Karmacsi Autó vs Dunabiztos Micro

Szuperkupa Döntő - Karmacsi Autó vs Dunabiztos Micro

Esemény ideje: 
2016. október 24. hétfő 19:30
Oszd meg másokkal!

Sok szeretettel meghívunk minden labdarúgás kedvelőt és sportszeretőt a Dunaújváros, Lorántffy Sportpályán megrendezésre kerülő Szuperkupa Döntő kispályás labdarúgó mérkőzésre!

2016. október 24-én 19:30 kezdési időponttal veszi kezdetét a 2015-2016-os bajnoki évad és a Dunaújváros Kupa győztesének összecsapása.

Karmacsi Autó FC vs Dunabiztos Micro

A sportendezvény szervezője:

  • Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség

Támogatók:

  • Dunaújváros MJV,
  • Corso Étterem (2400 Dunaújváros, Derkovits u. 10-12.)

A Lorántffy Iskola műfüves pályáján rendezi meg második alkalommal a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség a DLSZ Szuper Kupa döntőt, október 24-én hétfőn, 19.30 órai kezdettel. Az idei ZEUS-bajnok, vagyis a Karmacsi Autó és a Dunaújváros Kupa-győztes Dunabiztos-Micro csapatai mérkőznek meg egymással. A találkozót a Corso Étterem támogatja.

A labdarúgó szövetség 2014-ben írta ki először ezt a párharcot, hogy színesítse a városi kispályás küzdelmek palettáját. Az első évben a Dunaferr Vasas - River Plate párharc került megrendezésre, ahol  nagy csatában a Tóth Imre által vezetett Dunaferr Vasas csapata hódította el a Szuperkupa serleget és írt történelmet az első győzelemmel. A következő évben ismét a Dunaferr Vasas kaparintotta meg a trófeát – ezúttal döntő mérkőzés nélkül, ugyanis a bajnokságot is és a Dunaújváros Kupát is a vasgyáriak nyerték és ezzel a kiírás szerint hozzájuk kerülhetett a serleg. Idén viszont új név kerül a kupa talapzatára, hiszen a bajnoki címet a Karmacsi Autó FC gyűjtötte be a 2015/2016-os idényben, a Dunaújváros Kupát pedig nagyszerű teljesítménnyel Balogh Berciék nyerték.

Két remek csapat fog tehát megküzdeni a DLSZ Szuper Kupáért október 24-én, és várhatóan izgalmas nagy csatában dől majd el, hogy ki őrizheti egy esztendőn át a díszes serleget.

Bognár Zoltán a Corso étterem üzletvezetője: Üzletünk évek óta rendszeres támogatója a regionális amatőr illetve profi sportnak. Mint aktív piaci szereplőknek fontos dolgunk a társadalmi felelősségvállalás egyik legfontosabb eleme, a sport támogatása. Dunaújvárosi cégként, mint a Nemzet Sportvárosának lakosaiként törekednünk kell a kiegyensúlyozott stabil sport életért. Az egészséges életmód, a rendszeres fizikai aktivitás, a közösségi élet segítése hangsúlyos feladat napjainkban. A város tekintetében a legfontosabb hozadék az lenne, ha megszűnne a sportágakon belüli megosztottság. A kispályás labdarúgó szuperkupa döntőjének támogatása ezért is fontos feladat számunkra nem csak a sport szeretete miatt, hanem a kölcsönös tisztelet és együtt működés miatt.

Petrás Gábor DLSZ Főtitkár: A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség két évvel ezelőtt írta ki első alkalommal a Szuperkupa döntőt  a dunaújvárosi amatőr kispályás labdarúgó csapatok számára, melynek szereplői a Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó bajnokság győztes csapata, valamint a Dunaújváros kupa győztes csapata. Az első évben a városi bajnok a Dunaferr Vasas csapata játszott a kupagyőztes Dorogi Viktor által delegált River Plate csapata ellen, ami igazi döntő csatát hozott, hiszen emlékezetes mérkőzésen 3 - 2 -es gólaránnyal írt történelmet a Dunaferr Vasas egyesület. A következő évben nem került lejátszásra a mérkőzés hiszen mindkét versenysorozatot a Dunaferr Vasas csapata nyerte meg így a kiírás szerint játék nélkül hódították el a kupát. Idén viszont biztos, hogy új név kerül a vándorkupára, hiszen a 18 szoros bajnok csapat és az ország egyik legsikeresebb csapata a Karmacsi Autó FC száll csatába az idei kupagyőztes Dunabiztos Micro csapata ellen. A döntő mérkőzésen a szövetség egy vándorserleget és egy kupát ad át a dunaújvárosi Corso étteremben, ahol a Corso étterem üzemeltetői vendégelik meg a győztes csapat játékosait. A szövetség nevében és a Fair Play szellemében kívánok mindkét csapatnak sok sikert a döntő mérkőzéshez!

