VI. Héger Ádám, V. Ádám Anita és I. Komáromi Ádám Kispályás Labdarúgó Emléktorna

VI. Héger Ádám, V. Ádám Anita és I. Komáromi Ádám Kispályás Labdarúgó Emléktorna

Esemény ideje: 
2018. november 1. csütörtök 09:00
Oszd meg másokkal!

Meghatottság és szeretet hatotta át azt az emléktornát, melyet immár hagyományosan szervezünk Mindenszentek ünnepén. Barátainkra emlékeztünk ismét kedvenc játékukkal a labdarúgással.

VI. Héger Ádám, és I. Komáromi Ádám Emléktorna, Dunaújváros Sportcsarnok, 2018. november 1.

Héger Ádám és Komáromi Ádám emléktorna 2018 DLSZ

Két ötös csoportban kezdték meg a küzdelmeket a csapatok és férfiasan kemény találkozókon alakult ki a legjobb nyolc együttes mezőnye. Az erőviszonyok olyan kiegyensúlyozottak voltak, hogy az „A” jelű csoportban például négyes holtverseny alakult ki. Csak egy speciális számítási móddal lehetett a végső sorrendet megállapítani. A másik ágon is  hasonló képességű csapatok mérkőztek – jellemzően – csupán egy találkozón volt háromgólos győzelem, a többi meccs ennél sokkal szorosabb eredménnyel végződött.  Az egyenes kieséses szakaszban tehát még izgalmasabb szituációkra volt kilátás és nem is csalódtunk. Nagyon szoros csaták, remek gólok és négy kiváló csapat továbbjutása az elődöntőkbe volt a forgatókönyv.

Héger Ádám és Komáromi Ádám emléktorna 2018 DLSZ

Az elődöntők aztán egy büntetőpárbajt és egy egygólos sikert hoztak, aminek köszönhetően a bronzmérkőzést a Sikerablak csapata játszhatta, a nap végére alaposan elfáradó Gyalog Galopp ellen. A Gyalog Galopp így alulmaradt az előzőleg tornagyőzelmi reményeket dédelgető Sikerablak gárdája ellen, akik így végül a dobogó harmadik fokára állhattak.

Héger Ádám és Komáromi Ádám Emléktorna 2018 DLSZ

A döntőben a csoportjából csak a negyedik helyen továbbjutó Fejó-Therm Kft alakulata kiváló játékkal jelentkezett és hiába védett nagyszerűen a Gaszisportvideo kapusa, 2:0 arányban ezúttal a Fejó csapata diadalmaskodott.

Héger Ádám és Komáromi Ádám Emléktorna 2018 DLSZ Dr. Sűrű Renáta jegyzőasszony

Az eredményhirdetés megható pillanatai az emlékezés és a jutalmazás jegyében teltek el. Dr. Sűrű Renáta Dunaújváros Megyei Jogú Város jegyzője csodálatos szavakkal köszönte meg a résztvevőknek, hogy sportemberként, barátként és nem utolsó sorban emberként emlékeztek a kiváló játékosokra Héger Ádámra és Komáromi Ádámra.

Az emléktorna ismét csodálatos pillanatokat hozott – jövőre is együtt fogunk emlékezni barátainkra.

Héger Ádám és Komáromi Ádám emléktorna 2018 DLSZ

Fehérvári József (Baracs SE) elnöke és (Fejó Therm Kft.) a bajnoskcsapat vezetője: Köszönettel tartozunk a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek, hogy ismét megrendezték ezt a szép és rangos tornát. Sajnos idén már három fiatal játékosra emlékeztünk. Nagyon erős mezőny jött össze ezúttal is, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy a csoportunkban minden tovább jutó csapatnak 7-7 pontja volt és így mi kevesebb rúgott góllal csak a negyedik helyen léphettünk tovább. Valamennyi mérkőzésen nagyon jó focit láthattak a kilátogatók.  Délutánra az egyenes kiesés szakaszra kipihentük magunkat és a legjobb nyolc között, valamint az elődöntőben és a döntőben sem kaptunk gólt és ez a bravúr végül a tornagyőzelmet eredményezte.  Ezt a sikert Héger  Ádám emlékének ajánljuk  hiszen Ádám a Fejó-Therm Kft. csapatának kapusa volt kispályán,  bízunk benne hogy ő is együtt örült velünk  a győzelemnek.

