Nőnapi Carissa Virág Kupa 2022

Nőnapi Carissa Virág Kupa 2022

Esemény ideje: 
2022. március 14. hétfő 08:00
Oszd meg másokkal!

Nőnap alkalmából rendezzük meg a Markó Lajos Kispályás Labdarúgó Bajnokság 2021/2022 év II. fordulójának keretein belül  a Nőnapi Carissa Virág Foci Kupát. Szeretnénk ezt a jövőben hagyományként kezelni és hogy ez a torna minden évben csakis értük és róluk szóljon. A kupára 8 csapat nevezését fogadjuk el (jelentkezési sorrendben), akiket két 4-es csoportba sorsolunk ki. Az első két csapat a döntőbe jutásért küzd meg, míg a csoport 3. az ötödik a 4. helyezett pedig a hetedik helyért fog játszani. A döntőbe jutás vesztesei a dobogó harmadik fokáért játszanak, a győztesek pedig az aranyérem megszerzéséért fognak megküzdeni a zárómérkőzésen! Támogatóinknak köszönhetően rengeteg meglepetéssel ajándékozhatjuk meg a legjobban szereplő csapatokat, játékosokat.

A Carissa Virág Szórád Márton úti és a Római városrészi üzletének jóvoltából minden játékos kap egy szál virágot Nőnap alkalmából!

Emellett Szövetségünk, Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával az első, második és harmadik helyezett csapatnak díszoklevelet, kupát és érmet ad át, továbbá a szövetség szakemberei a legjobb játékost, a legjobb kapust és a torna gólkirálynőjét egy-egy serleggel díjazza a nap végén, valamint a DLSZ+ és a Miklós István díjat (vagyis "A Nap Pillanata" díjat) is átadja az arra jogosult személynek vagy csapatnak. A különdíjasok számára Horváth Luca, az Elysion Fényesztétikai Szalon tulajdonosa és Kovács Dóra, a Coconutoil Cosmetics tulajdonosa készül igazi csajos meglepetésekkel, valamint a focicipobolt.hu támogatja a legjobbakat 1-1 ajándékutalvánnyal, ezzel is elismerve aznapi kiemelkedő teljesítményüket. A döntő legjobb játékosa pedig a Carissa SE által felajánlott különleges díjjal térhet haza a tornáról.

DLSZ 2022

További információ a rendezvényről:

Időpont: 2022. március 14. hétfő 08:00 - 14:30 óra
Helyszín: Arany János Általános Iskola Sportcsarnok - Dunaújváros, Március 15. tér
A torna engedélyezője: MLSZ Fejér Megyei Igazgatóság
Főtámogató: DMJV Önkormányzata
Támogató: Carissa Virágüzletek Dunaújváros, Decathlon Sportáruház Dunaújváros, Carissa Sportegyesület, Elysion Fényesztétikai Szalon Dunaújváros, Focicipőbolt (focicipobolt.hu), Coconutoil Cosmetics, Édes Pizzéria, Baracs SE, Kiskunhalas 
Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
Nevezhető csapat: 8 csapat
Nevezhető játékos létszám: 12 fő
Jelentkezés: dmjv.dlsz@gmail.com
Telefon: +36-70-616-5941

Sorsolás és technikai megbeszélés:

Időpont: 2022. február 1. kedd 14:30 óra
Helyszín: Elysion Fényesztétikai Szalon Dunaújváros – 2400 Dunaújváros, Dózsa György út 17 Földszint 2.

