VIII. Zeus Old Boy Foci Kupa Dunaújváros

VIII. Zeus Old Boys Foci Kupa

Esemény ideje: 
2014. december 20. szombat 08:00
Oszd meg másokkal!

Miller Pub

(Miller Pub - 1. hely)

A VIII. ZEUS Old Boys Kupa jó hangulatú kispályás labdarúgó mérkőzésein 12 együttes képviseltette magát. A Dunaújváros Sportcsarnokban szombaton reggel fél kilenckor indult útjára a labda, hogy 11 órányi küzdelem után, este fél nyolc tájban megtudjuk, hogy ki is a legjobb az öregfiúk mezőnyében. A nagyszerű csoportmérkőzéseket követően az állva maradt 8 alakulat kieséses rendszerben döntött az elődöntők párosításáról. Akik a csoportmérkőzésen nem jutottak tovább, azoknak sem volt okuk elkeseredni, hiszen nekik is folytatódtak a küzdelmek a Corso Kupán (vigaszág).

Az Öregkirályok-Martonvásár (1:0) mérkőzés akár döntőnek is beillett volna, de a final fourban még ennél is jobb találkozók következtek. A rendkívül jó négyes kiegyenlített erőviszonyait mi sem jelezte jobban, mint az, hogy mindkét elődöntőn a rendes játékidőben elért egált követően hétméteresek döntöttek a győztes kilétéről. A büntetők rúgása az Öregkirályoknak és a Konkoly Zsolt vezette Miller Pubnak ment jobban, így ők kerültek a döntőbe. A bronzmérkőzésen az egész nap remekül teljesítő Baracs SE 3:1 arányban legyőzte az ugyancsak jó napot kifogó, de a torna végére egy kicsit elfáradó Akrasz-Holiday csapatát, míg a döntőben nagy izgalmak mellett a tatabányai Miller Pub diadalmaskodott a helyi kedvenc, Öregkirályok csapata ellenében. (2:0)   A vigaszágon az Africas-fiúk örülhettek az elsőségnek.

Konkoly ZsoltAz eredményhirdetést követően a VIII. Zeus Old Boys Kupát a Miller Pub részéről a csapat vezetője, Konkoly Zsolt értékelte: „Többször voltunk már Dunaújvárosban, a Carissa kupán. Ahol mindig nagyon jól éreztük magunkat. A Zeus Old Boys kupán idén játszottunk először. A szervezésben, a hangulatban itt sem kellett csalódnunk. A csapatok, bátran kijelenthetem, hogy nem csak az öreg fiúk tornákon érnének el jó helyezéseket. Nagyon boldogok voltunk, hogy mi vehettük át az első helyért járó serleget! Köszönjük, hogy részt vehettünk ezen a jó hangulatú tornán. Remélem jövőre is itt lehetünk!”

Az első három helyezett csapat oklevelet és kupát kapott, de egyéni díjak is kiosztásra kerültek.

Mit is lehetne mást mondani a torna végén: Békés, boldog ünnepeket kívánunk és találkozzunk jövőre a IX. Zeus Old Boys Kupán! 

VIII. ZEUS OLD BOYS KUPA "NAGYOK A PÁLYÁN"
VÉGEREDMÉNYE
1. HELYEZETT MILLER PUB
2. HELYEZETT ÖREG KIRÁLYOK
3. HELYEZETT BARACS SE
CORSO KUPA
1. HELYEZETT AFRICAS
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
JÁTÉKOS MATLÁRI ZOLTÁN (MILLER PUB)
KAPUS STRAUSZ TAMÁS (ÖREGKIRÁLYOK)
GÓLKIRÁLY PRÁVICS KRISZTIÁN (BARACS SE)
SENIOR ÚJVÁRI JÓZSEF (DUNAÚJVÁROS PASE ÖREGFIÚK)
EZDŐ KONKOLY ZSOLT (MILLER PUB)

Tisztelt Csapatvezetők, játékosok és szurkolók!

