Decathlon Summer Cup

I. Decathlon Summer Cup

Esemény ideje: 
2020. július 25. szombat 08:00

I. Decathlon Summer Cup

Előzmények, eredmények a kupáról

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség a nyári időszakban pályára hívja az amatőr kispályás labdarúgókat 2020. július 25-én (augusztus 1.) szombaton a DLSZ Arénába. A tornára a DLSZ Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság III és IV. osztályában szereplő amatőr csapatok, játékosok nevezhetnek. A tornára 6 csapat jelentkezést fogadjuk el, akiket körmérkőzésel döntik el a helyezések sorsát!

Szövetségünk, Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával az első, második és harmadik helyezett csapatnak díszoklevelet, kupát és érmet ad át a díjkiosztó ünnepségen, valamint a szövetség szakemberei a legjobb játékost, a legjobb kapust és a torna gólkirályát egy-egy serleggel díjazza a nap végén, valamint a DLSZ+ és a Miklós István díjat (vagyis "A Nap Pillanata" díjat) is átadja az arra jogosult személynek vagy csapatnak! A kupa névadó támogatója a dunaújvárosi Decathlon sportáruház. Az amatőr torna hagyományteremtő szándékkal kerül kiírásra, melynek legfontosabb üzenete és célja, hogy az amatőr sportolókat megmozgassuk és a nap végén a legjobbakat elismerésben részesítsük a Decathlon Áruházzal közösen!

A sportesemény a DLSZ Arénában kerül megrendezésre reggel 08:00 órától délután 14:30 óráig, ahová várjuk a szurkolókat, nézőket. Természetesen a sportrendezvény ingyenesen tekinthető meg.

Várjuk a csapatok jelentkezését!

További információ a rendezvényről

 • A Rendezvény neve: I. Decathlon Summer Cup
 • Időpont: 2020. augusztus 1. szombat 08:00 - 19:00
 • Helyszín: DLSZ Aréna - Dunaújváros, Radnóti Miklós u.6.
 • Főtámogató: DMJV Önkormányzata
 • Támogató: Decathlon Sportáruház Dunaújváros, Bronz Kávézó & Lottózó
 • Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
 • Résztvevők: 6 csapat, akik A DLSZ Bajnokságában szereplő III. és IV. osztályos csapatok játékosai (igazolással rendelkező) 
 • Jelentkezési díj: 16.500 Ft / csapat
 • Nevezhető játékos létszám: 12 fő
 • Jelentkezés: www.dlsz.hu 
 • Telefon: +36-70-616-59 41

Sorsolás és technikai megbeszélés

 • Időpont: 2020. július 20. hétfő 18:00 óra
 • Helyszín: Szöglet Sport Bár, 2400 Dunaújváros, Gyárkapu út 1.

Decathlon Sportáruház

Decathlon Summer Cup díjazása

 • 1. hely: kupa, 12 darab egyedi érem, díszoklevél, Kipsta focilabda, Bronz Kávézó & Lottózó Ajándékutalványa
 • 2. hely: kupa, 12 darab egyedi érem, díszoklevél, Kipsta focilabda
 • 3. hely: kupa, 12 darab egyedi érem, díszoklevél, Kipsta focilabda
 • Legjobb játékos: díszserleg, díszoklevél, Bronz Kávézó & Lottózó Ajándékutalványa
 • Legjobb kapus: díszserleg, díszoklevél, Bronz Kávézó & Lottózó Ajándékutalványa
 • Gólkirály: díszserleg, díszoklevél, Bronz Kávézó & Lottózó Ajándékutalványa
 • DLSZ+: díszserleg, díszoklevél, Bronz Kávézó & Lottózó Ajándékutalványa
 • A Nap Pillanata - Miklós István-díj: díszserleg, díszoklevél, Bronz Kávézó & Lottózó Ajándékutalványa

Bronz Kávézó & Lottózó Dunaújváros

Figyelem: A tornán kizárólag III. és a IV. osztályban szereplő játékosok, labdarúgói léphetnek pályára!

