Dunaújváros Válogatott – Székesfehérvár Válogatott

Öregfiúk gálamérkőzés, a XIV. Carissa Kupán!

Oszd meg másokkal!

Dunaújváros Válogatott – Székesfehérvár Válogatott

Újabb nagyszerű eseménnyel bővül a XIV. Carissa Kupa programja! Elfogadta a szervezők felkérését a Csucsánszky Zoltán vezette székesfehérvári öregfiúk csapata, mely természetesen elsősorban az egykori nagyszerű Videoton játékosokra épül, és megmérkőzik egy remek dunaújvárosi öregfiúk válogatottal.

A mi csapatunk a legendás újvárosi labdarúgók mellett több kitűnő örökifjú labdarúgóval fog felállni, akik igyekeznek majd megnehezíteni a megyeszékhely legjobbjainak a dolgát. A két gárda összeállítását január elején ismerhetik meg az érdeklődők, de az már most borítékolható, hogy olyan labdarúgók lépnek majd pályára a Dunaújváros Sportcsarnokban, akik még mindig fel tudják idézni a hőskort egy-egy csellel, vagy éppen egy zseniális mozdulattal.

Várunk mindenkit nagy szeretettel, 2016. január 15-16-17-én a XIV. Carissa Kupára, hogy ismét olyan élményekkel gazdagodhasson mindenki, amire nagyon sokáig fog emlékezni!

17.00 JÓTÉKONY GÁLAMÉRKŐZÉS
DUNAÚJVÁROS ÖREGFIÚK VÁLOGATOTT   SZÉKESFEHÉRVÁR ÖREGFIÚK VÁLOGATOTT
JÁTÉKOS KERETEK

Bita László,

Jávorka András, Sallói István, Miskovicz Bálint, Kuti László, Gróf András, Sztanó Miklós, Boldoczki Sándor, Garbacz István, Horváth Attila, Lengyel Ferenc, Andriska Gábor, Salamon Miklós, Lehota István, Freppán György

Játékosedző: Horváth Csaba

Manager: Tóth István

Mitring István 

Csongrádi Ferenc, Szabó József, Horváth Gábor, Vadász Imre, Dvéri Zsolt, Csucsánszky Zoltán, Csrepka Tamás, Müller Csaba, Vajda Gusztáv

