I. Vitálsport Decathlon Foci Kupa

I. Vitálsport Decathlon Foci Kupa

Esemény ideje: 
2017. szeptember 2. szombat 08:30
Oszd meg másokkal!

Jó idő, jó játék – I. VitalSport Kupa, Dunaújvárosban

Noha az időjárás-előrejelzés nem kedvezett a tervezett kispályás labdarúgó programnak, ennek ellenére az I. VitalSport Kupa résztvevői nagyszerű napfényes időben játszhatták mérkőzéseiket. A Decathlon Áruház mögötti füves kispálya remek helyszínnek bizonyult és a hatcsapatos torna küzdelmes találkozóin kiváló megoldásokat, szebbnél-szebb gólokat láthattunk. A csapatok több mint 40 gólt lőve döntötték el a végső sorrendet. A körmérkőzéses rendszer 15 meccsén Rácz Ferenc kitűnő játékvezetése mellett a férfias hozzáállás dominált és az I. VitalSport Kupa végül a jó napot kifogó Hangover győzelmét hozta. Nagy Norbert alakulata egyedüliként maradt veretlen és kiemelkedő kapus és csatárteljesítmények (17 gólt lőttek) jelentették számukra a sikert. Gyönyörű serlegek és ajándékok vártak a csapatokra a díjkiosztón, ahonnan senki sem távozott üres kézzel.

VitalSport kupa Dunaújváros 2017 DLSZ

Fontos megjegyezni, hogy az áruház előtti kis-műfüves pályán az óvodások is megküzdhettek. Három remek kis csapat versengett, hogy aztán az apostagi ovisoknak gratulálhassunk, akik begyűjtötték az első helyet.

A szervezők és a főtámogatók hagyományőrző eseményként kívánják majd minden évben megrendezni a VitalSport Kupát. A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség és a Decathlon Sportáruház kezdeményezése – már most kijelenthető – hosszú évekig rangos rendezvénye lesz Dunaújvárosnak.

I. VITÁLSPORT KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA DÍJAZOTTJAI
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  HANGOVER
2. HELY  GASZISPORTVIDEO
3. HELY  FC FAKABÁT
VITÁLSPORT FOCI  KUPA KÜLÖNDÍJASOK
JÁTÉKOS  SŐREGI GERGŐ (GASZISPORTVIDEO)
KAPUS  HORVÁTH GERGELY (HANGOVER)
GÓLKIRÁLY  SZABÓ LÁSZLÓ 12 GÓL (HANGOVER)
DLSZ+  NÉMETH KITTI (DECATHLON VITALSPORTNAP FŐSZERVEZŐJE)

Hangover 2017 DLSZ

Nagy Norbert csapatvezető (Hangover): Egy újabb remek rendezvényen vagyunk túl, ami a városi kispályás labdarúgó tornákat illeti. Köszönettel tartozunk minden szervezőnek, támogatónak, akik segítségével megrendezésre került a VitalSport Kupa. Szerencsénk volt az időjárással, végig nagyszerű, kellemes idő volt. Nagyon jó mérkőzéseket játszottunk és csapatomat a mai napon is a csapategység jellemezte, aminek eredménye volt, hogy sok gólt rúgtunk és nagy örömünkre megnyertük az I. VitalSport Kupát vagyis történelmet írtunk! Külön öröm számunkra, hogy a gólkirályt és a legjobb kapust is mi adhattuk a nap végén. Reméljük még sok ilyen magas színvonalon szervezett tornán vehetünk részt Dunaújvárosban. Köszönjük a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek a szervezést és a Decathlon Áruháznak a támogatást és természetesen mindenkinek gratulálunk!

Gaszisportvideo DLSZ 2017

Gászler Ferenc (Gaszisportvideo) csapatvezető: Foghíjas kerettel, de nagyszerű társasággal vágtunk neki az első VitálSport Kupának. Nagyon jó és sportszerű mérkőzéseket játszottunk a tornán, s külön öröm számunkra, hogy a torna legjobb játékosa Sőregi Gergő lett. Nagyszerű kezdeményezésnek tartjuk a kupát, s reméljük, hogy a jövőben is megrendezésre kerül majd ez a torna, esetleg egy még jobb/színvonalasabb minőségű pályával! Hajrá foci!

