II. Augusztális Foci Kupa 2021 DLSZ

II. Augusztális Foci Kupa 2021

Esemény ideje: 
2021. augusztus 20. péntek 08:00
Oszd meg másokkal!

2021. augusztus 20-án pénteken megrendezésre kerül a II. Augusztális Foci Kupa, melyet Magyarország Állami Ünnepe előtt tisztelegve második alkalommal rendezzük meg az amatőr kispályás csapatoknak. A kispályás labdarúgó torna a DLSZ Arénában kerül megrendezésre 8 csapat részvételével. A csapatokat két négyes csoportba sorsoljuk ki, akik körmérkőzést játszanak a csoportokon belül. Az első két csapat keresztmérkőzést játszik a döntőbe jutásért, a vesztesek a bronzéremért küzdenek meg, a győztesek pedig az aranyéremért játszanak a torna végén. Közben pedig a csoportok 3. helyezettjei az ötödik helyért, míg a 4. helyezettek a hetedik helyért játszanak. A dobogón végző csapatok kupa, egyedi DLSZ érem, díszoklevelet és egy-egy foci labdát kapnak elismerésül aznapi teljesítményükért. Szövetségünk a nap legjobban teljesítő játékosainak pedig egy díszserleget és oklevelet ad át a nap végén. Támogatóink jóvoltából pedig további értékes ajándékkal ismerjük el aznapi teljesítményüket.

Sok szeretettel várunk mindenkit augusztus 20-án Magyarország állami ünnepén a DLSZ Arénába, hogy "sporttal" közösen ünnepeljünk!

DLSZ 1971

További információ a rendezvényről

A rendezvény neve: II. Augusztális Foci Kupa
Időpont: 2021. augusztus 20. péntek 08:00 - 14:30
Helyszín: DLSZ Aréna - Dunaújváros, Radnóti Miklós utca 6.
Főtámogató: DMJV Önkormányzata
Támogató: Mprint Dekoráció Stúdió Dunaújváros, BioTech USA Dunaújváros, Brand Pizzéria
Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
Résztvevők: Nincs megkötés
Jelentkezési díj: 2.500 Ft / csapat
Jelentkezés: www.dlsz.hu
Telefon: +36-70-616-5941
Nevezett csapatok: A kupára a nevezés a regisztráció elküldése és a nevezési díj beérkezése után válik hivatalossá!
Résztvevő csapatok száma: maximum 8 csapat

Sorsolás és technikai megbeszélés:

Időpont: 2021. július 28. szerda 17:15 óra
Helyszín: BRONZ Kávézó & Lottózó, Béke körút 1, Dunaújváros 2400

Az Augusztális Foci Kupa díjazása:

1. hely: kupa, 12 darab egyedi érem, díszoklevél, Kipsta labda
2. hely: kupa, 12 darab egyedi érem, díszoklevél, Kipsta labda
3. hely: kupa, 12 darab egyedi érem, díszoklevél, Kipsta labda
Legjobb játékos: díszserleg, díszoklevél, BioTech USA ajándékcsomag
Legjobb kapus: díszserleg, díszoklevél, BioTech USA ajándékcsomag
Gólkirály: díszserleg, díszoklevél, BioTech USA ajándékcsomag
DMJV70 & DLSZ50+ díj: díszserleg, díszoklevél, 
Miklós István díj "A Nap Pillanata": díszserleg, díszoklevél, BioTech USA ajándékcsomag

DLSZ Dunaújváros

II. AUGUSZTÁLIS FOCI KUPA - NEVEZETT CSAPATOK
CSAPATNÉV REGISZTRÁCIÓ NEVEZÉSI DÍJ
 1. JÓBARÁTOK IGEN IGEN
 2. SZIG1 IGEN IGEN
 3. RUFORM IGEN IGEN
 4. MI IGEN IGEN
 5. BOTLÁBÚAK IGEN IGEN
 6. TÍZPRÓBÁSOK IGEN IGEN
 7. G.M. B.W.S IGEN IGEN
 8. MAMMON TEAM STARS IGEN IGEN

