Női kispályás labdarúgás Dunaújvárosban

Carissa Női Labdarúgó Bajnokság II. Forduló 2019.

Esemény ideje: 
2019. március 15. péntek 15:00
Oszd meg másokkal!

Folytatódik a bajnokság, amit már sokan nagyon vártak. A női foci egy olyan, hogy újra színfoltja a labdarúgásnak, mint amilyen csodálatos színfoltja a nő, a hölgy, a kislány, a nagylány, és a nagymama a mindennapi életünknek. Örülünk, hogy újra a pályán látunk benneteket! Igyekszünk mindent elkövetni, hogy jól érezzétek magatokat! Minden egyes labdarúgónak A Carissa Virágüzlet jóvoltából virággal szeretnénk kedveskedni. A szokás szerint nagyszerűnek ígérkező mérkőzések végén, a Markó Lajos Városi Bajnokság Carissa Női osztályában bővülnek a pontok is.  A díjátadón az első három helyezett csapatnak serleget, díszoklevelet és egyedi érmeket adunk át. A legjobb játékosnak, kapusnak, gólkirálynak a DLSZ+ díjazottnak és a Miklós István "A Nap Pillanata" díjazottnak a serlegen és a díszoklevélen felül, a Csillagszolárium egy bérletet ad át. Szeretettel várunk tehát benneteket március 15-én, Nemzeti Ünnepünkön, és invitálunk minden érdeklődőt is, hogy jöjjön és nézze meg a nagyszerű labdarúgó hölgyeket, akikre méltán lehetünk büszkék!

További információ a rendezvényről:

 • Időpont: 2018. március 15. péntek 14.30 - 18.30
 • Helyszín: Dunaújváros Sportcsarnok - Dunaújváros, Eszperantó út 2-4.
 • Főtámogató: DMJV Önkormányzata
 • Támogató: Carissa Virágüzlet Dunaújváros, Csillagszolárium Dunaújváros
 • Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
 • Résztvevők: női játékosok
 • Jelentkezési díj: 8.500 Ft / Csapat
 • Minden játékos: ajándékban részesül
 • Jelentkezés: www.dlsz.hu
 • Telefon: +36-70-616-5941

Női Carissa kupa kupa díjazása:

 • 1. hely: kupa, díszoklevél, egyedi érem
 • 2. hely: kupa, díszoklevél, egyedi érem
 • 3. hely: kupa, díszoklevél, egyedi érem
 • Legjobb játékos: díszserleg, díszoklevél, szolárium bérlet
 • Legjobb kapus: díszserleg, díszoklevél, szolárium bérlet
 • Gólkirály: díszserleg, díszoklevél, szolárium bérlet
 • DLSZ+: díszserleg, díszoklevél, szolárium bérlet
 • Miklós István "A Nap Pillanata" díj: díszserleg, díszoklevél, szolárium bérlet
 • Carissa SE díj: 
 • Ajándék: minden játékos egy szál virágot kap janándékba
NŐI CARISSA KUPA  DUNAÚJVÁROS
 CSAPAT JELENTKEZÉS  NEVEZÉS
 1. IKARUS-MAROSHEGY IGEN IGEN
 2. MERCEDES KLC-KTE SI IGEN IGEN
 3. SK TÓALMÁS IGEN IGEN
 4. BARACS SE IGEN IGEN
 5. DUNAÚJVÁROS PASE IGEN IGEN
 6. HOLLER UNFC IGEN IGEN

Mindenkit szeretettel várunk a Női Carissa kupán, a Dunaújváros Sportcsarnokba, hogy megtapasztaljuk: „A Lányok is Focisták!”

KÖRMÉRKŐZÉSEK
DUNAÚJVÁROS, 2019. MÁRCIUS 15. PÉNTEK
14.30

DUNAÚJVÁROS PASE

(-) 

0 - 0

 HOLLER UNFC

(-)

14.47

IKARUS-MAROSHEGY

(-) 

0 - 0

 MERCEDES KLC-KTE SI

(-)

15.04

SK TÓALMÁS

(Dósa Nikolett) 

1 - 2

 BARACS SE

(Bozsik Brigitta, Gyöngyösi Éva)

15.21

DUNAÚJVÁROS PASE

(Somogyi Dóra, Gulyás Zsanett) 

2 - 1

 IKARUS-MAROSHEGY

(Németh Beáta)

15.38

HOLLER UNFC

(-) 

0 - 0

 SK TÓALMÁS

(-)

15.55

MERCEDES KLC-KTE SI 

(-)

0 - 3

 BARACS SE

(Bozsik Brigitta 2 gól, Gyöngyösi Éva)

16.12

SK TÓALMÁS

(-) 

0 - 1

 DUNAÚJVÁROS PASE

(Rafael Laura)

16.29

BARACS SE

(Bozsik Brigitta) 

