Közgyűlés DLSZ 2023

Közgyűlés DLSZ 2023

Esemény ideje: 
2023. március 17. péntek 16:30
Oszd meg másokkal!

Tisztelt Elnökség, Csapatvezetők, Tisztelt Küldöttek!

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség 2023. március 17-én tartja közgyűlését, melyen többek között a vezetőség beszámol az elmúlt 4 év munkájáról, tisztségviselő választást tartunk (elnök, főtitkár, elnökség, felügyelő bizottság), szavazunk a megújított alapszabályról.

Csatolva küldjük a közgyűlési meghívót, a tervezett alapszabályt és a jelöléshez szükséges információkat.

Várjuk a jelöléseket a tisztségekre, illetve számítunk a csapatvezetők (küldötteket) megjelenésére a közgyűlésen!

Dunaújváros, 2023. február 14. Sportbaráti tisztelettel: Petrás Gábor DLSZ Főtitkár

DLSZ elnökség 2023 - 2027

Tisztelt Vezetők, Kedves Barátaink!

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség 2023. március 17-én tartotta tisztújító közgyűlését, ahol részt vettek a DLSZ tisztségviselői, aktivistái és a csapatok képviselői. A napirendi pontok között szerepelt az elnök, a főtitkár, a hét bizottság, továbbá DLSZ pénzügyi beszámolója, új alapszabály elfogadása és tisztségviselő választás.

A bizottságok négy évet felölelő beszámolóit, a pénzügyi mérleget és a törvényi előírásoknak megfelelően módosított alapszabály tervezetét a meghívottak már a közgyűlés előtt megismerhették, majd a közgyűlésen nyílt szavazással egyhangúlag el is fogadták. Titkos voksolást követően megválasztásra kerültek a következő négy éves ciklus tisztségviselői.

Az eseményen részt vett az új alapszabály előkészítésében, majd a közgyűlés szakszerű lebonyolításában szakmai segítséget nyújtó Dr. Hanák Tamás ügyvéd Úr.

Izing Gábor, a jelölő bizottság vezetője, a tisztségviselő választást követően kihirdette a 2023. április 10-én hivatalba lépő új Elnökséget és Felügyelő Bizottságot. Köszönetet mondott a leköszönő elnökségnek az önzetlen munkájukért, amelyet a szövetség és Dunaújváros érdekében végeztek , illetve jó munkát kívánt a megválasztott tisztségviselőknek!

Megválasztott tisztségviselők 2023 - 2027

Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség elnöksége

Elnök: Kalácska András

Főtitkár: Petrás Gábor

Elnökségi tagok: Fekete Mihály, Futó János, Karmacsi Tamás, Márton László, Mészáros István, Nagy Milán, Szalavics Eszter, Tóth Imre, Vigh György

Felügyelő bizottsága

Elnök: Pasker Istvánné

Tagok: Izing Anita, Szűcsné Nagy Zsuzsanna

Az új elnökség április 10-én kezdi el munkáját.

Dunaújváros, 2023. március 17. - Sportbaráti tisztelettel: Petrás Gábor DLSZ Főtitkár