AA  Mozgásstúdió Női Foci Kupa 2022

AA Mozgásstúdió Női Foci Kupa 2022

Esemény ideje: 
2022. június 4. szombat 08:00
Oszd meg másokkal!

2022. június 4-én, szombaton ismét megkezdődnek a küzdelmek a 2021/2022. évi Markó Lajos városi kispályás labdarúgó bajnokság harmadik fordulójában. A helyszín ezúttal a DLSZ Aréna, ahol a csapatok újra bebizonyíthatják, hogy igenis a nőknek is van helyük a pályán. Támogatónknak köszönhetően ismét nagyszerű különdíjakkal ajándékozzuk meg a legjobbakat. Az AA Mozgásstúdió és BÁZIS ajándékutalványokkal jutalmazza a kiemelkedő teljesítményű játékosokat! Természetesen, kiosztásra kerül a DLSZ + díj és a Miklós István - “A Nap Pillanata” díj is. A dobogós csapatok pedig kupákat, egyedi érmeket, díszokleveleket, valamint egy-egy focilabdát kapnak a díjátadó ünnepségen!

Szeretettel várjuk a csapatok jelentkezését, egy remek hangulatú, gólokban és szebbnél szebb pillanatokban gazdag labdarúgó tornára, hiszen itt az idő újra pályára lépni!

Női Foci Kupa DSLZ 2022

További információ a rendezvényről:

Időpont: 2022. június 4. szombat 08:00 - 13:30 óra
Helyszín: DLSZ Aréna - 2400, Dunaújváros, Radnóti Miklós utca 6.
A torna engedélyezője: MLSZ Fejér Megyei Igazgatóság
Főtámogató: DMJV Önkormányzata
Névadó támogató: AA Mozgásstúdió Dunaújváros
Támogató: Varázs - Kép, Decathlon Sportáruház Dunaújváros, Carissa Sportegyesület, Mprint Studió
Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
Nevezhető csapat: 5 csapat
Nevezhető játékos létszám: 12 fő
Jelentkezés: dmjv.dlsz@gmail.com
Telefon: +36-70-616-5941

Női kupa díjazása:

1. hely: kupa, 12 darab egyedi érem, díszoklevél, Kipsta mérkőzéslabda
2. hely: kupa, 12 darab egyedi érem, díszoklevél, Kipsta mérkőzéslabda
3. hely: kupa, 12 darab egyedi érem, díszoklevél, Kipsta mérkőzéslabda
Legjobb játékos: díszserleg, díszoklevél, AA Mozgásstúdió ajándékcsomag
Legjobb kapus: díszserleg, díszoklevél, AA Mozgásstúdió ajándékcsomag
Gólkirálynő: díszserleg, díszoklevél, AA Mozgásstúdió ajándékcsomag
DLSZ+: díszserleg, díszoklevél, Varázs kép ajándékcsomag
Miklós István-díj "A Nap Pillanata": díszserleg, díszoklevél, Varázs kép ajándékcsomag
Carissa díj: díszserleg, díszoklevél

2022. június 4-én, szombaton ismét megrendezésre kerül az AA Mozgásstúdió Női Foci Kupa. A sportprogramnak a dunaújvárosi DLSZ Aréna ad otthont. A nevezés 5 csapat jelentkezésével zárult, akik biztosan mindent megtesznek majd azért, hogy a nap végén elnyerjék a győztesnek járó kupát. A torna legjobbjai ezúttal is számos ajándékkal fognak gazdagodni, amit előre is köszönünk az AA Mozgásstúdió és Bázis vezetőségének. Továbbá, a Carissa SE felajánlásából ismét átadásra kerül egy különleges díj, amit mindig nagy büszkeség elnyerni. Sok szeretettel várunk Mindenkit június 4-én a DLSZ Arénába. Bízom benne, hogy remek pillanatokban és szebbnél szebb megmozdulásokban gazdag labdarúgó tornának lehetünk részesei. - Dénes Nikolett a Női bizottság tagja és a kupa főszervezője

DLSZ 2022

Mihalkó Erika (Sárkeresztes): Előszőr is szeretnénk megköszönni a lehetőséget, hogy részt vehetünk a kupán, amire ha tudunk, örömmel megyünk! Szeretnénk minél jobban szerepelni, még harcban állunk a bajnoki címért!! Fontos, hogy jól szerepeljünk. Sok sikert a csapatoknak!

