Pálya Ördögei - II. Diablo Amatőr Kispályás Labdarúgó Torna

Pálya Ördögei - II. Diablo Amatőr Kispályás Labdarúgó Torna

Esemény ideje: 
2018. október 6. szombat 08:30
Oszd meg másokkal!

Új bajnok az Ördög "Diablo" Kupán! - Második alkalommal került megrendezésre a sokak által már nagyon várt DIABLO Kupa, az Arany János Iskola sportcsarnokában. A lebonyolítás kissé szokatlan, de az „Ördögi Kupán” megszokott formája, már a csoportmérkőzéseken is plusz erő bedobásra ösztönözte a csapatokat, ugyanis a csoportban elért helyezések alapján lettek összepárosítva a helyosztók résztvevői. A nap derekára már a tetőfokára hágtak az izgalmak, amikor megérkeztek a DIABLO Pizzéria óriás pizzái, melyeket egy-egy ajándék labdával kiegészítve vehettek át a szervezőktől a csapatok.

Diablo Kupa DLSZ 2018

A finom étel hatására még egy fokozattal feljebb kapcsoltak a gárdák és a torna végén igen kemény csatákban dőltek el a helyezések. A bronzmérkőzést követően az egyenletesen remek teljesítményt nyújtó Zéró Tolerancia örülhetett, míg a döntőben a rutin (Naposparty), valamint a fiatalos lendület (PW-Shield Kft.) csatázott a legszebb éremért.

Diablo Kupa DLSZ 2018

A Naposparty születésnapos kapusuk nagyszerű teljesítményének is köszönhetően – no meg persze a csapat kiemelkedően jó és egységes játékának – megszerezte a győzelmet, így ezúttal a tavalyi bajnoknak meg kellett elégednie a dobogó második fokával. A jó hangulat és a kiváló mérkőzések ezúttal is a DABLO Kupa velejárói voltak. Természetesen jövőre is megszervezzük ezt a méltán népszerű sportnapot, de addig a Naposparty játékosai a „Pálya ördögei”!

Diablo kupa DLSZ 2018

Ábrahámovics Gábor a DIABLO Pizzéria ügyvezető tulajdonosa: Újfent nagy örömünkre szolgált, hogy ennyi sportszerető embert sikerült megmozgatnunk és ilyen profi módon lett a rendezvény ismét megszervezve! Ebből is látszik, hogy mennyire felkészült a DLSZ stábja. Jó volt látni megint az örömöt a játékosok arcán, és hogy ez a sportág mennyi értékes dologgal ajándékozza meg a benne és mellette lévőket. Az eredményeket és a mérkőzéseket tekintve azt tudom elmondani, hogy nívós mezőnnyel zajlottak a küzdelmek és rendkívül kiélezett volt minden párharc, így a döntő is! Pazar gólok és megoldások egész nap. A rendezvény csak pozitívumokkal szolgált és ebből kiindulva szeretnénk, hogy a DIABLO Kupa jövőre is megrendezésre kerüljön, akkor már harmadik alkalommal. Természetesen hasonlóan színvonalas közreműködéssel és talán az idei bajnok jövőre megvédi címét! De egy biztos, 2019-ben is kiderül, hogy kik a pálya ördögei!

II. DIABLO KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA DÍJAZOTTJAI
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  NAPOSPARTY
2. HELY  PW - SHIELD KFT.
3. HELY  ZÉRÓ TOLERANCIA
II. DIABLO KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA KÜLÖNDÍJASOK
JÁTÉKOS  PUSKÁS KRISTÓF (PW - SHIELD KFT.)
KAPUS  DUDÁS ATTILA (NAPOSPARTY)
GÓLKIRÁLY  TIMKÓ FERENC (NAPOSPARTY)
DLSZ+  SCHNIERER FANNI (FC FAKABÁT)
MIKLÓS ISTVÁN DÍJ  VÉGH GÁBOR (PW - SHIELD KFT.)