2007-ben úgy gondoltuk, hogy az idősebb korosztály számára elindítjuk a Zeus Old Boys kupát, mely  mára már az egyik legszínvonalasabb rendezvényünk lett. Idén nyolcadik alkalommal írjuk ki a 35 év feletti sportolók számára ezt a hagyományőrző rendezvényünket.  Azt, hogy mekkora presztízse lett a tornának, mi sem bizonyítja jobban, hogy olyan egykori élvonalbeli játékosok léptek pályára az elmúlt években, mint Búzás Attila, Salamon Miklós vagy Sztanó Miklós, akiket a dunaújvárosi közönségnek nem igen kell bemutatni. Ezért is tartjuk fontosnak, hogy minden évben Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával megvalosuljon december közepén a Zeus Old Boys kupa a Dunaújváros Sportcsarnokban. Idén is várjuk visszatérő csapatainkat, akik Budapestről, Székesfehérvárról, Baracsról, vagy éppen Paksról érkeznek hozzánk, hogy újra megmutassák tudásukat a nagyközönségnek.  A torna reggel 8.00 órakor kezdődik a Dunaújváros Sportcsarnok parkettás pályáján. A 12 csapatot 3 négyes csoportba sorsoljuk ki, ahol az első két helyezetten kívül a két legjobb harmadik csapat is továbbjut. Az így kialakult 8 csapat egyenes kieséses rendszerben folytatja tovább a küzdelmeket a vándorserlegért és az értékes díjakért. Idén is a kiesett csapatoknak Vigaszág kupát rendezünk a Corso étterem jóvoltából, hogy tovább színesítsük a rendezvényt, melynek fődíja egy csapatvacsora a torna végezetével. Természetesen az eredményhirdetésen a legjobbakat díjazzuk oklevéllel, kupával, éremmel, valamint a bajnok csapat egy hatalmas vándorserleget vihet haza, amit egy teljes évig magánál tarthat. A helyezetteken kívül a legjobb kapust, játékost és gólkirályt is meglepjük egy-egy szép emlékplakettel. Érdekesség a VIII. Zeus Old Boys Kupán, hogy a Seniorok seniora, azaz a legidősebb játékos egy ajándék csomaggal lesz gazdagabb!

Ahogyan azt megszokhattàk a kupára a belépés természetesen ingyenes,  és az esemény a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség szervezésében valósul meg. Érdemes kilátogatni a rendezvényre, hiszen a fiúk évek óta remek hangulatot teremtenek és megoldásaik, góljaik visszaidézik a régi idők felejthetetlen fociját, amit mindannyian nagyon szerettünk, főleg így karácsony előtt pár nappal!

A sorsolás és a technikai megbeszélés:

2014. december 10.-én szerdán 17.00 órakor a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség nagy tárgyalójában lesz, ahová várjuk a csapatvezetőket!

Petrás Gábor DLSZPetrás Gábor a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Főtitkára: 

Tisztelt Sportbarátok, Old Boyok! A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség nevében nyugodtan mondhatom, hogy az egyik legszínvonalasabb és legimpozánsabb rendezvényünk a Zeus Old Boys kupa, hiszen már nyolcadik éve rendezzük meg számotokra a 35. év felettiek kupáját. Ez a nyolc év a barátságról, a közös élményekről, sikerekről és nem utolsó sorban a labdarúgásról szólt. Vannak csapatok, akik már az első kupán is részt vettek és minden évben itt vannak nálunk, megemlíteném a vidéki baracsi csapatot, vagy éppen a fővárosi csapatokat, akik szinten visszajáró vendégek városunkban. Ezek az apró jelek is mutatják, hogy a labdarúgás milyen hatással van a mai társadalomra, hiszen a mozgással az egészségünket őrizzük meg, valamint közösségi szerepe sem elhanyagolható, hiszen a mérkőzések, vagy a kupa utáni beszélgetések közelebb hozzák az embereket egymáshoz és igazi barátságok alakulnak ki. A mai nap is egy ilyen nap lesz, ahol a pályán nagy csaták, remek megmozdulások, pazar gólok, vagy szenzációs védések lesznek láthatóak. Természetesen a végén a legjobbakat is díjazzuk, de ahogyan a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség szlogenje is mondja Mindenki győztes aki focizik!

Ezúton kívánunk mindenkinek kellemes időtöltést, jó szórakozást és kellemes Karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag boldog újévet! 