Nőnapi Carissa Kupa díjazása:

1. hely: kupa, 12 darab egyedi érem, díszoklevél, Kipsta focilabda
2. hely: kupa, 12 darab egyedi érem, díszoklevél, Kipsta focilabda
3. hely: kupa, 12 darab egyedi érem, díszoklevél, Kipsta focilabda
Legjobb játékos: díszserleg, díszoklevél, ajándékcsomag, vásárlási utalvány Focicipőbolt
Legjobb kapus: díszserleg, díszoklevél, ajándékcsomag, vásárlási utalvány Focicipőbolt
Gólkirály: díszserleg, díszoklevél, ajándékcsomag, vásárlási utalvány Focicipőbolt
DLSZ+: díszserleg, díszoklevél, ajándékcsomag, vásárlási utalvány Focicipőbolt
Miklós István-díj "A Nap Pillanata": díszserleg, díszoklevél, ajándékcsomag, vásárlási utalvány Focicipőbolt
Carissa SE díj: díszserleg, díszoklevél, vásárlási utalvány Focicipőbolt
A döntő legjobb játékosa: díszserleg
Baracs SE díj: ajándékutalvány

Minden játékos egy szál virágot kap a Carissa Virágüzletektől Nőnap alkalmából!

Eseményünk mellé csatlakozott az Elysion Fényesztétikai Szalon és a Coconutoil Cosmetics, akik különdíjasaikat ismerik el felajánlásaikkal!

Nevezett csapatok: A kupára a nevezés a regisztráció elküldése és a nevezési díj beérkezése után válik hivatalossá!
Résztvevő csapatok száma: maximum 8 csapat

"Március 14-én, hétfőn kerül megrendezésre a 2021/2022. évi Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság II. fordulója. Örömünkre szolgál, hogy ismét sportolási lehetőséget biztosíthatunk az amatőr női kispályás labdarúgók számára. Természetesen, az első három helyen végzett csapat, illetve a kupa legjobbjai ez alkalommal is csodás díjakkal térhetnek majd haza, régi és új támogatóinknak egyaránt köszönhetően. Továbbá nőnap alkalmából a torna összes játékosát gyönyörű tulipánokkal köszönthetjük. Várunk mindenkit sok szeretettel a Dunaújvárosi Arany János Általános Iskola sportcsarnokában, egy magas színvonalú, élményekben gazdag tornára!" – Dénes Niki a Női bizottság tagja és a kupa főszervezője

NŐNAPI CARISSA KUPA 2021/2022. ÉVI MARKÓ LAJOS KISPÁLYÁS BAJNOKSÁG II. FORDULÓ - CSOPORTBEOSZTÁS 2022
A CSOPORT B CSOPORT
1.  DUNAÚJVÁROS PASE 1.  KISKUNHALAS
2.  ENYING SE 2.  SÁRKERESZTES
3.  BARACS SE 3.  JAKUS FC
4.  HARKÁNY SE 4.  KEREPESI SBE

Tóth Imre a Carissa SE elnöke: Nőknek különdíjat adni, olyan mintha azt díjaznánk, hogy kék az ég… Úgy gondolom ugyanis, hogy a hölgyek folyamatosan díjakat érdemelnének, azért amit tesznek, megélnek és átélnek. Leginkább adnak… szeretetet, gyengédséget, szépséget és még sorolhatnám… A sportban ez még tovább fokozható, hiszen a napi munka, tanulás, gyermeknevelés, családi elfoglaltságok mellett, futball-cipőt húznak és fociznak… ugyanazzal a bájjal és szeretettel, ahogy ezt teszik az élet más területein is. Azonban itt már megjelennek azok a pluszok, melyeket csak a sportnak köszönhetünk… a csapatszellem, a „nőies” küzdelem, a sportszerűség és az elszántság. Sajnos csak egy CARISSA Különdíj van, de ezt mindannyian kapjátok, aki pedig átveszi, az az összes hölgyet képviseli…Köszönjük, hogy itt vagytok, sportoltok és megszépítitek az életünket! Boldog Nőnapot!

Dávid Géza a Kiskunhalas csapat csapatvezetője: Nagyon várjuk már, hogy ismét pályára léphessünk Dunaújvárosban. A legutóbbi tornán a védekezésünk jól összeállt, de támadásban sajnos nem voltunk hatékonyak, ezen szeretnénk most javítani. Az alap emberek mellett több tehetséges fiatalnak is szeretnék majd lehetőséget adni, akiknek ez lesz az első megmérettetésük felnőtt mezőnyben.

