DPASE Hírek

Dunaújváros Pálhalma Agrospeciál Sportegyesület
A Dunaújváros Pálhalma Agrospeciál Sportegyesület (Dunaújváros PASE röviden) nagypályás labdarúgással kapcsolatos híreit találja meg a látogató az oldalon összegyűjtve.

Dobos Barna Dunaújváros

Bár nem a Vasas az egyetlen NB I-es labdarúgócsapat, amely nem jutott be a Magyar Kupában a legjobb 32 közé – ez a Ferencvárosnak és a Mezőkövesdnek sem sikerült –, de egyedül az angyalföldieket ütötte ki harmadosztályú együttes: a Dunaújváros PASE.

Dunaújváros PASE csapatkép

A 2017/2018. évi nagypályás Nemzeti Labdarúgó Bajnokság NBIII Közép csoport eredménytabelláját tekintheti meg a helyi Dunaújváros PASE szereplésével az érdeklődő látogató. A Dunaújváros PASE labdarúgó csapata a 2017/2018.

Dunaújváros PASE 2017/2018

A Hódmezővásárhely elleni szombati mérkőzésen kezdi meg bajnoki szereplését a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely alacsony költségvetése ellenére is merész célokat dédelget a NB III-as bajnokság Közép Csoportjának küzdelmeiben.

A Hódmezővásárhely ellen kezdi, s a Vecsés ellen, szintén hazai pályán fejezi be az NB III-as bajnokság 2017/2018-as szezonjának küzdelmeit a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

JEGYVÁSÁRLÁSI TÁJÉKOZTATÓ

DUNAÚJVÁROS – FERENCVÁROS II.

Kedves szurkolók!

Magyar Kupa 2016/2017 sorsolás

Szolnokot fogadjuk a Magyar Kupában október 26.-án!

A Magyar Labdarúgó-szövetség elkészítette a Magyar Kupa 7. fordulójának párosítását!

Dunaújváros – Szolnok

Böőr Zoltán DPASE focista

A Pécs elleni mérkőzéssel folytatja a bajnoki küzdelmeket a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely szombaton hivatalosan is elbúcsúztatja egykori kiválóságát, Böőr Zoltánt. Az utóbbi hetekben remek formát mutat a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely az első fordulóban elszenvedett vereséget követően háromszor is nyerni tudott, ráadásul úgy, hogy tíz lőtt góljával szemben egyszer sem kellett kapitulálnia.

Újabb Dunaújváros PASE siker

Remek sikernek örülhetett a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB III-as pontvadászat negyedik fordulójában. Dobos Barna együttese már az első félidőben vezetést szerzett Békéscsabán, majd további három találatot jegyezve nullázta le ellenfelét, s jött fel a tabella második helyére.

Dunaújváros Labdarúgó csapat 2014/2015

Dunaújváros Pálhalma Agrospeciál Sportegyesület

Alapítás éve: 1998

DUNAÚJVÁROS VEZETŐI
Ügyvezető Dobos Barna  
Álatlános Igazgató Sztanó Miklós 
Ügyvezető helyettes -
Reklám és marketing Igazgató Prinz Attila
Gazdasági vezető -
Ügyvéd Dr. Telek Péter  

Oldalak

Jelenlegi hely