FC Fakabát DLSZ 2017

Boross Balázs csapatvezető (FC Fakabát): Először is szeretnénk köszönetet mondani a szervezésért a Decathlonnak és a DLSZ-nek. Jól megrendezett, remek hangulatú kupán vehetett részt a csapat. A bajnokság kezdete előtt jó lehetőség volt a gyakorlásra. Játékosaink bizakodva várták a tornát. Szerettek volna jó eredményt elérni. De sajnos rosszul indult a nap számunkra, hiszen csak két vesztes mérkőzés után sikerült megszereznünk az első pontjainkat.  Örülök, hogy a fiúknak volt tartásuk és nem szegte kedvüket a két vereség, így a végén a 3. helynek örülhettünk. A torna összességében elértre a célját. Jó időben, kellemes környezetben, értékes díjakért mérethettük meg magunkat a bajnokság nyitánya előtt. Jó helyszínnek bizonyult a Decathlon  Áruház mögötti kis füves pálya, a  fiúk jól érezték magukat és várják a következő kupa időpontját.

VitalSport kupa Dunaújváros 2017 DLSZ

Takács István a dunaújvárosi Decathlon Áruház Igazgatója: A VitalSport nap keretein belül megrendezett labdarúgó kupa, beváltotta a hozzá fűzött reményeket. A focisták remek hangulatban tölthették el a napot áruházunk füves területén. Az I. VitalSport kupa egy új rendezvény volt a dunaújvárosi Decathlon életében, mivel egy eddig kihasználatlan területet hasznosítottunk. Azt gondolom, a torna elérte a célját és a jövőben érdemes azon töprengenünk,hogy az eddig parlagon heverő területet valamilyen formában átalakítsuk. A jövőben így talán több ilyen rendezvényt is szervezhetünk. A szombati napon rengeteg mosolygós arcot láttam az áruházunkban és a sportpályákon, így bíztos vagyok benne,hogy egy sikeres rendezvényt tudhatunk magunk mögött. Köszönöm minden szervezőnek, résztvevőnek és az áruházunk csapatának,hogy hozzárjárultak ehhez a csodálatos eseményhez! A díjazottaknak pedig külön gratulálok a remek teljesítményhez!

Horváth Gergely DLSZ 2017

Horváth Gergely (Hangover) az I. Vitalsport Kupa legjobb kapusa: Nagyon örülök annak, hogy részt vehettünk ezen a remek a tornán. Én személy szerint nagyon szeretem ezeket a rendezvényeket, mert ilyenkor sokkal több időt a tölthet az ember a csapattársaival, mint egy átlagos bajnoki meccs időtartama alatt. Szeretném megköszönni a csapatomnak és a szervezőknek ezt a nagyszerű szombati napot és nem utolsó sorban a főnöknek, hogy összeszedte és egyben tartja ezt a szuper csapatot már évek óta. Nagyon boldog vagyok, hogy én kaptam a különdíjat és egyben meg is lepett, mert a meccseket nézve nagyon jó kapus teljesítményeket láttam és nem gondoltam, hogy lesz esélyem erre az elismerésre. Köszönöm a csapattársaimnak a kiemelkedő védőmunkát, ami nagyban hozzájárult a díj elnyeréséhez. Gratulálok minden résztvevőnek és szervezőnek ezért a színvonalas tornáért.

Szabó László (Hangover) az I. VitalSport Kupa gólkirálya: Számomra nagy megtiszteltetés, hogy én lettem a torna gólkirálya, ami csapattársaim támogatása, játéka nélkül nyilván nem sikerült volna. Köszönetet szeretnek mondani a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek és a Decathlon Áruháznak az I. VitalSport Kupa megszervezéséért. Egy nagyon színvonalas tornának lehettünk részesei, amely során sok jó csapattal találkoztunk. Külön örülök, hogy csapattársaimmal úgy sikerült megszereznünk az első helyet, hogy több hiányzónk is volt. Nagyon szép díjakkal és ajándéktárgyakkal jutalmazták a torna szervezői a győzelmünket. Remélem ez a kupa hagyománnyá válik a dunaújvárosi 5+1-es játékrendszer rendezvényeinek sorában és jövőre is megrendezésre kerül a VitalSport Kupa az amatőr kispályások számára. Szép volt Hangover!