Mihalkó Erika a Sárkeresztes csapat csapatvezetője: Köszönjük a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség munkatársainak, hogy folyamatosan biztosítják a labdarúgást kedvelők számára a sportolási lehetőséget és mindemellett a hölgyekről sem feledkeznek meg! A nőnap alkalmára szervezett kupán több, általunk már ismert csapattal mérhetjük össze tudásunkat. Külön öröm számunkra, hogy a Carissa bajnokság második fordulóján résztvevő csapatok száma megnövekedett és másik hét gárdával küzdhetünk meg a torna élhelyezéseiért. Az előző kupán sajnos lecsúsztunk a dobogó legfelső fokáról, de a lányokkal mindent megteszünk, hogy javítsunk eredményünkön és továbbra is az élben maradjunk a bajnokságban. Sok sikert kívánunk minden csapatnak!

A - B CSOPORT CSOPORTMÉRKŐZÉSEI
08.00 DUNAÚJVÁROS PASE  1 - 0  ENYING SE
08.22 BARACS SE  0 - 1  HARKÁNY SE
08.44 KISKUNHALAS  2 - 1  SÁRKERESZTES
09.06 JAKUS FC  0 - 0  KEREPESI SBE
09.28 DUNAÚJVÁROS PASE  6 - 0  BARACS SE
09.50 ENYING SE  1 - 3  HARKÁNY SE
10.12 KISKUNHALAS  0 - 0  JAKUS FC
10.34 SÁRKERESZTES  4 - 1  KEREPESI SBE
10.56 DUNAÚJVÁROS PASE  3 - 1  HARKÁNY SE
11.18 ENYING SE  1 - 0  BARACS SE
11.40 KISKUNHALAS  4 - 0  KEREPESI SBE
12.02 SÁRKERESZTES  2 - 0  JAKUS FC
A CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY CSAPAT M GY D V RG-KG PONT
1.  DUNAÚJVÁROS PASE  3 3 0 0 10 - 1 9
2.  HARKÁNY SE  3 2 0 1 5 - 4 6
3.  ENYING SE 3 1 0 2 2 - 4 3
4.  BARACS SE  3 0 0 3 0 - 8 0
B CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY CSAPAT M GY D V RG-KG PONT
1.  KISKUNHALAS  3 2 1 0 6 - 1 7
2.  SÁRKERESZTES  3 2 0 1 7 - 3 6
3.  JAKUS FC 3 0 2 1 0 - 2 2
4.  KEREPESI SBE  3 0 1 2 1 - 8 1

Nőnapi Fcoi Kupa DLSZ 2022

NŐNAPI CARISSA KUPA 2021/2022. ÉVI MARKÓ LAJOS KISPÁLYÁS BAJNOKSÁG II. FORDULÓ
7. HELYÉRT
12.24 BARACS SE  0 - 2  KEREPESI SBE
DÖNTŐBE JUTÁSÉRT
12.46 DUNAÚJVÁROS PASE  3 - 0  SÁRKERESZTES 
13.08 HARKÁNY SE  1 - 2  KISKUNHALAS 
5. HELYÉRT
13.30 ENYING SE  1 - 0  JAKUS FC 
BRONZ MÉRKŐZÉS
13.52 SÁRKERESZTES  5 - 1  HARKÁNY SE 
ARANY MÉRKŐZÉS
14.14 DUNAÚJVÁROS PASE   0 - 1  KISKUNHALAS 
14.36 EREDMÉNYHIRDETÉS

Nőnapi Fcoi Kupa DLSZ 2022

Nőnap, foci, jókedv, régi és új barátságok…

Nőnap alkalmából rendezett kispályás labdarúgó torna, az is lehet, hogy országos szinten is egyedülálló… de nem ez az első olyan kezdeményezése a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek és a Carissa Sportegyesületnek, mely a megszületésekor nem feltétlenül tűnt elfogadhatónak, viszont mégis nagy siker lett, nagy érdeklődés övezte és mára már országos méreteket öltve érkeznek az ország minden pontjáról nagyszerű lánycsapatok, hogy ünnepeljünk, sportoljunk. Most sem volt ez másképp, hiszen Vácról, Kiskunhalasról, Harkányból, Sárkeresztesről, Enyingről is érkeztek csapatok, hogy csak néhányat megemlítsünk. A színvonal is tovább emelkedett, arról nem is beszélve, hogy női futsal válogatott játékosok is pályára léptek ez alkalommal már a dunaújvárosi rendezvényen. Megjegyezzük, hogy ismét túljelentkezés volt, ami szintén nagy öröm, elképzelhető, hogy a jövőben bővítjük majd a jelenleg 8 csapatos mezőnyt.