1 - 1

 IKARUS-MAROSHEGY

(Kersák Nikolett)

16.46

MERCEDES KLC-KTE SI 

(Oláh Enikő)

1 - 0

 HOLLER UNFC

(-)

17.03

IKARUS-MAROSHEGY

(Szabó Anita 2 gól, Horváth Nóra) 

3 - 1

 SK TÓALMÁS

(Révész Viktória)

17.20

DUNAÚJVÁROS PASE

(Szabó Alexandra 2 gól, Tóbiás Fanni) 

3 - 0

 MERCEDES KLC-KTE SI

(-)

17.37

HOLLER UNFC

(-) 

0 - 3

 BARACS SE

(Bozsik Brigitta 3 gól)

17.54

MERCEDES KLC-KTE SI

(Varga Fanni) 

1 - 0

 SK TÓALMÁS

(-)

18.11

HOLLER UNFC

(-) 

0 - 2

 IKARUS-MAROSHEGY

(Kersák Nikolett, Szabó Anita)

18.28

BARACS SE

(-) 

0 - 0

 DUNAÚJVÁROS PASE

(-)

18.50 EREDMÉNYHIRDETÉS
NŐI CARISSA FOCI KUPA VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG PONT
1.  BARACS SE 5 3 2 0 9 - 2 11 PONT
2.  DUNAÚJVÁROS PASE 5 3 2 0 6 - 1 11 PONT
3.  IKARUS-MAROSHEGY 5 2 2 1 7 - 4 8 PONT
4.  MERCEDES KLC-KTE SI 5 2 1 2 2 - 6 7 PONT
5.  HOLLER UNFC 5 0 2 3 0 - 6 2 PONT
6.  SK TÓALMÁS 5 0 1 4 2 - 7 1 PONT
NŐI CARISSA FOCI KUPA "A LÁNYOK IS FOCISTÁK..." DUNAÚJVÁROS
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  BARACS SE
2. HELY  DUNAÚJVÁROS PASE
3. HELY  IKARUS-MAROSHEGY
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
JÁTÉKOS  NÉMETH BEÁTA (IKARUS-MAROSHEGY)
KAPUS  GULYÁS ZSANETT (DUNAÚJVÁROS PASE)
GÓLKIRÁLY  BOZSIK BRIGITTA (BARACS SE)
DLSZ + DÍJ  PAKSI KRISZTINA (SK TÓALMÁS)
MIKLÓS ISTVÁN DÍJ  OLÁH ENIKŐ (MERCEDES KLC-KTE SI)
CARISSA SE DÍJ  PAP PETRA (MERCEDES KLC-KTE SI)

Ismét a hölgyeké volt a főszerep március 15-én délután a Dunaújváros Sportcsarnok kistermében. A Carissa Női Labdarúgó Bajnokság II. Fordulója újra nagy sikert aratott. Kitűnő hangulatú mérkőzéseken találkozott egymással hat remek csapat. A Dunaújváros PASE, a Baracs SE, a Holler UNFC és az Ikarus-Maroshegy mellett pályán láthattuk a Mercedes Kecskemét KLC-KTE SI és az SK Tóalmás csapatát is.

A Bajnokság második fordulóján a nőnap alkalmából tartott kupán rendkívül sportszerű csatákat láthattak a kilátogatók. A hölgyek fantasztikus játékkal, frappáns megoldásokkal kápráztatták el a közönséget.

Az első két mérkőzésen nem született gól, de nagy helyzetek, remek megoldások már ekkor is voltak, azonban döntetlennel zárultak a nyitó csaták. Az első gólokat SK Tóalmás és a később dobogó legfelső fokára álló Baracs SE csapata szerezte meg egy izgalmas, taktikus mérkőzésen. A hat csapat közül kiemelkedő DPASE és a Baracs SE csapata fej-fej mellett haladva az utolsó mérkőzés előtt egyaránt 10-10 ponttal állt, így az utolsó összecsapás a torna döntőjévé avanzsált. A végletekig kiélezett csata előtt a Baracs SE volt kedvezőbb helyzetben, hiszen nekik (jobb gólarányuknak köszönhetően) a döntetlen is elegendő lett volna a végső győzelem eléréséhez, míg a DPASE csapatát a csillogó aranyérem megszerzéséhez csak a győzelem segíthette volna. Kapufák, nagy helyzetek, remek cselek és védések után a hálók érintetlenek maradtak így a Baracs SE megszerezte az első helyet. Második helyen a DPASE csapata végzett, míg a bronzérmeket Mihalkó Erika csapata, az Ikarus-Maroshegy vihette haza.

Gratulálunk a résztvevő hölgyeknek és a csapatvezetőknek. A különdíjasoknak különösképpen, hiszen nagyon jó helyre kerültek az egyéni díjak.