A női csapatok tornájára a Baracs SE-vel címvédőként érkeztünk, lányaink egy pici botlást kivéve igazi csapatként, magabiztosan küzdöttek, egy vereséggel és négy győzelemmel, a legtöbb rúgott és a legkevesebb kapott góllal is sajnos csak a második helyet tudtuk megszerezni egy ponttal lemaradtunk ezúttal az aranyéremről. Szerintem azért az ezüstérem is szépen csillog a lányok nyakában. Úgy ahogy a fiúk a lányok is nagyon színvonalas mérkőzéseket játszottak, sok szép akciónak tapsoltak a szép számban kilátogató szurkolók.

Gratulálok minden csapatnak és minden különdíjasnak.  Csapataink tagjai játékukkal adóztak a három kiváló sporttársuk emlékének.

Héger Ádám és Komáromi Ádám Emléktorna 2018 DLSZ

Kovács Ádám (Gaszisportvideo) a torna legjobb kapusa: Először is szeretném megköszönni a szervezőknek, hogy ezen a nagyszerű eseményen részt vehettem. Nagyon jó érzés egy ilyen színvonalú tornán megszerezni a legjobb kapusnak járó elismerést. Szenzációsan éreztem magam ismét, a szervezés hibátlan volt és úgy gondolom jó hangulatban, jó csapatokkal játszhattunk. Remélem lesz még alkalmam több ehhez hasonló tornán részt venni, hiszen szükség van ilyen rendezvényekre! Köszönöm a csapatnak a remek helytállást. Bízom abban, hogy jövőre mi állhatunk majd a dobogó legfelső fokára.

Héger Ádám és Komáromi Ádám emléktorna 2018 DLSZ

Varga Milán (SikerAblak) a torna gólkirálya és legjobb játékosa: Először is szeretnek őszinte részvétet kívánni a családtagoknak! Szomorú, hogy már három remek embert, három nagyszerű sportolót veszítettünk  el. Az emléktorna rendkívül színvonalas volt, sok kiváló játékos lépett ma pályára. Rengeteg emlékezetes mérkőzést láthattunk, de a csoportmeccseken személy szerint én, még nem tudtam felvenni annyira a ritmust – a kieséses szakaszra viszont már igen.  Természetesen az, hogy gólkirály lehettem és a „Legjobb játékos” címet is nekem ítélték, az a csapat, és a csapatvezető Pap István érdeme is. Köszönöm a fiúk nevében is a szervezést, ami ismét hibátlan volt. A rengeteg díj és
ajándék, amit az eredményhirdetésen a DLSZ átadott a csapatoknak és az egyénileg legjobban teljesítőknek, az pedig külön köszönetet érdemel. Jó pihenést mindenkinek!

Héger Ádám és Komáromi Ádám Emléktorna 2018 DLSZ

V. Ádám Anita Emléktorna

Dunaújváros Sportcsarnok, 2018. november 1.

A női mezőny nagyszerű mérkőzéseket játszva tisztelgett egykori sporttársaink emléke előtt. Hat csapat, mintegy száz hölgy próbálta megszerezni a vándorserleget. A lányok remekül játszottak, 56 alkalommal találtak a hálóba és látványos cselekkel, megoldásokkal bizonyították újfent, hogy női labdarúgásnak helye van a foci-palettán. A mérkőzéseken láthattunk, új arcokat is, ami igen örömteli, hiszen Anita emléke és az emléktorna egyre szélesebb körben válik ismertté évről-évre.

Ádám Anita Emléktorna 2018 DLSZ

Ebben az évben egy újdonsággal is készültünk, hiszen Anita egykori csapattársai, vagyis a RETRO játékosai egy gálamérkőzés keretében minden résztvevő csapattal összemérték erejüket. Felemelő pillanat volt, amikor Pető Anita a RETRO csapatának nevében egy mezt nyújtott át Ádám Anita kislányának, Csengének – aki aztán a kezdőrúgást is elvégezte.

Ádám Anita Emléktorna 2018 DLSZ

A gálamérkőzést követően a három sportolónak kialakított emlékhelyre vonultak a csapatok és néma csenddel, valamint gyertya- és mécses gyújtással emlékeztünk mindannyian barátainkra.