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség 2021. augusztus 20-án, pénteken immár második alkalommal szervezi meg az Augusztális Foci Kupát, Magyarország nemzeti ünnepe előtt tisztelegve. A tornának ismét a  DLSZ Aréna ad majd otthont. 8 csapat nevezését fogadtuk el, amelyeket két, négyes csoportba sorsolunk ki. Természetesen, a legjobb csapatok ezúttal is díjazásban részesülnek játékuk elismeréséül, valamint a kiemelkedő labdarúgók között 5 különdíj kerül majd kiosztásra. Várunk mindenkit sok szeretettel augusztus 20-án, reggel 8 órától a DLSZ Arénában, hogy ismét egy remek pillanatokban gazdag labdarúgó tornán ünnepelhessünk! - Dénes Nikolett a kupa főszervezője

II. AUGUSZTÁLIS FOCI KUPA KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA DUNAÚJVÁROS 2021
A CSOPORT B CSOPORT
1.  TÍZPRÓBÁSOK 1.  MI
2.  SZIG1 2.  RUFORM
3.  JÓBARÁTOK 3.  BOTLÁBÚAK
4.  G.M. B.W.S 4.  MAMMON TEAM STARS

Nagyváradi Zoltán a G.M-B.W.S. csapat csapatvezetője: Idén azért is jelentkeztünk az Augusztus 20-án megrendezésre kerülő tornára ,mert valahol  "kötelességünknek " érezzük címvédőként újra megmérettetni magunkat. Bár most szinte egy teljesen más játékosokból álló csapattal lépünk pályára. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy ismét a legjobbak közt legyünk! Sok sikert kívánunk mindnekinek!

Tihanyi Máté a Szig1 csapat csapatvezetője: Sokszor szoktunk együtt focizni a barátaimmal. Mindannyian nagyon szeretjük ezt a sportot. Eljött az idő, hogy kipróbáljuk magunkat egy kispályás tornán. Szeretnénk egy jó hangulatú napot eltölteni mozgással és kikapcsolódással, ezért döntöttünk úgy, hogy nevezünk a versenyre.

Aladics Tamás a Ruform csapat csapatvezetője: Sajnos amióta a Covid helyzet kialakult nem sok lehetőség volt kispályás foci kupán szerepelni a RUFORM nevezetű csapatommal.  A hirdetést látva gyorsan kaptam is az alkalmon és megkérdeztem a fiúkat, hogy tudunk-e indulni a dunaújvárosi augusztális kupán. Mivel az újvárosi tornák mindig nagyon jól szervezettek, szeretünk oda járni. Kérdésemre szinte mindenki azonnal jelezte, hogy akár már most is indulhatunk Dunaújvárosba. Természetesen szeretnénk idén is jó helyezést elérni, de tudjuk nem lesz ezt könnyű a DLSZ Arénában elérni. Mindenkinek sok sikert kívánok és a szövetség stábjának pedig jó munkát!

Tapaszi József a Tízpróbások csapat csapatvezetője: A Tízpróbások csapata általában azért indul el különböző tornákon, hogy az összetartását, összjátékát erősítse, remek csapatok ellen tudjon minél többet játszani. Ez felmérésnek is kiváló, hogy hol tartunk a bajnoki rajt előtt. Természetesen egy jó eredménynek nagyon örülnénk,  de ha  jó mérkőzéseket, nagy csatákat tudunk vívni, már elérünk valamit! Sok sikert mindenkinek és érezzétek jól magatokat! 