Diablo kupa Naposparty 2018

Gálosfai Péter (Naposparty) csapatvezető: Nagyon jó kiírásnak tartom ezt a kupát, mert a résztvevők között nincsenek túl nagy különbségek, így bármelyik csapatnak esélye lehet a győzelemre. A III. és a IV. osztályban vannak azok a csapatok, akik talán még a foci szeretetéért és nem a minden áron győzni akarásért játszanak. Én a sportszerűséget tartom a legnagyobb értéknek a mi szintünkön játszott fociban és ez a mai napon meg is mutatkozott. A szervezők előtt megemelem a kalapom. Remekül kezelték azt a nemkívánatos helyzetet is, hogy egy csapat az utolsó pillanatban visszamondta a részvételt. Tényleg külön köszönet illeti a szponzort (Diablo Pizzéria), hisz nagyon jól esett a pizza és az ajándékba kapott labda is. Ha egy pici kritikát megfogalmazhatok, akkor talán az lenne, hogy én nem adnék sportszerűtlen játékosnak különdíjat, de azzal kezdtem, hogy számomra sportszerűség a legfontosabb. Ha lehetne még egy javaslatom, akkor azt érdemes lenne megfontolni, hogy a győztes csapat még egy kis pluszt kapjon. Nem elsősorban tárgyakra gondolok, hanem pl. arra, hogy az első helyezett megnyerje annak lehetőségét, hogy címvédőként elindulhasson a következő kiírásban nevezési díj nélkül. Csapatunk a bajnokságot idén nem kezdte jól. A mai kupa számomra azt bizonyította be, hogy ennek csakis pszichés okai vannak, nem felejtettünk el focizni. Öt meccsen 1 gólt kaptunk (azt is a döntőben, a korábbi címvédőtől, 2:0-s vezetésnél, 2 perccel a lefújás előtt) és ez legnagyobb erénye a mai napnak, annak fényében, hogy a bajnokságban elég sok gólt kaptunk az utóbbi pár meccsen. A gólkirályi címet és a legjobb kapusnak járó különdíjakat is sikerült elhozni, de ez is valójában az egész csapat érdeme. Büszke vagyok az egész csapatra és arra is, hogy idegenlégiós nélkül értük el ezt a nem várt eredményt. A győztes csapat névsora: Csicskovics Béla, Dudás Attila, Gódány András, Juhász Gábor, Károsi Bence, Pál Bertram, Timkó Ferenc és jómagam. Köszönjük a lehetőséget a szervezőknek, csak így tovább! Hajrá Naposparty, hajrá DLSZ!

Diablo Kupa DLSZ 2018

Végh Gábor (PW-Shield Kft.), a torna Miklós István díjasa: Nagyszerű rendezésben volt részünk a II. DIABLO Kupán, egy jól megszokott helyszínen. Pörgős  mérkőzések voltak az egész nap folyamán, szerencsére sikerült lehoznunk győztesen a kezdeti mérkőzéseinket, így bejutottunk az elődöntőbe, később pedig a döntőt is mi játszhattuk. Sajnos ezúttal a  tavalyi sikert nem tudtuk megismételni így másodikak lettünk! A döntőben egy jól eleresztett szerencsés lövésem a hosszúban landolt, amit a torna legszebb jelenetének láttak a szervezők. Ezért kaptam a különdíjat, amit ezúton is szeretnék megköszönni. Gratulálok a győztes csapatnak és köszönjük a rendezők munkáját!

Diablo Kupa DLSZ 2018

Schnierer Fanni (FC Fakabát), a torna DLSZ PLUSZ díjasa: Szerintem nagyon jól sikerül a mai napon megrendezett DIABLO Kupa. Ez volt az első olyan torna, amin én voltam egyedül lány. Gyors tempót diktáltak a srácok így nem igazán lehetett hibázni. Fel voltak „spanolva” a csapatok, jó volt látni és érezni, hogy nem kivételeznek velem, azért mert lány vagyok. Sok szép momentuma volt a mai napnak, a jó szervezésnek köszönhetően zökkenőmentesen követék egymást a meccsek. Szeretném megköszöni a DLSZ stábjának, hogy úgy gondolták hogy a DLSZ különdíját én kapjam.

Diablo Kupa DLSZ 2018

Dudás Attila (Naposparty), a torna legjobb kapusa: A mai napon a II. DIABLO Kupa keretein belül mérettethette meg magát a Naposparty csapata. Büszke vagyok teljesítményünkre, hiszen a torna korosztályát tekintve, a mi csapatunkban szerepeltek a legidősebb játékosok. Ennek ellenére azonban sikerült az első helyen végeznünk. Külön elismerés volt számomra, hogy én vehettem át a kupa legjobb kapusának járó díjat. Köszönjük a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek a torna remek lebonyolítását, remélem a következő alkalommal is találkozhatunk.

Diablo kupa DLSZ

Ihász Martin a (DLSZ) Diablo kupa fótósa: Az én személyes kedvenc képem a mai Ördög „Diablo” kupáról, nem más, mint ez a kép. Felidézi bennem, hogy a kapusok feladata "élete" sem könnyű. Nagy erőfeszítést vesz igénybe, hogy a kapus meg tudja védeni a "saját területét", főleg ha ilyen tehetséges focisták próbálnak erősebbnél erősebb labdákat bejuttatni a védelmező kapuba. A kapusok mellett megemelem a kalapom a mai játékosok előtt is, hiszen nagyszerűen és sportszerűen játszottak. Nagy örömmel tölt el, hogy a mai torna is jó hangulatban telt el és a nap végére a legjobbak díjakkal térhettek haza. Végül szeretnék mindenkinek tiszta szívből gratulálni.

