X. Zeus Old Boys Kupa

X. Zeus Old Boys Kupa

Esemény ideje: 
2016. december 17. szombat 08:00
Oszd meg másokkal!

Legendás labdarúgók, nagyszerű hangulat, vagyis minden… Tízedik alkalommal rendezte meg a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, a ZEUS Old Boys Kupát, december 17-én, szombaton. A helyszín ezúttal is a Dunaújváros Sportcsarnok volt. Remek mérkőzéseknek és nagyszerű játékosoknak ezúttal sem maradtunk híján, hiszen a 12 csapat több volt NBI-es és NBII-es labdarúgót felvonultatott, de még egykori válogatott játékos is pályára lépett ezen a remek sportnapon. A csoportmérkőzések során rendeződtek az erőviszonyok és kialakult a legjobb nyolc csapat, illetve a Corso Vigaszág mezőnye. A kieséses szakaszban izgalmas találkozókon váltották meg a négy közé a „jegyet” a csapatok, ahol aztán az elődöntők nagy csatái, már a bronz és az arany mérkőzés párosítását voltak hivatottak kijelölni. Az egész nap remekül teljesítő Kemi-Ker Mirage csapata végül magabiztosan szerezte meg a győzelmet a Gárdony VSC ellenében, míg a bronzérem a Fejó-Therm Kft játékosainak a nyakába került, miután a torna végére kissé elfáradó Örki-Papa Kft együttesénél jobbnak bizonyultak.

A remek hangulatú tornán elhunyt csapattársunkról Dinya Gáborról is megemlékeztünk és fáradtan, de jóleső érzésekkel ünnepi hangulatban zártuk ezt a nagyszerű napot.

Találkozunk jövőre!

X. ZEUS OLD BOYS KUPA "JUBILEUM"
VÉGEREDMÉNYE
1. HELYEZETT  KEMI-KER MIRAGE
2. HELYEZETT  GÁRDONY VSC
3. HELYEZETT  FEJÓ THERM KFT
4. HELYEZETT  ÖRKI PAPA KFT
CORSO KUPA - VIGASZÁG
1. HELYEZETT  MACSŐ
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
JÁTÉKOS  PÁNCZÉL KRISZTIÁN (GÁRDONY VSC)
KAPUS  BÖZÖDI SÁNDOR (FEJÓ-THERM KFT)
GÓLKIRÁLY  BARICS PÉTER (FEJÓ-THERM KFT)
SENIOR  FAZEKAS LÁSZLÓ 65 ÉV (HALOM TRUCK TEAM)
DÖNTŐ JÁTÉKOS  BERÉNYI PÉTER (KEMI KER MIRAGE)
FAIR PLAY  ARTH IMRE

Mirage Kemi Ker Kft. 2016

Arth Imre támogató (Carissa Virágüzletek): Nagyon meglepődtem a díjon, amit kaptam. Meghatódtam, hiszen nem számítottam rá és különösképpen jól esett, hogy egykori játékosaim, barátaim adták. Mindig is közel állt a szívemhez az amatőr kispályás labdarúgás és annak nagy családja, hiszen több kupában és rendezvényen próbálunk segíteni. Még egyszer köszönöm mindenkinek és gratulálok a mai tornán résztvevő sportembereknek a kitartó játékukért és a szervezőknek a profi szervezésért! Boldog Karácsonyi ünnepeket kívánok és Boldog Új Évet!

Kalácska András DLSZ elnök:  Nagyszerű és sikeres rendezvényen vagyunk túl, hiszen 12 csapat, közel 150 játékos vett részt a 35 év felettiek amatőr tornáján, szombaton a Dunaújváros sportcsarnokban. Sportszerű, de kemény összecsapásokat láthattunk. A szövetség nevében köszönöm, hogy Baracsról, Székesfehérvárról, Tatabányáról, Szekszárdról, Gárdonyból és Dunaújvárosból is eljöttek, hogy megmutassák tudásukat a jubileumi 10. Zeus Old Boys Kupán. Külön gratulálok a helyezést elért csapatoknak és külön a díjazottaknak, Úgy gondolom, hogy a januári Carissa Kupát nagyszerűen vezette fel a rendezvény. Mindenkinek Áldott Békés Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Új Évet kívánok!

