DLSZ 2016/2017 Bajnokai

DLSZ 2016/2017 Bajnokai

Oszd meg másokkal!

Éliás Zsolt (Karmacsi Autó FC) csapatvezető: Először is gratulálok csapatomnak a bajnoki címhez!Úgy gondolom megérdemelten nyertünk meg ezt a hosszú sorozatot, hiszen az egész bajnokság során mindössze egyszer szenvedtünk vereséget! Fiatal a csapatunk, de évről évre fejlődnek a srácok, ami remélem a következő években sem törik meg és a következő években is a bajnoki aranyért küzdhetünk meg! Nagyon izgalmas volt a bajnokság, ez is mutatja, hogy jó döntés volt a rájátszás bevezetése ebben az évben! 

2016/2017. ÉVI MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG
A ZEUSZ I. OSZTÁLY VÉGEREDMÉNYE
1. KARMACSI AUTÓ FC 
2. DUNAFERR VASAS
3. MÉSZI FRUCHT KFT.
2016/2017. ÉVI MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG KÜLÖNDÍJAZOTTJAI
ZEUSZ I. OSZTÁLY - EGYÉNI DÍJAK
LOVÁSZ BÉLA DÍJ - A LEGJOBB GÓLLÖVŐK
ARANYCIPŐ  KOVÁCS ZSOLT 24 GÓL (MÉSZI FRUCHT KFT.)
EZÜSTCIPŐ  KŐVÁRI LÁSZLÓ 22 GÓL (KARMACSI AUTÓ FC)
BRONZCIPŐ  BOGÁTI PÉTER 21 GÓL (DUNAFERR VASAS)
TÖRÖK KÁLMÁN DÍJ - A LEGJOBB KAPUS
ARANYKESZTYŰ TÓTH NORBERT (FEJÓ THERM KFT.)
EZÜSTKESZTYŰ ELTER ZOLTÁN (MÉSZI FRUCHT KFT.)
BRONZKESZTYŰ ÁCS GÁBOR (DUNAFERR VASAS)
FEJES LÁSZLÓ DÍJ - A LEGTEHETSÉGESEBB JÁTÉKOS
ARANYIFJÚ PAPP ATTILA (GYALOG GALOPP)
EZÜSTIFJÚ JUHÁSZ BENCE (FEJÓ THERM KFT.)
BRONZIFJÚ ÁSVÁNYI NORBERT (SZP ASZTALOS X.X.L)
MARKÓ LAJOS DÍJ - A LEGJOBB JÁTÉKOS
ARANYLABDA SZURMA PÉTER (FEJÓ THERM KFT.)
EZÜSTLABDA ÉLIÁS ZSOLT (SZP ASZTALOS X.X.L)
BRONZLABDA FACSKÓ JÓZSEF (GBB KFT)
ALSÓ HÁZ - LEGJOBB GÓLLÖVŐ
AZ ALSÓ HÁZ GÓLKIRÁLYA MOLNÁR TAMÁS 11 GÓL (DUNABIZTOS MICRO)
2016/2017. ÉVI MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG
ZEUSZ I. OSZTÁLY - A CSAPATOK GÓLKIRÁLYAI
KARMACSI AUTÓ FC  KŐVÁRI LÁSZLÓ 22 GÓL
DUNAFERR VASAS  BOGÁTI PÉTER 21 GÓL
MÉSZI FRUCHT KFT  KOVÁCS ZSOLT 24 GÓL
FEJÓ THERM KFT  BALOGH DÁVID 12 GÓL
TREND INGATLAN HAMUTIPRÓK  NYÁRI ATTILA 15 GÓL
SZP-ASZTALOS-XXL  ÉLIÁS ZSOLT 13 GÓL
DUNABIZTOS MICRO  MOLNÁR TAMÁS 25 GÓL
GBB KFT  SZALAI NORBERT 13 GÓL
GYALOG GALOPP  PETRÁS GÁBOR 18 GÓL
SIKER ABLAK GSV  POLACSEK KRISZTIÁN 11 GÓL

Juhász János a Campus osztály bajnokság győztes csapat csapatvezetője (Kemi Ker Mirage): A Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság Campus osztály 2016-2017-es szezonára sok új játékost igazoltunk, ami az őszi fordulók után meg is látszott, hiszen 7 ponttal vezettük a bajnokságot. A téli szünetben már azon gondolkodtunk, hogyha a tavasz folyamán is ilyen sikeresek leszünk, akkor felmegyünk a legnagyobb osztályba a Zeus osztályba. A tavasz utolsó felében egy kicsit elfáradtunk így az utolsó forduló utolsó mérkőzésén dőlt el a bajnoki arany cím, amit sikeresen vettünk és lettünk bajnokok a 2. osztályban. Természetesen nagyon örülök a sikernek, hiszen sok munka van ebben az aranyéremben, ezért is köszönöm csapatomnak, hogy mindig odatették magukat a mérkőzésen és hittek benne, hogy bajnokok tudunk lenni. Az új évre pedig még erősebb kerettel szeretnénk nekivágni a Zeus osztálynak, ezért igazolni fogunk, hogy helyt tudjunk állni a legjobbak között. Támogatónknak a Kemi Ker Kft.-nek pedig külön köszönöm, hogy mellettünk volt ebben az évben és segítette a csapatot! 

