Képgaléria

XVI. Carissa Kupa "Határokon Túl" 2018

XVI. Carissa Kupa "Határokon Túl" 2018

Megkezdődött a visszaszámlálás!

Tóth Imre: A Városért, a Sportért!

A sport népszerűségére építenek

A Dunaújvárosi Labdarúgó szövetség minden jó kezdeményezés mellé áll!

Év játékvezetője: Krajcsovics Adrián

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy idén én vehettem át az "Év játékvezetője 2016/2017" díjat és ezúton is szeretném megköszönni a DLSZ vezetőségének, a kitüntető címet. Továbbá köszönöm mindenkinek, aki úgy gondolta, hogy idén nálam van a legjobb helyen.

IV. Szabadság Kupa

IV. Nemzeti Kupa - "A Nemzet Ereje"

Karmacsi Autó az EMF Bajnokok Ligában

Minden várakozást felülmúlt szereplésével a városi rekordbajnok Karmacsi Autó FC GBB, a múlthéten Catezben megrendezésre került 5+1 kispályás labdarúgó Bajnokok Ligáján. A rendezvényen 72 csapat vett részt.

DLSZ+

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség 2017.

Acerbis Sportruházat

A városi amatőr labdarúgók profitálhatnak a legtöbbet a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség és a Zeusport Áruház hosszú évek óta tartó együttműködéséből, mely az idén nyártól egy szinttel feljebb lépett.

I. Vitálsport Decathlon Foci Kupa

Jó idő, jó játék – I. VitalSport Kupa, Dunaújvárosban

Szuperkupa Döntő Dunaújváros 2017

Szuperkupa Döntő - Karmacsi Autó vs Mirage Kemi Ker Kft.

Sok szeretettel meghívunk minden labdarúgás kedvelőt és sportszeretőt a Dunaújváros, Lorántffy Sportpályán megrendezésre kerülő Szuperkupa Döntő kispályás labdarúgó mérkőzésre!

Évadzáró Díjátadó

Tisztelt Sportbarátok! A bevezetőben szeretnénk megköszönni mindenkinek a 2016/2017-es bajnoki szezonban végzett munkát és a remek teljesítményeket!

DLSZ Évadzáró Ünnepség 2017. július 7.

Több mint húsz különböző kispályás labdarúgó bajnokságot és kupasorozatot szervez évről évre a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, ezzel közel ötezer sportbarátot hív rendszeresen a pályára. A kitűnő szervezőmunka és a rendezvények zökkenőmentes lebonyolítása mellett az eredményhirdetésnek is mindig megadja a módját a DLSZ, ahogy tette ezt most is a Markó Lajos Kispályás Labdarúgó Bajnokság, valamint a Dunaújváros Kupa alkalmával is. A szövetség egy vacsorával egybekötött díjátadón látta vendégül a csapatok vezetőit, a szövetség bizottságainak képviselőit, a támogatókat. Az ünnepségen jelen volt többek között Izsák Máté, Hingyi László, Lassingleitner Fruzsina és Sztankovics László önkormányzati képviselők is.

Szabados Ádám labdazsönglőr

Carissa Női Bajnokság Rájátszás 2017

CARISSA NŐI BAJNOKSÁG 2016/2017 ZÁRÓ FORDULÓ

VI. Decathlon Nyári Kispályás Foci

DECATHLON NYÁRI BAJNOKSÁG – hatodszor

VI. Akarat Ereje Kupa csoportkép

Ismét összejöttünk Szatmári Ádám sportnapján, melyet már előző héten beharangoztunk egy gyönyörű falfestménnyel, melyet Nagy Gergő utcai művész készített Ádámnak, felidézve az elmúlt öt Akarat Ereje Kupa fontos elemeit a graffitin.

Szatmári Ádám

Nagy meglepetés várta Szatmári Ádámot a mai, rendhagyó sajtótájékoztatón, melyen felavatásra került Nagy Gergő utcai festőművész legújabb alkotása, a Gábor Dénes utca és a Latinovits Zoltán út kereszteződésénél.

XV. Dunaújváros Kupa

Mirage-öröm a Kupában!

A Kemi-Ker Mirage csapatának győzelmével ért véget a XV. Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó torna küzdelemsorozata.

II. Ovis Foci Kupa

Második alkalommal szerveztek Ovi Foci Kupát a Pajtás utcai óvodában.

Oldalak

Jelenlegi hely