Kommunikációs megállapodás!

Oszd meg másokkal!

Dunaújvárosi Hírlap

Örömmel tájékoztatjuk a sportszerető érdeklődőket, hogy a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség és a Dunaújvárosi Hírlap kommunikációs megállapodást kötött. Ennek értelmében a 2013/2014. évi Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság tavaszi eredményeinek, tabelláinak, híreinek, aktualitásának folyamatos és rendszeres közlése fog történni minden héten a Dunaújvárosi Hírlap és a DH Online oldalain.

A hét elején a Zeus és a Campus osztály eredményeit olvashatjátok, majd ezt követi a Női Baronesz és a Decathlon Senior osztály. Az alsóbb (C és D) osztályok eredményeiről, pedig minden hónap közepén lesz egy átfogó beszámoló. Az információk mellett találkozhatunk majd egy-egy csapatvezető nyilatkozatával, de tervezünk közös játékot is, melynek végén nyeremények várnak a szerencsésekre. Közös célunk a kispályás labdarúgás, valamint az egészséges életmód népszerűsítése. Reményeink szerint további pártolókat, sportolókat szerez majd ez a terület a bővülő kommunikációs csatornák segítségével.

Ezúton is üdvözöljük a Dunaújvárosi Hírlapnak azt a törekvését, hogy információkkal kívánja ellátni az olvasókat, érdeklődőket Dunaújváros legnagyobb taglétszámmal (több mint 1500 amatőr sportoló) rendelkező szövetségének bajnokságairól, tevékenységéről, hiszen szlogenünk is hirdeti: "Mindenki győztes, aki focizik"!

2014. április 04. Dunaújváros, Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség