Középiskolás Centrum Kupa Szuperdöntő Dunaújvárosban

Centrum Kupa Szuperdöntő 2019.

Esemény ideje: 
2019. május 17. péntek 08:00
Oszd meg másokkal!

Centrum Kupa Szuperdöntő 2019.

Elérkeztünk a várva várt szuperdöntőhöz a középiskolásoknak kiírt Centrum Kupa elnevezésű versenysorozatban. A kispályás labdarúgó mérkőzés-dömping méltó lezárása lesz a várhatóan rendkívül izgalmas aranymérkőzés, pontosabban aranymérkőzések, hiszen ebben a korcsoportban a hölgyek is megmérettetek és természetesen ott is (ahogy a fiúknál is) eljutott két rendkívül jó gárda a döntőig.

A „Kerós Csajok” (a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium és Szakközépiskola csapata), nagyszerűen szerepelt a sorozat mérkőzésein. Novemberben második helyen végeztek, februárban pedig megnyerték az aktuális kört, így méltán jutottak el a végjátékig. Természetesen a Kiskunhalasiak is (II. Rákóczi Ferenc Katolikus Gimnázium és Szakgimnázium) bizonyították, hogy kiváló közösség és ügyes lányok alkotják a csapatot. Ők egy első hely illetve egy bronzérem megszerzése után kvalifikálták magukat a döntőbe. Hajrá lányok, dőljön el május 17-én az egyetemi sportcsarnokban, hogy ki a jobb!

De a fiúknál is ezen a napon dől el az aranyérem sorsa. A két kör itt viszont tisztább helyzetet hozott, hiszen az egyik sorozatot a „Csontzenészek” (Dunaferr Szakközép- és Szakiskola) nyerte meg a Rudas Közgazdasági Szakgimnázium és Kollégium csapatát megelőzve, míg a második körben helyet cserélt a két remek gárda és a Rudasos-fiúk örülhettek az elsőségnek. A döntő mérkőzésen tehát végleg le tudjuk majd zárni a felmerülő kérdéseket. Nagy csatára számítunk! Hajrá foci!

Természetesen mindenkit szeretettel várunk az eseményre, lehet, hogy ott lesz a pályán egy majdani Ronaldo, vagy Messi, de hogy a nézőtéren helyet foglal egy aktuális magyar válogatott játékos, egy igazi közönség kedvenc az egészen biztos.

Találkozzunk május 17-én az impozáns egyetemi sportcsarnokban!

Szueprdöntő 2019 Dunaújváros

Csapó Gábor Dunaújvárosi Centrum Főigazgató: Köszönettel tartozom, tartozunk. És mielőtt megköszönném diákjainknak, tanároknak az aktív részvételt a Centrum Kupán, szeretnék kalapot emelni a szervezők előtt. Azt gondolom, hogy a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség egy olyan rendezvényt álmodott meg és bonyolított le, ami egyrészt hiánypótló volt, másrészt zseniális. Köszönöm a DLSZ munkáját, elhivatottságát, profi szervezését. Köszönöm a támogatók önzetlenségét. Örülök, hogy sokan részt vettek a tornán, tudom, remek hangulatban zajlottak a mérkőzések. A Szuperdöntő résztvevőinek előre is gartulálok! Kívánom, hogy legyen folytatása ennek a sportos őrületnek!

További információ a rendezvényről:

Időpont: 2019. május 17. péntek 10.00 - 15.00
Helyszín: Dunaújváros Egyetemi Sportcsarnok, Dunaújváros,
Főtámogató: DMJV Önkormányzata
Támogató: Dunaújvárosi Egyetem, Kiskohász Vendéglő, Mprint Dekoráció, Tourinform Iroda Dunaújváros, Varázs Kép Egyedi Termékek, Acerbis Sportáruház, Pusztaszabolcsi Agrár Zrt.
Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
Játékrendszer: 5 + 1 kispályás labdarúgás
Résztvevők: 2 fiú és 2 lány csapat / azok a játékosok, akik részt vettek a selejtezőkön és nevezési lapon fel voltak tüntetve 
Telefon: +36-70-616-5941

Menetrend:

Regisztráció: 11.20 óra
Megnyitó: 11.40 óra
Döntő mérkőzés lány: 12.00 óra (2*20 perc)
Döntő mérkőzés fiú: 12.45 óra (2*20 perc)
Eredményhirdetés: 13.30 óra

Centrum Kupa Szuperdöntő díjazása:

1. hely: vándorserleg, kupa, 12 darab érem, díszoklevél, 1 garnitúra mez, Puskás Akadémia Pancho Aréna körutazás
2. hely: kupa, 12 darab érem, díszoklevél 
A döntő legjobb játékosa: díszserleg + díszoklevél

Mindenkit szeretettel várunk a Centrum Kupa I. Szuperdöntőjére a Dunaújvárosi Egyetem Sportcsarnokba, hogy közösen írjunk történelmet!