Ádám anita Emléktorna 2018 DLSZ

A kupát végül kiélezett csatában az Ikarus-Maroshegy gárdája emelhette a magasba, míg a címvédő Baracs SE a második a Dunaújváros PASE a harmadik helyet szerezte meg.

Ádám Anita Emléktorna 2018 DLSZ

A díjkiosztón lélekemelő volt, amikor a legjobb kapusnak és a tornagyőztes csapatnak járó díjakat Ádám Anita édesanyja, valamint Anita kislánya átadta. A zárszót Dr. Sürü Renáta, Dunaújváros Megyei Jogú Város jegyzője mondta el. A csodálatos gondolatot Alexandre Dumas szavaival fejtette ki, miszerint 

„…minden bajra két orvosság van: az idő és a csend...”

tovább erősítették bennünk a hitet, hogy Ádám Anita, Héger Ádám és Komáromi Ádám itt van és még nagyon sokáig itt lesz közöttünk. Szíveket melengető volt látni, hogy ismét nagyon sokan rótták le tiszteletüket az elhunyt fiatal sportolók emléke előtt. Köszönjük mindenkinek, jövőre ismét találkozunk!

Ádám anita Emléktorna 2018 DLSZ

Szalavics Eszter (DLSZ) a Női Bizottság tagja: Nagyon örülök, hogy Dunaújvárosban egy ilyen meghitt hangulatú rendezvény mozgatja meg a környékbeli focizni vágyókat. Annak pedig külön örülök, hogy ennek szervezőként lehettem a részese. Idén sajnos már nemcsak Ádám Anitára és Héger Ádámra, hanem Komáromi Ádámra is emlékeztünk, hiszen az év elején ő is itthagyott bennünket. Köszönjük mindenki részvételét!

Ikarus Maroshegy 2018 DLSZ

Mihalkó Erika (Ikarus-Maroshegy) csapatvezető: Csütörtökön ötödik alkalommal rendezte meg a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség az "Ádám Anita Emléktornát". Sokadik alkalommal vettünk részt ezen a kupán és most sem okozott csalódást. A rendezvény remek volt, és a már megszokott nagyon jó szervezés mellett nagyszerű csapatok színvonalasan küzdöttek az előkelő helyek megszerzéséért, ami méltó volt a három kiváló sportoló emlékéhez. Köszönjük a meghívást! Reméljük, hogy jövőre ugyanitt, ugyanekkor.

Ádám anita Emléktorna 2018 DLSZ

Szilágyi Márta (P.O.N.I) a torna legjobb kapusa: Mi a dunaföldvári HOLLER UNFC női kézilabdás csapat vagyunk, akik megyei szinten játszanak, de szeretnének feljutni NB-2-be. Bemelegítésképpen szoktunk néha focizni, amit a csapat egyik fele nagyon szeret a másik nem annyira. Egy csapattársunk Bodor-Nagy Beatrix hívta fel a figyelmünket erre az Emléktornára és páran rákattantunk a témára. Csapatösszetartó buliként jelentkeztünk. Amikor olvastuk kik vesznek részt még, kicsit megszeppenve indultunk neki e napnak. Láttuk, hogy rajtunk kívül mindenki komoly focista. De mentünk, hogy együtt legyünk, jól érezzük magunkat és mozogjunk egy jót! Ezt a tervet teljesítettük. Úgy gondolom: a csapat nevében is kijelenthetem: hogy szuperül éreztük magunkat! Veszteni valónk nem volt, viszont sokat tanulhattunk! Az, hogy két különdíjat is elhozhattunk csak hab volt a tortán! A gólkirály csapatunk első számú kapusa és hajtóereje: Szendrey Viktória. Jómagam még próbálom felfogni a történteket. Valaki egyszer azt mondta nekem: "Egy ember emléke addig él, míg él ember, ki emlékszik rá". Köszönjük, hogy részesei lehettünk ennek a megemlékezésnek!

Ádám Anita Emléktorna 2018 DLSZ

VI. Héger Ádám -  V. Ádám Anita és I. Komáromi Ádám Emléktorna eredmények

Ismét emlékezünk barátainkra, csapattársainkra, nagyszerű sportolókra. Idén azonban már nemcsak Ádám Anitára és Héger Ádámra, hanem Komáromi Ádámra is, aki ebben az évben hagyott itt bennünket. A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség így kíván tisztelegni a három nagyszerű sportoló előtt és igyekszik a hozzátartozók soha nem múló fájdalmán enyhíteni. Az amatőr labdarúgók közössége minden évben sporttal, focival állít emléket fiatalon elhunyt barátainknak, akik immár sajnos hárman vannak. Komáromi Ádámnak első alkalommal gyújtunk gyertyát, Ádám Anitának ötödször, Héger Ádámnak pedig már hatodszor. Nem hagyjuk elhalványulni az emléküket focival, virágokkal, gyertyákkal és néma csenddel adózunk emlékük előttük.