DUNAÚJVÁROS ÖREGFIÚK VÁLOGATOTT
BITA LÁSZLÓ (KAPUS) 58 NBI-es mérkőzésen lépett pályára Dunaújváros színeiben, jelenleg a DPASE szakmai munkáját segíti.
JÁVORKA ANDRÁS (VÉDŐ) 33 NBI-es mérkőzésen lépett pályára, 12-szer a Fehérvár színeiben, jelenleg a Dunaújváros PASE megbízott vezetőedzője
SALLÓI ISTVÁN (KP) 188 NBI-es találkozón, 56 gólt szerzett. Többek között a Videoton csapatában is pályára lépett, ahol 38-szor volt eredményes. 13-szor szerepelt a magyar Válogatottban, ahol 1 gólt szerzett. Jelenleg a Dunaújváros PASE sportigazgatója.
MISKOVICZ BÁLINT (KP) 55 NBI-es mérkőzésen 2 gólt szerzett.
KUTI LÁSZLÓ (CSATÁR) 198 NBI-es mérkőzésen lépett pályára és ezeken 52 gólt szerzett. Ebből dunaújvárosi színekben 64 mérkőzést játszott, melyeken 36 alkalommal talált az ellenfelek hálójába
GRÓF ANDRÁS (VÉDŐ) 49 NBI-es mérkőzésen lépett pályára ebből 46 alkalommal dunaújvárosi színekben és ezeken 1 gólt szerzett.
SZTANÓ MIKLÓS (VÉDŐ) 64 NBI-es mérkőzésen lépett pályára, jelenleg a Dunaújváros PASE ügyvezetője.
BOLDÓCZKI SÁNDOR (VÉDŐ) 52 NBI-es mérkőzésen 6 gólt szerzett.
GARBACZ ISTVÁN (KP) A dunaújvárosi labdarúgás emblematikus alakja.
HORVÁTH ATTILA (KP) A dunaújvárosi labdarúgás emblematikus alakja éés támogatója.
LENGYEL FERENC (CSATÁR) 244 NBI-es mérkőzésen lépett pályára és ezeken 42 gólt szerzett. Ebből dunaújvárosi színekben 177 mérkőzést játszott, melyeken 37 alkalommal talált az ellenfelek hálójába.
ANDRISKA GÁBOR (KP) A dunaújvárosi labdarúgás emblematikus alakja.
SALAMON MIKLÓS (VÉDŐ) 1993 és 2013 között kétszázöt mérkőzésen húzta magára a Dunaújváros mezét, mely időszakban öt évig szerepelt az NB I-ben. Védőként 6 gólt szerzett, a 237 NBI-es találkozóján. Magyar bajnok, valamint az év játékosa cím tulajdonosa. Kétszer szerepelt a magyar válogatottban, és az aktív játékot befejezve nem csak a gyerekek, hanem a felnőtt együttes munkáját is edzőként segíti.
LEHOTA ISTVÁN (CSATÁR) 211 NBI-es mérkőzésen lépett pályára és ezeken 33 gólt szerzett. Magyar Kupa győztes.
FREPPÁN GYÖRGY (KP) 77 NBI-es mérkőzésen 11 gólt szerzett.
HORVÁTH CSABA (KP) A dunaújvárosi labdarúgás emblematikus alakja, aki ezúttal játékos-edzőként működik közre.
TÓTH ISTVÁN (CSATÁR) 197 NBI-es mérkőzésen lépett pályára ebből 161 alkalommal dunaújvárosi színekben és ezeken 10 gólt szerzett. Ő most a csapat vezetője, menedzsere.
SZÉKESFEHÉRVÁR ÖREGFIÚK VÁLOGATOTT
MITRING ISTVÁN (KAPUS) 121 alkalommal lépett pályára a Videoton színeiben. 7 évig profiskodott Finnországban. Magyarországon és Külföldön is megkapta az év kapusa díjat
CSONGRÁDI FERENC (KP) 314 alkalommal lépett pályára a Videoton színeiben. Tagja volt az 1984-1985-ös UEFA Kupa sorozatban a döntőig menetelő és ott a Real Madridot Spanyolországban legyőző legendás csapatnak. 24 alkalommal szerepelt a Magyar válogatottban. Részt vett az 1982-es spanyolországi világbajnokságon.
SZABÓ JÓZSEF (CSATÁR) 236 alkalommal lépett pályára a Videoton színeiben, ahol az egykori magyar gólkirály 111 gólt szerzett. Tagja volt az 1984-1985-ös UEFA Kupa sorozatban a döntőig menetelő és ott a Real Madridot Spanyolországban legyőző legendás csapatnak. Székesfehérvár 1985-ben Pro Urbe díjjal jutalmazta.
HORVÁTH GÁBOR (VÉDŐ) 1979 és 1991 között, 317 alkalommal lépett pályára a Videoton színeiben. Tagja volt az 1984-1985-ös UEFA Kupa sorozatban a döntőig menetelő csapatnak. A legendás UEFA-kupa-sorozatban mind a 13 mérkőzésen szóhoz jutott
VADÁSZ IMRE (KP) 298 alkalommal lépett pályára a Videoton színeiben. Tagja volt az 1984-1985-ös UEFA Kupa sorozatban a döntőig menetelő és ott a Real Madridot Spanyolországban legyőző legendás csapatnak.
DVÉRI ZSOLT (KP) 240 alkalommal lépett pályára fehérvári színekben. Az NBI-ben 68 gólt szerzett, többszörös utánpótlás és négyszeres felnőtt válogatott.
CSUCSÁNSZKY ZOLTÁN (KP) 114 alkalommal lépett pályára a Videoton színeiben, ahol 19 gólt szerzett. Ötször szerepelt a Magyar Válogatottban. 30-szoros diák és ifjúsági válogatott, tízszeres utánpótlás válogatott.
CSREPKA TAMÁS (KP) Videoton színeiben 1985-ben bronzérmet szerzett, az NBI-ben 21 alkalommal lépett pályára. Jelenleg a Videoton FC utánpótlás nevelésében dolgozik.
MÜLLER CSABA (VÉDŐ) 1989 és 1991 között volt a Videoton FC játékosa, 20 alkalommal lépett pályára az NBI-ben. Jelenleg a Videoton FC utánpótlás nevelésében dolgozik.
VAJDA GUSZTÁV (KP) 23 alkalommal lépett pályára az NBI-ben, 3-szor volt eredményes. 1989 és 1992 között volt a Videoton FC játékosa, jelenleg a Videoton FC U15-ös korosztályával dolgozik nagyszerűen.