2016/2017. ÉVI MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG
 A CAMPUS II. OSZTÁLY VÉGEREDMÉNYE
1.  MIRAGE KEMI KER 
2. STEELWORKERS
3. AKRASZ BAU SE
A CAMPUS II. OSZTÁLY GÓLKIRÁLYA
A II. OSZTÁLY GÓLKIRÁLYA HORVÁTH DÁNIEL 44 GÓL (STEELWORKERS)

Szakács László (Széchenyi Pékség) csapatvezető: Sikeres szezonon vagyunk túl a Széchényi Pékség csapatával, hiszen több kupán is jó helyezést értünk el, de a pontot az „i”-re a bajnoki cím tette fel, hiszen a Markó Lajos Városi Kispályás Bajnokság 3. osztályát megnyertük. Idén sikerült egy nagyon ütőképes csapattal kiállnunk, jól beváltak az új igazolások és a tavasszal becsúszó két vereség ellenére sem volt kérdés egy pillanatig sem, hogy a dobogó tetején végzünk. Ezúton szeretnénk megköszönni a Széchenyi Pékségnek a támogatást, nélkülük nem sikerült volna megszerezni a bajnoki címet. Nem utolsó sorban pedig köszönet a csapat tagjainak, ebből a szép eredményből mindenki kivette a részét: SZÉP VOLT SRÁCOK, de ahogy a DLSZ-nél nincs leállás úgy nálunk se lesz nyáron, hiszen évek óta részt veszünk a Decathlon Nyári Bajnokságon és rend szerint az élmezőnyben végzünk. Idén jó szezonnal a hátunk mögött érkezünk a felkészülési bajnokságba, de az eredmény most mellékes lesz. Elsődleges célunk, hogy megerősítsük keretünket a következő szezonra, melyben már a másodosztályban indulunk.

2016/2017. ÉVI MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG
A III. OSZTÁLY VÉGEREDMÉNYE
1. SZÉCHÉNYI PÉKSÉG 
2. PAPA SE
3. PENAROL SE
A III. OSZTÁLY GÓLKIRÁLYA
A III. OSZTÁLY GÓLKIRÁLYA TIMKÓ FERENC 29 GÓL (NAPOSPARTY)

Csordás István (Kan Ászok FC.) csapatvezető: A csapat 3 éve indult Művész presszó néven. Később (két éve) Kan Ászok FC néven szerepeltünk. A csapat folyamatosan erősödött, próbáltunk mindig olyan játékosokat igazolni, akik erősítik a csapatot! Sikerült egy jó kapust is igazolni Danó Gábor személyében, de a többi poszton is vannak​ remek játékosok! Kiemelném Varga Péter és Szabó Zsolt játékát! Ők voltak a csapat húzó emberei, de mindenki végig hozzá tette a maga teljesítményét csapat sikeréhez! Szabò Csaba (csapatvezető társam) leginkább a háttér munkálatokból vette ki részét, de volt, hogy a pályán is besegített! Bízom abban, hogy a III. Osztályban hasonlóan jó eredményeket fogunk elérni. Gratulálok a csapatnak! Hajrá Kan Ászok! Köszönjük a DLSZ- nek a bajnokság szervezését, és a vezetőség segítőkész munkáját! 

2016/2017. ÉVI MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG
A IV. OSZTÁLY VÉGEREDMÉNYE
1. KAN - ÁSZOK FC 
2. GASZIVIDEO SA
3. KÉK OSZTRIGA
A IV. OSZTÁLY GÓLKIRÁLYA
A IV. OSZTÁLY GÓLKIRÁLYA CSORDÁS ISTVÁN 25 GÓL (KAN ÁSZOK) 

Král László (Macső) csapatkapitány: A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség szervezésében a 2016/2017-es 35 év felettiek bajnokságát – a Decathlon bajnokságot – sikerült a MACSŐ csapatával megnyernünk, egy igazi kiélezett bajnokságban, hiszen az utolsó percben szerzett gólunkkal lettünk bajnokok. Nagyon erős bajnokságban a tavaszi idényben nyújtott jó teljesítményünknek köszönhetően sikerült az első helyen végeznünk. Természetesen a jövő évben is szeretnénk elindulni, de valószínű, hogy egy kis átalakulással és névváltoztatással. Gratulálok a csapatnak és minden ellenfélnek, aki részt vett ebben a sorozatban.