Németh Kitti Decathlon

Németh Kitti a DLSZ+ díjazottja: Hatalmas meglepetés és megtiszteltetés volt számomra, amikor nekem ítélte a DLSZ zsűrije a DLSZ + díjjat a Vitálkupa alkalmával. Egy remek együtt működésnek köszönhetően jött létre ez a nap, áruházunk Vitálsport rendezvény keretein belül a felnőtt csapatoknak Vitálkupa és a kicsiknek Ovi foci kupa néven. A Vitálsport napon célünk, hogy a lehető legtöbb gyermek látogasson elhozzánk, azzal a céllal, hogy megtalálja a neki leginkább tetsző sportot, amit akár a jövőben űzni is fog. A velünk együttműködő egyesületek egy 15-20 perces bemutató keretein belül mutatják be sportjukat és lehetőséget biztosítanak a gyerekeknek a kipróbálásra. Ezen felül természetesen megjelennek a gyerekek kedvenc programjai is ilyenkor a lovaglás, íjászat, roller és görkori kipróbálási lehetőségek. Fesztivál hangulatot igyekszünk ilyenkor nyújtani az étel árusokkal (kürtöskalács, vattacukor, jégkása), valamint a zene és a jó hangulat segítségével. A nap végén szerencsére minden résztvevő kisgyerek kapott ajándékot, így csak boldog arcokkal találkoztunk. A Vitálkupa szuper lebonyolítása abszolút a DLSZ érdeme, hiszen profi hozzáállásuk és szervezőkészségük példaértékű. Mi a Decathlon részéről, maximálisan igyekeztünk támogatni őket amivel saját energiáinkból csak lehetett. Egy nagyon jó hangulatú, baráti kispályás kupa jött létre, ami hozta a várakozásinkat és biztos vagyok benne, hogy a jövőben lesz még ennek folytatása, akár sokkal jobb körülmények között is! A Decathlon Dunaújvárosi áruházára maximálisan számíthatnak, ebben biztos vagyok!

Petrás Gábor DLSZ

Petrás Gábor (a DLSZ főtitkára): Nagyon örültünk, amikor megkeresett minket Takács István, az áruház igazgatója, hogy a sportnapjuk keretein belül rendezzünk közösen egy kispályás labdarúgó tornát. Természetesen igent mondtunk a felkérésre, s el is kezdtük szerezni a kupát, melyen az alacsonyabb osztályú kispályás együttesek vehettek részt. Párhuzamosan a felnőttek versengésével került sor a II. Vitál Ovifoci Kupára, melyen szintén remek hangulatban játszhattak a legfiatalabb korosztály képviselői. Itt az első helyet végül az Apostag óvoda szerezte meg, megelőzve a Százszorszép óvodát és a Margarétát, s a kicsiknél a gólkirályi címet végül Ötvös Lóránd, az Apostag óvoda fiatal tehetsége szerezte meg nyolc találattal.

Németh Kitti Decathlon DSLZMolnár László a rendezvény fótósa: A kedvenc fotóm rendhagyó módon az eredményhirdetéskor (és nem a pályán) készült arról a hölgyről aki sosem szűnő lelkesedésével, példamutató kitartásával, hatalmas energiáival, a munkája iránti maximális elkötelezettséggel lehetővé tette, hogy a Decathlon és egyben a város is részese lehetett ennek az eseménynek. A fotón a részére átadott különdíj utáni pillanatok egyike látható. Amint rápillantok a képre Kitti arcán a sikeres rendezvény lebonyolítása miatti büszkeséget, örömöt vélek felfedezni. Minden elismerésem a  DLSZ-nek ezért az önzetlen, kedves figyelmességért, hiszen a számos résztvevő  koordinálása a meghívástól a fellépésig, a szervezés során keletkező nehézségek áthidalása, a rendezvény alatt keletkező problémák, hiányosságok pótlásának megoldása után nagy megtiszteltetést jelenthetett az átvevőnek. 

II. Vital Ovi Foci Kupa Végeredmény

Ovi Foci DLSZ 2017

Kalácska András a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség elnöke: Immáron 2. aklommal rendezzük meg a VitalSportnap keretein belül az Ovi Foci Kupát a kicsik részére. Az áruház előtti műfüves kispálya remek terület, hogy az óvodás focisták megmutassák tehetségüket. A minitorna alkalmával díjazunk minden résztvevőt. A szövetség egyik legfontosabb célja, hogy Dunaújvárosban minél többen sportoljanak és szabadidejükben a kispályás labdarúgást válasszák, mint rekreációs sportot. Ezért külön öröm számunkra, hogy ezen a napon a felnőtt kupa mellett ovifoci kupát is szervezhettünk. A mai napon láthattuk a kisgyerekektől azt az alázatot, amit a mérkőzések közben nyújtottak a labdarúgás iránt. A szövetség elnökeként gratulálok a gyerekeknek, köszönöm a pedagógusoknak és a szülőknek, hogy időt és energiát áldoztak a mai napon arra, hogy a gyerekek focizhassanak és köszönettel tartozunk a Decathlon Áruháznak is, hogy ezt a sportnapot megszervezték. 

