Mészáros István a Euro Winners Cup játékvezetője!

Oszd meg másokkal!

Euro Winners Cup 2014

Június első hetében a szicíliai Catania adott otthont az Euro Winners Cup küzdelmeinek, amelyen 25 csapat versengett, hogy a strandlabdarúgók Bajnokok Ligája győztese lehessen. A viadal erősségét jól jelzi, hogy a legjobb európai játékosok mellett, többek között 15 brazil játékos is pályára lépett. Magyarországot a tavalyi bajnok Goldwin képviselte, amely végül az előkelő hatodik helyen végzett.
A tornára 14 játékvezető kapott meghívást, köztük a dunaújvárosi Mészáros István, aki korábban már két világbajnoki döntőben is fújhatta a sípot. Játékvezetőnk öt csoportmérkőzés után az egyik nyolcad döntőt, majd negyeddöntőt és elődöntőt vezethette. Teljesítménye elismeréseként az utolsó napon őt jelölték a döntő játékvezetőjének is, amit spanyol kollégájával együttműködve szintén sikerült mindkét csapat és vezetői megelégedésére levezetnie, amihez gratulálunk.

Mészáros IstvánMészáros István játékvezető: "A tavalyi debütálás után, idén ismét megrendezésre került az európai bajnokcsapatok részére kiírt Euro Winners Cup. Különösen örültem a meghívásnak, mivel nekem ez az utolsó évem a nemzetközi játékvezetésben. A döntő levezetésére azért is vagyok nagyon büszke, mert így a legrangosabb strandlabdarúgó válogatott események után, a legrangosabb klub torna döntőjében is közreműködhettem, mint játékvezető."

Gratulálunk Mészáros Istvánnak a DLSZ Játékvezetői és Versenybiztosság vezetőjének!