Vigh György (Dunaújváros PASE): A Dunaújváros PASE csapat vezetőjeként örülök, hogy a harmadik fordulóban is sikerül részt vennünk! Vártuk már az újabb megmérettetést. Nem titkolt cél a csapat számára a legjobb háromba kerülés. A jó hangulat, a jó ellenfelek sem utolsó szempont. Készülünk az újabb megmérettetésre és jó játékot kívánok a többi résztvevőnek is!

Halász Nikolett (Enying): Nagyon örültünk a kupa kiírásnak, köszönjük a lehetőséget, hogy részt vehetünk, nagyon várjuk. Természetesen szeretnénk a dobogóra felkerülni és ezért mindent megteszünk, de ami a legfontosabb, hogy egy barátságos torna keretein belül jól érezzük magunkat. Sok sikert kívánunk a csapatoknak!

Dávid Géza (Kiskunhalas): A Nőnapi Kupán elért bravúrgyőzelem óriási öröm volt a csapat számára, nem is lehetett kérdés, hogy az újabb tornára is benevezzünk. Nagyon fontos, hogy helyén tudjuk kezelni a legutóbbi sikert és két lábbal a földön maradjon a csapat, hiszen ebben a roppant erős mezőnyben apróságok is eldönthetnek egy mérkőzést. Fiatal csapatunk számára legfontosabb a folyamatos fejlődés, bízunk benne, hogy játékban meg tudjuk ismételni azt, amit legutóbb nyújtottunk és akkor bármilyen eredménnyel elégedettek leszünk

Nagy Gábor (Baracs SE): Az őszi forduló után bizakodva vágtunk neki a tavaszi fordulónak. Sajnos az erős mezőnyben, csak a tisztes helytállás sikerült a csapatunknak, ezen szeretnénk javítani. DLSZ színvonalas tornái és profizmusa ellenére szűkült a mezőny, de ez a jelentkezett csapatokat elnézve még nehezebb és kiélezettebb csatákat ígér. Köszönjük az újabb játék lehetőséget a szponzoroknak is, reméljük igazi focicsemege lesz mindenkinek és sokan kijönnek szurkolni a lányoknak.

AA MOZGÁSSTÚDIÓ AMATŐR KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA 2022
RÉSZTVEVŐ CSAPATOK
 1. DUNAÚJVÁROS PASE
 2. SÁRKERESZTES
 3. BARACS SE
 4. ENYING SE
 5. KISKUNHALAS

AA mozgásstúdió dunaújváros

Szalavics Eszter a DLSZ Női bizottság elnöke és a kupa koordinátora: 2022. június 4-én, szombaton várjuk a csapatokat a 2021/2022. évi Markó Lajos Városi Kispályás Bajnokság Női Carissa osztályának harmadik fordulójára! A tornára 5 csapat nevezését fogadtuk el, akik a DLSZ Arénában mérkőzhetnek meg, hogy újabb pontokat szerezzenek a tabellára. A tornára regisztrált csapatokat tekintve izgalmas mérkőzésekre számíthatunk, hiszen részt vesz rendezvényünkön a Dunaújváros PASE, a Sárkeresztes, a Baracs SE, a Kiskunhalas és Enying csapata is. Örömömre szolgál, hogy folyamatosan színesedik a paletta és a kuparendszerű versenyünkhöz csatlakozó csapatok több alkalommal látogatnak el hozzánk, ezzel is izgalmasabbá téve pontvadászatunkat. Eseményünk fő támogatója az AA Mozgásstúdió szakembereiből álló gárda, akik a megelőzésére, prevencióra és szakszerű rehabilitációra helyezik bázisukon a hangsúlyt. A Mozgásstúdió értékes ajándékokkal készül a kupa legjobbjainak! Mindenkit várunk szeretettel!

A június 4-én megrendezésre kerülő AA Mozgásstúdió Női Foci Kupa kiemelten fontos számunkra és nem mellesleg, ezen rendezvénnyel ünnepeljük Stúdiónk 2. születésnapját! Ez alkalomból szeretnénk másokat is megajándékozni, így a torna támogatójaként a különdíjas játékosokat meglepjük Stúdiónk kínálatából.

