Viszokai László Játékvezető

Újabb dunaújvárosi siker: Viszokai László a Wembley Stadionban

Oszd meg másokkal!

Pályafutása egyik legnagyobb feladata előtt áll Viszokai László FIFA Játékvezető asszisztens, aki csütörtökön utazik Angliába, hogy közreműködjön az Anglia-Észtország Európa Bajnoki- selejtező mérkőzésen. Anglia már kvalifikálta magát a kontinensviadalra, azonban a balti állam még nem, de egy szigetországi bravúrral komoly lépést tennének az EB-részvétel felé.

Tehát a tét nagy, a teltház (90 ezer néző) garantált. Nagyon bízunk abban, hogy a dunaújvárosi Viszokai László, aki az MLSZ FMI JB elnökségi tagja és a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Játékvezetői Bizottságának az elnöke is, a tőle eddig megszokott magabiztossággal és rutinnal fogja ellátni a feladatát a Wembley Stadionban, ami Európa második legnagyobb befogadó képességű arénája és a világ legnagyobb tetővel fedett futball-pályája.

  • A találkozó játékvezetője: Vad II. István
  • Alapvonali asszisztensek: Albert István és Viszokai László
  • Alapvonali játékvezetők: Andó-Szabó Sándor és Erdős József
  • Tartalék játékvezető: Varga Zsolt

A mérkőzés, október 09-én, pénteken 20 óra 45-kor kezdődik és a Sport 2 élőben közvetíti.

Szurkoljunk Mi is Viszokai Lászlónak és kollégáinak, hogy sikeresen vezessék le a mérkőzést

(S)Portré a játékvezetés rejtelmeiről

Minek kell megfelelni megfelelni egy játékvezető asszisztensnek ahhoz, hogy egy rangos európa-bajnoki selejtezőre kapjon álom felkérést a nemzetközi szövetségtől? A Dunaújvárosi Televízió meghívására a Viszokai László FIFA játékvezető asszisztens adott interjút a professzionális nagypályás labdarúgás játékvezetésével kapcsolatban a Kispad című műsorban.

A Kispad című műsort Morva Dávid műsorvezető készítette. Forrás: DSTV