Kis Csaba a Jóbarátok csapatvezetője: Úgy gondoltuk, hogy az Augusztus 20-i kupa így a szezonkezdés előtt pár héttel, mind összetartás mind pedig felkészülés szempontjából tökéletes. A tavalyi torna nagyszerűen sikerült és a csapat nagy része a végső győztes gárdában is szerepelt, így nem is volt kérdés, hogy induljunk-e. Nem utolsó szempontként pedig egy kiváló alkalom arra, hogy az újonnan megalakult csapat együtt legyen, és jól érezzük magunkat, hisz ez a legfontosabb számunkra. Mindemellett természetesen idén is szeretnénk a legfényesebb éremmel zárni a tornát.

Tapaszi József a Mi csapat csapatvezetője: A Mi csapat Mi-ért is indul ezen a tornán? Mert személy szerint én szeretnék minél több tornán játszani, amíg még bírom. Ebben segítenek barátaim, ismerőseim,  hiszen mint többször, most is verbuválok csapatot, ugyanis nekem jelen pillanatban nincs olyan, ahol játszom. Most is, mint mindig, más és más arcok jelennek majd meg mellettem, hiszen még jelenleg sincs tippem se,hogy kik fognak játszani. De aki játszik, az jól fogja magát érezni, mert focizni jó! Jó játékot!

Ürmös Tamás a Botlábúak csapat csapatvezetője: Köszönjük, hogy részt vehetünk a már második alkalommal megrendezett Augusztális Kupán! A tavalyi évben sajnos nem szerepeltünk, ám idén sikerült neveznünk a csapattal. Bízom benne, hogy csillogó éremmel térhetünk majd haza, és rengeteg vidám/feszült/örömteli pillanattal gazdagodik e napon mindenki, aki jatszik, vagy akár csak kilátogat ezen alkalomból a DLSZ Arénába. Sok sikert a többi csapatnak, és hát győzzön a jobb!

Szalai Norbert a Mammon Team Stars csapat csapatvezetője: Csapatunk a Mammon Team Stars erre a tornára is össze állt. Természetesen régóta ismerjük egymást, hiszen mindenki focizik valamelyik csapatban és mivel imádjuk ezt a játékot, ezért örömmel állunk össze egy - egy kispályás tornára! Nem utolsó sorban azért is, mert a DLSZ-nek köszönhetően biztos hibátlan lesz a kupa lebonyolítása! Szeretnénk jól érezni magunkat, és minél jobb eredményt el érni, támogatónknak pedig elvinni a serleget. Jó játékot, és sok sikert kívánok minden csapatnak. 

A - B CSOPORT CSOPORTMÉRKŐZÉSEI
08.00 TÍZPRÓBÁSOK  2 - 1  SZIG1
08.22 JÓBARÁTOK  3 - 1  G.M. B.W.S
08.44 MI  0 - 4  RUFORM
09.06 BOTLÁBÚAK  0 - 3  MAMMON TEAM STARS
09.28 TÍZPRÓBÁSOK  0 - 1  JÓBARÁTOK
09.50 SZIG1  0 - 1  G.M. B.W.S
10.12 MI  1 - 2  BOTLÁBÚAK
10.34 RUFORM  2 - 1  MAMMON TEAM STARS
10.56 TÍZPRÓBÁSOK  3 - 0  G.M. B.W.S
11.18 SZIG1  1 - 6  JÓBARÁTOK
11.40 MI  0 - 9  MAMMON TEAM STARS
12.02 RUFORM  2 - 0  BOTLÁBÚAK
A CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY CSAPAT M GY D V RG - KG PONT
1.  JÓBARÁTOK  3 3 0 0 10 - 2 9
2.  TÍZPRÓBÁSOK  3 2 0 1 5 - 2 6
3.  G.M-B.W.S  3 1 0 2 2 - 6 3
4.  SZIG1  3 0 0 3 2 - 9 0
B CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY CSAPAT M GY D V RG-KG PONT
1.  RUFORM  3 3 0 0 8 - 1 9
2.  MAMMON TEAM STARS  3 2 0 1 13 - 2 6
3.  BOTLÁBÚAK  3 1 0 2 2 - 6 3
4.  MI 3 0 0 3 1 - 15 0
II. AUGUSZTÁLIS FOCI KUPA KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA DUNAÚJVÁROS 2021
7. HELYÉRT
12.24 SZIG1  2 - 1   MI
DÖNTŐBE JUTÁSÉRT
12.46 JÓBARÁTOK  1 - 2  MAMMON TEAM STARS 
13.08 RUFORM  5 - 0  TÍZPRÓBÁSOK 
5. HELYÉRT
13.30 G.M-B.W.S  5 - 1  BOTLÁBÚAK 
BRONZ MÉRKŐZÉS
13.52 JÓBARÁTOK  7 - 2  TÍZPRÓBÁSOK 
ARANY MÉRKŐZÉS
14.14 MAMMON TEAM STARS  0 - 2  RUFORM 
14.36 EREDMÉNYHIRDETÉS