Szűcs Vivien (DLSZ) a kupa szervezője: Megrendülten szervezzük meg ezt a két tornát minden évben. Eddig két remek sporttársunkra emlékeztünk, idén viszont már három nagyszerű labdarúgó fotója előtt gyújtunk majd gyertyát. Néhány hónappal ezelőtt sajnos elvesztettük Komáromi Ádámot, róla is szólni fog ez a nap. Fontosnak tartjuk, hogy emlékezzünk barátainkra, sporttársainkra, akik tragikus hirtelenséggel hagytak itt bennünket. Tovább kell, hogy vigyük a sport iránti szeretetüket, elkötelezettségüket. Ez a torna, mint tudjuk, nem arról szól, hogy ki lesz az első, a második, a harmadik (persze ez is fontos, hiszen sportolókról van szó) – azonban november elsején ez valóban csak másodlagos, hiszen az emlékezés, a tisztelet és a meghatottság lesz az, ami mindenkinek a lelkét megérinti.

Szalavics Eszter a DLSZ Női bizottság új tagja: Nagyvenyimen élek, a Nagyvenyimi Kossuth Lajos Általános iskolában tanítok. Fontos szerepet játszik az életemben a sport. Az első labdába rúgások pillanatai már gyerekkoromhoz köthetőek, viszont csak később játszottam női futball csapatban, illetve baráti csapattal álltunk ki különböző kispályás tornákon, és egy éve igazoltam le a dunaföldvári Holler UNFC egyesületéhez. Most kerültem a szövetség női bizottságába. Az első benyomásaim nagyon jók, remek kollektíva dolgozik itt a dunaújvárosi és környékbeli hölgyek labdarúgásának népszerűsítése érdekében. Örülök, hogy a bizottság meghívására tagja lehetek ennek a stábnak. A dunaújvárosi női focit mindig is képviselték olyan játékosok, akik kimagasló tehetséggel rendelkeztek. Célom a szövetség tagjaival együttműködve segíteni abban, hogy a környékbeli női csapatok továbbra is megkapják a kellő figyelmet, és segítséget. Munkánk eredményeképpen szeretnénk, ha minél többen csatlakoznának valamilyen formában a futballhoz, mert hiszünk e játék szépségében. Ugyanis úgy gondolom, hogy akit egyszer a labdarúgás élménye megfogott, azt nem fogja elereszteni soha. Az első időszak számomra a feladatköröm megismeréséről, a szövetség által tervezett programok szervezéséről, lebonyolításáról szól majd. Legelső megmérettetésem az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő, Ádám Anita emlékére létrehozott Kispályás Amatőr Labdarúgó Emléktorna, ami a dunaújvárosi Markó Lajos Kispályás Labdarúgó Bajnokság első fordulója is egyben. Ezt az eseményt eddig csak külső szemlélőként, játékosként ismerhettem meg, viszont  jelenleg aktív segítőként veszek részt a kivitelezésben. Azt gondolom, hogy fontosak az ilyen rendezvények, ahol a játékosok nagy érzelmi töltettel, játékostársakkal szemben a Fair Play szabályokat betartva, egy tartalmas nappal tiszteleghetnek egykori kiváló sportolóink emlékének. A nyár folyamán több klubnál is átigazolások történtek, így egy olyan gárda sincs, amely biztos esélyesként érkezne a tornára. A nagyon erős mezőnynek köszönhetően minden mérkőzésen szoros eredményekre számíthatnak a tornára kilátogatók. Reményeim szerint a nézőtéren sem marad üres szék, hiszen minden csapatnak szüksége van egy kis szurkolásra, támogatásra.

