Adatkezelési elvek

Oszd meg másokkal!

Tartalom jogviszonya

A "DLSZ SPORT PORTÁL" oldalain található bizonyos tartalmak teljes egészében vagy csak részben szerzői jogvédelem alatt állnak. Az Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség írásbeli engedélye nélkül az ilyen tartalmak másolása illetve egyéb felhasználása jogi következményekkel járhat.

Másik féltől engedéllyel felhasznált vagy nem engedélyköteles tartalmak forrását a DLSZ internetes sport portál Üzemeltetője a legjobb szándéka szerint igyekszik feltüntetni. Az ilyen jellegű engedély köteles tartalmak másolása illetve egyéb felhasználása a szerzői jogvédelem birtokosának írásbeli beleegyezése nélkül nem lehetséges.

Adatkezelés

A www.dlsz.hu honlapot mindenki szabadon látogathatja anélkül, hogy felfedné kilétét, vagy bármilyen személyes információt adna magáról. Ez alól kivételt képeznek azok az oldalaink, amelyeket csak regisztrált ügyfeleink számára hozzáférhetőek, jelszó és személyes azonosító megadásával. A megadott adatokat kizárólag a megjelölt célok érdekében használjuk fel.

Látogatóinkról néhány információt (nem személyes adatokat) automatikusan gyűjtünk. (Pl.: látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngésző program, operációs rendszer, stb.) Ezeket az adatokat kizárólag honlapunk szolgáltatásainak fejlesztéséhez használjuk.

Biztonság

A "DLSZ SPORT PORTÁL" kiemelt gondossággal kezeli regisztrált látogatói bizalmas és személyes adatait. A Dunaújvárosi Labdarúgó Egyesület mindent megtesz annak érdekében, hogy a jogosulatlan hozzáférés, a nyilvánosságra hozatal elkerülése, és a jogszerű adatfelhasználás érdekében a megfelelő biztonságtechnikai módszerekkel őrizze és biztosítsa az online módon gyűjtött információkat.

Felelősség

A "DLSZ SPORT PORTÁL" oldalait a legnagyobb körültekintéssel állítottuk össze. Egyes oldalak más harmadik fél honlapjára mutató linkeket is tartalmaznak. A "DLSZ SPORT PORTÁL" azonban nem képvisel jogi értelemben egyetlen olyan helyet sem, amelyet honlapunkon keresztül ér el.

A "DLSZ SPORT PORTÁL" nem vállal felelősséget semmilyen esetleges kárért, amelyet a www.dlsz.hu vagy bármilyen innen elért webhely látogatása okoz.

 

Köszönjük a Látogatóink figyelmét és megértését!

Dunaújváros, 2011. szeptember 24.

Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
Tartalom Szolgáltató