Képek a kupáról - katt a Facebook képre

DLSZ Facebook képek

Előzmények, eredmények a II. Diablo Kupáról

Dunaújváros, Arany János Iskola – 2018. október 06.

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség második alkalommal írja ki a Diablo Kupát, melynek célja, hogy a városi kispályás bajnokság, III. illetve IV. osztályában szereplő csapatai, játékosai összemérjék tudásukat. Az II. Diablo Kupa október 6.-án szombaton az Arany János Iskola Sportcsarnokában kerül megrendezésre - névadó támogató a dunaújvárosi Diablo Pizzéria. A pizzéria vezetői azért segítik a rendezvényt, mert fontosnak érzik, hogy a munka utáni szabadidőt sportolással, mozgással töltsék az emberek. 

Ennek tudatában október 6.-án pályára hívunk 8 csapatot, hogy 2 négyes csoportba sorsoljuk őket Az ott kialakuló erősorrend alapján következnek majd a helyosztók, az elődöntők és a döntők, de vajon kik lesznek a legördögiebbek a Diablo Kupán? A névadó támogató minden benevezett csapatnak családi pizzát ad ajándékba, a Dunaújvárosi Labadrúgó Szövetség egy-egy „Kipsta” márkájú labdával segíti a csapatokat. Várjuk a jelentkező Ördögöket...

Ábrahámovics Gábor a Diablo Pizzéria vezetője, a kupa névadó támogatója: Rendkívül jó érzés, hogy újfent egy nemes, hasznos kezdeményest támogathatunk. Az pedig hogy ez a sportesemény rólunk van elnevezve, külön öröm számunkra! Eddig is remek volt az együttműködés a Diablo és a DLSZ között. Számos rendezvényt tudhatunk a hátunk mögött, amikre büszkén tekintünk vissza, és amiket a szervezettség és a precizitás jellemzett eddig is! Bízunk benne, hogy mindenki örömét leli a labdarúgásban illetve a sport világának bármely részében. Ez által értékes, egészséges és hasznos embereket adhatunk a társadalmunk számára. Reméljük, hogy továbbra is sikeres és gyümölcsöző lesz a szövetség és a pizzéria kapcsolata valamint kíváncsian várjuk, hogy ki, kik lesznek „ A pálya ördögei” ?!

Hajrá Magyarok! Hajrá Mi!

Dudar Katalin a Diablo kupa szervezője: Október 6-án, szombaton második alkalommal szervezzük meg a Diablo Kupa elnezvezésű amattőr kispályás labdarúgó tornát a városi csapatok részére. A tornán 8 amatőr csapat száll versenybe  a „Pálya Ördöge” címért, melyre várjuk a csapatok jelentkezését. A szövetségünk szebbnél szebb díjakkal és serlegekkel fogja díjazni a legjobbakat és a díjazás mellett pedig a minden résztvevő csapat ajándék pizzát kap a Diablo Pizzéria jóvoltából. Várunk benenteket a Diablo kupán és szurkoljunk együtt a csapatoknak!

Figyelem: A tornán kizárólag III. és a IV. osztályban szereplő játékosok, valamint az öregfiúk bajnokságok labdarúgói léphetnek pályára (azon játékosok, aki rendelkezik I. vagy II. osztályos igazolással az nem szerepelhet a kupán)!

További információ a rendezvényről

 • Időpont: 2018. október 6. szombat 08.25 - 16.00
 • Helyszín: Arany János Általános Iskola Sportcsarnok - Dunaújváros, Március 15. tér
 • Főtámogató: Diablo Pizzéria Dunaújváros
 • Támogató: DMJV Önkormányzata
 • Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
 • Résztvevők: III. és IV. Osztályos Labdarúgó Csapatok Részére (Maximum 8 csapat).
 • Jelentkezési díj: 4.999 Ft / Csapat
 • Minden csapat: Ajándék Labda és Családi Pizza
 • Jelentkezés: www.dlsz.hu
 • Telefon: +36-70-616-5941

Sorsolás és technikai megbeszélés

 • Időpont: 2018. szeptember 25. kedd 15.00 óra
 • Helyszín: DLSZ iroda. Dunaújváros, Városháza tér 1. VIII. emelet 805 iroda

Diablo kupa díjazása

 • 1. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél + labda
 • 2. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél + labda
 • 3. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél + labda
 • Legjobb játékos: díszserleg + díszoklevél
 • Legjobb kapus: díszserleg + díszoklevél
 • Gólkirály: díszserleg + díszoklevél
 • DLSZ+: díszserleg + díszoklevél
 • Miklós István "Nap Pillanata" díj: díszserleg + díszoklevél
 • Ajándék: minden nevezett csapat egy családi pizzát, egy foci labdát kap ajándékba. 

