Záróforduló: Carissa Női Labdarúgó Bajnokság

Záróforduló: Carissa Női Labdarúgó Bajnokság 2017-2018

Esemény ideje: 
2018. június 30. szombat 09:00
Oszd meg másokkal!

Záró kör a hölgyeknél

Az utolsó fordulókat bonyolította a Carissa Női bajnokság mezőnye, június 30-án, szombaton a Baracsi Sportközpontban. A Kuparendszerű versenykiírás befejező szakasza, a tabella végső sorrendjét is hivatott kialakítani, átrendezni, vagy éppen helyben hagyni. Mindegyik verzióra volt még esély, bár hozzá kell tenni, hogy a Baracs SE előnye behozhatatlan volt még matematikailag is, de a többi gárda még dédelgethetett álmokat. A Baracsi csapat természetesen így is – nem is titkoltan – a tornagyőzelmet szerette volna „behúzni”, míg a jó erőkből álló Ikarus-Maroshegy szintén erre apellált. A többszörös bajnok DPASE lányai, viszont ebben a bajnoki rendszerben – nagypályás és egyéb elfoglaltságaik miatt – jóval kevesebbszer tudtak pályára lépni, így a remek labdarúgók ezúttal már nem tudtak a dobogós helyekre odaérni. Ezen a tornán viszont ők is bíztak a jó szereplésben. A nap harmadik találkozóján aztán meg is történt a rég várt rangadó, hiszen az Ikarus és a Dunaújváros PASE nézett egymással farkasszemet. Nagy csatában végül a fehérvári hölgyek szerezték meg a pontokat. (1:0) Hasonlóan nagy izgalmak voltak a Baracs SE–Dunaújváros PASE mérkőzésen is, ahol ismét csak egy gól döntött. (2:1) De még hátra volt a szuper rangadó. Az Ikarus kissé fáradtnak tűnt a nap végére, a Baracs viszont fittnek és mindenre elszántnak látszott a derbi előtt. Ennek ellenére a vezetést gyorsan megszerezték a Maroshegyiek, de a Baracs magabiztos, jó játékkal végül két vállra fektette az ezüstérmest (4:2), így a bajnoki cím mellé egy kupagyőzelmet is abszolváltak.

A különdíjasok mezőnye a DPASE ihletetten védő kapusa Szabó Zsófi nevével kezdődött, de megcsodálhattuk Szabó Anita (Ikarus-Maroshegy) kiemelkedő játékát, valamint Miskovicz Kitti (Baracs SE) bombagólját is, mely „A nap pillanata” díjat simán elvitte. A gólkirály ezúttal is Bozsik Brigitta lett 10 találattal, míg a DLSZ PLUSZ díjat az a Mihalkó Era kapta, aki a Fejér megyei női labdarúgás emblematikus szereplője és már sokadszor hozza a nagyszerű fehérvári hölgyeket Dunaújvárosba, hogy megmérkőzzenek a DLSZ szervezésében bonyolított tornákon.

Nagyon jó volt a hölgyeket újra a pályán látni és az a rengeteg mérkőzés, amit az év folyamán lejátszottak ismét bizonyította, hogy a női foci nem csak egy üde színfolt a labdarúgás palettáján, hanem kőkemény sport, némely esetben őszintébb, tisztább, mint a férfiak küzdelme.

Gratulálunk lányok, jövőre folytatjuk!

Szabó Anita (Ikarus-Maroshegy), a torna legjobb játékosa: A csapat nevében is köszönöm szépen a meghívást. Most először vettem részt a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség által rendezett tornán és abszolút pozitívak a tapasztalataim. Kellemes hangulatú, jól megszervezett tornán játszhattunk. Külön öröm a számomra, hogy ilyen szintű média megjelenés kíséri a női labdarúgást Dunaújvárosban és a környéken. Köszönöm a lehetőséget és örülök, hogy sikerült elnyernem a legjobb játékosnak járó díjat.

Bozsik Brigitta (Baracs SE), a torna gólkirálynője: Köszönjük a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek, hogy megrendezte a Carissa Női Kupa IV. fordulóját. Remek hangulatú napon vagyunk túl, szoros, izgalmas meccseket játszottunk. Hazai pályán meg akartuk mutatni, hogy miért mi állhatunk a dobogó legfelső fokára és a nagyszerű csapatmunkának köszönhetően ez sikerült is. Gratulálok minden csapatnak és a különdíjasoknak! Köszönjük a színvonalas szervezést, a szép kupákat!