Nevezett csapatok: A kupára a nevezés a regisztráció elküldése és a nevezési díj beérkezése után válik hivatalossá!
Résztvevő csapatok száma: maximum 6 csapat

Az  I. Decathlon Summer Cup Amatőr Kispályás Labdarúgó Torna részvételi jelentkezése a nevezési díj befizetésével válik véglegessé. A nevezési díjat legkorábban befizető 6 csapat nevezését fogadjuk el. Fontos információ, hogy a jelentkezett csapatok nevezése akkor válik véglegessé, ha a nevezési díjat befizette!

I. DECATHLON SUMMER CUP - FOCI HŐSÉGBEN
 CSAPAT JELENTKEZÉS  NEVEZÉS
 1. BOCA JUNIORS IGEN IGEN
 2. SZÖGLET FC IGEN IGEN
 3. FAST FOX IGEN IGEN
 4. SZÉCHÉNYI PÉKSÉG IGEN IGEN (KP)
 5. DUNAÚJVÁROS BARÁTI KÖR IGEN IGEN (KP)
 6. TOUR MIX IGEN IGEN

Szűcs Vivien a kupa főszervezője: Első alkalommal rendezzük meg a III. és IV. osztályban szereplő csapatoknak az I. Decathlon Summer Kupát. A kupa július 25-én, szombaton a DLSZ Arénában kerül megrendezésre. Névadó támogató a dunaújvárosi Decathlon Áruház, köszönjük nekik támogatásukat. Ez alkalommal van szerencsénk új támogatót is köszönteni a dunaújvárosi Bronz Kávézó & Lottózót. A kupára 6 csapat nevezését fogadtuk el. A körmérkőzéses lebonyolításnak köszönhetően mindenki játszik mindenkivel, így a nap végén az emelheti fel az első helyezettnek járó serleget, aki a legtöbb pontot szerezte. Kíváncsian várom, hogy ki lesz a végső befutó!

László Richárd a Szöglet FC csapat csapatvezetője: A tavaszi szezont bizakodva vártuk, az újdonsült Brand Pizza, illetve a Green Go együttese ellen sima, több gólos mérkőzéseen győztünk, a rajt előtti héten. Sajnos a Pandémia közbe szólt a bajnokságban. Maradtak a kupák, május végétől. Helyi szinten az összes kupán indultunk, ahol sajnos nem tudtuk felvenni a versenyt az A csoportos és “profi” baráti társaságok ellen. Utolsó kupánk 2 hete, a TrollFoci kupa volt, ahol végre sikereket ért el a csapat.  A mostani Summer Cup eseményt pozitívan várjuk, a hozzánk egy súlycsoportban lévő csapatok ellen, külön kiemelve barátainkat, az Egy Láda Sör elleni presztízs meccset!  Előzetesen érem reményekkel várjuk a kupát, de mint tudjuk, a labda gömbölyű, az a csapat nyer aki több gólt lő. Viccet félre téve, bízunk szurkolóink segítségében is, ők 7. emberként is segítik a csapatot, láthattátok Carissa Kupán illetve 2 hete Mosonszentmiklóson.  Hajrá Szöglet FC!

Szőke János a Dunaújvárosi Baráti Kör csapatvezetője: Csapatunk nem rég alakult, eddig két kupán vettünk részt, melyet a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség szerveezett, ahol nálunk erősebb csapatok ellen egész jól helyt álltunk. Nagy reményekkel várjuk az I. Decathlon Summer Cup-ot, ahol reményeim szerint elérjük a dobogó valamely fokát. A többi csapathoz képest rutintalanok leszünk, de remélem a bennünk rejlő potenciállal be tudunk gyűjteni majd jó pár pontot. Szeretnénk egy ilyen sikerrel kezdeni a 2020/2021-es bajnoki szezont a városi bajnoskágban!