Nőnapi Foci Kupa DLSZ 2022

Nagy csatákat láthattunk a Nőnapi kupán. A 18 izgalmas találkozón összesen 47 gól született. A nagy favorit, Kiskunhalas és a szintén végső győzelemre is esélyes Dunaújváros PASE jutott végül a döntőbe, ahol óriási küzdelemben egy gól döntött a halasiak javára. A szervezők amellett, hogy minden egyes hölgyet, aki pályára lépett vagy a csapat segítője, felkészítője volt egy-egy szál virággal köszöntött, a remek teljesítményeket is több nagyszerű különdíjjal honorálta. Összesen 8 különdíj talált gazdára ezen a jeles napon.

Gratulálunk a csodálatos hölgyeknek jövőre is várjuk őket a Nőnapon sok - sok szertettel.

Megjegyzés: A labdarúgó szövetség négy komoly tornát szervez idén is a hölgyeknek. A kupákon díjazzuk a helyezéseket és az egyéni teljesítményeket. A tornákon szerzett pontok, gólok bekerülnek egy összesített táblázatba. A táblázat alapján hirdet a szervezőbizottság Női bajnokot az évad végén.

Nőnapi Foci Kupa 2022

Szalavics Eszter a DLSZ Női bizottság elnöke: Második fordulónkat bonyolítottuk le március 14-én, hétfőn a Dunaújvárosi Arany János Általános Iskola tornacsarnokában. A kupára nyolc csapat jelentkezett, akik között újabb gárdákat is köszönthettünk. Ellátogatott hozzánk Vácról a Jakus FC, találkozhattunk a Kerepesi SBE és az Enying csapatával is. Évről évre bővül a tornáinkra jelentkezők száma, ami a lányok labdarúgás iránti érdeklődését igazolja és a mezőny színesebbé, színvonalasabbá válását is okozza. Azt gondolom szervezőént hatalmas élmény látni egy csapat fejlődését. Így vagyunk a kiskunhalasi kollektívával, akik a középiskolások számára rendezett Centrum Kupán vettek részt először, majd bemutatkoztak egy női fordulónkon is. Azóta pedig fokozatos fejlődésüknek köszönhetően erről a tornáról aranyéremmel és két különdíjjal térhettek haza. Ahogy a pillanatképeken is látszik csapataink, játékosaink, nézőink körében egy barátságos légkörű, jó hangulatú tornát tudhatunk magunk mögött. Köszönjük támogatóinknak, akik jóvoltából a különdíjazottak nagyszerű ajándékokkal gazdagodtak! Köszönjük a torna névadójának, a dunaújvárosi Carissa Virág üzleteknek a virágokat, mellyel játékvezetőink és vezetőségünk nőnap alkalmából lepték meg a lányokat. Nyáron folytatódnak a Markó Lajos Kispályás Labdarúgó Bajnokság Carissa Osztályának pontszerző tornái, ahova várjuk a csapatok jelentkezését!

