Dunaújvárosi Ovi Foci Kupa 2022. évad - 3. záróforduló

Dunaújvárosi Ovi Foci Kupa 2022. évad - 3. záróforduló

Esemény ideje: 
2022. december 5. hétfő 09:3011:30
Less than 1 day remaining
Oszd meg másokkal!

Ovi Mikulás Foci Kupa 2022 évad 3. záróforduló

2022. december 5-én hétfőn zárul a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Gyermek és Ifjúsági Bizottság és a Dunaújvárosi Óvoda közös szervezésében az Ovi Foci Kupa bajnokság 3. egyben zárófordulója. A dunaújvárosi Gárdonyi Géza Görögkatolikus Általános Iskola tornatermében kerül megrendezésre az idei év harmadik ovis megmérettetése a bajnokságban. Dunaújváros 11 tagóvodája, valamint a kulcsi, rácalmási és a baracsi óvodás csapatok is indulnak a megmérettetésen. 

A tét nem kicsi, hiszen a 3 fordulóból álló versenyen a legtöbb gólt lövő csapat viszi haza a vándorkupát és a 6 darab feliratozott Varázs - Kép mezeket.

Az ovisokhoz közel álló eseményhez, a Mikuláshoz kötötték a szervezők a rendezvényt. Természetesen az eredményhirdetés végére megérkezik a Mikulás is, nagyon sok ajándékkal kedveskedik a gyerekeknek, akik várhatóan hősiesen küzdenek. Kupák, érmek, társasjátékok, túró rudi lesz a meglepetés.

Szponzoraiknak köszönhetően az ajándékokon felül üdítőről és pizzáról is gondoskodnak a szervezők, így egyetlen kisgyermek sem távozik éhesen.

Az óvodások életében ezek a közös rendezvények nagy jelentőséggel bírnak. A kisgyermekben ösztönösen benne van a küzdő szellem, az akarat, az elfogadás, a csapat munka iránti igény, amit erősíteni kell, hiszen az a cél, hogy egészséges lelkületű gyermekeket neveljünk. A szervezett mozgás öröme hatalmas fejlesztő hatással bír. Szabályokhoz kötött, minden izmot megmozgató feladatokra szüksége van az ovisoknak, hiszen így válnak alkalmassá komolyabb feladatok elvégzésére.

Ezzel a fordulóval zárjuk le az óvodák számára a 2022-es sport évet, melyet 2023 tavaszán indítunk újra, ahol új nagycsoportosok kaphatnak lehetőséget egy ilyen nagyszabású rendezvényen.

Gyenes Éva Intézményvezető Ovóda

Gyenes Éva a Dunaújvárosi Óvoda intézmény igazgatója, valamint a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Gyermek és Ifjúsági Bizottságának alelnöke: Nagy izgalommal készülnek a Dunaújvárosi Óvoda nagycsoportosai az Ovi Foci Kupa záró bajnokságára. Már két nagy megmérettetésen vannak túl, így ez az utolsó fogja eldönteni, ki viheti haza a vándorkupát, és ki kapja a feliratozott mezeket. Az esemény jól illeszkedik az decemberi ünnepekhez, így a bajnokság is a Mikulás váráshoz csatolódik.

Télapó érkezik a verseny végére, akinek a puttonyában ajándékok lapulnak az ügyesen küzdő kis focisták számára. Verssel, énekkel köszöntik a Mikulást.

Az ajándékeső után üdítővel, pizzával tölthetik meg a pocakjukat az ovisok, így senki nem távozik éhesen a rendezvényről. A helyszín is különleges lesz, a Gárdonyi Géza Görögkatolikus Általános Iskola biztosítja a helyet. A vendég óvodások (Baracs, Kulcs és Rácalmás) részvételével élménydús nap várható, ahol újra megmutatkozik a küzdőszellem, a jókedv, a lelkesedés. Mi szervezők azon vagyunk, hogy ez a nap emlékezetes legyen a gyermekek számára, hiszen a célunk az, hogy sportos, egészséges lelkületű gyermekeket neveljünk, akik továbbviszik a mozgás fontosságát, a mozgás örömét.

Ovi Foci Kupa

További információ a rendezvényről:

Időpont: 2022. december 5. hétfő 09:30 - 11:30 óra
Helyszín: Gárdonyi Géza Görögkatolikus Általános Iskola, Dunaújváros, Római krt. 51.
Fő támogató: DMJV Önkormányzata
Támogató: Diablo Pizzéria, Campus Étterem, Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság, Alba Fructus Kft, Carissa Sportegyesület, Pusztaszabolcs Tej, V2 Motorock Cukrászda, ST Solar Kft., Varázs Kép, Böröcz Balázs EV., Dunaújváros PASE
Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség - Ifjúsági és Gyermek bizottság
Résztvevők: 11 dunaújvárosi és 3 vidéki óvoda
Minden csapat: kupával és éremmel térhetnek haza, valamint támogatóink jóvoltából MINDEN gyerek ajándékban részesül!
Jelentkezés: www.dlsz.hu
Telefon: +36-70-616-5941

MARKÓ LAJOS VÁROSI OVI FOCI KUPA BAJNOKSÁG 2022. III FORDULÓ - DUNAÚJVÁROS
CSAPAT EREDMÉNY CSAPAT
KULCS  -  MARGARÉTA
APRÓK HÁZA  -  ESZTERLÁNC
BÓBITA  -  RÁCALMÁS
KATICA  -  DUNA PARTI
NAPSUGÁR  -  ARANYALMA
CSILLAGVIRÁG  -  KINCSKERESŐ
BARACS  -  RÓMAI

 

MARKÓ LAJOS VÁROSI OVI FOCI KUPA 2022. DECEMBER 5. HÉTFŐ III. FORDULÓ - DUNAÚJVÁROS
VÉGEREDMÉNY
 1. HELY  
2. HELY  

A kupáról készült képek itt találhatóak: Ovi Foci Kupa Képekben