Magyarország állami ünnepén remek és izgalmas mérkőzéseket játszottak az amatőr kispályás csapatok a DLSZ Arénában. A mai napon is szövetségünk célja volt, hogy sporttal ünnepeljük államalapításunkat, valamint Dunaújváros 70. és a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség 50. születésnapját. A reggeli órákban két csoportra osztva játszhattak a csapatok, hogy eldöntsék kik jutnak a döntőbe, valamint az alsó ágra. Nagyszerű volt látni, hogy több fiatal dunaújvárosi csapat is érkezett a kupára. A helyosztók már igazi parázs hangulatot teremtettek a DLSZ Arénában, hiszen a tét egyre nagyobb volt. Szerencsére fegyelmezettek voltak a játékosok, így örömmel vezették a sportszerű mérkőzéseket a játékvezetők. Kisebb húzódások, bokaficamok sajnos voltak, de a szövetség egészségügyi szakembere azonnal ellátta a sérülteket. A bronz mérkőzésen a Tízpróbások elfáradtak, így a Jóbarátok csapata győzelmével zárult a találkozó. A döntő mérkőzés nagy csatát hozott, ahol Aladics Tamás vezetésével a bácsbokodi csapat megérdemelten győzte le a Mammon Team Stars csapatát, akik végig derekasan helyt álltak. A nap végén pedig az ünnepélyes díjátadó keretében támogatóink segítségével a dobogós csapatokat valamint az 5 különdíjas játékost ismertük el a kimagasló teljesítményért. A szövetség köszönetét fejezi ki Dunaújváros Megyei Jogú Város  Önkormányzatának, az Mprint Dekoráció Stúdiónak, a Brand Pizzériának és a Biotech Usa Dunaújvárosi képviseletének, hogy támogatásukkal egy remek sportnapot tudtunk megszervezni Dunaújvárosban.

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség második alkalommal rendezte meg az Augusztális Foci Kupát  a DLSZ Arénában. Ismét hatalmas gólokban és nagyszerű pillanatokban gazdag mérkőzéseket láthattunk. A torna végén a Ruform csapata emelhette magasba az első helyért járó kupát. Természetes, a kupa legjobbjai ezúttal is díjazásban részesültek támogatóinknak köszönhetően. Gratulálunk a csapatoknak és köszönjük, hogy ez alkalommal is a focit választottátok és ismét egy remek sportnapnak lehettünk a részesei!   - Dénes Nikolett a kupa főszervezője