Dénes Nikolett a kupa főszervezője: A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség első alkalommal, de hagyományőrző szándékkal rendezi meg 2020. július 25-én, szombaton az I. Decathlon Summer Cup-ot.A tornára 6 csapat jelentkezést fogadtuk el, akik körmérkőzésel döntik majd el a helyezések sorsát! A kupa fő célja a sport szerelmeseinek szórakoztatása, valamint a kispályás labdarúgás népszerűsítése. A torna végén az első három helyen végzett csapatokat díjazzuk, valamint 5 különdíj is kiosztásra vár. Köszönetet kell, hogy mondjunk támogaóinknak Dunaújváros Megyei jogú Város Önkormányzatának, a dunaújváros Decathlon sportáruháznak, az Mprint dekoráció studionak és a Brnoz Kávézó & Lottózónak, hogy ajándékukkal színesíteni tudjuk a díjátadó ünnpséget.Bízunk benne, hogy örömben és sikerekben gazdag napot tölthetünk el együtt ismét a DLSZ Arénában!

CSOPORTBEOSZTÁS
CSAPATOK
1. DUNAÚJVÁROS BARÁTI KÖR
2. SZÉCHÉNYI PÉKSÉG
3. SZÖGLET FC
4. FAST FOX
5. TOUR MIX
6. BOCA JUNIORS
CSOPORTMÉRKŐZÉSEK - KÖRMÉRKŐZÉSEK
DUNAÚJVÁROS, 2020. JÚLIUS 25. SZOMBAT
08.00 DUNAÚJVÁROS BARÁTI KÖR  1 - 4  SZÉCHÉNYI PÉKSÉG
08.25 FAST FOX  2 - 2  TOUR MIX
08.50 SZÖGLET FC  2 - 1  BOCA JUNIORS
09.15 SZÉCHÉNYI PÉKSÉG  2 - 1  TOUR MIX
09.40 DUNAÚJVÁROS BARÁTI KÖR  3 - 1  SZÖGLET FC
10.05 FAST FOX  1 - 1  BOCA JUNIORS
10.30 SZÖGLET FC  1 - 5  SZÉCHÉNYI PÉKSÉG
10.55 BOCA JUNIORS  4 - 1  TOUR MIX
11.20 FAST FOX  2 - 2  DUNAÚJVÁROS BARÁTI KÖR
11.45 SZÉCHÉNYI PÉKSÉG  3 - 4  BOCA JUNIORS
12.10 TOUR MIX  4 - 2  DUNAÚJVÁROS BARÁTI KÖR
12.35 SZÖGLET FC  1 - 2  FAST FOX
13.00 BOCA JUNIORS  2 - 5  DUNAÚJVÁROS BARÁTI KÖR
13.25 SZÉCHÉNYI PÉKSÉG  0 - 2  FAST FOX
13.50 TOUR MIX  2 - 4  SZÖGLET FC
14.25 EREDMÉNYHIRDETÉS                
I. DECATHLON SUMMER CUP - CSOPORT VÉGEREMÉNY
HELY CSAPAT M GY D V RG-KG PONT
1.  FAST FOX 5 2 3 0 9 - 6 9
2.  SZÉCHÉNYI PÉKSÉG 5 3 0 2 14 - 9 9
3.  DUNAÚJVÁROS BARÁTI KÖR 5 2 1 2 13 - 12 7
4.  BOCA JUNIORS 5 2 1 2 12 - 12 7
5.  SZÖGLET FC 5 2 0 3 9 - 13 6
6.  TOUR MIX 5 1 1 3 10 - 14 4

I. Decathlon Summer Cup 2020 - DLSZ

Nagy melegben és remek hangulatban került sor a rossz időjárás miatt elmaradt I. Decathlon Summer Cup elnevezésű kispályás labdarúgó torna pótlására augusztus elsején a DLSZ Arénában. A harmadik nyári hónapot nyitó program nagyszerűen sikerült, hiszen a városi bajnokság harmad és negyed osztályú csapatainak szervezett sportnapon a hat pályára lépő gárda izgalmas, fordulatos mérkőzéseket vívott. A "mindenki játszik mindenkivel" lebonyolítás a nap végére komoly számolgatásokat (a pontok tekintetében), alapos gólarány számításokat és nem utolsósorban az egymás elleni eredményesség vizsgálatát hozta, hiszen így lehetett csak eldönteni a végső helyezéseket.