Mihalkó Erika csapatvezető (Ikarus-Maroshegy): Elsősorban köszönjük szépen a szervezést és a lehetőséget, hogy játszhattunk a tornán. Zökkenőmentesen, csúszás nélkül sikerült levezényelni, abszolút mentes volt minden sallangtól, ami a labdarúgást érintheti. Külön örültem, hogy a Kecskemét csapata is bejelentkezett. Fiatal, ügyes csapat, ha együtt maradnak, még sokra vihetik. Ami minket illet, a kupasorozat első alkalmával sikerült nyernünk, most egy mondhatni jobb kerettel a 3. helyet értük el. Egyértelmű, hogy nem ez volt a cél és nem erre számítottunk, úgyhogy lesz min javítani következő alkalommal.

Németh Beáta (Ikarus-Maroshegy) a torna legjobb játékosa: Köszönöm a lehetőséget, nekem mindig különleges érzés Baracson és Dunaújvárosban játszani, hiszen hazatérek, még ha a labdarúgás most már csak abszolút hobbi is az életemben. Maga a torna mindig rendkívül jó szervezésű, nőtt a csapatok száma, jól éreztük magunkat, még akkor is, ha a teljesítményünk most elmaradt a várttól. Érdekes kupasorozatról van szó, hiszen az első két forduló egy kisebb teremben kerül megrendezésre, tartva az 5+1-t, ahol teljesen más játékot kell produkálni, mint egy szabvány méretű pályán, ahol több terület van „ficánkolni” és összejátszani. Bízom benne, hogy a későbbiekben még inkább színesebbé fogjuk tudni tenni a játékunkat és több labdarúgó elemet vonultatunk majd fel, mert úgy érzem, ma rengeteg maradt a csapatban. A díjat köszönöm szépen, igazából nagyon meglepett, egyáltalán nem számítottam rá. Mivel mindig is csapatjátékos voltam, számomra ez a díj a nagyon nagy megtiszteltetés – bízom benne, hogy a következő alkalommal is tőlünk került ki majd a legjobb játékos!

Szabó Erika a Mercedes KLC-KTE SI edzője: Egy nagyon színvonalas tornán vehettünk részt a tegnapi napon. Az ellenfeleinket nem ismertük, még soha nem játszottunk ellenük, így nem tudtuk körülbelül sem, hogy milyen játékerőt képviselnek. Azonban ez hamar kiderült, hiszen nagyon erős csapatok jöttek össze, minden mérkőzés szoros eredményt hozott. Nagyszerű csapatokat és remek játékosokat ismerhettünk meg, a szervezés pedig páratlan volt! Külön kiemelném az eredményhirdetést, hisz magas színvonalat képviselt az is, úgy ahogy maga az egész torna! Sok különdíj volt, amiből kettőt sikerült elhoznunk! Nagyon jól éreztük magunkat, még egyszer köszönjük a meghívást!

Oláh Enikő (Mercedes KLC-KTE SI) a torna Miklós István díjasa („ A nap pillanata” díj): A torna szervezésével teljesen elégedettek lehetünk. A szervezők nagyon kitettek magukért. Sportszerű mérkőzések jellemezték a tornát, így nagyon jól éreztem magam, de ezt a csapat nevében is mondhatom. Nagypályához képest a futsal, a kispálya sokkal pörgősebb, így gyors játék és sok helyzet jellemezte a meccseket. Remélem lesz még lehetőségünk elindulni ilyen tornán, és ugyanilyen remek mérkőzéseket játszani.

Pap Petra (Mercedes KLC-KTE SI) a Carissa SE különdíjasa: Egy nagyon színvonalas tornán vehettünk részt, ahol nagyszerű csapatokkal és szervezéssel találkoztunk, izgalmas, fordulatos meccsek részeseivé váltunk. Hihetetlen erő, motiváltság és tudatosság jellemezte ellenfeleinket. A nagypályás bajnokságunk előtt rendkívül felüdítő volt teremben focizni. Olyan mozdulatokat láthattunk, amelyek hasznunkra válnak majd a jövőben, sokat tanultunk ezen a tornán a futsalt és a kispályás focit magas színvonalon űző játékosoktól. Számunkra példaértékű felnőtt játékosokat látni, hisz mindannyiunk célja, hogy a futball közelében maradjunk a jövőben is.

Gulyás Zsanett (DPASE) a torna legjobb kapusa: Szerintem nagyon fontos ez a rendezvény, hiszen nagyon sok amatőr játékost megmozgat. Jó hangulatú nap volt, nagyon jól éreztem magam és ezt a többiek nevében is nyugodtan mondhatom. Büszke vagyok a csapatomra és az edzőmre. Örülök, hogy kapusként is tudtam szerezni egy szép gólt. Köszönöm a csapatomnak és a szervezőknek hogy a legjobb kapus díjat megkaphattam.