XV. Old Boys Kupa DLSZ

XV. Old Boys Kupa

Esemény ideje: 
2022. december 18. vasárnap 08:30
Oszd meg másokkal!

2022. december 18-án, vasárnap immáron tizenötödik alkalommal rendezi meg a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség a 35 év feletti labdarúgók számára az Old Boys Kupát. A torna helyszíne ismét a színpompás Rácalmási Sportcsarnok lesz. Remek meccsek és nagyszerű játékosok várják majd a kilátogatókat. Idén újra 8 csapattal vágunk neki a tornának, akiket 2, négyes csoportba sorsolunk ki. A csoportmérkőzések után a helyosztók következnek, ahol a tét a döntőbe jutás. A dobogós csapatok ez alkalommal is kupát, érmet és díszoklevelet kapnak, valamint a torna győztese a vándorserleget 1 évig megőrizheti. Az eredményhirdetésen a szövetség 5 különdíjat ad át, amit a legjobb kapus, a legjobb játékos és a gólkirály vehet át, valamint a szakmai zsűri kiválasztja a nap legszebb pillanatát, amit a Miklós István díjjal jutalmaz, továbbá természetes átadásra kerül a DLSZ+ díj is. Támogatóinknak köszönhetően a sportnap különdíjasait finom Tomolik borral lepjük meg, ezenfelül pedig 1-1 Biotech USA kulacs kerül átadásra a díjátadó ünnepségen.

További információ a rendezvényről

Időpont: 2022. december 18. vasárnap 08:00 - 15:00 óra
Helyszín: Rácalmás Sportcsarnok - Sport utca 1, 2459
Főtámogató: DMJV Önkormányzata
Támogató: MLSZ Fejér Megyei Igazgatóság, BioTech USA Dunaújváros, ST Solar, Decathlon Sportáruház, Héger József, Ikon Lounge & Cafe Dunaújváros, Tomolik Pincészet Bölcske, Csibesz csibefaloda, Diablo Pizzéria
Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
Résztvevők: Betöltött 35. életév (Maximum 8 csapat).
Jelentkezés: dmjv.dlsz@gmail.com
Telefon: +36-70-616-5941

Sorsolás és technikai megbeszélés

Időpont: 2022. december 4. vasárnap 09:00 óra
Helyszín: Online facebook csoport

Old Boys kupa díjazása

  • 1. hely: Vándorserleg, kupa, érem, díszoklevél, Kipsta mérkőzés labda, Ikon ajándékutalvány 
  • 2. hely: kupa, érem, díszoklevél, Kipsta mérkőzés labda, Ikon ajándékutalvány
  • 3. hely: kupa, érem, díszoklevél, Kipsta mérkőzés labda, Ikon ajándékutalvány
  • Legjobb játékos: díszserleg, díszoklevél, BioTech USA sportkulacs, 1 üveg Tomolik bor
  • Legjobb kapus: díszserleg, díszoklevél, BioTech USA sportkulacs, 1 üveg Tomolik bor
  • Gólkirály: díszserleg, díszoklevél, BioTech USA sportkulacs, 1 üveg Tomolik bor
  • Miklós István "Nap Pillanata" díj: díszserleg, díszoklevél, BioTech USA sportkulacs, 1 üveg Tomolik bor
  • DLSZ+ díj: díszserleg, díszoklevél, Dunaújváros 70 éves emlékkönyv, BioTech USA sportkulacs, 1 üveg Tomolik bor
OLD BOYS KUPA DUNAÚJVÁROS
BAJNOK CSAPATOK
2021. év  MÁSNAP FC (BUDAPEST)
2019. ÉV  XXL REDŐNY (TATABÁNYA)
2018. ÉV  FEJÓ-THERM KFT (BARACS)
2017. ÉV  GÁRDONY ÖREGFIÚK (GÁRDONY)
2016. ÉV  KEMI-KER MIRAGE (DUNAÚJVÁROS)
2015. ÉV  FEJÓ-THERM KFT (BARACS)
2014. ÉV  MILLER PUB (TATABÁNYA)
2013. ÉV  DUNAFERR VASAS (DUNAÚJVÁROS)
2012. ÉV  GARI TRANS (DUNAÚJVÁROS)
2011. ÉV  ÖRKI-PAPA KFT. (SZÉKESFEHÉRVÁR)
2010. ÉV  GARI TRANS  (DUNAÚJVÁROS)
2009. ÉV  CARISSA VIRÁG (DUNAÚJVÁROS)
2008. ÉV  ÖRKI-PAPA KFT. (SZÉKESFEHÉRVÁR)
2007. ÉV  GARI TRANS (DUNAÚJVÁROS)

A XV. MezDepo Old Boys Foci Kupára minden 35. életévét betöltött, vagy 1987-ben született játékos nevezhet.

