Carissa Női Labdarúgó Bajnokság II. Forduló

Carissa Női Labdarúgó Bajnokság II. Forduló

Esemény ideje: 
2018. március 15. csütörtök 08:30

Carissa Női Bajnokság - 2. forduló

Ismét a hölgyeké volt a főszerep március 15-én délután a Dunaújváros Sportcsarnok kistermében. Baracsról, Dunaföldvárról, Magyarkanizsáról és Székesfehérvárról is érkeztek csapatok igazán színessé téve a mezőnyt. Természetesen a pályán még tovább színesítették a napot a lányok, hiszen ismét megmutatták, hogy a labdával milyen nagyszerűen bánnak. Izgalmas találkozókból tehát ezúttal sem volt hiány és a csajok nem mentek a szomszédba ezúttal sem egy kis keménységért. Meg kell jegyeznünk, hogy kiemelkedően jó játékvezetői teljesítményt is láthattunk az estig tartó mérkőzéseken, de a nagy gólok és a szép megoldások sem maradtak el.

Nagyszerű gárdával érkeztek a fehérvári lányok (Ikarus-Maroshegy) és igen megnehezítették az abszolút favoritnak számító Baracs SE dolgát. Olyannyira, hogy az első körben magabiztos kétgólos sikert arattak Fehérvári József csapatával szemben, így a kupagyőztes kiléte csak a második körben dőlt el végleg. Nagyban megkönnyítette a dolgát azonban a címvédő Baracsi lányoknak a Holler UNFC, amikor hősies küzdelemben pontot szereztek a mérkőzést végig támadó, de a szerencsével ezúttal hadilábon álló Ikarustól. Hozzá kell tenni, hogy kellett a bravúrhoz a zseniálisan védő Farkas Réka teljesítménye is, hiszen a földváriak hálóőre több nagy ziccert is hárított. A mindent eldöntő visszavágón így a Baracs címvédéséhez egy minimális arányú győzelem is elegendő volt, amit le is hoztak a bajnokcsapat játékosai és végül az 1:0-s siker a kupagyőzelmet jelentette számukra.

Gratulálunk a résztvevő hölgyeknek és a csapatvezetőknek. A különdíjasoknak pluszban jár a gratuláció, hiszen nagyon jó helyre kerültek az egyéni díjak és bízunk abban, hogy jövőre veletek – ugyanitt!

Baracs SE

Fehérvári József (Baracs SE) csapatvezető: A Baracsi női csapat nevében köszönetünket fejezzük ki a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek, hogy ismét játéklehetőséget biztosítottak a lányok számára is nemzeti ünnepünk alkalmával. Az Ikarus  csapatával kemény néhol már férfimérkőzésekhez hasonlítható összecsapásokat láthattak a nézők. Örülünk, hogy ismét a mi nyakunkba akasztották az aranyérmet, és hogy két csapat társunk is különdíjban részesült. Köszönöm a lányoknak azt a hozzáállást, amit a mai délutánon láthattunk, és természetesen gratulálunk minden csapatnak és különdíjasnak. Hajrá Baracs ! Hajrá Foci!

Carissa Női kupa Kovács Klaudia a legjobb kapus 2018

Kovács Klaudia (Baracs SE) a torna legjobb kapusa: Március 15-én a DLSZ jóvoltából ismét egy színvonalas tornán vehettünk részt. Mint minden ilyen esemény, ez is izgalmasnak ígérkezett, küzdős és éremre pályázó csapatokkal. A női foci mindig érdekesebb, valamiért a lányok jobban tudnak küzdeni. Nagyon jó csapatok voltak, igazi ellenfélnek az Ikarust említeném, akik elég pörgős labdarúgást képviselnek sok jó játékossal. A kanizsai lányok nagyon ügyesek voltak és sportszerű focit játszottak. Őket még nem ismertük ez izgalmat vitt a játékba. Azt hiszem egyben volt a csapatunk, fejben és erőnlétben egyaránt. Így sikerült összesen kettő kapott góllal lehoznunk a tornát. Várjuk már a következő kihívást. A legjobb kapus díjat nagyon szépen köszönöm.   Elsőként  Fehérvári Józsefnek, aki bízott bennem és segíti a csapatot - velük együtt engem is, és természetesen a csapatnak is nagyon-nagyon köszönöm. Nem utolsó sorban a DLSZ vezetőségének, akik ismét engem láttak a legjobb hálóőrnek. További jó munkát kívánok és hasonló sport rendezvény megszervezését, amely kicsit összehozza a csapatokat, vidékieket, városiakat, rég nem látott régi csapattársakat.

Carissa Női kupa Farkas Réka a Nap Pillanata 2018

Farkas Réka (Holler UNFC) a „Nap Pillanata” díjas: Köszönöm a rendezőknek ezt a megtisztelő különdíjat, amit nekem ítéltek - nagy meglepetést okozva. Izgalmas, pörgős meccseket láthattak a kilátogató nézők szerintem sajnálhatja, aki lemaradt a meccsekről. Ezt a díjat a csapatomnak köszönhetem, akik mindent megtettek a pályán, utolsó erejükig küzdöttek. Az Ikarus elleni meccsen, mindenki remekül játszott, erőn felül teljesített. Örülök, hogy a produkcióm elnyerte a szervezők tetszését.

