a bajnoki címet. Csapatom ezen a meccsen játszott a legjobban és nyert 3-1-re a fehérvári Sárépszer ellen. Ezzel egy újabb trófeát tehetünk a vitrinükbe, aminek nagyon örülünk, hiszen történelmet írtunk Fejér Megyében. Köszönjük a nagyszerű szervezést és az értékes ajándékokat!

Petrás Gábor, a Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatósága Kispályás Bizottságának tagja és arendezvény főszervezője: Nagy munkát fektettünk abba, hogy ezt a rendezvényt idehozzuk Dunaújvárosba, három-négy éve próbálkoztunk már ezzel, s körülbelül egy hónappal ezelőtt bólintott rá a Magyar Labdarúgó Szövetség, így tudtuk ezt megvalósítani, s nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az első tornának Dunaújváros adott otthont. Remek mérkőzéseket láthattak azok, akik kilátogattak ma délután az egyetemi sportcsarnokba, hiszen tényleg a megye legjobb játékosai mérték össze egymással erejüket, végig rendkívül sportszerű keretek között. Természetesen szeretnénk, ha ennek a tornának lenne folytatása, szerencsére az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága áldását adta erre a rendezvényre, így biztosan lesz folytatása a mai viadalnak, de az álmunk az, hogy országos szintre emeljük a tornát, ám ennek megvalósításához valószínűleg még négy-öt évre szükség lesz.

Steelworkers 2018

Kovács József - Steelworkers: Köszönjük, a Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóságának és Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek, hogy megrendezte ezt a kupát. Köszönjük a szép ajándékokat, az ellátást és a díjakat. Igazán megtiszteltetés számunkra, hogy lehetőséget kaptunk, hogy megmérkőzzünk Fejér Megye legjobb csapataival. Nagyon készültünk a Fejér Megyei Bajnokok kupájára. Amikor kiderült, hogy 4 fő dolgozik 1 főnek pedig családi programja van a kupa napján, mindenki szabadságot kért, illetve a gyermekfelügyeletet megoldotta a kapusunk. Fontos volt számunkra ez a torna, és az ellenfeleket ismerve elsődlegesen már azt is szép eredmények tartottuk, hogy egyáltalán meghívást kaptunk. A Karmacsi Autó csapata ellen kezdtük a menetelést voltak helyzetek itt is, ott is, szerintünk igazságos döntetlen született. Második meccsünket a Sárépszer ellen vívtuk, fegyelmezett védekezés mellett sikerült 2 gólt is szereznünk. Ekkor úgy tűnt, hogy akár meg is nyerhetjük a tornát, de az utolsó meccsen több góllal kellett volna legyőzni a Dunaferr Vasas csapatát. Sajnos azonban azon a meccsen a Vasas taktikusabban és jobban játszott és súlyos csapást mértek ránk. Végül a 2. helyen végeztünk, ami végeredményben egy fantasztikus siker, amit a torna előtt azonnal elfogadtunk volna, volt azonban olyan szakasza is a kupának, amikor a végső győzelem sem volt elképzelhetetlen. Büszke vagyok a csapatomra, mert mindent tőlük telhetőt megtettek. A torna legjobb kapusa, Radványi Áron lett, a válogatottba bekerült Dorogi Renátó, de rajtuk kívül is volt egy-két parádés teljesítmény. Ilyenkor az ezüst is szépen csillog. Kívánom a szervezőknek, hogy a törekvéseik mielőbb cél érjenek, és minél több megye csatlakozzon a Megyei Bajnokok Kupájához! Gratulálok a szervezők kiváló munkájához, a Karmacsi Autó csapatának a győzelemhez és minden különdíjazottnak! Köszönjük a csapatoknak a játékot és további sok sikert kívánok nekik! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek!

Sárépszer Kft.

Varga Jenő csapatvezető (Sárépszer Kft.): Nagyon jó kezdeményezésnek tartjuk a Fejér Megye Bajnoka kupát és ismét nagy örömmel érkeztünk Dunaújvárosba kispályázni! Sajnos elég maródiak vagyunk az utóbbi időben, több játékosunk is súlyos sérüléssel küzd, így egy cserével érkeztünk a tornára ami rá is nyomta a bélyegét a szereplésünkre! Az első meccsünkön még meglepően simán nyerni tudtunk a Vasas ellen és biztatóan jól is játszottunk, de sajnos már ez az összecsapás sokat kivett belőlünk és mivel pihenő nélkül játszottuk a következő mérkőzésünket a Steelworkers ellen már bele is szaladtunk az első vereségbe! Az utolsó meccsünkön a Karmacsi ellen aztán a korán bekapott gólunk után már nem sok esélyünk maradt, teljesen elkészültünk az erőnkkel! Így végül be kellett érnünk a harmadik hellyel! Sajnos ezen a napon ebben ennyi volt részünkről! Úgy gondolom ismét megérte Dunaújvárosba jönnünk, sportszerű és nagyon erős csapatokkal találkoztunk és ilyenek ellen mindig öröm és kihívás játszani! Újból gratulálnunk kell Petrás Gábor Úrnak a mindig remek szervezéshez! Köszönjük a szívélyes fogadtatást és a sok ajándékot amit kaptunk! Gratulálunk a többi csapatnak az elért eredményekhez és reméljük legközelebb már több csapat fogadja el a meghívást és talán mi is erősebb kerettel tudunk érkezni! Jó lenne ha a kezdeményezés tovább fejlődne és akár országossá nőné ki magát! Egy biztos mi mindig szívesen érkezünk és januárban találkozunk a Carissa Kupán!

Dunaferr Vasas 2018

Horváth Csaba csapatvezető (Dunaferr Vasas): Jól megszervezett és igen rangos esemény volt a Fejér Megye Bajnoka Torna, ahol dicsőség volt pályára lépni. Színvonalas mérkőzéseket, kiélezett küzdelmeket láthattunk. Remek csapatok és remek játékvezetők, melynek köszönhetően csak a labdarúgás volt a középpontban. Mi nem kezdtünk jól sajnos, de aztán belemelegedtünk és a körbeveréseknek köszönhetően, akár előrébb is végezhettünk volna, csupán gólaránnyal maradtunk le a dobogóról. Köszönettel tartozunk a torna szervezőinek, hiszen a szervezés és a körülmények kiválóak voltak. Gratulálunk a győztes csapatnak és a különdíjazottaknak. Köszönjük a meghívást és áldott békés ünnepeket kívánunk mindenkinek!