XV. OLD BOYS KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA 2022
A CSOPORT B CSOPORT
1.  FM SOLAR VILL KFT. 1.  SÁRÉPSZER KFT.
2.  FEJÓ THERM KFT. 2.  KIS ÖREGEK
3.  H 3.  GBB ZRT.
4.  XXL REDŐNY 4.  BRONZ KÁVÉZÓ DUNABIZTOS
A - B CSOPORT CSOPORTMÉRKŐZÉSEK
08:00 FM SOLAR VILL KFT.  1 - 3  FEJÓ THERM KFT.
08:22 0 - 5  XXL REDŐNY
08:44 SÁRÉPSZER KFT.  2 - 3  KIS ÖREGEK
09:06 GBB ZRT.  1 - 0  BRONZ KÁVÉZÓ DUNABIZTOS
09:28 FM SOLAR VILL KFT.  1 - 1  H
09:50 FEJÓ THERM KFT.  1 - 1  XXL REDŐNY
10:12 SÁRÉPSZER KFT.  1 - 1  GBB ZRT.
10:34 KIS ÖREGEK  0 - 2  BRONZ KÁVÉZÓ DUNABIZTOS
10:56 FM SOLAR VILL KFT.  1 - 3  XXL REDŐNY
11:18 FEJÓ THERM KFT.  2 - 0  H
11:40 SÁRÉPSZER KFT.  2 - 1  BRONZ KÁVÉZÓ DUNABIZTOS
12:02 KIS ÖREGEK  2 - 5  GBB ZRT.

Old boys kupa 2022 DLSZ 

A CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG PONT
1.  XXL REDŐNY 3 2 1 0 9 - 2 7
2.  FEJÓ THERM KFT. 3 2 1 0 6 - 2 7
3.  FM SOLAR VILL KFT. 3 0 1 2 3 - 7 1
4.  H 3 0 1 2 1 - 8 1
B CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG PONT
1.  GBB ZRT. 3 2 1 0 7 - 4 7
2.  SÁRÉPSZER KFT. 3 1 1 1 5 - 5 4
3.  BRONZ KÁVÉZÓ DUNABIZTOS 3 1 0 2 3 - 3 3
4.  KIS ÖREGEK 3 1 0 2 5 - 9 3
XV. OLD BOYS KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA 2022
7. HELYÉRT
12:24 0 - 2  KIS ÖREGEK
DÖNTŐBE JUTÁSÉRT
12:46 XXL REDŐNY  3 - 0  SÁRÉPSZER KFT.
13:08 FEJÓ THERM KFT.  0(3)-(2)0  GBB ZRT.
5. HELYÉRT
13:30 FM SOLAR VILL KFT.  1 - 5  BRONZ KÁVÉZÓ DUNABIZTOS
BRONZ MÉRKŐZÉS
14:10 SÁRÉPSZER KFT.  4 - 0  GBB ZRT. 
ARANY MÉRKŐZÉS
14:32 XXL REDŐNY  0 - 1   FEJÓ-THERM KFT. 
14:50 EREDMÉNYHIRDETÉS

Kint nagyon hideg, viszont a Rácalmási Sportcsarnokban sportbaráti meleg várta a XV. Old Boys Kupa résztvevőit. Ismét összejöttek a 35 év feletti „futball-harcosok” egy megmérettetésre és újfent nem okoztak csalódást. A reggel 8 órakor – két négyes csoportban – megkezdett küzdelmek magas színvonalat, kiváló mérkőzéseket hoztak. Ismét játékra jelentkezett a Fehérvárról érkező nagyszerű Sárépszer Kft (volt NBI-es játékosokkal, egykori kispályás válogatottakkal) megerősítve. De ugyancsak NB-s játékosokkal vonult fel több alakulat és ez aztán a nap folyamán, a minőségen is meglátszott. Végül négy nagyon erős csapat (GBB Kft., Sárépszer Kft., Fejó-Therm Kft, és a tatabányai XXXL Redőny Kft) jutott az elődöntőkbe, ahol aztán kiélezett küzdelmek után alakították ki a bronz csata és a döntő párosítását. Volt büntetőpárbaj, de láthattunk bombagólokat, nagy mentéseket és végül egy, egy góllal eldöntött aranycsatát is. A különdíjasok és a dobogós csapatok a nap végén átvehették a jól megérdemelt jutalmakat, de az összes csapat (mintegy 100 játékos) gazdagodott ismét egy nagyszerű sportélménnyel. Búcsúzáskor a „Jövőre találkozunk!” alapigazsága ismét felerősödött, hiszen tavaly is így búcsúztunk. Fáradtan, elégedetten és boldogan.

Old Boys Kupa DLSZ 2022

Fehérvári József, a Fejó Therm Kft. csapatvezetője (1. hely): Nagyon nagy öröm szàmomra ,hogy màr 3. alkalommal emelhettük magasba az Old boys győzelmi serlegèt. Szìnvonalas, izgalmas mèrkőzèseket làthattak a kilàtogatòk. Nagyon pici különbsègek voltak a csapatok között. Az elődöntősök közül bàrki lehetett volna győztes, azonban mi egy hajszàllal, de jobbak voltunk ellenfeleinknèl! Köszönettel tartozom a Dunaújvàrosi Labdarúgó Szövetség szervezőinek, akik ismèt lehetősèget biztosìtottak szàmunkra, hogy ilyen rangos, szìnvonalas tornàn szerepelhettünk, s torna győzelmet ünnepelhettünk! Àldott Boldog Karácsonyi Ünnepeket ès Sport Sikerekben Gazdag Boldog Ùj Èvet Kìvànok mindenkinek!