Novák Árpád csapatvezető (Gárdony VSC): Nagyon örülünk, hogy részt vettünk idén ezen a rangos öregfiúk focitornán! Mi nagypályás öregfiúk csapat vagyunk és évente csak 2-3 kispályás tornán veszünk részt. A héten sajnos négy kulcsjátekos lemonta a részvételt betegség miatt ezért kicsit más célokkal érkeztünk, de sikerült jó eredményt elérni! Nagyon jó volt a szervezés és biztos, hogy jövőre is eljövünk Dunaújvárosba. Gratulálunk a győztes csapatnak megérdemelten nyerték meg a tornát!

Bözödi Sándor (Fejó-Therm Kft.) a torna legjobb kapusa: Tisztelt sporttársak! Először is gratulálok a szervezőknek, hogy már tízedik alkalommal rendezik meg ezt a színvonalas tornát, melyen ezúttal én is részt vehettem, Fehérvári József barátom jóvoltából. A csapat, ahova meghívást kaptam nagyszerű volt, jól éreztem magam, pedig elmondhatom, hogy sok játékostársamat most ismertem meg, és nagyra értékelem azt a biztatást, amit tőlük kaptam a mérkőzések során. Úgy gondolom, hogy ez a harmadik hely, amit elértünk szép teljesítmény. Nagyon jó mérkőzéseket játszottunk, mindenki remekül érezte magát. Meglepődtem, hogy a legjobb kapusnak járó díjat én kaptam meg, köszönöm a szervezőknek és a többi csapat játékosainak is, hogy engem láttak a legjobbnak. Remélem a Fejó-Therm csapatában máskor is szerepelhetek majd. Még egyszer köszönöm a meghívást!

Fehérvári József csapatvezető (Fejó-Therm Kft.): Nagyon nagy köszönet jár a  Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek a szervezésért, hogy idén is megrendezték a 35 év felettiek tornáját. Címvédőként érkeztünk  a kupára, és igaz, hogy a tavalyi első helyünket nem sikerült megvédenünk, de idén is a dobogóra tudtunk állni, vagyis a bronzérem a mi nyakunkba került. Büszke vagyok arra a teljesítményre, amit csapatom a mai napon nyújtott. Jövőre újra találkozunk és megpróbáljuk visszahódítani a kupát. Gratulálok a helyezetteknek és a különdíjasoknak!

Juhász János, a Kemi-Ker Mirage játékosa: Nagyon örülök, hogy sikerült a csapatnak egy ilyen magas színvonalú tornán nyerni, és megszerezni a győzelmet. Nagyszerű érzés, hogy a 10. jubileumi ZEUS Old Boys kupát követően a mi nevünk is felkerül a vándorserlegre, a bajnokok közé. Köszönöm a csapatom tagjainak ezt a sikert a Kemi Ker Kft -nek aki szponzorál minket, a támogatást és a DLSZ -nek aki évről évre megrendezi ezt a tornát a rendezést. Jövőre – immár címvédőként – ismét visszatérünk. Gratulálok minden helyezettnek és díjazottnak

Berényi Péter (Kemi-Ker Mirage) a döntő játékosa: Színvonalas, jó hangulatú mérkőzéseket játszottam, és láthattam a mai napon! Sikeres napot zártunk, hisz megnyertük a tornát. Voltak nehéz pillanatok, a csoportban egy mérkőzésen kaptunk ki, de a folytatásban a többi meccset behúztuk. Szerencsére csapatként működtünk, a góllövésből többször kivettem én is a részem. Köszönöm a csapattársaknak a támogatásukat, nélkülük nem lett volna ilyen szép siker! Nagy élmény volt részt venni ezen a jól megszervezett eseményen!

Zeus Old Boys Kupa DLSZ 2016

Tisztelt Sporttársak, Kedves Barátaink!

