Elektronikus rendszer!

Elektronikus rendszer!

Oszd meg másokkal!

Tisztelt Csapatvezetők!

Az elektronikus rendszerbe történő felvitelre az alábbiakra van szükség:

  1. A DLSZ által kibocsátott igazolásokra.
    A DLSZ által kibocsátott igazolások leadási határideje a Zeus és a Campus osztálynak július 21, a többi osztálynak az adott bajnokság nevezési határideje. Ha valamely csapat az igazolásokat nem adja le, nem készül el az új játékengedély, anélkül pedig a Zeus és a Campus osztályban nem lehet szerepelni.
  2. Attól a játékostól, aki nem szerepel még az MLSZ adatbázisában, kérünk egy 480x640 pixeles (igazolvány) képet az adatbazis.dlsz@gmail.com e-mail címre.
  3. Minden csapat jelölje meg azt a személyt, aki a digitális jegyzőkönyvet fogja kitölteni. Lehetőleg a csapatvezető legyen, illetve maximum még egy fő. A személy(ek)nek kell az e-mail elérhetősége.
  4. Az a játékos, aki átigazol, jelölje meg az új csapatát, annak már az új csapatára készítjük el az igazolását, amennyiben az átigazolási díjat befizette. 
  5. Új játékos igazolása: Név, csapatnév, anyja neve, születési helye, ideje. Ha még nem szerepel az MLSZ adatbázisában, akkor egy 480x640 pixeles (igazolvány) képet küldjön az adatbazis.dlsz@gmail.com e-mail címre.
  6. Csapatnév változás esetén kérem az új nevet is megadni, névváltozási díj befizetése szükséges

Figyelem! Az igazolás az adott játékos tulajdona, a csapatvezetők a játékos kérésére kötelesek azt kiadni a tulajdonosának amennyiben nincs elmaradása!

További információt Kovács Józseftől a DLSZ technikai munkatársától kérhetnek a csapatvezetők (+36-20-454-7689).