Nevezett csapatok: A kupára a nevezés a regisztráció elküldése és a nevezési díj beérkezése után válik hivatalossá!

Résztvevő csapatok száma: maximum 8 csapat

II. DIABLO KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA CSOPORTBEOSZTÁS
A CSOPORT B CSOPORT
 1. FC FAKABÁT 1. ZÉRÓ TOLERANCIA
 2. FAST FOX 2. DR INK TEAM
3. CROODÉK 3. NAPOSPARTY
4. PW - SHIELD KFT. 4. ISD POWER KFT.

"A torna a „Pálya Ördögei” elnevezést kapta, ami jelzi, hogy névadó támogatónk a népszerű dunaújvárosi Diablo Pizzéria, ahol mindig friss és ördögien finom olasz pizzát lehet enni." – Szűcs Vivien DLSZ Rendezvényszervező"

II. DIABLO KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA DUNAÚJVÁROS 2018
A CSOPORT B CSOPORT
1.  FC FAKABÁT 1.  ZÉRÓ TOLERANCIA
2.  FAST FOX 2.  DR INK TEAM
3.  CROODÉK 3.  NAPOSPARTY
4.  PW - SHIELD KFT. 4.  ISD POWER KFT.
A - B CSOPORT CSOPORTMÉRKŐZÉSEI
08.00 FC FAKABÁT  0 - 5  FAST FOX 
08.25 CROODÉK  1 - 4  PW - SHIELD KFT.
08.50 ZÉRÓ TOLERANCIA  2 - 1  DR INK TEAM
09.15 NAPOSPARTY  3 - 0  ISD POWER KFT.
09.40 FC FAKABÁT  2 - 1  CROODÉK
10.05 FAST FOX  0 - 5  PW - SHIELD KFT.
10.30 ZÉRÓ TOLERANCIA  0 - 2  NAPOSPARTY
10.55 DR INK TEAM  0 - 1  ISD POWER KFT.
11.20 FC FAKABÁT  1 - 2  PW - SHIELD KFT.
11.45 FAST FOX  0 - 5  CROODÉK
12.10 ZÉRÓ TOLERANCIA  5 - 1  ISD POWER KFT.
12.35 DR INK TEAM  0 - 4  NAPOSPARTY
A CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1.  PW - SHIELD KFT. 3 3 0 0 11 - 2 9
2.  FC FAKABÁT 3 2 0 1 8 - 3 6
3.  CROODÉK 3 1 0 2 7 - 6 3
4.  FAST FOX 3 0 0 3 0 - 15 0
B CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1.  NAPOSPARTY 3 3 0 0 9 - 0 9
2.  ZÉRÓ TOLERANCIA 3 2 0 1 7 - 4 6
3.  ISD POWER KFT. 3 1 0 2 2 - 8 3
4.  DR INK TEAM 3 0 0 3 1 - 7 0
II. DIABLO KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA DUNAÚJVÁROS 2018
7. HELYÉRT
13.00 FAST FOX  0 - 5  DR INK TEAM  
DÖNTŐBE JUTÁSÉRT
13.25 (A) PW - SHIELD KFT.  3(0)-(0)2  ZÉRÓ TOLERANCIA
13.50 (B) NAPOSPARTY   2 - 0  FC FAKABÁT 
5. HELYÉRT
14.15 ISD POWER KFT.   2(1)-(1)1  CROODÉK
BRONZ MÉRKŐZÉS
14.40 FC FAKABÁT   1 - 3  ZÉRÓ TOLERANCIA
ARANY MÉRKŐZÉS
15.05 NAPOSPARTY  2 - 1  PW - SHIELD KFT.
15.30 EREDMÉNYHIRDETÉS
II. DIABLO KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA DÍJAZOTTJAI
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  NAPOSPARTY
2. HELY  PW - SHIELD KFT.
3. HELY  ZÉRÓ TOLERANCIA
II. DIABLO KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA KÜLÖNDÍJASOK
JÁTÉKOS  PUSKÁS KRISTÓF (PW - SHIELD KFT.)
KAPUS  DUDÁS ATTILA (NAPOSPARTY)
GÓLKIRÁLY  TIMKÓ FERENC (NAPOSPARTY)
DLSZ+  SCHNIERER FANNI (FC FAKABÁT)
MIKLÓS ISTVÁN DÍJ  VÉGH GÁBOR (PW - SHIELD KFT.)