További információ a rendezvényről

Időpont: 2018. november 1. csütörötk 08.00 - 19.00
Helyszín: Dunaújváros Sportcsarnok - Dunaújváros, Eszperantó út 2-4.
Főtámogató: DMJV Önkormányzata
Támogató: Minden résztvevő csapat
Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
Jelentkezési díj férfi: 11.999 Ft / csapat
Jelentkezési díj női: 5.999 Ft / csapat
Jelentkezés: www.dlsz.hu
Telefon: +36-70-616-5941

Sorsolás és technikai megbeszélés

Időpont: 2018. október 22. hétfő 14.00 óra
Helyszín: Dunaújváros Sporcsarnok, Dunaújváros, Eszperantó út 2-4. VIP terem

Emléktorna kupa díjazása

1. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél + labda
2. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél + labda
3. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél + labda
Legjobb játékos: díszserleg + díszoklevél
Legjobb kapus: díszserleg + díszoklevél + kapuskesztyű
Gólkirály: díszserleg + díszoklevél
DLSZ+: díszserleg + díszoklevél
Miklós István "Nap Pillanata" díj: díszserleg + díszoklevél

Nevezett csapatok: A kupára a nevezés a regisztráció elküldése és a nevezési díj beérkezése után válik hivatalossá!

Résztvevő csapatok száma: férfi mezőny 10 csapat, női mezőny 6 csapat

VI. HÉGER ÁDÁM ÉS I. KOMÁROMI ÁDÁM EMLÉKTORNA "VELÜNK VAGYTOK"
NEVEZETT FÉRFI CSAPATOK
CSAPAT JELENTKEZETT NEVEZETT
1. SIKER ABLAK IGEN IGEN
2. FEJÓ THERM KFT. IGEN IGEN
3. KOMÁROMI ÁDÁM BARÁTAI IGEN IGEN
4. ZÉRÓ TOLERANCIA IGEN IGEN
5. HÉGER ÁDÁM BARÁTAI IGEN IGEN
6. GASZISPORTVIDEO IGEN IGEN
7. GYALOG GALOPP IGEN IGEN
8. TÍZPRÓBÁSOK IGEN IGEN
9. SZŐR IGEN IGEN
10. KEMI KER KFT. IGEN IGEN
JELENTKEZETT CSAPATOK
BARÁTOK IGEN X
V. ÁDÁM ANITA EMLÉKTORNA "VELÜNK VAGY"
1. IKARUS MAROSHEGY IGEN IGEN
2. BARACS SE IGEN IGEN
3. DUNAÚJVÁROS PASE IGEN IGEN
4. P.O.N.I IGEN IGEN
5. HOLLER UNFC IGEN IGEN
6. DUNAÚJVÁROS PASE FAKÓ IGEN IGEN

 

