Carissa Női Foci Bajnokság

Carissa Női Labdarúgó Bajnokság 2017-2018

Esemény ideje: 
2017. november 1. szerda 08:30

A méltán egyre nagyobb teret hódító női foci, Magyarországon is igen népszerű. A szebbik nem kispályás labdarúgásának megszervezésében országos szinten is úttörőnek nevezhető a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség. Dunaújvárosban (sajnos csak nagyon kevés helyen mondható el ugyanez) már évek óta bonyolítanak kispályás labdarúgó bajnokságot a hölgyeknek, de több torna és kupa is kiírásra került már városunkban a lányoknak. Kijelenthető, hogy ez nem véletlen, hiszen nagyszerű mérkőzéseket, kiélezett bajnoki csatákat vívnak az amatőr hölgy sportolók Dunaújvárosban minden alkalommal, amikor lehetőségük nyílik arra, hogy pályára lépjenek. A helyi rendezvények népszerűségét mi sem bizonyítja jobban mint az, hogy a dunaújvárosi és a város környéki csapatok mellett, rendre érkeznek az ország legkülönbözőbb pontjairól női alakulatok - akik örömmel jönnek, hiszen színvonalas, nagyszerű rendezvényeken mérkőzhetnek meg egymással.

Többfordulós bajnokság, kupák és tornák futószalagon - Női foci Dunaújváros

Így lesz ez november 1-én is, amikor a fiatalon elhunyt remek sportemberre, Ádám Anitára emlékezünk, egy immár hagyományossá vált emléktorna keretében. A felemelő hangulatú rendezvény mérkőzései egyúttal a városi női bajnokság eredményeibe is beszámításra kerülnek. A többfordulós (különleges, de méltán népszerű) Carissa Női Bajnokság csapatainak még három kupa rendszerű sportnapon kell majd részt venniük, hogy a végső sorrend kialakuljon, és Dunaújváros új bajnokot ünnepelhessen.

Hajrá lányok! Csak a foci!  

Az első forduló a IV. Ádám Anita Kispályás Labdarúgó Emléktorna alkalmával került megrendezésre 2017. november 1.-én szerdán, melynek eredmény:

IV. ÁDÁM ANITA LABDARÚGÓ KUPA DÍJAZOTTJAI
DÍJAZOTTAK
1. HELY  BARACS SE
2. HELY  IKARUSZ MAROSHEGY
3. HELY  HOLLER UNFC
KÜLÖNDÍJAZOTTAK
JÁTÉKOS  SÜVEGES ADRIENN (IKARUSZ MAROSHEGY) 
KAPUS  RENYÁK ANITA (IKARUSZ MAROSHEGY)
GÓLKIRÁLY  BOZSIK BRIGITTA 11 GÓL (BARACSSE)

Carissa Női Bajnokság

 

Jelenlegi hely