Női Foci Kupa 2022 Záróforduló DLSZ

Női Foci Kupa 2022 Záróforduló

Esemény ideje: 
2022. június 25. szombat 08:00
Oszd meg másokkal!

Női Labdarúgó Bajnokság Záróforduló 2022. Baracs

Elérkezett a Női Labdarúgó Bajnokság 2021/22-es szezonjának utolsó fordulója. A záró körben Baracson csapnak össze a lányok és befejeződik ez a bajnoki év is. Az őszi és a tavaszi fordulót követően a lányok az AA Mozgásstúdió Kupa keretein belül léphettek pályára. A torna küzdelmei izgalmas mérkőzéseket hoztak, és úgy alakult, hogy a befejező szakasz is még számos meglepetést tartogathat. Hagyományainkhoz híven a Zárófordulón szerzett eredmények is beleszámítanak a bajnoki tabella pontjaiba és az itt megszerzett pontok is tovább alakíthatják az erőviszonyokat. Reméljük, hogy idei utolsó tornánkon az időjárás is kedvezni fog a műfüves pályán vívott csatáknak és akkor teljesen bizonyos, hogy nagyszerű sportélménnyel gazdagodunk, Dunaújváros pedig a 2021/2022-es évben is újra női bajnokcsapatot avathat!

Június 25-én, szombaton Baracson kerül megrendezésre a 2021/2022. évi Markó Lajos női kispályás labdarúgó bajnokság negyedik, azaz a zárófordulója. Sok szeretettel várjuk a csapatok jelentkezését, egy remek hangulatú, élményekben és gólokban gazdag labdarúgó tornára!

További információ a rendezvényről:

Időpont: 2022. június 25. szombat 08:00 - 13:30 óra
Helyszín: Baracs Sportcentrum, Baracs, Táncsics u. 25.
A torna engedélyezője: MLSZ Fejér Megyei Igazgatóság
Főtámogató: DMJV Önkormányzata
Támogató: Varázs - Kép, Decathlon Sportáruház Dunaújváros, Carissa Sportegyesület, Mprint Stúdió, GBB Gym
Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
Nevezhető csapat: 5 csapat
Nevezhető játékos létszám: 12 fő
Jelentkezés: dmjv.dlsz@gmail.com
Telefon: +36-70-616-5941

Női kupa díjazása:

1. hely: kupa, 12 darab egyedi érem, díszoklevél
2. hely: kupa, 12 darab egyedi érem, díszoklevél
3. hely: kupa, 12 darab egyedi érem, díszoklevél
Legjobb játékos: díszserleg, díszoklevél, ajándékcsomag
Legjobb kapus: díszserleg, díszoklevél, ajándékcsomag
Gólkirálynő: díszserleg, díszoklevél, ajándékcsomag
DLSZ+: díszserleg, díszoklevél, ajándékcsomag
Miklós István-díj "A Nap Pillanata": díszserleg, díszoklevél, ajándékcsomag
Carissa díj: díszserleg, díszoklevél

Mihalkó Erika (Sárkeresztes): Köszönjük a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek, hogy ismét megszervezik a negyedik, mindent eldöntő zárófordulót! Sajnos teljes létszámmal nem tudunk részt venni a tornán , de fontos számunkra, hogy ott legyünk. A kuparendszernek köszönhetően még több, a tornán résztvevő csapat is esélyes a dobogós helyekre.  Célunk a természetesen  az első három helyezett között végezni, így összesítésben is éremesélyesek leszünk. Jelenlegi legnagyobb riválisunk a Dunaújváros Pase csapata, akik egy ponttal vezetik előttünk a tabellát. Az AA Mozgásstúdió tornán sikerült az ellenük vívott mérkőzésünket megnyerni, reméljük ezen a fordulón sem lesz ez másképp! 

Vigh György (Dunaújváros PASE): Záró fordulójához érkezett a Markó Lajos városi női kispályás labdarúgó bajnokság. Remélhetőleg ismét szoros eredményeket, nagyszerű küzdelmeket láthatnak majd a nézők, akik kíváncsiak lesznek az összecsapásokra. Természetesen most is, mint az előző tornákon a legjobb eredmény elérésre törekszünk, mint ahogy a többi csapat is. Sportszerű mérkőzéseket és jó játékot kívánok minden ellenfelünknek!

Dávid Géza (Kiskunhalas): Sajnos a DLSZ Arénában ezúttal sem termett sok babér számunkra, alulmúltuk a saját magunkkal szemben támasztott elvárásokat. De sokan, sokszor elmondtuk, hogy ebben az erős mezőnyben nagyon meg kell küzdeni minden pontért, minden helyezésért. Bízunk benne, hogy a baracsi helyszínen visszatalálunk a nyerő útra. Két fontos célt fogalmazunk meg a torna előtt. Az egyik, hogy lépjünk előre a mutatott játékban. Főleg a védekezést szeretnénk stabilizálni, mert ez legutóbb nem működött túl jól. A másik cél, hogy próbáljuk megtartani dobogós helyünket az összetett pontversenyben, lehetőleg egy újabb érem megszerzésével.

Nagy Milán (Játékvezetői bizottság elnöke): Ismét egy remek színvonalú kispályás torna kerül megrendezésre Baracson a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség által. Ezt a tornát is kíváncsian várom több szempontból is. Abban biztos vagyok, hogy a most megrendezésre kerülő női torna magas színvonalat, és sportszerű küzdelmet fog hozni. Mind labdarúgás kedvelőként, mind pedig labdarúgó játékvezetőként is ajánlani tudom azt a tornát a futballt szeretőknek. A sok nagyszerű labdarúgó, köztük több válogatott játékos, a csinos hölgyek, és a már megszokott magas színvonalú szervezés garancia a sikerre.

  2022. ÉVI BARACSI ZÁRÓFORDULÓ
KÖRMÉRKŐZÉSEK
08:00 BARACS SE   -   DUNAÚJVÁROS PASE
08:35 DUNAÚJVÁROS PASE   -   KISKUNHALAS
09:10 ENYING SE   -   KISKUNHALAS
09:45 ENYING SE   -   BARACS SE
10:20 BARACS SE   -   KISKUNHALAS
10:55 DUNAÚJVÁROS PASE   -   ENYING SE
11:45 ÓRA EREDMÉNYHIRDETÉS
A NŐI MEZŐNY VÉGEREDMÉNYE
HELY CSAPAT M GY D V RG-KG PONT
1.   3        -   
2.   3        -   
3.   3        -   
4.   3        -   

 

2022. ÉVI BARACSI ZÁRÓFORDULÓ
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  
2. HELY  
3. HELY  
KÜLÖNDÍJASOK
LEGJOBB JÁTÉKOS  
LEGJOBB KAPUS  
GÓLKIRÁLYNŐ  
DLSZ+ DÍJ  
MIKLÓS ISTVÁN DÍJ  
CARISSA DÍJ  

 

 2022. ÉVI BARACSI ZÁRÓFORDULÓ GÓLLÖVŐI
SOR JÁTÉKOS CSAPAT GÓL
1.      
2.      
3.      
4.      
5.      
6.      
7.