Szuperkupa DLSZ

Szuperkupa 2019

Esemény ideje: 
2019. augusztus 26. hétfő 19:30
Az eseményig még 8 nap van hátra
Oszd meg másokkal!

Sok szeretettel meghívunk minden labdarúgás kedvelő sportszeretőt a hatodik alkalommal kiírt dunaújvárosi Szuperkupa mérkőzésre, mely 2019. augusztus 26-án hétfőn, 19.30-kor kerül megrendezésre a DLSZ Arénába. Idén is két nagyszerű csapat között dől el a kupa sorsa. A 2018/2019-es Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság aranyérmese, a Karmacsi Autó FC mérkőzik meg a XVII. Dunaújváros Kupa győztes gárdájával, a nagy ríválissal a Dunaferr Vasas együttesével.

Eddigi Szuperkupa győztes csapatok:

  • 2014. Dunaferr Vasas
  • 2015. Dunaferr Vasas
  • 2016. Karmacsi Autó FC
  • 2017. Karmacsi Autó FC
  • 2018. Karmacsi Autó FC

A sportrendezvény szervezője: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség

Támogatója: Corso Étterem, Dunaújváros

Corso Étterm Dunaújváros

Kalácska András elnök (DLSZ):  Úgy gondolom nagyszerű ötlet volt 6 évvel ezelőtt kiírni a dunaújvárosi Szuperkupát. Igazi presztízs mérkőzés lett belőle, hiszen a résztvevő csapatok is komolyan veszik a megmérettetést. A Szuperkupával pedig megkezdjük az általunk kiírt 2019/2020-as bajnoki szezont a városi amatőr kispályás labdarúgók részvételével. A szövetség elnökeként már várom a Karmacsi Autó és a Dunaferr szezonnyitó mérkőzést, hiszen itt tudjuk meg, hogy idén ki szerzi meg a legelső serleget a 2019/2020-as évben! Sportszerű mérkőzést és sok sikert kívánok mindkét csapatnak! A szurkolókat pedig sok szeretettel várjuk a DLSZ Arénában!

Éliás Zsolt csapatvezető (Karmacsi Autó FC.): Nagyszerű mérkőzésre van kilátás az idei Szuperkupa döntőben, hiszen a Dunaferr csapatával mindig kiélezett csatát vívunk. Nekünk ráadásul azért is fontos, mert készülünk a Minifoci Euro Cup-ra, amit Olaszországban tartanak. Ez a mérkőzés kiváló alkalom lesz arra, hogy újra élesben gyakorolhassunk egy méltó ellenféllel. Természetesen célunk, hogy újra elhódítsuk a serleget! Biztosítok mindenkit, hogy nagyon jó küzdelem várható, remélem sok néző előtt.

Tóth Imre csapatvezető (Dunaferr): 

VI. SZUPEKUPA DUNAÚJVÁROS 2019
2019. AUGUSZTUS 26. HÉTFŐ 19.30 ÓRA DLSZ ARÉNA

KARMACSI AUTÓ FC 

 - 

 DUNAFERR

  GÓLSZERZŐK  

Sok sikert kívánunk!