Tíz év, 120 csapat, 300 mérkőzés, 5400 perc, 90 óra, közel négy nap tiszta játékidő, ezt teljesítettük veletek eddig és idén tovább kívánjuk javítani a statisztikákat! 2016. december 17-én szombaton, a Dunaújváros Sportcsarnokban a 35 év feletti amatőr kispályás labdarúgók ismét pályára lépnek, hogy visszatérjenek, ha csak egy napra is a legendás idők…  Egy év tízede indítottuk útjára a 35 év felettiek kispályás labdarúgó kupáját, hogy a karácsonyi előtti hétvégén az örökifjú „veteránokat” újra a pályára hívjuk. Tervünk az volt, hogy találkozzanak egykori csapattársak, barátok, ismerősökkel és egy pár szót váltsanak az újbóli találkozás során. Célunkat nemcsak elértük, hanem messze túlszárnyaltuk, hiszen már nem csak egy baráti rendezvény, hanem presztízs torna, a ZEUS Old Boys Kupa. Olyan egykori kiválóságok léptek már pályára Dunaújvárosban a ZEUS Kupán, mint Búzás Attila, Salamon Miklós, Jenei Ottó, Baranyai Pál, Bobory Balázs, Szalai Tamás, Jávor István, Ruppert Gábor, Freppán György, Szatnó Miklós, Bárányos Zsolt, Král László, Boldoczki Sándor, Miskovicz Bálint, Sowunmi Thomas csak hogy néhány kiváló játékost említsünk. 

 A csütörtöki technikai megbeszélést és a sorsolást követően elkészült a menetrend, ahol a gárdákat három (négycsapatos) csoportba osztottuk. A csoportokból az első két helyezett, valamint a két legjobb csoportharmadik jut be a legjobb 8 csapat közé, vagyis az egyenes kieséses szakaszba. Azok az alakulatok, akik nem jutnak, tovább azok pedig a Corso vigaszágon folytathatják a küzdelmet. A csoportmérkőzések december 17-én reggel fél kilenckor kezdődnek a Dunaújváros Sportcsarnokban, az egyenes kieséses szakasz pedig délután négy órától, este 18.00 óráig tart. Az este csúcspontja a bronzmérkőzés és utána az aranymérkőzés, majd az azt követő díjkiosztó lesz.

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség az első három helyezett együttest oklevéllel, éremmel, kupával és pezsgővel díjazza, valamint a legjobb játékost, kapust, gólkirályt és a legidősebb játékost külön elismerésben részesíti.

Töltsük együtt a karácsony előtti utolsó szombatot december 17-én, a Dunaújváros Sportcsarnokban, ünnepi hangulatban és nézzük meg az év utolsó góljait!

Petrás Gábor DLSZ főtitkárPetrás Gábor a kupa főszervezője: Fantasztikus öröm a szövetség számára, hogy Jubileumot tudunk ünnepelni Dunaújvárosban, hiszen 10. alkalommal szervezzük meg a 35 év felettiek kupáját az amatőr kispályás labdarúgó csapatok, baráti társaságok számára. A szövetség legfontosabb törekvése, hogy az idősebb sportolókat, játékosokat újra a pályára hívja és sportolásra, megmérettetésre ösztönözze őket. Ezt tesszük december 17-én szombaton a Dunaújváros Sportcsarnokban, köszönhetően Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának, aki egyben támogatója a rendezvénynek. A szövetség várja a nézőket szurkolókat a sportcsarnokba a X. Zeus Old Boys kupára reggel fél kilenctől, egészen este 19.00 óráig. Azt a benevezett csapatok minőségéből és az elmúlt éveket tapasztalataiból mondom, hogy nem lesz sétagalopp a kupa, hiszen az utóbbi idők egyik legerősebb mezőnye érkezik Dunaújvárosba. Természetesen a rendezvény ingyenesen tekinthető meg, a kilátogatók pedig az egész nap nyitva tartó pedig büfében frissíthetik fel magukat…

Miklós István Carissa VirágMiklós István a Carissa Virág csapatvezetője: Ez egy régi baráti társaság, hiszen együtt nőttünk fel, együtt játszottunk a Carissa Virág csapatában, több mint 10 éven keresztül, valamint a nagy-pályán is csapattársak voltunk ez idő alatt. Csapatunkat Arth Imre barátunk támogatta, aki mindenben segítette a csapatot, hogy minél eredményesebbek legyünk. Ezt szeretnénk egy kicsit újra felidézni, ezeket a régi szép emlékeket és újra felhúzni a Carissa mezt, együtt lenni és játszani a barátokkal. Egy másik fontos apropója is van, hogy újra együtt leszünk mégpedig, hogy egykori barátunkra, a csapat hálóőrére Dindire (Dinya Gábor) is emlékezünk, aki már sajnos nem lehet velünk...