Aladics Tamás a Ruform csapat csapatvezetője: (1. hely): Először is szeretnénk megköszönni a lehetőséget, hogy részt tudtunk venni a kupán, amire ha tudunk, mindig örömmel jövünk. Az első mérkőzésén látszottak rajtunk a hosszú út fáradalmai. Egy kicsit döcögött a játék, aztán szép lassan belerázódtunk. A mai napon szerintem is mi voltunk a legjobb csapat. A csoportmeccseken csak egy gólt, illetve az egyenes kiesésben egyet sem kaptunk, viszont összesen 15 -öt rúgtunk. Meg szeretném köszöni csapatomnak a pozitív hozzáállást, a kitartó küzdést és a jó játékot minden mérkőzésen. A legelső Dunaújvárosi kupán 2015 márciusában szerepeltünk, ahol a vigaszágon lettünk második helyezettek. Az azóta eltelt években három 2. helyet és kettő 3. helyet tudtunk megszerezni. Ez az első torna, ahol sikerült nyernünk és ennek nagyon örülök! A mai győzelem egy igazi csapatmunka volt. Köszönöm a srácoknak! A győzelem mellett külön öröm, hogy két különdíjat is el tudtunk hozni, gratulálok nekik! Szeretném megköszönni magam és csapatom nevében a jól megszervezett kupát és lebonyolítását a szervezőknek, támogatóknak! Remélem részt tudunk venni a közeljövőben a többi nagyszerű rendezvényen is!

Kiss Csaba Jóbarátok csapatvezetője: (3.hely): Mindenek előtt szeretnénk megköszönni a DLSZ-nek, hogy lehetővé tette szereplésünket a mai napon az Augusztus 20. kupán.  Kicsit keserű szájízzel zártuk a mai tornát, mert szerettük volna megnyerni, de úgy gondoljuk így sincs okunk szégyenkezni.  Összességében nagyszerűen telt a mai nap, reméljük jövőre is találkozunk. Célunk, mint mindig, hogy minél fényesebb legyen az érem!

Szabó Szilárd a torna legjobb játékosa: Amikor Tamás megkeresett, akkor örömmel fogadtam el a meghívását a Ruform csapatába. Köszönöm, hogy egy kiváló csapat tagjaként, jó hangulatú és szervezett kupán vehettem részt! Nagyon jól éreztem magam a pályán, ahol még a nehéz ellenfelek ellen is jól tudtunk teljesíteni. Külön öröm számomra, hogy engem választottak meg a kupa legjobb játékosának. Köszönöm a DLSZ-nek a nagyszerű kupa szervezését és a támogatók felajánlását.

Merkler Tamás a torna gólkirályja: Nagyon jól játszott a csapat is,  és én is jól éreztem magam. Régóta járok a RUFORM-mal Újvárosba különböző kupákra, ami mindig jól megszervezett. Először sikerült az egyik különdíjat megkapnom, aminek nagyon örülök. Külön köszönet a csapat tagjainak, nélkülük ezt a címet nem szerezhettem volna meg. Köszönöm a szervezőknek ezt a nagyszerű tornát és a támogatók felajánlását!

Hruby Tamás a torna legjobb kapusa: Amikor Petrás Gábor a Mammon Team Stars csapatkapitánya megkeresett, hogy lenne lehetőség ismét egy nagyon jó csapatban védeni, nem volt kérdéses, hogy csatlakozzak. Tudtam, hogy ez a kupa is - csakúgy, mint a többi DLSZ-es szervezésű - nagyszerű hangulatban fog zajlani a jó lebonyolítás, illetve a jó csapatok jelenléte miatt. Szeretem ezeket a kupákat, mert az én esetemet tekintve, mindig más és más csapat tagjaként indulok, nem azzal a csapattal, akivel a bajnokságban szerepelünk, így mindig nagy kihívás egy-egy ilyen kupa. A mai napon is volt több olyan játékos, akivel ellenfélként már megmérettettünk, viszont egy csapatban még nem volt lehetőségünk játszani. A mai kupán a csoportmeccseken próbáltunk meg összecsiszolódni és habár a Ruform ellen 2-1-es vereséget szenvedtünk, a másik két meccset kapott gól nélkül nyertük és továbbjutottunk a csoportból. Az elődöntőben a tornagyőzelemre esélyes Jóbarátok csapata ellen húztunk szerelést és egy igazi férfias küzdelem végén győztesként tudtuk elhagyni a pályát. A döntőben a Ruform jött velünk szembe és bármennyire is szerettünk volna nekik visszavágni a csoportkörben elszenvedett vereségért, a döntőben 2 szépen kijátszott kontra végén betaláltak így teljesen megérdemelten lettek az Augusztális kupa győztesei. Ezúton is gratulálok nekik a sikerhez!  A különdíjnak nagyon örülök, főleg a sok jó szónak, amit a torna folyamán kaptam de elsősorban a csapattársaimnak szeretném megköszönni mert nélkülük természetesen nem ment volna. Szeretném megköszönni Nagy Zsoltnak is a támogatást, sokat jelent ha valaki a csapat mögé tud állni akár egy-egy kupa erejéig. Végül a DLSZ-nek szeretném megköszönni, hogy ismét egy ilyen nagyszerű sportnapot tölthettünk el egy kispályás eseményen, alig várom, hogy elindulhassak egy következő kupán!