VIII. ZEUS OLD BOYS KUPA "NAGYOK A PÁLYÁN"
2014. DECEMBER 20. DUNAÚJVÁROS SPORTCSARNOK
1. HAVEROK 2. FÜREDI PANZIÓ SENIOR
3. STEELWORKERS 4. AFRICAS
5. BARÁTOK 6. MILLER PUB
7. TÜNDÉREK 8. BARACS SE
9. AKRASZ HOLIDAY 10. DPASE ÖREGFIÚK
11. ÖREG KIRÁLYOK 12. MARTONVÁSÁR
CSOPORTBEOSZTÁS
A CSOPORT B CSOPORT C CSOPORT
1. AKRASZ HOLIDAY 1. MARTONVÁSÁR 1. FÜREDI PANZIÓ SENIOR
2. STEELWORKERS 2. AFRICAS 2. DPASE ÖREGFIÚK
3. ÖREG KIRÁLYOK 3. MILLER PUB 3. BARACS SE
4. BARÁTOK 4. TÜNDÉREK 4. HAVEROK
VIII. ZEUS OLD BOYS KUPA "NAGYOK A PÁLYÁN"
CSOPORTMÉRKŐZÉSEK
08.30 AKRASZ HOLIDAY 3 - 0 STEELWORKERS
08.55 ÖREG KIRÁLYOK 5 - 0 BARÁTOK
09.20 MARTONVÁSÁR 3 - 2 AFRICAS
09.45 MILLER PUB 1 - 0 TÜNDÉREK
10.10 AKRASZ HOLIDAY 0 - 0 ÖREG KIRÁLYOK
10.35 STEELWORKERS 7 - 1 BARÁTOK
11.00 MARTONVÁSÁR 1 - 3 MILLER PUB
11.25 AFRICAS 0 - 3 TÜNDÉREK
11.50 FÜREDI PANZIÓ SENIOR 1 - 1 DPASE ÖREGFIÚK
12.15 BARACS SE 2 - 1 HAVEROK
12.40 AKRASZ HOLIDAY 3 - 0 BARÁTOK
13.05 STEELWORKERS 1 - 2 ÖREG KIRÁLYOK
13.30 FÜREDI PANZIÓ SENIOR 1 - 2 BARACS SE
13.55 DPASE ÖREGFIÚK 1 - 3 HAVEROK
14.20 MARTONVÁSÁR 1 - 3 TÜNDÉREK
14.45 AFRICAS 0 - 1 MILLER PUB
15.10 FÜREDI PANZIÓ SENIOR 1 - 2 HAVEROK
15.35 DPASE ÖREGFIÚK 0 - 2 BARACS SE
ÚT A DÖNTŐIG
NEGYEDDÖNTŐ
16.00 (1) ÖREGKIRÁLYOK 1 - 0  MARTONVÁSÁR
16.25 (2) MILLER PUB 6 - 1 STEELWORKERS
16.50 (3) BARACS SE 3 - 1 TÜNDÉREK
17.15 (4) HAVEROK 1 - 2 AKRASZ HOLIDAY
ELŐDÖNTŐ
17.40 ÖREGKIRÁLYOK 0(3)-(2)0 BARACS SE
18.05 MILLER PUB 1(2)-(1)1 AKRASZ HOLIDAY
BRONZ MÉRKŐZÉS
18.40 BARACS SE 3 - 1 AKRASZ HOLIDAY
ARANY MÉRKŐZÉS
19.05 ÖREGKIRÁLYOK 0 - 2 MILLER PUB
19.30 EREDMÉNYHIRDETÉS
VIGASZÁG - CORSO KUPA
MÉRKŐZÉSEK
16.00 AFRICAS 1 - 1 FÜREDI PANZIÓ SENIOR
16.25 FÜREDI PANZIÓ SENIOR 2(2)-(3)2 BARÁTOK
16.50 BARÁTOK 0 - 5 AFRICAS
VIII. ZEUS OLD BOYS KUPA "NAGYOK A PÁLYÁN"
VÉGEREDMÉNYE
1. HELYEZETT MILLER PUB
2. HELYEZETT ÖREG KIRÁLYOK
3. HELYEZETT BARACS SE
CORSO KUPA
1. HELYEZETT AFRICAS
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
JÁTÉKOS MATLÁRI ZOLTÁN (MILLER PUB)
KAPUS STRAUSZ TAMÁS (ÖREGKIRÁLYOK)
GÓLKIRÁLY PRÁVICS KRISZTIÁN (BARACS SE)
SENIOR ÚJVÁRI JÓZSEF (DUNAÚJVÁROS PASE ÖREGFIÚK)
EZDŐ KONKOLY ZSOLT (MILLER PUB)
ZEUS OLD BOYS KUPA
BAJNOKOK
2014. ÉV  MILLER PUB /TATABÁNYA/
2013. ÉV  DUNAFERR VASAS /DUNAÚJVÁROS/
2012. ÉV  GARI TRANS /DUNAÚJVÁROS/
2011. ÉV  ÖRKI PAPA KFT. /SZÉKESFEHÉRVÁR/
2010. ÉV  GARI TRANS  /DUNAÚJVÁROS/
2009. ÉV  CARISSA VIRÁG  /DUNAÚJVÁROS/
2008. ÉV  ÖRKI PAPA KFT. /SZÉKESFEHÉRVÁR/
2007. ÉV  GARI TRANS  /DUNAÚJVÁROS/