Dunaújvárosi Ovi Foci Kupa DLSZ 2021

Dunaújvárosi Ovi Foci Kupa 2021. évad - 1. forduló

Esemény ideje: 
2021. június 24. csütörtök 09:152021. június 30. szerda 11:30
Oszd meg másokkal!

Ovi Foci Kupa 2021 évad 1. forduló

2021. június 24-én a Dunaújvárosi Óvoda a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Gyermek és Ifjúsági Bizottságával együtt újra indítja sportprogramját. Sajnos az elmúlt évben a pandémia miatt a hagyományként bevezetett ovifoci bajnokság elmaradt, azonban a nyarat egy tartalmas délelőttel nyitják az ovisok. A Margaréta Tagóvoda ad helyett ennek az eseménynek, ahol Dunaújváros minden óvodája képviselteti magát. A gyermekek számára mindig nagy élményt jelentenek ezek az események, hiszen a sok szponzornak köszönhetően gazdag program várja őket és rengeteg ajándékkal gazdagodnak. Több állomáson vesznek részt a gyerekek, ahol nemcsak a foci bajnokság, hanem sorverseny, váltóverseny, ügyességi vetélkedők, játszóházak, arcfestés, csillámfestés és ugráló vár foglalkoztatja a kicsiket. A foci bajnokságot hivatásos sportbíró vezeti le, így a szabályokat is tanulják menet közben a kis focisták. 

Remélhetőleg jó idő lesz, limonádéval csillapíthatják a szomjukat a gyerekek, illetve túró rudi, pizza kerül az éhes pocakokba. A délelőtt ünnepélyes eredményhirdetéssel zárul, ahol mindenki nyer, hiszen kupák, érmek, gyümölcskosarak, játékok szerepelnek az ajándékok között. A szervezők mindenképpen több sport délelőttben gondolkodnak 2021. év végéig, így a legjobban teljesítő óvoda birtokolhatja egy évig a vándorkupát majd.

További információ a rendezvényről:

Időpont: 2021. június 24. csütörtök 09:15 - 11:30
Helyszín: Margaréta Tagóvoda, Dunaújváros, Lilla köz, 2400
Főtámogató: DMJV Önkormányzata
Támogató: Diablo Pizzéria, Campus Étterem, Pusztaszabolcsi Tej, Carissa SE, MezDepo, Varázs Kép, Magyar Labdarúgó Szövetség
Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség - Ifjúsági és Gyermekbizottság
Résztvevők: 12 dunaújvárosi tagóvoda
Minden csapat: kupa és érem díjazásban részesül
Jelentkezés: www.dlsz.hu
Telefon: +36-70-616-5941

MARKÓ LAJOS VÁROSI OVI KUPA BAJNOKSÁG 2021. I FORDULÓ - DUNAÚJVÁROS
CSAPAT EREDMÉNY CSAPAT
APRÓK HÁZA  -  NAPSUGÁR
ESZTERLÁNC  -  RÓMAI
DUNA PARTI  -  MARGARÉTA
KINCSKERESŐ  -  KATICA
BÓBITA  -  SZÁZSZORSZÉP
CSILLAGVIRÁG  -  ARANYALMA

Petrás Gábor a Gyermek- és Ifjúsági Bizottság elnöke: Nagy öröm a szövetségnek, hogy az amatőr  felnőtt labdarúgók után az ovisoknak is el tudjuk indítani a foci kupát, hiszen a gyerekek számára a legfontosabb az állandó testmozgás. Június 24-én csütörtökön szervezzük meg az Ovi Foci Kupát a Margaréta tagóvodában, melyre az összes dunaújvárosi óvoda indított csapatot. A kupát reggel 09:15 kor megnyitóval indítjuk el, amelyen Gyenes Éva Intézményvezető köszönti a kis focistákat, majd a pályára dobjuk a labdát és útjára indítjuk az Ovi Foci kupát. Azoknak a csapatoknak, akik nem fociznak folymatosan ügyességi versenyt, ugrálóvárat biztosítunk a nap folyamán. Szövetségünk a nap végén minden focistát külön díjazásban részesít, valamint a csapatok egy- egy kupát vihetnek haza. Támogatóink által pedig minden ovódai csapat több kilógram gyümölcsöt is kap, valamint a kupa végén egy közös pizzázással zárjuk a napot. Az óvodák 200 darab túró rudit is kapnak a részvételéért. A Gyermek- és Ifjúsági Bizottság nevében sok sikert kívánok a kis focistáknak és jó munkát az óvodavezetőknek, akik egész nap kísérik a csapatokat a különböző programokra és felkészítik a focistákat a megmérettetésre.  