Szabó Zsófi (DPASE) a torna legjobb kapusa: Nagyon színvonalas mérkőzések voltak a mai napon. A rendkívüli meleg ellenére csapatommal próbáltuk a lehető legjobb helyezést elérni. Végül a bronzérem lett a mienk, aminek nagyon örültünk, én pedig a legjobb kapusnak járó különdíjat is megkaptam, ami igen komoly megtiszteltetés. Köszönet érte a szervezőknek, a bírósporttársaknak a DLSZ-nek az edzőmnek és a csapatomnak. Köszönöm! Csak a PASE! Hajrá lányok! Hajrá női foci!

Mihalkó Era (Ikarus-Maroshegy), DLSZ PLUSZ díjas: Lassan 20 éve vagyok részese a Dunaújvárosban és környékén zajló sporteseményeknek. Nagy öröm látni, hogy folyamatosan fejlődik es bővül a játékosok és a tornák köre. Bízom benne, hogy ez a tendencia a jövőben is folytatódik. Megtiszteltetés, hogy én is azok közé a szervezők es segítő emberek közé tartozhatok, akik azon ügyködnek, hogy még népszerűbb és még színvonalasabb női labdarúgó események legyenek Fejér megyében.

Miskovicz Kitti (Baracs SE) a torna „Nap pillanata” díjasa: 2017/2018 évadzáró női kispályás labdarúgó tornán ismét részt vett a csapatom, ahol remekül szerepeltünk. Igaz mindenki megszenvedett a meleggel, de keményen küzdöttünk, pedig nem volt könnyű, mert a hetekben nagyon sok megmérettetés várt ránk, amit hoznunk kellett, de szerencsére remekül sikerült az elmúlt időszak. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, hogy ismét szép eredményeket tudtunk elérni reméljük jó szokásunkat a jövőben is megtartjuk. Köszönjük szépen a színvonalas tornákat a DLSZ-nek és a nagyszerű rendezéseket. Én személy szerint köszönöm, hogy a szabadrúgás gólomat választották meg a nap pillanatának.

NŐI CARISSA FOCI KUPA "A LÁNYOK IS FOCISTÁK..." DUNAÚJVÁROS
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  BARACS SE  (12 PONT)
2. HELY  IKARUS-MAROSHEGY  (9 PONT)
3. HELY  DUNAÚJVÁROS PASE  (6 PONT)
4. HELY  HOLLER UNFC  (3 PONT)
5. HELY  DUNAÚJVÁROS PASE U16  (0 PONT)
KÜLÖNDÍJASOK
LEGJOBB JÁTÉKOS  SZABÓ ANITA (IKARUS-MAROSHEGY)
LEGJOBB KAPUS  SZABÓ ZSÓFI (DPASE)
GÓLKIRÁLY  BOZSIK BRIGITTA (BARACS SE) 10 GÓL
DLSZ +  MIHALKÓ ERIKA (IKARUS-MAROSHEGY)
A NAP PILLANATA  MISKOVICZ KITTI (BARACS SE)

Kedves Lányok, Tisztelt Sportvezetők!

A Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság Carissa Női Osztályának záró fordulóját rendezzük meg, 2018. június 30-án, szombaton, Baracson. A nagyszerű helyszínt ezúttal is köszönjük Fehérvári Józsefnek a Baracs SE elnökének és természetesen munkatársainak és segítőinek. Ha a bajnoki tabellára néztek, láthatjátok, hogy bőven maradtak még nyitott kérdések. A helyezések is változhatnak, de a gólkirálynői cím, a legjobb játékosnak járó különdíj és a legjobb kapusteljesítmény is (nyilván az egész évet tekintve), eldöntésre vár. És ami a legfontosabb, hogy ezen a kellemes nyári napon sportoljunk, focizzunk egy jót, amit a torna végén díjkiosztóval és a vendéglátóknak köszönhetően egy finom vacsorával koronázunk majd meg.

Örömteli hír, hogy újabb támogató gondolta úgy, hogy a női labdarúgást segíti, így már szponzorként köszönthetjük a befejező fordulóban a Mandala Szépségszalont, aki meglepetésekkel is kedveskedni kíván a csapatoknak és a legjobban teljesítő játékosoknak.

Tehát szeretettel várjuk a résztvevőket a Baracsi Sportpályán a hónap utolsó napján!

Hajrá Foci! Hajrá Csajok! 