Ovi Foci Kupa DLSZ 2017

Takács István a dunaújvárosi Decathlon Áruház Igazgatója: A VitalSport nap egy olyan rendezvény,ahol minden korosztály számára igyekszünk sportolási lehetőséget biztosítani. Az immáron második alkalommal megrendezésre került Ovifoci kupa mindig nagy siker a lurkók körében. Jó látni, hogy már ebben a korban mennyire élvezik a sportot a gyermekek. Külön köszönetet szeretnék mondani a szülőknek és a pedagógusoknak,hogy meglátogatták áruházunkat és résztvettek ezen a nagyszerű sportnapon. Biztos vagyok benne,hogy a jövőben sem hiányozhat ez az esemény a Decathlon VitalSport nap programjából.

Apostag

(Az Apostag KSE óvodai csoportja is részt vett a 2017.09.02-án megrendezésre kerülő II. Vitálsport Ovi Foci Kupán)

Horog Mónika Apostag vezetőedző: A gyerekek összeszedetten, sportszerűen játszottak. Sikeresen vették az akadályokat, és követték a pálya széléről érkező instrukciókat, mely a győzelemhez vezetett. Ismételten sikerélményekkel tértünk haza. Nagyon jól érezték magukat, és nem utolsó sorban nagyon örültek, hogy utolsóként hangzott el Apostag neve az eredményhirdetésen, hiszen mi lettünk az elsők! Köszönjük a DLSZ-nek, hogy részt vehettünk a kupán, és az ajándékokat az áruháznak, amit minden gyerek kapott a nap végén. Remélem, jövőre újra találkozhatunk!

Ovi Foci Kupa DLSZ 2017

II. VITÁL OVI FOCI KUPA MENETREND
10.00 MARGARÉTA ÓVODA  0 - 8  APOSTAG ÓVODA
10.30 APOSTAG ÓVODA  5 - 3  SZÁZSZORSZÉP ÓVODA
11.00 SZÁZSZORSZÉP ÓVODA  10 - 0  MARGARÉTA ÓVODA
II. VITÁL OVI FOCI KUPA MENETREND DÍJAZOTTJAI
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  APOSTAG ÓVODA
2. HELY SZÁZSZORSZÉP ÓVODA 
3. HELY  MARGARÉTA ÓVODA
VITÁLSPORT FOCI  KUPA KÜLÖNDÍJASOK
GÓLKIRÁLY  ÖTVÖS LÓRÁND 9 GÓL (APOSTAG)

VitalSport Foci kupák!

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség és a dunaújvárosi Decathlon Áruház közösen indította el az óvódásoknak az I. VitalSport Ovi Foci Kupát, melyet idén kibővítettünk az amatőr 5 + 1 kispályás labdarúgó kupával. A közös rendezvény egyik legfontosabb célja, hogy már óvódás korban megszerettessük a labdarúgást és a mozgást a gyerekekkel. Ezt a célt szem előtt tartva szervezzük meg szeptember 2-án szombaton, a Decathlon Áruház előtti műfüves pályán a II. VitalSport Ovi Foci kupát, melyre várhatóan 50 kis óvódás korú labdarúgó palánta jön el, hogy focival töltsék el a délelőttöt. Természetesen minden kisgyerek ajándékot fog kapni, az Áruház és a Szövetség jóvoltából.

Másik rendezvényünk pedig az I. VitalsSport Foci Kupa. Itt 6 csapat nevezését fogadtuk el, akik körmérkőzésekkel döntik el a helyezések sorsát. A nap végére a legjobbakat kupával, érmekkel, díszoklevéllel jutalmazzuk, valamint Takács István a Decathon Áruház Igazgatója egy garnitúra szerelést ad majd át a győztes csapatnak. A szövetség pedig a megszokott díjazással ismeri el a legjobbakat, valamint minden játékos Nimrod Energia italt kap, hogy friss maradjon.