V. HÉGER ÁDÁM ÉS I. KOMÁROMI ÁDÁM EMLÉKTORNA - CSOPORTBEOSZTÁS
A CSOPORT B CSOPORT
 1.   KOMÁROMI ÁDÁM BARÁTAI 1.  KEMI-KER KFT.
2.  FEJÓ-THERM KFT. 2.  GYALOG GALOPP
3.  HÉGER ÁDÁM BARÁTAI 3.  TÍZPRÓBÁSOK
4.  SIKERABLAK 4.  ZÉRÓ TOLERANCIA
5.  GASZISPORTVIDEO 5.  SZŐR
CSOPORTMÉRKŐZÉSEK
A CSOPORT MÉRKŐZÉSEI
08.00 KOMÁROMI ÁDÁM BARÁTAI  2 - 0  FEJÓ-THERM KFT.
08.20 HÉGER ÁDÁM BARÁTAI  0 - 2  SIKERABLAK
08.40 GASZISPORTVIDEO  1 - 2  FEJÓ-THERM KFT.
09.00 KOMÁROMI ÁDÁM BARÁTAI  4 - 3  HÉGER ÁDÁM BARÁTAI
09.20 SIKERABLAK  1 - 3  GASZISPORTVIDEO
09.40 HÉGER ÁDÁM BARÁTAI  0 - 2  FEJÓ-THERM KFT.
10.00 ÓRA SZÜNET DKKA EDZÉS A NAGYTEREMBEN!
11.00 GASZISPORTVIDEO  1 - 1  KOMÁROMI ÁDÁM BARÁTAI
11.20 FEJÓ-THERM KFT.  2 - 2  SIKERABLAK
11.40 GASZISPORTVIDEO  2 - 0  HÉGER ÁDÁM BARÁTAI
12.00 SIKERABLAK  3 - 2  KOMÁROMI ÁDÁM BARÁTAI
12.20 ÓRA KÖZÖS MEGEMLÉKEZÉS AZ AULÁBAN
B CSOPORT MÉRKŐZÉSEI
12.40 KEMI-KER KFT.  0 - 0  GYALOG GALOPP
13.00 TÍZPRÓBÁSOK  3 - 0  ZÉRÓ TOLERANCIA
13.20 SZŐR  2 - 1  GYALOG GALOPP
13.40 KEMI-KER KFT.  0 - 2  TÍZPRÓBÁSOK
14.00 ZÉRÓ TOLERANCIA  1 - 3  SZŐR
14.20 TÍZPRÓBÁSOK  2 - 1  GYALOG GALOPP
14.40 SZŐR  2 - 1  KEMI-KER KFT.
15.00 GYALOG GALOPP  3 - 2  ZÉRÓ TOLERANCIA
15.20 SZŐR  1 - 1  TÍZPRÓBÁSOK
15.40 ZÉRÓ TOLERANCIA  0 - 1  KEMI-KER KFT.
A CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1.  GASZISPORTVIDEO 4 2 1 1 7 - 4 7
2.  KOMÁROMI ÁDÁM BARÁTAI 4 2 1 1 9 - 7 7
3.  SIKERABLAK 4 2 1 1 8 - 7 7
4.  FEJÓ THERM KFT. 4 2 1 1 6 - 5 7
5.  HÉGER ÁDÁM BARÁTAI 4 0 0 4 3 - 10 0
B CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1.  TÍZPRÓBÁSOK  4 3 1 0 8 - 2 7
2.  SZŐR 4 3 1 0 8 - 4 7
3.  GYALOG GALOPP  4 1 1 2 5 - 6 4
4.  KEMI KER KFT.  4 1 1 2 2 - 4 4
5.  ZÉRÓ TOLERANCIA  4 0 0 4 3 - 10 0
EGYENES KIESÉSES SZAKASZ
NÉGY KÖZÉ JUTÁSÉRT
16.00 (1) GASZIPSORTVIDEO  3 - 1  KEMI KER KFT. 
16.20 (2) KOMÁROMI ÁDÁM BARÁTAI  0 - 2  GYALOG GALOPP 
16.40 (3) SIKERABLAK  2 - 1  SZŐR
17.00 (4) FEJÓ THERM KFT.  2 - 0  TÍZPRÓBÁSOK 
DÖNTŐBE JUTÁSÉRT
17.20 (5) GASZIPSORTVIDEO  1(2)-(1)1  SIKERABLAK
17.40 (6) GYALOG GALOPP  0 - 1  FEJÓ THERM KFT.
BRONZMÉRKŐZÉS
18.00 GYALOG GALOPP  0 - 6  SIKERABLAK
ARANYMÉRKŐZÉS
18.20 GASZIPSORTVIDEO   0 - 2   FEJÓ THERM KFT.
18.40 EREDMÉNYHÍRDETÉS
V. HÉGER ÁDÁM ÉS I. KOMÁROMI ÁDÁM EMLÉKTORNA 
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  FEJÓ THERM KFT.
2. HELY  GASZIPSORTVIDEO
3. HELY  SIKERABLAK 
KÜLÖNDÍJASOK
LEGJOBB JÁTÉKOS  CSEHI TAMÁS (FEJÓ THERM KFT.) ÉS VARGA MILÁN (SIKERABLAK)
LEGJOBB KAPUS  KOVÁCS ÁDÁM (GASZIPSORTVIDEO)
GÓLKIRÁLY  VARGA MILÁN (SIKERABLAK)
DLSZ + DÍJ  SZILI ZOLTÁN (FEJÓ THERM KFT.)
MIKLÓS ISTVÁN DÍJ  CSÉPLŐ KRISZTIÁN (TÍZPRÓBÁSOK)

NŐI MEZŐNY

IV. ÁDÁM ANITA EMLÉKTORNA – NŐI MEZŐNY
CSAPAT
 1. DUNAÚJVÁROS PASE
 2. BARACS SE
 3. HOLLER UNFC
 4. P.O.N.I
 5. IKARUS MAROSHEGY
 6. DUNAÚJVÁROS PASE FAKÓ
IV. ÁDÁM ANITA EMLÉKTORNA
KÖRMÉRKŐZÉSEK
10.00

DUNAÚJVÁROS PASE

Tóbiás Fanni 3 gól, Szekér Anita, Domján Boglárka  

5 - 1

 DUNAÚJVÁROS PASE FAKÓ

Mendi Amanda 

10.22

P.O.N.I. 

