DF Green Pet: ismét rangadó

Oszd meg másokkal!

Folytatja a rájátszás küzdelmeit, ráadásul újabb "hatpontos" rangadóra készül a DF Green Pet futsal együttese: csapatunk a BME alakulatát fogadja a Dunaújvárosi Sportcsarnokban hétfőn este - és ismét rendkívüli akcióval csábítja a drukkereket. Kedvcsináló és további részletek az Akcióporta hasábjain!

Továbbra is versenyben van a feljutásért vívott harcban az NB II-es futsal bajnokság rájátszásának küzdelmei során a DF Green Pet együttese. Csapatunk újabb komoly rangadóra készül, hiszen a MAFC BME Docler Akadémia II. együttese ellen lép pályára a Dunaújvárosi Sportcsarnokban április 28-án, hétfőn este, tudatta a DO-val Zemankó Zoltán szakosztályvezető:

Zemankó Zoltán DF Green Pet Kiélezett küzdelmet folytatunk a feljutásért, minden eredmény duplán számít, így nem túlzás, hogy hétfőn este is hatpontos összecsapás vár a srácokra – és természetesen egyre bővülő szurkolótáborunkra is. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy köszönetet mondjak drukkereinknek: a fiúk eredményei mellett ez az a momentum, ami miatt úgy gondoljuk, érdemes volt elindulni a pontvadászatban. Nagyon jó érzés, sokat jelent a csapatnak a szurkolás – és természetesen reménykedünk abban is, hogy hétfőn este fél héttől is sokan kilátogatnak a sportcsarnokba. Nagy derbi lesz – és győzni szeretnénk, ehhez viszont várjuk a közönség buzdítását is!

A tabellára pillantva megerősíthetjük a szakosztályvezető szavait: az élen a Viharsarki FC picit elszaladt a mezőnytől, a feljutást érő második helyen áll a Dunaújváros, de csupán gólaránnyal jobb a Vasas együttesénél, ráadásul az üldöző boly tagjai (Vác, BME) is csak egy, illetve két egységgel maradtak le a mieinktől. Ragozhatjuk így, forgathatjuk úgy, a végeredmény mégis egy – komoly, nagy derbi vár a csapatra hétfőn!

Nem csoda, hogy a közönségcsalogatás extra formájával is él a DF Green Pet alakulata: egyfelől a mérkőzés megtekintése ingyenes, másrészt a szünetben játékot szerveznek a drukkereknek, és a győztes egy Zeus póló boldog birtokosaként várhatja a folytatást!
A jelszó ismerős: irány a csarnok – jó szórakozást és jó szurkolást mindenkinek; hajrá Dunaújváros!

 

Forrás: www.dunaujvaros.com