Dunaújvárosi Ovi Foci Kupa

Dunaújvárosi Ovi Foci Kupa 2018 - II. Forduló

Esemény ideje: 
2018. július 3. kedd 08:15
Oszd meg másokkal!

Helyszín: Dunaújvárosi Óvoda Eszterlánc Tagóvoda, Dunaújváros, Gábor Dénes utca 7.
Időpont: 2018. július 3. kedd

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata valamint az OVISPORT Alapítvány együttes támogatásával újabb 2 ovi-foci pályával gazdagodott a Dunaújvárosi Óvoda. A focipályákat az Eszterlánc és Margaréta Tagóvoda udvarán állítottuk fel.Az ovis gyermekek nagy örömére a 12 óvodából már 7 tagóvoda rendelkezik műfüves, multifunkciós pályával. A pálya több sportág megismerésére, művelésére ad lehetőséget. Eszközei – melyeket a pálya telepítésekor az óvodák rendelkezésére bocsátottak -, kielégíti az ovis gyermek sokoldalú mozgásigényét, fejleszti harmonikus mozgását, felkelti érdeklődését nemcsak a foci, hanem a kézilabda, röplabda sportág iránt is. Az új pályákat már árnyékoló hálóval látták el a szakemberek, amely az erős napsütés ellen is védik a gyerekeket. A mozgás jelen van az óvodás gyermekek életében. A szabad és a szervezett mozgás fejlesztő hatása nagyban befolyásolja a gyermekek fejlődését. Ezért nagy öröm számunkra, hogy a gyermekeink kulturált körülmények között sportolhatnak, mozoghatnak.

2018. július 3-án, ünnepélyes keretek között avatjuk fel a két pályát, a gyermekek számára élményekben gazdag programokkal készülünk. Ugráló várak, lufi hajtogatás, arcfestés, ügyességi vetélkedők, foci bajnokság tarkítják a délelőttöt. A gyerekek nagyon sok meglepetésben részesülnek, melyeket szponzori ajándékból, illetve saját erőből valósítunk meg. Bízunk abban, hogy a meghívott vendégeinknek, a város minden óvodájából érkező gyermekeknek élményekben gazdag kikapcsolódást biztosítunk.

Gyenes Éva dunaújvárosi Óvda Intézményigazgató: Az idei év májusában új hagyományt indítottunk el Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata, valamint a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetséggel karöltve. Négy fordulóból álló ovi-foci kupát szervezünk, melynek elérkeztünk a második fordulójához. Az eseményt -amely minden dunaújvárosi óvodát illetve az apostagi és a kulcsi ovisokat is érinti -, az Eszterlánc Tagóvodában rendezzük meg az új műfüves, multifunkciós pálya átadása alkalmából. Az ovisok, a nagy küzdelem után – melyet bíró spori irányít -, éremmel és kupával térhetnek haza. A szervezők a négy alkalom után a legeredményesebben játszó óvoda csapatának egy garnitúra focimezt biztosítanak. De bővelkedik ajándékokban az esemény, hiszen az érem és a kupák mellett, túrórudi, frissítő, pizza, péksütemény áll a gyermekek rendelkezésére.

Nagy öröm számunkra, hogy a támogatók az esemény mellé álltak, tartalmas, élményekben gazdag délelőttöt biztosítva gyermekeinknek.

További információ a rendezvényről:

Időpont: 2018. július 3. szerda 08.30 - 12.00
Helyszín: Eszterlánc Tagóvoda, Dunaújváros, Gábor Dénes utca 7.
Főtámogató: DMJV Önkormányzata
Támogató: Diablo Pizzéria Dunaújváros
Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség - Ifjúsági és Gyermekbizottság
Résztvevők: 12 dunaújvárosi, 1 apostagi és 1 kulcsi tagóvoda
Minden csapat: kupa díjazásban részesül
Minden játékos: 1 darab turórudit, gyümölcsöt, ivólét, pizzát és perecet, valmaint 1 darab érmet kap ajándékba
Jelentkezés: www.dlsz.hu
Telefon: +36-70-616-5941

MARKÓ LAJOS VÁROSI OVI KUPA II. FORDULÓ - DUNAÚJVÁROS
CSAPAT EREDMÉNY CSAPAT
 CSILLAGVIRÁG 7 - 1 KINCSKERESŐ
SZÁSZORSZÉP 3 - 3 RÓMAI
ESZTERLÁNC 2 - 7 NAPSUGÁR
MARGARÉTA 2 - 1 APRÓK HÁZA
KULCS 4 - 1 BÓBITA
ARANYALMA 4 - 0 KATICA
ESZTERLÁNC  0 - 0 DUNA PARTI 
TÁMOGATÓK

Dunaújváros MJV Önkormányzata
Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
Diabló Pizzéria
Pusztaszabolcsi Agrár Zrt.
Zalagast Kft.

Széchényi Pékség Dunaújváros
EzerKert Kft.