Ovi Foci Bajnokság

Ovisok rúgják a lasztit

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, Gyermek- és Ifjúsági Bizottsága az idei évben már a Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság versenyrendszerében szervezi meg és bonyolítja le az Ovi Foci Kupákat. A gyermekek szervezett formában történő sportoltatásának célja a rendszeres testmozgásra nevelés, a közösségi élmény és a labdarúgás megszerettetése, népszerűsítése.

Négy forduló került kiírásra. A szervezők így az Ovi Foci Kupa keretében – ahol az összes dunaújvárosi tagóvoda gyerekcsapatai és a környékbeli települések kis óvodásai vehetnek részt – a labdarúgás mellett ügyességi versenyekkel is várják a kicsiket.

A kupák alkalmával természetesen minden kisgyermeket és óvodai intézményt ajándékkal lepik meg, valamint a helyezések alapján a csapatok serleget a játékosok érmeket vihetnek haza. A nap végén pontozásban részesülnek az intézmények és az utolsó – vagyis ez esetben a negyedik – Ovi Foci Kupa után, a legtöbb pontot elért óvoda egy teljes garnitúra Acerbis Sportfelszelést kap ajándékba, valamint egy vándorserleget, melyet 1 éven át az Óvodában zrízhetnek meg az apró bajnokok!

Videó