Decathlon Summer Cup

A kialakult végeredmény aztán a veretlen Fast Fox elnevezésű gárda diadalát hozta, akik igen szoros csatában előzték meg a Széchenyi Pékség legénységét. Természetesen a népszerű különdíjak ezúttal sem maradtak el, annak pedig a szervezők nagyon örültek, hogy ebben a rekkenő hőségben is közel 70 amatőr labdarúgót tudtak megmozgatni, pályára szólítani.

Decathlon Summer Cup DLSZ 2020

Schneider Dávid a Fast Fox csapatvezetője és  torna győztes csapat vezetője: Köszönjük a lehetőséget a DLSZ-nek, hogy a 3. és 4. ligás csapatok ismét összemérhették az erejüket. Nagyon jó, baráti hangulatú tornán vagyunk túl. Bár veretlenek maradtunk, nem kezdtük jól a kupát, a csapatok közötti pontrablásoknak köszönhettük, hogy az utolsó mérkőzésen a végső győzelemért játszhattunk. Mindenképp dobogóra vártuk magunkat a torna előtt. Szerencsére sikerült a lehető legjobban kijönni a végén. Külön elismerés minden csapatnak és játékosnak a kánikulában való tisztes helytállásért. Igyekszünk a jövőbeli DLSZ által rendezett kupákon is hasonlóan jó végeredménnyel zárni, és várjuk, hogy jövő nyáron megvédhessük a címünket.

Szabó Barnabás DLSZ 2020

Szabó Barnabás a Fast Fox játékosa és a torna legjobb kapusa: Köszönjük a részvételi lehetőséget! Kiváló alkalom volt, hogy egy kicsit együtt sportoljunk a srácokkal a nyári időszakban. Csapatunk a Dunaújváros Kupa után már bebizonyította, hogy magabiztos játékkal, még egy magasabb osztályban lévő csapat megverésére is képes. Ezzel a lelkesedéssel indultunk neki az I.Dechatlon Summer Cup-nak is. Az esemény rossz idő miatti csúsztatása sajnos pár fix tagunk távollétéhez vezetett, ezért játékunk a torna elején elég döcögősen indult, de szerencsével és a végén egy kicsit összeszedettebb játékkal, az egyetlen veretlen csapatként megcsíptük az aranyat.  A legjobb játékos, és gólkirályi cím elnyerését rendhagyó szétlövéses játékkal sikerült eldönteni, aminek a nap végén szintén részese lehettem. Köszönöm az elismerést a szervezőknek, a különdíjnak kiváltképp örülök, végre jól jött ki a lépés, feldobta a napomat! Köszönjük a lehetőséget a és a kiváló rendezést a DLSZ-nek!