Dénes Nikolett a Carissa Nőinapi kupa főszervezője: A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség első alkalommal rendezte meg 2022. március 14-én a Nőnapi Carissa Virág Foci Kupát a Dunaújvárosi Arany János Általános Iskola tornatermében. A kupára 8 együttes nevezésèt fogadtuk el és legnagyobb örömünkre új csapatok is képviselték magukat a megmérettetésen. A mérkőzések elején, a Carissa Virágüzletek jóvoltából minden játékost megajándékozhattunk Nőnap alkalmából, egy-egy szál tulipánnal. A nap végén ismét elmondhattuk, hogy egy izgalmas, szebbnél szebb megmozdulásokban és pillanatokban gazdag tornán vehettünk részt. Szeretném megköszönni támogatóinknak, hogy ezúttal is csodás díjakkal, ajándékokkal térhettek haza a Nőnapi Carissa Virág Foci Kupa legjobbjai. Bízom benne, hogy a csapatok újfent jól érezték magukat a rendezvényen és remélem, hogy hamarosan újra találkozhatunk!

Tóth Imre a DLSZ elnökségi tagja, a CARISSA SE elnöke: Ünnepeltük a hölgyeket, a sportot és a labdarúgást. Csodálatos élmény összehozni ezt a négy dolgot: az ünneplést, a hölgyeket, a labdarúgást és a sportot. Ebből nyilván csak jó születhetett ismét sokadszorra… Az pedig szemmel látható, hogy folyamatosan fejlődnek a lányok, technikás nagyszerű megoldások sora kápráztatott el mindenkit, aki kilátogatott az eseményre… Köszönjük lányok és ezúton is Boldog Nőnapot Kívánok!

Kiskunhalas DLSZ 2022

Dávid Géza a Carissa Nőnapi kupa bajnok csapatának vezetője (Kiskunhalas):  Nagyon örülök, hogy a járvány lecsengése után végre szabadabb körülmények között focizhattunk újra egy jót. Eddig is imádtunk a DLSZ tornáira járni, ez a siker pedig újabb lelki töltetet adott a csapatnak. Három új- és két sérülésből visszatérő játékossal volt teljes a keretünk, kíváncsiak voltunk, mire lehetünk képesek. Álomszerű, hogy ugyanazon a tornán le tudtuk győzni az általunk egyaránt nagyra becsült sárkeresztesi és dunaújvárosi csapatot is. Csapategységből és küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak a lányok!

Vigh György a Carissa Nőnapi kupa ezüstérmes csapat vezetője (Dunaújváros PASE): Nagyon jól sikerült nőnapi torna volt a mai. Köszönöm a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek a rendezést! Amit előzeteseben is mondtam sok jó csapat, sok jó játékos egy igazi foci ünnepet varázsolt mára.

Mihalkó Erika a Carissa Nőnapi kupa bronzérmes csapat csapatvezetője (Sárkeresztes): Nagyon örülök, hogy ennyi csapat vett részt a Nőnapi Carissa Virág Kupán, hiszen minél több gárdával mérhetjük össze tudásunkat, annál több tapasztalatot gyűjtünk. Az újabb csapatok folyamatosan változatossá teszik a tornákat, így mindig izgalmas, jó mérkőzéseket láthatunk és játszhatunk. Ez most sem volt másképp. Külön öröm számomra, hogy a barátaimmal tölthettem ezt a napot. Sajnos nem sikerült megnyernünk a tornát, de nem vagyunk elkeseredve, van még két forduló hátra. Gratulálok a csapatoknak és a különdíjasoknak! A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek pedig köszönjük a rendezést!

Nőnapi Foci Kupa DLSZ 2022

Szalkai Kitti a Carissa Nőnapi kupa legjobb játékosa (Sárkeresztes): Az első mérkőzésünket lassan és kényelmes tempóban kezdtük, amit a későbbi tornagyőztes kiskunhalasi csapat ki is használt. Így a döntőbe jutásért a másik csoport elsőjével, a házigazda dunaújvárosi csapattal kellett megmérkőznünk, ahol sajnos nem tudtuk a saját játékunkat hozni, és döntőbe jutni. A harmadik helyért zajló küzdelemben újra dinamikus és szép játékkal sikerült nyernünk, így a nap végén bronzérmet akasztottak a nyakunkba. Természetesen mindig szeretnénk győzni, de a legfontosabb, hogy jó hangulatban tudjuk eltölteni ezeket a napokat! Ezúton szeretném megköszönni a szervezőknek és a szponzoroknak, akik mindig lehetővé teszik, hogy ezek a női tornák megrendezésre kerülhessenek! A csapatunkból most volt több hiányzó, bízom benne, hogy ők a legközelebbi tornán már velünk tudnak tartani! Gratulálok a résztvevő csapatoknak! A csapatomnak, illetve a bizottságnak pedig szeretném megköszönni a különdíjat!