Szombati Gergő a DMJV70&DLSZ + díj tulajdonosa: A Szig1 csapat most először indult ilyen kispályás kupán. Engem a testvérem Szombati Milán nevezett be, mert volt egy-két sérült játékosunk és így én is kellettem a csapatba. Jó mérkőzéseket játszottunk, igazán élveztük a focit. Nagy örömmel töltött el, hogy részt vehettem a tornán.  Jók voltak az ellenfelek, akikkel nehéz mérkőzéseket játszottunk. Köszönöm a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség csapatának, hogy engem találtak érdemesnek erre a különleges díjra! Jövőre ismét szeretnénk részt venni ezen a tornán! Mindenem a foci!

Szabó Sándor a torna egészségügyis szakembere: Szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy részt vehettem a rendezvényen, illetve a szervezők kiváló munkáját. Véleményem szerint az egészségügyi személyzet részvétele az ilyen sport eseményeken elengedhetetlen, mivel sérülések és rosszullétek bármikor előfordulhatnak. Szerencsére a mostani mérkőzésen néhány ficam illetve horzsoláson kívül nem történt súlyosabb sérülés. A focimeccs kiváló hangulatban zajlott, és a későbbiekben is szívesen részt vennék mint egészségügyi dolgozó vagy akár nézőként is.

Ihász Martin a DLSZ fótósa: 2021. augusztus 20-án került megrendezésre a II. Augusztális Foci Kupa. Számomra mindig öröm fotózni a DLSZ rendezvényeit,de a nemzeti ünnepeken rendezett kupákat különösen szeretem. Elvégre ilyenkor mindig nagyobb hangsúly van az összetartáson, ez látszik a csapatok hangulatán és játékán is! Ilyenkor mindig nehéz kiválasztani képet amit a kedvencemnek nevezhetek, hiszen rengeteg olyan pillanatot sikerül "elkapnom" amit szívesen nézek vissza utólag, és remélem a játékosok is így vannak ezzel. A fotó amit választottam az egyszerre tükröz több mindent , például a kitartást, a kemény munkát, a meglepetést amit a játékosok egymásnak tudnak okozni a meccsek során. Szeretnék gratulálni minden dobogós csapatnak, és a díjazottaknak! Köszönöm, hogy megörökíthettem ezt a napot! Remélem jövőre is együtt fogunk ünnepelni!

II. AUGUSZTÁLIS FOCI KUPA KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA DÍJAZOTTJAI
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  RUFORM 
2. HELY  MAMMON TEAM STAR
3. HELY  JÓBARÁTOK
II. AUGUSZTÁLIS FOCI KUPA KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA KÜLÖNDÍJASOK
LEGJOBB JÁTÉKOS  SZABÓ SZILÁRD (RUFORM)
LEGJOBB KAPUS  HRUBY TAMÁS (MAMMON TEAM STAR)
GÓLKIRÁLY  MERKLER TAMÁS (RUFORM)
DMJV70&DLSZ+ DÍJ  SZOMBATI GERGŐ (SZIG1)
MIKLÓS ISTVÁN DÍJ  SZALAI NORBERT (MAMMON TEAM STAR)