Szendrey Viktória 2 gól, Miklovicz Kitti 

3 - 2

 HOLLER UNFC

Somogyi Edina, Balázsné Pető Adrienn

10.44

IKARUS-MAROSHEGY 

Szabó Anita 

1 - 0

 BARACS SE

 -

11.06

DUNAÚJVÁROS PASE 

Szabó Alexandra, Domján Boglárka

2 - 1

 P.O.N.I.

Szendrey Viktória 

11.28

DUNAÚJVÁROS PASE FAKÓ 

Gróf Lilla, Mosonyi Boglárka 

2 - 4

 IKARUS-MAROSHEGY

Gimes Georgina 3 gól, Németh Beáta 

11.50

RETRO 

1 - 3

 GÁLACSAPAT

12.20 ÓRA KÖZÖS MEGEMLÉKEZÉS AZ AULÁBAN
12.40

HOLLER UNFC 

 0 - 4

 BARACS SE

Pasker Renáta 2 gól, Bozsik Brigitta, Gyöngyösi Éva

13.02

IKARUS-MAROSHEGY 

0 - 0

 DUNAÚJVÁROS PASE

13.24

BARACS SE 

Bozsik Brigitta 3 gól, Pasker Renáta, Magyar Hajnalka, Gyöngyösi Éva

6 - 1

P.O.N.I.

Szendrey Viktória 

13.46

HOLLER UNFC

Balázsné Pető Adrienn 2 gól, Telekesné Szerényi Orsolya , Rupa Katalin 

4 - 0

DUNAÚJVÁROS PASE FAKÓ

 - 

14.08

P.O.N.I.

0 - 2

 IKARUS-MAROSHEGY

Gimes Georgina, Süveges Adrienn

14.30

DUNAÚJVÁROS PASE 

Szekér Anita

1 - 0

 HOLLER UNFC

 -

14.52

DUNAÚJVÁROS PASE FAKÓ

 - 

0 - 4

 BARACS SE

Bozsik Brigitta 3 gól, Pasker Renáta 

15.14

HOLLER UNFC

Balázsné Pető Adrienn 

1 - 4

 IKARUS-MAROSHEGY

Gimes Georgina, Szabó Anita, Stadler Kitti, Virág Mária 

15.36

DUNAÚJVÁROS PASE FAKÓ 

Mendi Amanda, Gróf Lilla 

2 - 4

 P.O.N.I.

Szendrey Viktória 3 gól, Dósáné Vigh Katalin 

15.58

BARACS SE

Bozsik Brigitta, Pasker Renáta  

2 - 0

 DUNAÚJVÁROS PASE

 -

16.30 ÓRA EREDMÉNYHIRDETÉS

A NŐI MEZŐNY VÉGEREDMÉNYE

HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1.  IKARUS MAROSHEGY 5 4 1 0 11 - 3 13 PONT
2.  BARACS SE 5 4 0 1 16 - 2 12 PONT
3.  DUNAÚJVÁROS PASE 5 3 1 1 8 - 4 10 PONT
4.  P.O.N.I 5 2 0 3 9 - 14 6 PONT
5.  HOLLER UNFC 5 1 0 4 7 - 12 3 PONT
6.  DUNAÚJVÁROS PASE FAKÓ 5 0 0 5 5 - 21 0 PONT
IV. ÁDÁM ANITA EMLÉKTORNA
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  IKARUS MAROSHEGY
2. HELY  BARACS SE
3. HELY  DUNAÚJVÁROS PASE
KÜLÖNDÍJASOK
LEGJOBB JÁTÉKOS  BOZSIK BRIGITTA (BARACS SE)
LEGJOBB KAPUS  SZILÁGYI MÁRTA (P.O.N.I)
GÓLKIRÁLY  SZENDREY VIKTÓRIA (P.O.N.I)
DLSZ+ DÍJ  VIGH GYÖRGY (DUNAÚJVÁROS PASE)
MIKLÓS ISTVÁN DÍJ  GÍMES GEORGINA (IKARUS MAROSHEGY)