Cislo Bence DLSZ

Cislo Bence a Boca Juniors játékosa: Köszönjük szépen hogy részt vehettünk beugrós csapatként az egy Láda sör helyett. Szerencsére a halasztás miatt el tudtunk indulni. Eredetileg is szerettünk volna, viszont az első időpont nem felelt meg csapatunknak. Sajnos csere nélkül, de erős társasággal tudtunk részt venni. Az utolsó pillanatig tudtuk, hogy ott lehetünk az első három között. Viszont az első mérkőzésen hozott játékunkkal a Szöglet Fc ellen megverettük magunkat. Onnantól tisztában voltunk vele, hogy nehéz nap áll előttünk. A torna végére fizikailag elfáradtunk és sokak meglepetésére kikaptunk a Baráti kör ellen, ez által nem hogy az 1. helyről, hanem  a dobogóról is lecsúsztunk. Összességében jó meccseket játszottunk, erre a legjobb példa a Széchenyi Pékség ellen vívott harcunk, ahol 3:0-as hátrányból 3:4-re nyertünk. A Nap pillanata díj elnyerése számomra nagyon nagy megtiszteltetés. A szabadrúgás a Tour mix ellen teljesen tudatos volt. A kapus beállt a sorfalba, így megnyílt a lehetőség erre a kompozícióra. Szerencsére jól sikerült! Köszönjük a DLSZ-nek a szervezést! A tervünk a 3. hely volt, talán majd legközelebb! Gratulálok a csapatoknak és a különdíjasoknak egyaránt, a nagy meleg ellenére is egy kiegyenlített küzdelmekkel teli tornát tudhatunk magunk mögött.

Szőke János DLSZ 2020

Szőke János a Dunaújvárosi Baráti Kör csapatvezetője: Nagyon büszke vagyok csapatunk teljesítményére. El tudtuk hozni a 3. helyezést az I. Decathlon Summer Cup-on. Igaz, voltak hibáink, de azon leszünk, hogy ezeket a bajnokság kezdéséig kijavítsuk, hogy még jobban tudjunk majd teljesíteni. Összességében egy izgalmas kupán vagyunk túl, sok parádés mérkőzéssel. Szeretném megköszönni a játékvezetőknek, hogy ők is törekedtek a szabályos játék betartására. Illetve szeretném megköszönni a rendezőknek, a DLSZ-nek, hogy egy ilyen színvonalas tornát tudtak megrendezni, ahol a 3-4. osztályú csapatok vehettek részt. Továbbá köszönjük a többi csapatnak is, hogy törekedtek a sportszerű, jó hangulatú és izgalmas játékra! Mi pedig azon leszünk a jövőben, hogy további kupákat hódítsunk el.

László Richárd a Szöglet FC csapat csapatvezetője: Először is köszönjük a szövetségnek, hogy újra a kis csapatok is összemérhették erejüket. Az 5 mérkőzés alatt 2 győzelmet és 3 vereséget szenvedtünk. Keretbe foglalva a napot, az 1. és 5. mérkőzésünket nyertük, az Argentín Boca Junior (jöhet a River Plate) illetve a Turmix nevezetű “fél Green-Go” ellen. Sajnos a Fast Fox ellen 1 gólos vereséget szenvedtünk, a Baráti Kör elleni vereség nem volt tervben, teljes szétesés volt. A Széchenyi ellen pedig egyértelmű vereség. Így 6 ponttal végeztünk az 5. helyen. Csapatunk remekül érezte magát, igazi Summer hangulat volt! Öröm számunkra, hogy egy újabb egyéni díjjal gyarapodott a serleg polcunk, Kecskés Lali bomba gólja DLSZ+ díjat ért a szervezőknél, illetve üzenjük a Ládának, hogy mi ismét itt voltunk, ők meghátráltak, ez nem megoldás. A Markó Lajos Város Kispályás Labdarúgó Bajnokság IV. osztály startját pedig izgatottan várjuk!

Decathlon Summer Cup DLSZ 2020

I. DECATHLON SUMMER CUP - DUNAÚJVÁROS 2020
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  FAST FOX
2. HELY  SZÉCHÉNYI PÉKSÉG
3. HELY  DUNAÚJVÁROS BARÁTI KÖR
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
LEGJOBB JÁTÉKOS  SZÁNTÓ PATRIK (BOCA JUNIORS)
LEGJOBB KAPUS  SZABÓ BARNA (FAST FOX)
GÓLKIRÁLY  SZŰCS RICHÁRD (SZÉCHÉNYI PÉKSÉG)
DLSZ+  KECSKÉS LAJOS (SZÖGLET FC)
MIKLÓS ISTVÁN DÍJ  CISLO BENCE (BOCA JUNIORS)