Barta Viktória a Carissa Nőinapi kupa döntőjének legjobb játékosa (Kiskunhalas): Először is szeretném megköszönni a csapat nevében is, hogy ismét részt vehettünk egy ilyen színvonalas rendezvényen. Elmondhatom, hogy nagyon jó mérkőzéseket láthattunk és játszhattunk is egyaránt. A lányokkal törekedtünk a maximumot kihozni magunkból, amit úgy gondolok, hogy teljes mértékben sikerült, és nagyon büszke vagyok rájuk! Az még felemelőbb érzés, hogy a végén mi nyertük meg a tornát, szerintem a legfiatalabb átlag életkorral rendelkező csapatként. Úgy vélem, hogy ez egy nagy löketet ad nekünk. Szeretném külön megköszönni, hogy én kaphattam meg a döntő legjobb játékosának járó díjat, hatalmas megtiszteltetés!

A Harkány SE a DLSZ+ díjban részesült csapat: Nagyon örülünk a DLSZ+ különdíjnak, hiszen kevés cserével és edzői stáb nélkül érkeztünk a kupára. Ez volt a második alkalom, hogy dunaújvárosi tornán vettünk részt, de bízunk benne, hogy nem az utolsó. Rendkívül színvonalas mérkőzéseket láthattunk, illetve élhettünk meg a mai napon. Köszönjük szépen a meghívást és a szervezést! Mindenkinek jó pihenést kívánunk!

Szabó Alexandra a Baracs SE díj tulajdonosa (Dunaújváros PASE): Ismét egy nagyon magas színvonalú torna került megrendezésre, remek csapatokkal és remek szervezéssel, amit külön köszönhetünk a Dunaújváros Labdarúgó Szövetségnek. Nagyon sportszerű, de ugyanakkor harcias, jó iramú mérkőzéseket tekinthettek meg a kilátogatók. Egy kis szerencse hiányzott, hogy megszerezzük a végső győzelmet, de véleményem szerint egész nap remek teljesítménnyel értük el a második helyet. Hatalmas meglepetés volt számomra, hogy a szervezők nekem ígérték a Baracs SE különdíjat, amire egyáltalán nem számítottam. Köszönöm a csapatomnak, hogy játékukkal hozzásegítettek az elismerés megszerzéséhez. Gratulálok a csapatoknak és a különdíjazottaknak is!

Szabó Alexandra a Baracs SE díj tulajdonosa (Dunaújváros PASE): Ismét egy nagyon magas színvonalú torna került megrendezésre, remek csapatokkal és remek szervezéssel, amit külön köszönhetünk a Dunaújváros Labdarúgó Szövetségnek. Nagyon sportszerű, de ugyanakkor harcias, jó iramú mérkőzéseket tekinthettek meg a kilátogatók. Egy kis szerencse hiányzott, hogy megszerezzük a végső győzelmet, de véleményem szerint egész nap remek teljesítménnyel értük el a második helyet. Hatalmas meglepetés volt számomra, hogy a szervezők nekem ígérték a Baracs SE különdíjat, amire egyáltalán nem számítottam. Köszönöm a csapatomnak, hogy játékukkal hozzásegítettek az elismerés megszerzéséhez. Gratulálok a csapatoknak és a különdíjazottaknak is!

Eigner Eszter a Miklós István díj „Nap Pillanata” tulajdonosa: Nagyon örülök, hogy sikerült egy ilyen jó hangulatú és színvonalas tornán különdíjat nyernem. Ugyan, egy egyéni címről van szó, de első a csapatjáték, és természetesen a csapattársak nélkül nem képes az ember kimagasló teljesítményre. Külön köszönet, hogy a történetek révén jobban megismerhettem azt a kiváló labdarúgót, akiről a díjat elnevezték. További sportsikereket kívánok mindenkinek!

