V. Futsal Bajnokság

V. Futsal Bajnokság Dunaújváros

Esemény ideje: 
2018. november 26. hétfő 18:30
Oszd meg másokkal!

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség a téli „holtszezon” idejére is nagyszerű programmal várja az amatőr labdarúgás szerelmeseit. November harmadik hetétől, pontosan 2018. november 19-én hétfőn indul a ötödik alkalommal kiírt dunaújvárosi amatőr futsal bajnokság, ami 2019 tavaszáig, egészen pontosan március 7-ig tart majd, az Arany János Iskola tornacsarnokában. A rendezvény népszerűségéről és céljáról mindent elárul, hogy a bajnokság szinte egyedülálló, hiszen hasonló vagy éppen ilyen jellegű amatőr futsal bajnokség nincs Magyarországon. A bajnokságban több mint kétszáz amatőr játékosa fogja összemérni tudását, a futsal szabályai szerint, 4+1-es felállásban a téli holt szezonban.

A bajnoki cím sorsa – ahogy már megszokhattuk az elmúlt években – ezúttal is Aranymérkőzésen fog eldőlni. Az V. Dunaújvárosi Futsal Bajnokság döntőjét, az két csapat vívja majd, amelyik az alapszakasz első és második helyén végzett. Erre a mérkőzésre a futsal NB1-ben remekül szereplő városi csapatunk a Dunaferr DUE Dutrade FC egyik hazai találkozója előtt kerül majd sor, a Dunaújváros Sportcsarnokban, ahol szinte teltház fogja fogadni az amatőr futsal játkosokat.

A mérkőzésekre és bajnoki döntőre minden sportbarátot szeretettel várunk!

Mészáros István (DLSZ) Versenybizottság elnöke: Immár ötödik alkalommal vágnak neki a csapatok az egész téli holt szezont kitöltő futsal bajnokságnak, amely töretlen népszerűségnek örvend. Nyár elején kezdődő előkészítés után a futsal bajnokságunk ismételten bekerült az MLSZ versenyrendszerébe, jelentős anyagi terhet levéve így a csapatok válláról. A DLSZ aktivitásának köszönhetően egész Fejér megyét lefedő téli futsal bajnokság került meghirdetésre, amely a nevezések függvényében azt is eredményezheti, hogy Dunaújváros bajnoka versenybe szállhat a megyei bajnoki címért is. 

Fehér Zsolt (Dunaferr DUE Dutrade FC) vezetőedző: Őszintén mondhatom, hogy Dunaújváros nemcsak a futsal csapatára, hanem az évente megrendezésre kerülő amatőr futsal bajnokságra is büszke lehet! Az országban kiemelkedő érdeklődéssel kísért amatőr futsal bajnokságon több tehetséges fiatal feltűnik, és bemutatkozhat ami jól mutatja azt, hogy a futsal, mint feltörekvő sportág egyre nagyobb figyelmet kaphat amatőr szinten is! Ez egy nagyon jó reklám a sportagunknak! Személy szerint,nagyon örülök neki, hogy idén is megrendezésre kerül ez a rendezvény! Amikor csak időm engedi akkor biztos,hogy a helyszínen fogom megtekinteni a találkozókat! Sok sikert kívánok a rendezéshez és a résztvevő csapatoknak is!

További információ a rendezvényről:

 • Időpont: 2018. november 19 - 2018. március 7.
 • Játéknapok: Hétfő, Szeda, Csütörtök - 18.30 óra és 19.30 óra
 • Helyszín: Arany János Általános Iskola Sportcsarnok
 • Főtámogató: DMJV Önkormányzat
 • Partner: Dunaferr DUE Dutrade FC
 • Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, MLSZ Fejér Megyei Igazgatóság
 • Résztvevők: 16 csapat / 15 játékos / 240 játékos
 • Menetrend: http://adatbank.mlsz.hu
 • Telefon: +36-70-616-5941

Bajnokság díjazása:

 • 1. hely: vándorserleg + kupa + 15 darab egyedi érem + díszoklevél
 • 2. hely: kupa + 15 darab egyedi érem + díszoklevél
 • 3. hely: kupa + 15 darab egyedi érem + díszoklevél
 • Alsóház 1. helyezett: kupa + díszoklevél
 • Gólkirály: díszserleg + díszoklevél
 • Döntő legjobb játékosa: díszserleg + díszoklevél
 • Fair Plya díj: díszserleg + díszoklevél

Az V. Amatőr Futsal bajnokságba a nevezés a nevezési díj befizetésével válik véglegessé. Köszönjük a Magyar Labdarúgó Szövetségnek és Dunaújváros MJV Önkormányzatának, hogy megteremti a lehetőségét az amatőr futsal bajnokság megrendezésére.

Bajnokságban szereplő csapatok:

V. FUTSAL AMATŐR BAJNOKSÁG DUNAÚJVÁROS
 CSAPAT JELENTKEZÉS  NEVEZÉSI DÍJ
 1. KULCS SE IGEN IGEN
 2. PAPA SE IGEN IGEN
 3. DUNABIZTOS MICRO IGEN IGEN
 4. PW-SHIELD KFT. IGEN IGEN
 5. SZÉCHENYI PÉKSÉG IGEN IGEN
 6. VARÁZS-KÉP IGEN IGEN
 7. ZÉRÓ TOLERANCIA IGEN IGEN
 8. TÍZPRÓBÁSOK IGEN IGEN
 9. REAL CONCORD IGEN IGEN
 10. STEELWORKERS IGEN IGEN
 11. GOURMAND LABDAÉRZÉK IGEN IGEN
 12. GAZDAGOK ÉS SZÉPEK IGEN IGEN
 13. GBB ZRT IGEN IGEN
 14. DUFK IGEN IGEN

A CSOPORT

MÉRKŐZÉSEK

B CSOPORT

MÉRKŐZÉSEK

Letölthető dokumentum: 
CsatolmányMéret
PDF ikon Futsal Versenykiírás FMLSZ 2018/2019159.33 KB
PDF ikon Futsal Játékszabály FMLSZ 2018/2019993.73 KB