Konkoly Zsolt, az XXL Redőny csapatvezetője: Ezúton szeretnék köszönetet mondani a versenytársaknak a sportszerű, nagyszerű mérkőzésekért! Köszönöm a torna szervezőinek, hogy ennyi év után még mindig itt lehetünk! De hát örömmel is jövünk mindig! Kiváló sportemberek, kiváló szervezők társaságában! Külön köszönet Petrás Gábor barátomnak és Tóth Imrének, hogy az elsők között vagyunk, akikre szívesen számítanak! Köszönjük a részvételi lehetőséget! Jövőre ugyanitt találkozunk! Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!

Bobory Balázs, a Sárépszer csapatvezetője (3. hely):: Szeretjük ezt a tornát, mert szinte kivétel nélkül erős csapatok indulnak, és mindig nagy a kihívás. Most is az volt, úgy gondolom, az elődöntőbe jutott csapatok között tényleg kicsi volt a különbség és apróságok döntöttek. Örülünk a harmadik helynek, mert talán most ennyi volt bennünk, és gratulálunk a többi csapatnak. A szervezőknek pedig külön köszönjük az újfent nagyszerű rendezést.

Gàl Dàniel, a Sárépszer játékosa: Örömmel jövünk mindig a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség által rendezett tornákra, itt szinte csak ismerős arcokkal találkozunk. Jó kis mérkőzéseket játszottunk, bár mi elég gyengén kezdtük a tornát. A kezdeti nehézségek után összeszedett játékkal küzdöttünk tovább. Az elődöntőt sajnos ismét elszúrtuk, viszont a bronzmeccsen régi önmagunkat láthatták a nézők és a csapatok. Élveztük a játékot, aminek köszönhetően diadalmaskodtunk a GGB Zrt. felett. Az eredményhirdetésen is jó hangulat uralkodott, megérdemelten kapták a játékosok a szakmai zsűri által kiosztott különdíjakat. Örülünk, hogy részt vehettünk a tornán, igazán jól éreztük magunkat! Idén először jött össze öregfiúk csapatunk, jó volt ismét találkozni. Mielőtt hazafelé vettük az irányt - kivétel nélkül, az ott maradt dobogós csapatok játékosai- kellemes ünnepeket kívánva búcsúztunk egymástól. Tényleg jó volt így elindulni!

Szurma Péter a torna legjobb játékosa (Fejó -Therm Kft.): Köszönöm, hogy ilyen színvonalas megrendezésű tornán pályára léphettem a Fejó-Therm csapatában! Külön öröm, és megtiszteltetés, hogy a torna legjobb játékosának választottak! Gratulálok a többi különdíjasnak és a dobogós csapatoknak! Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok! 

Szalczinger Gàbor, a gólkiràlyi cím tulajdonosa (XXL Redőny): Sokadjára vettünk részt a tornán, a korábbi évekhez hasonlóan, idén is színvonalas sportszerű meccseket játszottunk. Örülök, hogy sikerült megszereznem a gólkirályi címet, de becseréltem volna szívesen az első helyért. Ez most sajnos nem sikerült, de jövőre visszatérünk, és megpróbáljuk újra.

Vaszócsik Viktor a DLSZ+ díj tulajdonosa: Örülünk, hogy ismét itt lehettünk ezen a tornán,és kupagyőztesként zárhattuk a napot! Kicsit döcögősen indult a játékunk,de az igazán fontos meccseken tudtuk a legjobb teljesítményt nyújtani, hiszen az elődöntőben és a döntőben gólt sem kaptunk. Csapatunk igazi baráti társaság, ezért is tudunk egymásért küzdeni, valamint meccsek után jókat sörözni, beszélgetni. Szeretném külön megköszönni Dlsz + díjat, igyekszem a pályán nyújtott teljesítménnyel, a sporthoz való hozzáállással meghálálni ezt a mèltàn népszerű elismerést! Köszönjük a szervezők munkáját és a szponzorok felajánlásait! Mindenkinek boldog karácsonyt kívánunk!

DLSZ Old Boys kupa 2022

XV. OLD BOYS KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA DÍJAZOTTJAI
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  FEJÓ-THERM KFT. 
2. HELY  XXL REDŐNY 
3. HELY  SÁRÉPSZER KFT. 
XV. OLD BOYS KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA 2022 KÜLÖNDÍJASOK
JÁTÉKOS  SZURMA PÉTER (FEJÓ-THERM KFT. )
KAPUS  SÁNDOR GÁBOR (XXL REDŐNY)
GÓLKIRÁLY  SZALCZINGER GÁBOR (XXL REDŐNY)
MIKLÓS ISTVÁN DÍJ  TOTSCHE GERGŐ (SÁRÉPSZER)
DLSZ+ DÍJ  VASZÓCSIK VIKTOR (FEJÓ-THERM KFT. )

A kupáról készült képek itt találhatóak: Old Boys Kupa Képekben