Bozsik Brigitta a Carissa Nőnapi kupa gólkirálynője (Dunaújváros PASE): Először is szeretném megköszönni a Dunújvárosi Labdarúgó Szövetségnek a szervezést. Ismét egy kiváló hangulatú és színvonalú tornán vehettünk részt, ahol évről évre egyre több remek csapattal találkozhatunk. Ez volt az első rendezvény, ahol a Dunaújváros PASE játékosaként léptem pályára, akik nélkül nem nyerhettem volna el ezt a címet. Ezúton szeretném megköszönni nekik. Gratulálok a különdíjasoknak és a csapatoknak,remélem a következő tornán találkozunk!

Dúl Izabella a Carissa Nőnapi kupa legjobb kapusa (Kiskunhalas): Először is, nagyon szépen köszönjük a DLSZ-nek a Nőnapi Carissa Virág Foci Kupa megszervezését!  A nyitó mérkőzés megnyerésével megjött az étvágyunk a további meccsek megnyeréséhez. A csapatom mindvégig kitartóan és lelkesen küzdötte végig a mérkőzéseket, így jutottunk el egy nagyon izgalmas döntőig, ahol kemény védekezéssel  és küzdeni akarással megszereztük a kupagyőzelmet. Nagyon büszke vagyok Rájuk!  Külön köszönöm, hogy engem választottak meg a legjobb kapusnak, hiszen kiváló kapus teljesítményeket és zseniális védéseket láthattunk a kupán. Nagyon örültem a díjnak és persze annak is, hogy a dobogó legfelsőbb fokára állhattunk!   Fantasztikus szervezés volt, köszönjük!

Nőnapi Foci Kupa DLSZ 2022

Lencsés Ildikó a Carissa SE díj tulajdonosa (Janus FC): Fergetegesen éreztem magam ,sikerült jó formát hoznom. Nagyon kedves és figyelmes volt mindenki a szervezők közül, korrekt szervezés és szimpatikus játékvezetés volt tapasztalható. Kiváló csapatok ellen játszottunk, akiken látszódik, hogy évek óta futsallal foglalkoznak. Nehéz feladatunk volt, de úgy érezzük, helyt tudtunk állni. Remek csapatom van. Egy szívvel lélekkel küzdő csajokból álló kis közösség vagyunk, egy igazán jó vezetővel, Jakus Roland személyében, akinek mindent köszönhetünk. Megtisztelő és megható, hogy úgy gondolták a szervezők és az Elnök, hogy teljesítményem díjazást érdemel. Gyönyörű díjat kaptam, amit ezúton is nagyon köszönök! Nagy örömmel és meghatottsággal vettem a gratulációkat és egy nagy élménnyel gazdagodtam.

Nőnapi Foci Kupa DSLZ 2022

NŐNAPI CARISSA KUPA 2021/2022. ÉVI MARKÓ LAJOS KISPÁLYÁS BAJNOKSÁG II. FORDULÓ 2022
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  KISKUNHALAS 
2. HELY  DUNAÚJVÁROS PASE 
3. HELY  SÁRKERESZTES 
KÜLÖNDÍJASOK  2022
JÁTÉKOS  SZALKAI KITTI (SÁRKERESZTES)
KAPUS  DÚL IZABELLA (KISKUNHALAS)
GÓLKIRÁLYNŐ  BOZSIK BRIGITTA (DUNAÚJVÁROS PASE)
DLSZ+  HARKÁNY SE CSAPATA
MIKLÓS ISTVÁN DÍJ  EIGNER ESZTER (HARKÁNY SE)
CARISSA SE DÍJ  LENCSÉS ILDIKÓ (JAKUS FC)
BARACS SE DÍJ  SZABÓ ALEXANDRA (DUNAÚJVÁROS PASE)

A DÖNTŐ LEGJOBB JÁTÉKOSA

 BARTA VIKTÓRIA (KISKUNHALAS)