Tömöri Tibor ISD POWER KftTömöri Tibor (kapus ISD POWER Kft.): Csapatunk egy igazi céges csapat, és idén már a második szezonját kezdte a 35 év feletti öregfiúk bajnokságban, melyet a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség szervez! Az idei szereplésünkön fölbuzdulva úgy gondoltuk, hogy a téli holt szezonban elindulunk a Zeus Old Boys kupán, hogy megmérettessük magunkat ezen az igen rangos korosztályos kupán. A csapat gerince jelezte szándékát, hogy induljunk el és így beneveztünk a decemberi kupára, hogy olyan extra csapatokkal is találkozhassunk, mint a többszörös győztes, Örki Papa Kft, vagy a kupára újra összeálló Carissa Virág csapata. Csapatunkat az ISD POWER Kft cégvezetése támogatja, hiszen fontos számára, hogy a munkahelyen és munkaidőn kívül is ösztönözze az egészséges életre munkavállalóit. Csapatunk tagjairól elmondható, hogy néhány játékos kivételével nagy labdarúgó múlttal nem rendelkezik, de a csapatösszetartásért és a mozgás örömért fogunk játszani, hiszen nálunk a részvétel a fontos! Természetesen szeretnénk jó eredményt is elérni, de ha ez nem jön össze a főtáblán, akkor még mindig ott a vigaszág, ahol bármi megtörténhet! Remélhetőleg sportszerű és igazságos eredmények fognak születni a mérkőzéseken és minden a fociról fog szólni!

Tapaszi JózsefTapaszi József a Füredi Panzió Senior csapatvezetője: Mindig örömmel veszünk részt a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség által szervezett Old Boys Kupán. Az első 35 év feletti torna megrendezése óta veszünk részt csapatunkkal, barátainkkal ezen a rendkívül jó hangulatú tornán. Nekünk már nem a győzelem, nem a dobogó, hanem a korosztályunkkal való baráti összejövetel a cél. Ezzel a tornával fejeződik be évről-évre a dunaújvárosi kispályás kupák szezonja. A kilátogató fiatalok elismerő moraját hallva egy-egy remek megmozdulás után, vidáman vesszük tudomásul, hogy példát is mutatunk a mai fiataloknak alázatból, sportszerűségből és mindabból, amit mi az évek során magunkra vettünk, megtanultunk. Ezt szeretnénk átadni stafétaként, talán ezért is küzdünk még a pályán, sokan velem együtt, közel az ötvenhez. Hogy húsz év múlva ezeken a tornákon a mi morajunk hangozzon unokáinkkal, a mai fiatalok old boys kupáján, mert akkor tudjuk: a célt elértük. Ami, ahogy már mondtam, nem mindig a dobogó első három foka, hanem akár az utolsó helyezés is, mert aki focizik, az mindig nyer. Ezért is veszünk részt ezen a tornán, amíg csak tudunk, de mindig örömmel!

Bobry BalázsBobory Balázs a Boroskóla csapatvezetője: Sajnos el kell fogadnunk, hogy öregszünk, előfordul, hogy a fiatalokkal már nem bírjuk a versenyt, de a futballt továbbra is imádjuk, és minden pillanatot meg szeretnénk ragadni, ha játszhatunk. Ezért is örülünk, hogy Dunaújvárosban évek óta ilyen rangos öregfiúk-tornát rendeznek, ahová nagy örömmel neveztünk be, hiszen csapatunk korábban többször is sikeres volt a méltán népszerű Carissa kupákon (Döcös). Érdekes lesz összecsapni olyan csapatokkal, akikkel néhány éve még "vérre menő" csatákat vívtunk a Carissa-kupákon, mint például a Carissa Virág a Macső a Miller PUB vagy a Fejó Therm csapatai. Nagyon izgalmas összecsapások várhatóak, igaz egy kicsit az iram lassab lesz, de biztos vagyok, hogy kiélezett küzdelmek lesznek a pályán. 

Természetesen szeretnénk méltó képen képviselni Székesfehérvárt a viadalon, ezért mindent megfogunk tenni a sikerért!

Várjuk jelentkezéseteket a X. ZEUS OLD BOYS Kispályás Labdarúgó Kupára! Ünnepeljük meg a 10. évfordulónkat sportszerűen! A kor most nem játszik!