I. SZUPERDÖNTŐ CENTRUM KUPA - LÁNY MEZŐNY
2019. MÁJUS 17. PÉNTEK 12.00 ÓRA DUNAÚJVÁROS EGYETEM
KERÓS CSAJOK  1 - 2  II. RÁKÓCZI
MISKOVICZ KITTI  GÓLSZERZŐK  ENYING LUCA, KENDERESI KÍRA

Szuperdöntő Centrum DLSZ 2019
(BAJNOK CSAPAT: II. RÁKÓCZI - KISKUNHALAS)

Dávid Géza Szuperdöntő bajnok csapat vezetője (II. Rákóczi női): Bár a selejtezők során sok jó csapat megmutatta tudását, vitathatatlan, hogy a két legjobb, legkiegyensúlyozottabban szereplő együttes játszotta a szuperdöntőt. Izgultunk a finálé előtt, hiszen nem könnyű egyetlen meccsre felpörögni, ráadásul nincs hibázási lehetőség, de a lányok remekül megoldották a feladatot. Szerintem kifejezetten szép játékot, sok helyzetet és szép gólokat láthatott a közönség. Szeretnék gratulálni a Keris lányoknak is, mert nagyon jó ellenfél voltak, az utolsó percig küzdöttek ők is a győzelemért. Természetesen a lefújás után óriási volt az örömünk és remek hangulatban telt a hazaút is. Sőt, már most szóba került, hogy reméljük, jövőre újra itt lehetünk ezen a remek tornán, aminek szervezéséhez ezúton is gratulálok a DLSZ munkatársainak és a rendezvény támogatóinak."

I. SZUPERDÖNTŐ CENTRUM KUPA - FIÚ MEZŐNY
2019. MÁJUS 17. PÉNTEK 12.45 ÓRA DUNAÚJVÁROS EGYETEM
CSONTZENÉSZEK  0 - 1  RUDAS
GÓLSZERZŐK  NAGY ERIK  

Rudas Szuperdöntő győztes 2019 DLSZ
(BAJNOK CSAPAT: RUDAS - DUNAÚJVÁROS)

Garda Bálint csapatkapitány (Rudas):  Elmondhatjuk magunkról, hogy a csapat 100%-a versenyszerűen űzi ezt a sportot, ezért a meccs előtt a tanár úrral együtt többen ki is emeltük, hogy profin kell hozzáállnunk ehhez a rangos eseményhez. Hiszen a mai napon igazi szuperdöntő hangulat uralkodott az Egyetemen! Ehhez végig fegyelmezettnek kellett lennünk és egymást kellett biztatnunk. Több első osztályú futsal mérkőzést lejátszottam már életemben és ez a meccs magasan megugrotta annak a színvonalát. Mindkét csapat sportszerűen játszott, de úgy gondolom az győzedelmeskedett, aki jobban akarta és többet tett a sikerért. Volt rajtunk nyomás, idén a kézilabdások és a floorballos fiúk is országos döntőig meneteltek, amit floorballosaink meg is nyertek. Nekünk sem sokon múlt, de úgy érzem mindent megtettünk, hogy a Rudasban ne úgy nézzenek ránk, hogy focisták, akik nem érnek el semmit.  Az iskola igazgatója Szemenyei István úr is kint volt az eseményen, aki végig szurkolta a mérkőzést. Természetesen nagyon büszkék vagyunk, hogy a Rudas iskola falai között tanulunk és sportolunk, ezért is volt fontos számunkra a győzelem! Büszke vagyok a csapatunkra és gratulálok a Dunaferr iskola gárdájának is, mert méltó ellenfeleink voltak. 
A szervezés pedig profi minőségű volt, ami köszönhető a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek! Nagy meglepetés pedig számunkra az igazi példakép: Böde Dani, aki közvetlen volt mindenki felé. Köszönjük a szervezést ,jövőre találkozunk! Hajrá foci, hajrá Rudas!

I. SZUPERDÖNTŐ CENTRUM KUPA
LÁNY MEZŐNY
1. HELY  II. RÁKÓCZI (KISKUNHALAS)
2. HELY  KERÓS CSAJOK
KÜLÖN DÍJAZOTT
A DÖNTŐ JÁTÉKOSA  ENYING LUCA (II. RÁKÓCZI)
I. SZUPERDÖNTŐ CENTRUM KUPA
FIÚ MEZŐNY
1. HELY  RUDAS
2. HELY  CSONTZENÉSZEK
KÜLÖN DÍJAZOTT
A DÖNTŐ JÁTÉKOSA  RÁCZ MÁTYÁS (RUDAS)