Kispályás labdarúgó kupa általános iskolásoknak

Suli Foci Kupa

Suli Kupa

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, Gyermek- és Ifjúsági Bizottsága az általános iskolás korosztályról sem feledkezik meg, és számukra is lehetőséget nyújt arra, hogy bemutathassák labdarúgó tudásukat. A bizottság valamennyi korosztály egészséges életmódra nevelését tűzte ki célul, melynek az egyik legmeghatározóbb eszköze a sportfoglalkozás. Azon túl, hogy játékos formában az életük részévé válik a mozgás - közösségi élményeket is szereznek és értékes ajándékokkal is gazdagodnak. Később, ezen élmények mentén válhatnak igazi sportolóvá egészséges felnőtté. Meg kell találni a kisközösségekben rejlő erőt, ki kell mozdítani a gyermekeket a monoton hétköznapokból!

A SULI FOCIBAN is három forduló került kiírásra, hasonlóan az ovi-foci bajnoksághoz. A tornán a dunaújvárosi általános iskolások (fiúk és lányok egyaránt) képviseltethetik magukat. Minden csapat díszoklevelet, a dobogón végző gárdák érmeket és serleget kapnak, és természetesen lesznek különdíjasok is, hiszen a torna gólkirálya és gólkirálynője, a legjobb kapus és a legjobb játékos is elismerésben fog részesülni.

A SULI FOCIBAN résztvevő csapatok egy-egy focilabdával, illetve a játékosokat felkészítő tanárok egy-egy pólóval gazdagodnak. A három fordulóban a legjobban teljesítő intézmény egy garnitúra mezt kap, valamint egy vándorserleget, melyet 1 éven át birtokolhatnak.

Suli foci kupa

Általános Iskolás Foci Kupa

2018. szeptember 24.

Videó

nincs feltöltött tartalom

További Tartalmak

nincs feltöltött tartalom

Fényképalbumok

nincs feltöltött tartalom