Technikai információ:

Sorsolás és technikai megbeszélés: 2016. december 8. csütörtök 16.00 óra DLSZ iroda 8. emelet

A torna helyszíne és időpontja: Dunaújváros Sportcsarnok, 2016. december 17. szombat 08.00 - 19.00

A legjobbak díjazása: I. - II. - III. hely kupa + érem + labda + oklevél (vigaszág)

Különdíjban részesül: a legjobb kapus, a legjobb játékos, gólkirály és a legidősebb játékos

A rendezvény főtámogatója: Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata, Zeus Sportáruház Dunaújváros, Corso Étterem Dunaújváros

A rendezvény főszervezője: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség

Technikai információ: maximum 12 csapat, 3 négyes csoport, 8 továbbjutó, vigaszág, nevezési díj: 15.500,- forint

Fontos információ, hogy a nevezés csak az ürlap kitöltésével és a nevezési díj befizetésével együtt érvényes!

Jelentkezett csapatok:

X. ZEUS OLD BOYS KUPA
CSAPAT TELEPÜLÉS JELENTKEZÉS NEVEZÉSI DÍJ
 1. KEMI-KER MIRAGE DUNAÚJVÁROS IGEN IGEN
 2. ISD POWER KFT DUNAÚJVÁROS IGEN IGEN
 3. FÜREDI PANZIÓ SENIOR DUNAÚJVÁROS IGEN IGEN
 4. FEJÓ-THERM KFT BARACS IGEN IGEN
 5. ÖRKI-PAPA KFT SZÉKESFEHÉRVÁR IGEN IGEN
 6. GÁRDONY VSC - AGÁRD GÁRDONY IGEN IGEN
 7. CARISSA VIRÁG DUNAÚJVÁROS IGEN IGEN
 8. MACSŐ DUNAÚJVÁROS IGEN IGEN
 9. XXL REDŐNY KFT TATABÁNYA IGEN IGEN
 10. BOROSKÓLA SZÉKESFEHÉRVÁR IGEN IGEN
 11. HALOM TRUCK TEAM SZÁZHALOMBATTA IGEN IGEN
 12. KRISZT KFT. SZEKSZÁRD IGEN IGEN

 