Takács István a dunaújvárosi Decathlon Áruház Igazgatója a VitalSpot kupáról: Dunaújvárosban az egyik legnépszerűbb sport a futball, így adott volt, hogy a legnagyobb áruházi eseményünkön nem maradhat el a foci. Ez a rendezvény egy amatőr, mondhatni baráti kupa, ahol a főszerepben a részvétel és a jó hangulat áll. A VitalSport rendezvényünk alapvetően családokat szólít meg, így ezen a napon együtt szórakozhat és sportolhat mindenki. Amíg apa rúgja bőrt, addig anya és a gyerekek szurkolhatnak vagy részt vehetnek a rengeteg sportbemutatón, lovagoltatáson, íjászaton és egyéb programokon. Szeretnénk, ha a jövőben ez a rendezvény lenne a város egyik legnagyobb családi sportrendezvénye, ahol bárki sportolhat. A foci kupa szervezése és lebonyolítása teljes mértékben a DLSZ érdeme, így ezúton is köszönöm az odaadó munkájukat. A VitalSport nap szervezését pedig szeretném megköszönni Németh Kittinek és csapatának, akik időt és energiát nem spórolva hozták létre ezt a nagyszerű programot.

Szűcs Vivien sportszervező (DLSZ): Mindig örülök annak, ha új helyszínt tudunk bekapcsolni a kispályás kupák, bajnokságok lebonyolításába. Annak meg külön örülök, hogy a Decathlon folyamatosan partner és rendkívül sokat segít nekünk. Bízok abban, hogy jó idő lesz szombaton és nagyszerű meccseket fogunk látni. Remek program lesz mindenkinek (játékosnak, nézőnek, érdeklődőnek) ez a sportnap, a Decathlon Áruház és a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség pedig gondoskodik arról, hogy a legjobbak szép ajándékokkal, díjakkal távozzanak.

Nagy Norbert a Hangover csapat csapatvezetője: Nagyon örülünk, hogy részt vehetünk e nyár végi-ősz eleji Vitalsport Kupán. Bajnokság kezdete előtt ez lesz az utolsó lehetőség felkészülni, tovább csiszolni a csapatot. Az értékes fődíj a jó hangulat mellé kellő motivációt nyújt, így mindenképpen jó meccsekre van kilátás. Kíváncsian várom a szombatot.

Gaszler Ferenc a GasziSportvideo csapat csapatvezetője: Az első VitálSport Kupát nagy izgalommal várjuk a csapattal, hiszen a 2017/2018-as szezonra érkező új játékosainknak ez lesz az első lehetőségük hogy megismerkedjenek a csapattársakkal. A Decathlon áruháznál rendezett torna új pályájára is nagyon kíváncsiak vagyunk, s bízunk benne hogy egy nagyszerű napot tölthetünk el együtt, vidáman, egy új DLSZ-es tornán!

Takács István a dunaújvárosi Decathlon Áruház Igazgatója a Ovifoci: Az utánpótlás támogatása mindig is kulcsszerepet játszott a Decathlon életében. Országos szinten is számos ilyen jellegű eseményt rendezünk, szponzorálunk. Szeretnénk, hogy a lehető legtöbb gyermek számára elérhető legyen a sport és az egészséges életmód. A VitalSport rendezvényünk keretein belül megrendezett Ovifoci kupa is a sport népszerűsítését szolgálja. Remélem, sok gyerkőcnek okozhatunk örömteli és emlékezetes pillanatokat. Köszönöm a DLSZ munkatársainak, hogy szakmai hátterükkel segítik a rendezvény lebonyolítását.

Horog Mónika az Apostagi KSE óvoda csapat vezetője: Az Apostagi KSE óvodai csoportja a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség honlapjáról értesült a II. Vitálsport Ovi Foci Kupa megrendezéséről. Mind a gyerekek, mind a szülők számára fontos, hogy a gyerekek minél többet sportoljanak, és a sport által megszeressék és fontosnak tartsák a mozgást, megtanuljanak csapatban, csapattársként játszani. A sport szeretetével és a sportban elért sikerélményekkel biztatni lehet őket a rendszeres mozgásra, a sport fontosságára! Az Apostagi KSE óvoda, ezért szeretne részt venni 7 fővel a megrendezésre kerülő sporteseményen.