Szőke Andrea (Mandala Szalon) a kupa támogatója: A Mandala szalonban dolgozom kollegáimmal, műkörmösként, mondhatni baráti légkörben és egy szuper csapatban.  Azért is támogatom a női focit, mert szeretek adni, támogatni, segíteni. Hiszek a sok kicsi sokra megy elvben, valamint a lányok biztosan örülni fognak egy szépségápolási ajándéknak amit a záró forduló után, az eredményhirdetésén kapnak a legjobbak. Természetesen külön köszönet jár a DLSZ-nek, hogy lehetőséget biztosít arra, hogy segíthetjük, és együtt támogathatjuk a női labdarúgókat! Hajrá Foci!

További információ a rendezvényről:

Időpont: 2018. június 30. szombat
Helyszín: Baracs Sportcentrum
Főtámogató: DMJV Önkormányzata
Támogató: Carissa Virágüzlet Dunaújváros, Mandala Szalon
Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
Résztvevők: női játékosok
Jelentkezési díj: 5.999 Ft / Csapat
Ajándék: Minden játékos ebédet kap a rendezőtől
Jelentkezés: www.dlsz.hu
Telefon: +36-70-616-5941

Női Carissa kupa kupa díjazása:

1. hely: kupa + díszoklevél + érem
2. hely: kupa + díszoklevél + érem
3. hely: kupa + díszoklevél + érem
4. hely: kupa + díszoklevél
5. hely: kupa + díszoklevél
Legjobb játékos: díszserleg + díszoklevél + Mandala Szalon ajándékcsomag
Legjobb kapus: díszserleg + díszoklevél + Mandala Szalon ajándékcsomag
Gólkirály: díszserleg + díszoklevél + Mandala Szalon ajándékcsomag
DLSZ+: díszserleg + díszoklevél + Mandala Szalon ajándékcsomag
A Nap Pillanata: díszserleg + díszoklevél + Mandala Szalon ajándékcsomag

NŐI CARISSA KUPA  DUNAÚJVÁROS
 CSAPAT JELENTKEZÉS  NEVEZÉS
 BARACS SE IGEN IGEN
 DUNAÚJVÁROS PASE IGEN IGEN
 IKARUS-MAROSHEGY IGEN IGEN
 DUNAÚJVÁROS PASE U16 IGEN IGEN
 HOLLER UNFC IGEN IGEN

Mindenkit szeretettel várunk a Női Carissa kupán, a baracsi sportcentrumba, hogy megtapasztaljuk: „A Lányok is Focisták!”

jó KÖRMÉRKŐZÉSEK
DUNAÚJVÁROS, 2018. JÚNIUS 30. SZOMBAT
09.00  DUNAÚJVÁROS PASE U16 1 - 10 DUNAÚJVÁROS PASE
09.30 BARACS SE 3 - 0  HOLLER UNFC
10.00 DUNAÚJVÁROS PASE 0 - 1  IKARUS-MAROSHEGY
10.30 DUNAÚJVÁROS PASE U16 0 - 12 BARACS SE
11.00 HOLLER UNFC 0 - 2  IKARUS-MAROSHEGY
11.30 BARACS SE 2 - 1  DUNAÚJVÁROS PASE
12.00 IKARUS-MAROSHEGY 7 - 1  DUNAÚJVÁROS PASE U16
12.00 DUNAÚJVÁROS PASE 4 - 0  HOLLER UNFC
13.00 IKARUS-MAROSHEGY 2 - 4  BARACS SE
13.30 HOLLER UNFC 1 - 0  DUNAÚJVÁROS PASE U16
14.15 EREDMÉNYHIRDETÉS
NŐI CARISSA FOCI KUPA "A LÁNYOK IS FOCISTÁK..." DUNAÚJVÁROS
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  BARACS SE  (12 PONT)
2. HELY  IKARUS-MAROSHEGY  (9 PONT)
3. HELY  DUNAÚJVÁROS PASE  (6 PONT)
4. HELY  HOLLER UNFC  (3 PONT)
5. HELY  DUNAÚJVÁROS PASE U16  (0 PONT)
KÜLÖNDÍJASOK
LEGJOBB JÁTÉKOS  SZABÓ ANITA (IKARUS-MAROSHEGY)
LEGJOBB KAPUS  SZABÓ ZSÓFI (DPASE)
GÓLKIRÁLY  BOZSIK BRIGITTA (BARACS SE) 10 GÓL
DLSZ +  MIHALKÓ ERIKA (IKARUS-MAROSHEGY)
A NAP PILLANATA  MISKOVICZ KITTI (BARACS SE)