2016/2017. ÉVI MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG
A DECATHLON SENIOR (35. ÉV FELETTIEK) OSZTÁLY VÉGEREDMÉNYE
1.  MACSŐ 
2. AFRICAS
3. AKRASZ HOLIDAY
A DECATHLON SENIOR OSZTÁLY GÓLKIRÁLYA
A SENIOR OSZTÁLY GÓLKIRÁLYAI IDEI SZABOLCS (MACSŐ) ÉS SZARKA BALÁZS (AKRASZ-HOLIDAY) 32 GÓL

Tapaszi József (Füredi Senior) Corso bajnokság győztes csapatának vezetője: Nagyon örülünk annak, hogy immár három éve nekünk is külön bajnokságunk van! Nekünk, akik már betöltöttük a negyvenkettedik évünket, ki mostanában, ki pedig már régebben. Nagyszerű, hogy van lehetőségünk a saját korosztályunk béli játékosok ellen kiváló csatákat játszani. Nagyon sajnálom azt, hogy kevés fiatal játékos látogat el a mérkőzésekre, hiszen a játéktudásuk ugyan már megvan, sőt úgy érzem, nagyobb mint a miénk volt valaha is, de mégis láthatnának kisebb csodákat. a közel hatvan éves ember felfutását, lövését, aztán ha ez nem sikerült, láthatja azt is, hogy a közel hatvan éves játékos még vissza is fut védekezni. Remélem, az ötletemet, amelyet megfogalmazok majd a DLSZ-en keresztül a városvezetés felé, a labdarúgó szövetség támogatja majd, és így talán többen kilátogatnak a mi mérkőzéseinkre is. Nagy csatákon, remek mérkőzéseken vagyunk túl. Voltak viták is, ami nem a közel harminc éves barátságunkat rombolta, hanem inkább azt mutatta, hogy még ebben a korban is mennyire szeret mindenki nyerni. Mert nyerni jó, de játszani ezt a játékot a világon a legjobb. Külön öröm számomra, hogy csapatom immáron harmadszor nyerte meg a 42 év feletti bajnokságot, azaz, amióta ez a bajnokság először ki lett írva, csak a Füredi Panzió Csapatának sikerült a dobogó legfelső fokára állnia. Nem egyszerű feladat ez egyik évben sem, így minden évben nagy izgalmakkal vágunk a bajnokságba. Remélem jövőre is a dobogóra állhatunk, ha esetleg nem is legfelülre, mert azért ha esetleg lejjebb leszünk, még fel tudunk nézni a legelsőkre. Sok sikert a következő szezonra és az ideihez hasonló remek játékot kívánok mindenkinek! Remélem ismét kiváló játékosokkal a még kiválóbb játékosok ellen!

2016/2017. ÉVI MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG
CORSO OLD BOYS (42. ÉV FELETTIEK) OSZTÁLY VÉGEREDMÉNYE
1.  FÜREDI SENIOR 
2. PENTELEI ASZUK
3. SPORIK
A CORSO OLD BOYS OSZTÁLY GÓLKIRÁLYA
A CORSO OSZTÁLY GÓLKIRÁLYA FÜREDI JÁNOS 24 GÓL (FÜREDI SENIOR)

Vigh György csapatvezető Dunaújváros PASE: Hosszú bajnoki éven vagyunk túl, hiszen a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség szervezésében több állomása volt az idei Carissa Női Bajnokságnak, ami igazán színvonalas és érdekes volt, hiszen a 3 fordulóban 9 csapat vett részt a bajnokágban, de az utolsó záró fordulóban már csak 3 csapat küzdött meg a dobogóért. Az utolsó összecsapáson a Baracs SE volt az ellenfelünk, akik egy ponttal vezették az összesített tabellát, vagyis csak a győzelem volt számunkra a megfelelő, hogy idén MI legyünk a Város bajnokcsapata. A nagy kánikulában a lányok mindent megtettek a mérkőzésen és 2:0-ás győzelmet, így megnyertük a 2016/2017-es bajnokságot! Szeretnék kiemelni néhány nagyszerű teljesítményt. A Holler UNFC-ből Lőrincziné Szobácsi Renátát és Héder Nóra Blankát, a Baracs SE csapatából Bozsik Brigittát, Pasker Renátát és Sraj Bernadettet, míg a Dunaújváros PASE csapatából szívem szerint minden játékosomat kiemelnék, hiszen megmutatták, hogyan tudnak egymásért és a klubért küzdeni!

2016/2017. ÉVI MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG
A CARISSA NŐI OSZTÁLY VÉGEREDMÉNYE
1. DUNAÚJVÁROS PASE 
2. BARACS SE
3. HOLLER UNFC
A CARISSA OSZTÁLY - LEGJOBB GÓLLÖVŐI
ARANYCIPŐ PASKER RENÁTA 9 GÓL (BARACS SE)
EZÜSTCIPŐ BOZSIK BRIGITTA 8 GÓL (BARACS SE)
BRONZCIPŐ SZABÓ ALEXANDRA 6 GÓL (DUNAÚJVÁROS PASE)
A CARISSA NŐI OSZTÁLY LEGJOBB JÁTÉKOSA
ARANYLABDA SCHNIERER FANNI (DUNAÚJVÁROS PASE)
A CARISSA NŐI OSZTÁLY LEGJOBB KAPUSA
 ARANYKESZTYŰ  SZABÓ ZSÓFI (DUNAÚJVÁROS PASE)