Dunaújvárosi Amatőr 5+1 Kispályás Labdarúgó Kupa 6 csapat részvételével. A bajnokcsapat jutalma: mezgarnitúra! Minden benevezett csapat 9.999,- forintos DECATHLON Ajándékutalványt kap ajándékba.

A tornán kizárólag a II., III. és a IV. osztályban szereplő játékosok, valamint az öregfiúk bajnokságok labdarúgói léphetnek pályára.

További információ a rendezvényről

 • Időpont: 2017. szeptember 2. szombat 09.00 - 15.30
 • Főtámogató: Dechatlon Dunaújváros
 • Támogató: DMJV Önkormányzata, Nimrod Energy Drink
 • Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség

Regisztráció és technikai megbeszélés:

 • Időpont: 2017. augusztus 30. szerda 15.00 óra
 • Helyszín: Decathlon Áruház Dunaújváros, Kandó Kálmán tér 12.

VitalSport kupa díjazása:

 • 1. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél + 1 garnítúra mez
 • 2. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél
 • 3. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél
 • Legjobb játékos: díszserleg + + díszoklevél
 • Legjobb kapus: díszserleg + + díszoklevél
 • Gólkirály: díszserleg + + díszoklevél
 • DLSZ+: díszserleg + + díszoklevél
 • Ajándék: minden nevezett csapat ajándékutalványt kap 9.999,- forint értékben,  minden játékos 1 darab Nimrod Energia italt kap

Jelentkezett csapatok:

I. VITÁLSPORT KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA
 CSAPAT JELENTKEZÉS  NEVEZÉS
 1. ZÉRÓ TOLERANCIA IGEN IGEN
 2. ASZTALOS GUMISZERVÍZ IGEN X
 3. B.T.MIRAGE IGEN IGEN
 4. ELIT ALAKULAT IGEN IGEN
 5. HANGOVER IGEN IGEN
 6. GASZISPORTVIDEO IGEN IGEN
 7. FC FAKABÁT IGEN IGEN
I. VITÁLSPORT KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA MENETREND
09.00 HANGOVER  4 - 1  FC FAKABÁT
09.25 ZÉRÓ TOLERANCIA  0 - 1  ELIT ALAKULAT
09.50 GASZISPORTVIDEO  2 - 0  B.T.MIRAGE
10.15 HANGOVER  0 - 0  ZÉRÓ TOLERANCIA
10.40 FC FAKABÁT  0 - 2  GASZISPORTVIDEO
11.05 ELIT ALAKULAT  1 - 1  B.T.MIRAGE
11.30 HANGOVER  6 - 2  GASZISPORTVIDEO
11.55 ZÉRÓ TOLERANCIA  0 - 0  B.T.MIRAGE
12.20 FC FAKABÁT  3 - 1  ELIT ALAKULAT
12.45 ZÉRÓ TOLERANCIA  1 - 1  GASZISPORTVIDEO
13.10 HANGOVER  4 - 0  ELIT ALAKULAT
13.35 FC FAKABÁT  1 - 1  B.T.MIRAGE
14.00 ELIT ALAKULAT  2 - 2  GASZISPORTVIDEO
14.25 FC FAKABÁT  0 - 0  ZÉRÓ TOLERANCIA
14.50 HANGOVER  3 - 2   B.T.MIRAGE
I. VITÁLSPORT KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1.  HANGOVER 5 4 1 0 17 - 5 13
2.  GASZISPORTVIDEO 5 2 2 1 9 - 9 8
3.  FC FAKABÁT 5 1 2 2 5 - 8 5
4.  ELIT ALAKULAT 5 1 2 2 5 - 10 5
5.  ZÉRÓ TOLERANCIA 5 0 4 1 1 - 2 4
6.  B.T.MIRAGE 5 0 3 2 4 - 7 3
I. VITÁLSPORT KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA DÍJAZOTTJAI
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  HANGOVER
2. HELY  GASZISPORTVIDEO
3. HELY  FC FAKABÁT
VITÁLSPORT FOCI  KUPA KÜLÖNDÍJASOK
JÁTÉKOS  SŐREGI GERGŐ (GASZISPORTVIDEO)
KAPUS  HORVÁTH GERGELY (HANGOVER)
GÓLKIRÁLY  SZABÓ LÁSZLÓ 12 GÓL (HANGOVER)
DLSZ+  NÉMETH KITTI (DECATHLON ÁRUHÁZ VITALSPORTNAL FŐSZERVEZŐ)