AA MOZGÁSSTÚDIÓ AMATŐR KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA 2022
KÖRMÉRKŐZÉSEK
08:00 BARACS SE  0 - 7  DUNAÚJVÁROS PASE
08:30 SÁRKERESZTES  3 - 2  KISKUNHALAS
09:00 DUNAÚJVÁROS PASE  4 - 3  ENYING SE
09:30 BARACS SE  2 - 3  SÁRKERESZTES
10:00 KISKUNHALAS  0 - 4  ENYING SE
10:30 SÁRKERESZTES  3 - 0  DUNAÚJVÁROS PASE
11:00 ENYING SE  2 - 0  BARACS SE
11:30 DUNAÚJVÁROS PASE  5 - 1  KISKUNHALAS
12:00 ENYING SE  0 - 5  SÁRKERESZTES
12:30 KISKUNHALAS  4 - 0  BARACS SE
13:00 ÓRA EREDMÉNYHIRDETÉS
A NŐI MEZŐNY VÉGEREDMÉNYE
HELY CSAPAT M GY D V RG-KG PONT
1.  SÁRKERESZTES  4 4 0 0 14 - 4 12
2.  DUNAÚJVÁROS PASE 4 3 0 1 16 - 7 9
3.  ENYING SE 4 2 0 2 9 - 9 6
4.  KISKUNHALAS 4 1 0 3 3 - 17 3
5.  BARACS SE 4 0 0 4 2 - 16 0

Még a nap is kisütött… Sajnos szakadó eső fogadta a csapatokat június 4-én a DLSZ Arénában, ahol reggel 8 órai kezdéssel indult volna az AA Mozgásstúdió Kupa női kispályás labdarúgó torna. A szervezők két lehetséges megoldásról tájékoztatták a résztvevőket. Az egyik az volt, hogy 1 óra várakozási időt hirdettek, bízva abban, hogy az eső eláll és jobb idő fog kialakulni. Erre az internetes időjárás előrejelzés portálok is jó esélyt láttak, valamint egy új (nyilván fedett) helyszín kijelölését. Szerencsére az égiek is úgy gondolták, hogy az Aréna lesz a legjobb megoldás, így egy óra elteltével az eső elállt, a nap pedig kisütött, így (ha csúszással is), de elkezdődhetett a versengés. A DPASE és a Baracs nyitotta a mérkőzések sorát.

DLSZ Női Foci Kupa 2022

A Dunaújváros PASE nagyszerű játékkal nyert, majd a legutóbbi győztes Kiskunhalas a még az összetett bajnoki címért is versenyben lévő Sárkeresztes küzdött meg egymással. A Kiskunhalas remekül kezdett és kétgólos előnyre tett szert. A hajrában viszont a helyzetek sokságát kidolgozó Keresztes fordított és nyert 3:2-re. A folytatásban is izgalmas gólra törő játékot mutattak be a hölgyek. A nap végére 48 gól és számtalan remek teljesítmény után jöhetett az eredményhirdetés. Veretlenül zárta a napot az igen nehezen játékba lendülő Sárkeresztes, míg a mindössze egy vereséget begyűjtő DPASE-lányok az ezüstérmet szerezték meg. Meglepetésre bronzérmes helyen végzett az Enying. Nagyszerű hangulat, remek idő, vidám arcok, új és régi barátságok jellemezték a tornát.

A következő kupa (a bajnokság szempontjából záró forduló), június 25-én lesz a Baracsi sportközpontban, ahova újra szeretettel várjuk a remek női csapatokat. Köszönjük a részvételt és külön gratulálunk a díjazottaknak!

Mihalkó Erika, a Sárkeresztes csapatkapitánya (1. hely): Köszönjük az egész csapat nevében,hogy a DLSZ megteremtette az ideális alkalmat a torna lebonyolítására. A mutatott játékkal különösen meg voltam elégedve, hisz a rengeteg kihagyott helyzet ellenére is úgy mozogtak a lányok a pályán, mintha versenyszerűen együtt játszanánk hétről hétre. Külön öröm számomra, hogy megnyertük a fordulót. Az utolsó fordulón is mindent meg fogunk tenni,hogy megnyerjük a tornát, bár Bazsi nélkül nehéz lesz. Sok sikert kívánunk a csapatoknak június 25-én, Baracson!