CSOPORTBEOSZTÁS
A CSOPORT B CSOPORT C CSOPORT
1. CARISSA VIRÁG 1. FEJÓ-THERM KFT 1. ÖRKI-PAPA KFT
2. XXL REDŐNY KFT 2. HALOM TRUCK TEAM 2. KRISZT KFT
3. MACSŐ 3. KEMI-KER MIRAGE 3. GÁRDONY VSC 
4. BOROSKÓLA 4. FÜREDI PANZIÓ SENIOR 4. ISD POWER KFT
X. ZEUS OLD BOYS KUPA "JUBILEUM"
CSOPORTMÉRKŐZÉSEK
08.30 CARISSA VIRÁG  1 - 2  XXL REDŐNY KFT
08.55 MACSŐ  0 - 2  BOROSKÓLA
09.20 FEJÓ THERM KFT   2 - 0  HALOM TRUCK TEAM
09.45 KEMI-KER MIRAGE  7 - 1  FÜREDI PANZIÓ SENIOR
10.10 CARISSA VIRÁG  2 - 1  MACSŐ
10.35 XXL REDŐNY KFT  0 - 1  BOROSKÓLA
11.00 FEJÓ THERM KFT  1 - 2  KEMI-KER MIRAGE
11.25 HALOM TRUCK TEAM  7 - 1  FÜREDI PANZIÓ SENIOR
11.50 ÖRKI-PAPA KFT  1 - 4  KRISZT KFT
12.15 GÁRDONY VSC  1 - 0  ISD POWER KFT
12.40 CARISSA VIRÁG  0 - 1  BOROSKÓLA
13.05 XXL REDŐNY KFT  2 - 2  MACSŐ
13.30 ÖRKI-PAPA KFT  2 - 3  GÁRDONY VSC
13.55 KRISZT KFT  2 - 0  ISD POWER KFT
14.20 FEJÓ THERM KFT  4 - 0  FÜREDI PANZIÓ SENIOR
14.45 HALOM TRUCK TEAM  3 - 0  KEMI-KER MIRAGE
15.10 ÖRKI-PAPA KFT  1 - 0  ISD POWER KFT
15.35 KRISZT KFT  4 - 1  GÁRDONY VSC
A CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1. BOROSKÓLA 3 3 0 0 4 - 0 9
2. XXL REDŐNY KFT 3 1 1 1 4 - 4 4
3. CARISSA VIRÁG 3 1 0 2 3 - 4 3
4. MACSŐ 3 0 1 2 3 - 6 1
B CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1. HALOM TRUCK TEAM 3 2 0 1 10 - 3 6
2. FEJÓ-THERM KFT 3 2 0 1 7 - 2 6
3. KEMI-KER MIRAGE 3 2 0 1 9 - 5 6
4. FÜREDI PANZIÓ SENIOR 3 0 0 3 2 - 18 0
C CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY CSAPAT M GY D V RG-KG P
1. KRISZT KFT 3 3 0 0 10 - 2 9
2. GÁRDONY VSC 3 2 0 1 5 - 6 6
3. ÖRKI-PAPA KFT 3 1 0 2 4 - 7 3
4. ISD POWER KFT 3 0 0 3 0 - 4 0
ÚT A DÖNTŐIG
NEGYEDDÖNTŐ
16.00 (1) BOROSKÓLA  2 - 3  KEMI-KER MIRAGE
16.25 (2) HALOM TRUCK KFT  1 - 4  ÖRKI-PAPA KFT
16.50 (3) KRISZT KFT  0 - 2  FEJÓ-THERM KFT
17.15 (4) XXL REDŐNY KFT  1 - 1 (3 - 4)  GÁRDONY VSC
ELŐDÖNTŐ
17.40 (5) KEMI-KER MIRAGE  2 - 1  FEJÓ-THERM KFT
18.05 (6) ÖRKI-PAPA KFT  1 - 3  GÁRDONY VSC
BRONZ MÉRKŐZÉS
18.40 FEJÓ-THERM KFT  3 - 1  ÖRKI-PAPA KFT
ARANY MÉRKŐZÉS
19.05 KEMI-KER MIRAGE  3 - 0  GÁRDONY VSC
19.30 EREDMÉNYHIRDETÉS
VIGASZÁG - CORSO KUPA
MÉRKŐZÉSEK
16.00 (A) CARISSA VIRÁG  3 - 1  ISD POWER KFT
16.25 (B) MACSŐ  8 - 1  FÜREDI PANZIÓ SENIOR
BRONZ MÉRKŐZÉS
16.50 ISD POWER KFT 6 - 0 FÜREDI PANZIÓ SENIOR
ARANY MÉRKŐZÉS
16.50 CARISSA VIRÁG  1 - 2 MACSŐ
X. ZEUS OLD BOYS KUPA "JUBILEUM"
VÉGEREDMÉNYE
1. HELYEZETT KEMI-KER MIRAGE
2. HELYEZETT GÁRDONY VSC
3. HELYEZETT FEJÓ-THERM KFT
4. HELYEZETT ÖRKI-PAPA KFT
CORSO KUPA - VIGASZÁG
1. HELYEZETT MACSŐ
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
JÁTÉKOS  PÁNCZÉL KRISZTIÁN (GÁRDONY VSC)
KAPUS  BÖZÖDI SÁNDOR (FEJÓ-THERM KFT)
GÓLKIRÁLY  BARICS PÉTER (FEJÓ-THERM KFT)
SENIOR  FAZEKAS LÁSZLÓ 65 ÉV (HALOM TRUCK TEAM)
DÖNTŐ JÁTÉKOS  BERÉNYI PÉTER (KEMI-KER MIRAGE)
FAIR PLAY  ARTH IMRE
ZEUS OLD BOYS KUPA
BAJNOKOK
2016. ÉV  KEMI-KER MIRAGE (DUNAÚJVÁROS)
2015. ÉV  FEJÓ-THERM KFT (BARACS)
2014. ÉV  MILLER PUB (TATABÁNYA)
2013. ÉV  DUNAFERR VASAS (DUNAÚJVÁROS)
2012. ÉV  GARI TRANS (DUNAÚJVÁROS)
2011. ÉV  ÖRKI-PAPA KFT. (SZÉKESFEHÉRVÁR)
2010. ÉV  GARI TRANS  (DUNAÚJVÁROS)
2009. ÉV  CARISSA VIRÁG (DUNAÚJVÁROS)
2008. ÉV  ÖRKI-PAPA KFT. (SZÉKESFEHÉRVÁR)
2007. ÉV  GARI TRANS (DUNAÚJVÁROS)