NŐI CARISSA FOCI KUPA "A LÁNYOK IS FOCISTÁK..." DUNAÚJVÁROS
VÉGEREDMÉNY
1. HELY BARACS SE
2. HELY IKARUS MAROSHEGY
3. HELY HOLLER UNFC
4. HELY KANIZSA FC
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
JÁTÉKOS OPPERMANN ILONA (IKARUS MAROSHEGY)
KAPUS KOVÁCS KLAUDIA (BARACS SE)
GÓLKIRÁLY BOZSIK BRIGITTA (BARACS SE)
DLSZ + POLYÁK ANIKÓ VIRÁG (JÁTÉKVEZETŐ)
A NAP PILLANATA FARKAS RÉKA (HOLLER UNFC)

Képek a Carissa Női Kupáról (katt a képre)

Facebook képek DLSZ

Előzmények, eredmények a kupáról

Carissa Női Labdarúgó Bajnokság II. Forduló

Tisztelt Hölgyeink!

Folytatódik a bajnokság, amit már sokan nagyon vártak. A női foci egy olyan színfoltja a labdarúgásnak, mint amilyen csodálatos színfoltja a nő, a hölgy, a kislány, a nagylány, és a nagymama a mindennapi életünknek. Örülünk, hogy újra a pályán látunk benneteket! Igyekszünk mindent elkövetni, hogy jól érezzétek magatokat! Minden egyes labdarúgónak virággal szeretnénk kedveskedni és most kerül bevezetésre az a díjunk is, amit a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség hosszú éveken keresztül kíván majd átadni egy-egy tornán, sportnapon, rendezvényen. A szokás szerint nagyszerűnek ígérkező mérkőzések végén tehát nem csak az fog kiderülni, hogy ki a legjobb ezen a remek napon, hanem az is, hogy ki fogja majd átvenni első alkalommal a "A NAP PILLANATA" díjat. Szerettel várunk tehát benneteket március 15-én, Nemzeti Ünnepünkön, és invitálunk minden érdeklődőt is, hogy jöjjön és nézze meg a nagyszerű labdarúgó hölgyeket, akikre méltán lehetünk büszkék!

További információ a rendezvényről:

Időpont: 2018. március 15. csütörtök 15.15 - 19.00
Helyszín: Dunaújváros Sportcsarnok - Dunaújváros, Eszperantó út 2-4.
Főtámogató: DMJV Önkormányzata
Támogató: Carissa Virágüzlet Dunaújváros
Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
Résztvevők: női játékosok
Jelentkezési díj: 4.999 Ft / Csapat
Minden játékos: ajándékban részesül
Jelentkezés: www.dlsz.hu
Telefon: +36-70-616-5941

Női Carissa kupa kupa díjazása:

1. hely: kupa + díszoklevél + érem
2. hely: kupa + díszoklevél + érem
3. hely: kupa + díszoklevél + érem
4. hely: kupa + díszoklevél + érem
Legjobb játékos: díszserleg + díszoklevél
Legjobb kapus: díszserleg + díszoklevél
Gólkirály: díszserleg + díszoklevél
DLSZ+: díszserleg + díszoklevél
A Nap Pillanata: díszserleg + díszoklevél

NŐI CARISSA KUPA  DUNAÚJVÁROS
 CSAPAT JELENTKEZÉS  NEVEZÉS
  BARACS SE IGEN IGEN
  KANIZSA FC IGEN IGEN
  IKARUS MAROSHEGY IGEN IGEN
  HOLLER UNFC IGEN IGEN

Mindenkit szeretettel várunk a Női Carissa kupán, a Dunaújváros Sportcsarnokba, hogy megtapasztaljuk: „A Lányok is Focisták!”

KÖRMÉRKŐZÉSEK
DUNAÚJVÁROS, 2018. MÁRCIUS 15. CSÜTÖRTÖK
15.15 HOLLER UNFC  0 - 3  BARACS SE
15.35 KANIZSA FC  1 - 6  IKARUS MAROSHEGY
15.55 KANIZSA FC  0 - 2  HOLLER UNFC
16.15 IKARUSZ MAROSHEGY  2 - 0  BARACS SE
16.35 KANIZSA FC  0 - 4  BARACS SE
16.55 IKARUS MAROSHEGY  0 - 0  HOLLER UNFC
17.15 IKARUS MAROSHEGY  3 - 2  KANIZSA FC
17.35 BARACS SE  3 - 0  HOLLER UNFC
17.55 IKARUS MAROSHEGY  0 - 1  BARACS SE
18.15 HOLLER UNFC  5 - 0  KANIZSA FC
18.35 IKARUS MAROSHEGY  3 - 0  HOLLER UNFC 
18.55 BARACS SE  5 - 0  KANIZSA FC
18.30 EREDMÉNYHIRDETÉS
NŐI CARISSA FOCI KUPA "A LÁNYOK IS FOCISTÁK..." DUNAÚJVÁROS
VÉGEREDMÉNY
1. HELY BARACS SE
2. HELY IKARUS MAROSHEGY
3. HELY HOLLER UNFC
4. HELY KANIZSA FC
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
JÁTÉKOS OPPERMANN ILONA (IKARUS MAROSHEGY)
KAPUS KOVÁCS KLAUDIA (BARACS SE)
GÓLKIRÁLY BOZSIK BRIGITTA (BARACS SE)
DLSZ + POLYÁK ANIKÓ VIRÁG (JÁTÉKVEZETŐ)
A NAP PILLANATA FARKAS RÉKA (HOLLER UNFC)

 

Jelenlegi hely