TÁMOGATÓK

Dunaújváros MJV Önkormányzata
Magyar Labdarúgó Szövetség fejér Megyei Igazgatóság
Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség

MezDepo Dunaújváros
Diabló Pizzéria
Campus étterem
Pusztaszabolcsi Tej
Carissa Sportegyesület

IM Stúdió Kft.
Varázs - Kép Dunaújváros

Ma végre újra a kis ovisoké volt a pálya A tikkasztó hőség ellenére is nagy örömmel es kedvvel vették a különböző akadályokat, legyen szó foci meccsről, ügyességi vetélkedőkről, akadálypályáról vagy az ugráló várban való önfeledt ugrándozásról Ezen kívül csillám tetkóvállással és arcfestéssel kedveskedtek még pihenő időben a pedagógusok a gyermekeknek. Hűsítésként limonádét és túró rudit kaptak a gyerkőcök, a nap végén pedig az ajándékeső - érmek, kupák, gyümölcsök, játékok átadása - után pizza evéssel zárták a délelőttöt a focisták.

Elismerő KÖSZÖNET a Margaréta Tagóvodának! A Margaréta Tagóvoda adott helyet a 2020/21-es nevelési évben megrendezésre kerülő OviFoci I. fordulójának. A tikkasztó hőség ellenére is nagy örömmel es kedvvel vették a különböző akadályokat, legyen szó foci meccsről, ügyességi vetélkedőkről, akadálypályáról vagy az ugráló várban való önfeledt ugrándozásról. Ezen kívül csillám tetkóvalés arcfestéssel kedveskedtek még pihenő időben a tagóvoda pedagógusai a gyermekeknek Hűsítésként limonádéval kedveskedtek számukra és a felnőttek számára is és túró rudival ajandékozták meg őket. A nap végén pedig az ajándékeső - érmek, kupák, gyümölcsök, játékok átadása - után pizza evéssel záródott a délelőtt

Petrás Gábor a Gyermek- és ifjúsági bizottság elnöke: Ezúton is köszönjük minden Óvodai dolgozónak a segítséget, a gyermekek segítését és a Margarétásoknak külön a sok előkészületet, munkát amit a rendezvény sikeres lezajlása érdekében tettek, a rengeteg feladat megszervezését, lebonyolítását és határtalan jó hangulat megteremtését. A következő Ovi foci kupa pedig várhatóan szeptemberben kerül megrendezésre!

Neszvecskó Zorica a Gyermek- és Ifjúsági bizottság tagja: Már nagyon vártuk ezt a napot, hisz a pandémia helyzet alatt sajnos OviFoci-t sem lehetett tartani, ami miatt nagyon szomorúak voltak a kis óvodások Azonban mikor megtudtuk és elmondtuk a gyerekeknek hogy újra "miénk a focipálya", hatalmas lelkesedéssel fogadták és minden nap kérdezték, hogy mikor megyünk már Először megijedtünk a nagy melegtől, de a kis lurkók hősiesen viselték A focipályán való megmérettetéstől, a különböző akadály- és ügyességi feladatokon át az arcfestésig, csillámtetkóig és ugrálóvárig minden program a háttérbe szorította a hőséget Az az önfeledt öröm, játék és felszabadultságérzés pedig bármit megért számunkra is A délelőtt folyamán folyamatosan biztosítva volt a gyermekek számára a hűsítő limonádé és a szünetben túrórudit is kaptunk A nap végén természetesen jött a várva várt nyereményeső ahol kupákat, érmeket, gyümölcsöt és különböző játékokat,hűtőmágnest kaptak a gyermekek, amiket aztán vissza az oviba és haza is vihettek Na de a pizzáról se feledkezzünk meg, amiről már minden ovis tudja, hogy anélkül nem érhet véget az OviFoci Úgy gondolom, hogy a hagyományokhoz híven most is nagyon jól sikerült az esemény és nagyon várjuk már a következő fordulót Ezen kívül minden szervezőnek és Óvodai dolgozónak szeretnénk megköszönni a munkáját, hiszen nélkülük nem ment volna minden ennyire zökkenőmentesen és szuperül Nem utolsó sorban pedig köszönjük támogatóinknak a rengeted ajándékot, frissítőt, amivel hozzájárultak ahhoz, hogy a gyermekeket megajándékozhassuk és hogy ez a program ennyire szinvonalas lehessen.

MARKÓ LAJOS VÁROSI OVI KUPA 2021. JÚNIUS 24. CSÜTÖRTÖK I. FORDULÓ - DUNAÚJVÁROS
VÉGEREDMÉNY
 1. HELY  SZÁZSZORSZÉP
2. HELY  APRÓK HÁZA, NAPSUGÁR, ESZTERLÁNC, RÓMAI, DUNA PARTI, MARGARÉTA, KINCSKERESŐ, KATICA, BÓBITA, CSILLAGVIRÁG, ARANYALMA