Éliás Zsolt a Karmacsi Autó FC csapatvezetője: Nagy várakozással tekintünk a Szuper Kupa  döntő elé, hiszen csapatunknak a 18 bajnoki elsőség és a rengeteg kupagyőzelem mellett, csak ez az egy serleg hiányzik a vitrinjéből! Nehéz mérkőzésre számítok, hiszen ellenfelünk mindig megnehezíti a dolgunkat, mondhatom mumusunknak számít. Ennek ellenére bizakodóak vagyunk és remélem mi örülünk a mérkőzés végén!

Balogh Bertalan a dunabiztos Micro csapatvezetője: A Szuperkupa egy rangos esemény minden szövetség életében. Dunaújvárosban ezt a mérkőzést a városi bajnokság legmagasabb osztályának bajnoka ( Markó Lajos Zeus I. osztály) és a Dunaújváros Kupa győztese vívja. 2016. évben a Dunaújváros Kupát sikerült elhódítanunk, amivel jogot szeretünk arra, hogy ezen a rangos mérkőzésen szerepeljünk. Az ellenfelünk a sokszoros újvárosi bajnok Karmacsi KARMACSI AUTÓ FC csapata lesz, akivel nagyon jó mérkőzéseket szoktunk vívni. Az ellenfél az esélyesebb, de mi mindent meg fogunk tenni, hogy megnyerjük a mérkőzést. Reméljük, hogy jó idő lesz, nem fog esni az eső és akkor biztosan jó mérkőzést fog játszani a két csapat.

Karmacsi Autó FC Szuperkupa Dunaújváros 2016

SZUPERKUPA DÖNTŐ
2016. OKTÓBER 24. HÉTFŐ - LORÁNTFFY SPORTPÁLYA
19.30   KARMACSI AUTÓ 10 - 1 DUNABIZTOS MICRO
ARADI CSABA (2), SZALÁNCZI GERGŐ (2), NÉMETH TAMÁS, IVACS GÁBOR, ÖNGÓL (2), MÁRKI DÉNES, SZILI ZOLTÁN GÓLSZERZŐK MOLNÁR TAMÁS
 
Éliás Zsolt a Karmacsi Autó FC csapatvezetője: Mivel vasárnap kispályás tornán szerepeltünk, fáradtan léptünk pályára a Szuperkupa döntőn. Szerencsére hamar megszereztük a vezetést, ami nagyon fontos egy ilyen mérkőzésen. Utána nagyon jól játszottunk tartalékos ellenfelünkkel szemben, akiknek ezúton is gratulálok a Dunaújváros kupában nyújtott szereplésükhöz! Azt gondolom kiszolgáltuk a közönséget és megérdemelten hódítottuk el az egyetlen még hiányzó dunaújvárosi kupát! Köszönjük a Corso étterem támogatását!

Petrás Gábor: Szövetségünk három évvel ezelőtt indította útjára  a szuperkupát, ahol a városi bajnok méri össze erejét a városi kupa győztes csapatával. A hétfőn megrendezésre kerülő döntő mérkőzést a Karmacsi Autó FC csapata nyerte  a Dunabiztos Micro csapata ellen, akik egy kicsit foghíjasan tudtak felállni a remek napot kifogó bajnok csapat ellen. Éliás Zsolt vezetésével megérdemelten lett idén a Szuperkupa győztes csapata a Karmacsi Autó. A mérkőzést követően átadtuk a csapatoknak a megérdemelt serlegeket, valamint a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség díjazásban részesítette a döntő legjobb játékosát Aradi Csabát, aki hibátlanul játszva segítette csapatát a kupa megszerzésében. A díjak átadása után pedig a  kupagyőztes csapat egy vacsorameghívást kapott a dunaújvárosi Corso Étteremtől, mely támogatást ezúton is megköszöni a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség. A szövetség nevében pedig gratulálok mindkét csapatnak, hiszen ők már győztesként érkeztek a mérkőzésre!