Dunaújváros Futsal

Futsal: Utolsó hazai mérkőzés

Oszd meg másokkal!

Hétfőn este 18.30 órakor a bajokság utolsó mérkőzésén, a tavalyi szezon legjobbját a Berettyóújfalu együttesét fogadja hazai pályán a dunaújvárosi Futsal csapatunk. Ma már azt is tudjuk, hogy a vendég csapat biztos ezüstérmesként érkezik az Dunaújváros Sportcsarnokba. 
A rájátszás küzdelmei nem indultak túl jól csapatunk számára, de az utóbbi fordulók pontszerzései és biztató játéka pozitív előjelként hathatnak az összecsapásra. A sérültjeink felépültek, Fekete Robert és Hegedüs Ferenc is tudják vállalni a játékot. 
Sajnos Szombathelyen a szerencse elpártolt mellőlünk, de reméljük, hogy a Mezei Vill ellen győztesen hagyhatjuk el a pályát és megkoronázhatjuk az egyébként is oly sikeres szezonunkat.
Természetesen a mérkőzés megtekintése ingyenes és szurkolóknak most is egy pohár ingyen sörrel kedveskedik a klub vezetősége. A mérkőzés előtt és alatt a többszőrősen díjazott dunaújvárosi Spartan Cheerleaders pom-pom lányai szórakoztatják a kilátogató szurkolókat.

Dunaújváros különböző sportágainak összetartó erejét szimbolizálva a mérkőzés felvezetőjében a DKKA és a DPASE korosztályos játékosai kísérik be a futsalos fiúkat.

Dunaújváros Futsal

A tizedik forduló további párosítása: Rába ETO – Swietelsky­Haladás VSE, FC Veszprém – Aramis SE.

A bajnokság jelenlegi állását itt találod: TABELLA

Hajrá Dunaújváros!