Domján Boglárka (Dunaújváros PASE) 2.helyezett: A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség ismét egy színvonalas tornát szervezett. Hangulatos ,izgalmas mérkőzések voltak. Szerettük volna az első helyet elhódítani,de most nem úgy jöttek össze a számításaink, ahogy szerettük volna. Az utolsó fordulóban szeretnénk ezen változtatni. Minden csapatnak és külön díjasnak gratulálunk! Várjuk a mindent eldöntő utolsó fordulót! Találkozunk június 25-én!

Halász Nikolett (Enying) 3.helyezett: Csapatunk nagyon jól érezte magát a tornán és nagyon örülünk, hogy sikerült a dobogó harmadik fokára felállnunk! Nagyon lelkes amatőr csapat vagyunk, akik mindig várják a kihívást! Köszönjük a lehetőséget a szervezőknek!! Üdvözlettel Enying csapata!

Szabó Anita (Sárkeresztes), a torna legjobb játékosa: Köszönjük, hogy ismét egy színvonalas tornán játszhattunk a lányokkal! Nagyon örülök a legjobb játékos címnek, de ez természetesen a csapattársaimnak is szól! A következő fordulóban is küzdeni fogunk, hogy idén megnyerhessük a bajnokságot!

Bozsik Brigitta (Dunaújváros PASE) a torna gólkirálya: Köszönjük a szervezőknek, hogy ismét egy remek színvonalú tornán vehettünk részt! Az eső és a meleg sem fogott ki a játékosokon, a szervezőkön és a jó hangulaton. Kiélezett mérkőzéseket, kemény csatákat láthattak a kilátogató nézők és az utolsó pillanatig várni kellett, hogy eldőljön az aranyérem sorsa. Örülök, hogy én nyertem el a gólkirálynő címet, de a csapat nélkül nem nyerhettem volna meg. Ezúton szeretném megköszönni nekik! Gratulálok a csapatoknak és a különdíjasoknak.

Sraj Bernadett (Baracs SE) a DLSZ+ díj tulajdonosa: Először is szeretném megköszönni a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek a szervezést! Ismét egy kiváló hangulatú és színvonalú tornán vehettünk részt, ahol évről évre egyre több remek csapattal találkozhatunk. Ez már a sokadik rendezvény volt, ahol a Baracs SE játékosaként léptem pályára, ès eddig ugyan nem sikerült díjazásban rèszesülnöm, nagy megtiszteltetès, hogy a mai napon én kaphattam meg a DLSZ+ díjat. Köszönöm a szervezőknek, csapatvezetőknek, akik mèltónak találták a megmozdulásomat, nélkülük nem nyerhettem volna el ezt a címet! Gratulálok a különdíjasoknak és minden dobogós csapatnak! Remélem a következő tornán találkozunk!

Ferencz Virág (Enying), a Miklós István díj tulajdonosa: A Miklós István Díjat kaptam amire nem számítottam. Számomra ez a torna nagyon nagy élmény volt, még ha ilyen rossz idővel is indult. Köszönjük a meghívást a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek. Nagyon várom a következő nagy összecsapást és remélem, hogy újra valami szép díjat hozhat el a csapat!

Kovács Krisztina (Dunaújváros PASE) a Carissa díj tulajdonosa: Számomra hatalmas megtiszteltetés, hogy ennek a különdíjnak én lettem a gazdája. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! A pályafutásom még csak most kezdődik. Soha nem adom fel, és hajtok előre!

Csizmók Adrienn (Sárkeresztes) a torna legjobb kapusa: Szeretném először is megköszönni a szervezést, hosz egy igazán szuper és nagyon szinvonalas tornán vettünk részt a csapattal! Nagy öröm volt számomra, hogy a tornagyőzelem mellett sikerült bezsebelnem a legjobb kapus címet is. Mivel tavaly is én nyertem, így külön öröm volt a "címvédés". Remélem a következő fordulóban is hasonlóan jó eredményt fogunk elérni!

Női Foci Kupa DLSZ 2022

Dénes Nikolett a Női bizottság tagja és a kupa főszervezője: Idén 2022. június 4-én, második alkalommal nyílt lehetőségünk női labdarúgó torna szervezésére az AA Mozgásstúdió és Bázis támogatásával. A kora reggeli, kedvezőtlen időjárási körülmények ellenére a csapatok türelmének és rugalmasságának köszönhetően, egy kis csúszással, de kezdetét vehette a foci kupa. A játékosok egész nap kitartóan küzdöttek a bajnoki cím megszerzéséért. Nagyszerű pillanatoknak, remek megmozdulásoknak lehettünk tanúi, ezért kérdés sem fért ahhoz, hogy kik azok, akik ezúttal különdíjat érdemelnek. Szeretném megköszönni az AA Mozgásstúdió és Bázis hozzájárulását, hiszen a torna legjobbjai a serlegeken és okleveleken kívül értékes utalványokkal térhettek haza. Gratulálok a részt vevő csapatoknak, remélem, hogy egy vidám napot tudhatnak maguk mögött és bízom benne, hogy a következő eseményen is találkozunk!

Szalavics Eszter, a női bizottság elnöke: Egyre több általunk szervezett tornánknak ad otthont a DLSZ Aréna, így idén már második alkalommal rendezhettük itt a Markó Lajos Városi Kispályás Bajnokság Női Carissa osztályának harmadik fordulóját. Bár ebben még a reggel folyamán nem lehettünk teljesen biztosak. A kitartó esőnek köszönhetően eseményünket egy óra csúszással kezdhették meg csapataink. Az első mérkőzéseken még nehezítette a játékosok dolgát a felszálló pára, de ennek ellenére is iramos, küzdelmes csatákat láthattunk. Úgy gondolom, hogy a tabella, a külön elismerések, és a végső sorrend kitűnően mutatja a napi események fordulatosságát. A torna folyamán több éles szem is figyelte a játékosokat, hogy különdíjaink - amiket névadó támogatónk az AA Mozgásstúdió ajándékutalványaival színesített - méltó helyre kerülhessenek. A dobogó legfelső fokát a Sárkeresztes csapata foglalta el, második helyen a Dunaújváros Pase csapata végzett, végül pedig az Enying SE állhatott a harmadik helyre. A most megszerzett pontok még nyitottá teszik négy fordulós kupasorozatunk végső sorrendjének kialakulását, így nem maradhatunk izgalmak nélkül záró rendezvényünkön sem. Minden csapatot szeretettel várunk 2022. június 25-én Baracson, ahol felavathatjuk a 2021/2022-es év bajnokát!

Számomra hatalmas megtiszteltetés, hogy ennek a különdíjnak én lettem a gazdája. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! A pályafutásom még csak most kezdődik. Soha nem adom fel, és hajtok előre!

Női Foci Kupa 2022

AA MOZGÁSSTÚDIÓ AMATŐR KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA 2022
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  SÁRKERESZTES 
2. HELY  DUNAÚJVÁROS PASE
3. HELY  ENYING SE
KÜLÖNDÍJASOK
LEGJOBB JÁTÉKOS  SZABÓ ANITA  (SÁRKERESZTES)
LEGJOBB KAPUS  CSIZMÓK ADRIENN (SÁRKERESZTES)
GÓLKIRÁLYNŐ  BOZSIK BRIGITTA (DUNAÚJVÁROS PASE)
DLSZ+ DÍJ  SRAJ BERNADETT (BARACS SE)
MIKLÓS ISTVÁN DÍJ  FERENCZ VIRÁG (ENYING)
CARISSA DÍJ  KOVÁCS KRISZTINA (DUNAÚJVÁROS PASE)

Női Kupa DLSZ 2022

AA MOZGÁSSTÚDIÓ AMATŐR KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA 2022 GÓLLÖVŐI
SOR JÁTÉKOS CSAPAT GÓL
1. BOZSIK BRIGITTA DUNAÚJVÁROS PASE 7
2. SZABÓ ANITA SÁRKERESZTES 7
3. NAGY VIVIEN KISKUNHALAS 5
4. FERENCZ VIRÁG ENYING 4
5. SZALKAI KITTI, KERSÁK NIKOLETT SÁRKERESZTES 3
6. KOVÁCS KRISZTINA, TIHANYI TÍMEA DUNAÚJVÁROS PASE 2
7. SZATMÁRI MAGDOLNA, DOMJÁN BOLGLÁRKA DUNAÚJVÁROS PASE 2