2016. év

DLSZ Tisztelet díj

„Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Tisztelet díj”

A jogosultság feltételei

A „Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Tisztelet díj” kitüntetést, azon személynek vagy közösségnek adományozza a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség (DLSZ), aki a helyi labdarúgóéletben kiemelkedő szerepet tölt be, hozzájárul a dunaújvárosi labdarúgás színvonalának emeléséhez, népszerűsítéséhez, példaértékűen kiváló, magas színvonalú munkát végez, megbízható, magatartása és kötelességtudata elismerésre méltó, a labdarúgás területén elért eredményeivel, teljesítményével a város érdekeit szolgálja, és Dunaújváros jó hírnevét öregbíti.

Tárgy: A 2016. december 08-án, csütörtökön megrendezésre került Black And White - Széchenyi Pékség Futsal bajnoki mérkőzésen történtek miatt, 2016.december 13.. kedd 17.00 órára berendeljük Németh Tamást, a Széchenyi Pékség csapatának játékosát fegyelmi tárgyalásra.

Tárgy: A 2016. október 26-án szerdán megrendezésre került Bongó - Papa SE III. osztályú mérkőzésen történtek miatt, 2016.november 22. kedd 17.00 órára berendeljük Kis Norbertet, Jónás Anikót a Papa SE csapatvezetőjét és Orha Csabát a Bongó csapatának vezetőjét fegyelmi tárgyalásra.

X. Zeus Old Boys Kupa

Legendás labdarúgók, nagyszerű hangulat, vagyis minden… Tízedik alkalommal rendezte meg a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, a ZEUS Old Boys Kupát, december 17-én, szombaton. A helyszín ezúttal is a Dunaújváros Sportcsarnok volt. Remek mérkőzéseknek és nagyszerű játékosoknak ezúttal sem maradtunk híján, hiszen a 12 csapat több volt NBI-es és NBII-es labdarúgót felvonultatott, de még egykori válogatott játékos is pályára lépett ezen a remek sportnapon. A csoportmérkőzések során rendeződtek az erőviszonyok és kialakult a legjobb nyolc csapat, illetve a Corso Vigaszág mezőnye. A kieséses szakaszban izgalmas találkozókon váltották meg a négy közé a „jegyet” a csapatok, ahol aztán az elődöntők nagy csatái, már a bronz és az arany mérkőzés párosítását voltak hivatottak kijelölni. Az egész nap remekül teljesítő Kemi-Ker Mirage csapata végül magabiztosan szerezte meg a győzelmet a Gárdony VSC ellenében, míg a bronzérem a Fejó-Therm Kft játékosainak a nyakába került, miután a torna végére kissé elfáradó Örki-Papa Kft együttesénél jobbnak bizonyultak.

A remek hangulatú tornán elhunyt csapattársunkról Dinya Gáborról is megemlékeztünk és fáradtan, de jóleső érzésekkel ünnepi hangulatban zártuk ezt a nagyszerű napot.

Foci az éjszakában!

Az Éjszaka királya az SZP Asztalos XXL M.M.I lett! A dunaújvárosi SZP-Asztalos csapata nyerte meg a Dunaújváros Sportcsarnokban megrendezett Éjszakai Mikulás Kispályás Amatőr Labdarúgó tornát.

Karmacsi Autó FC

Hatvannyolc együttes futballozott a nemzeti ünnepen megrendezett tornán budapesten. Az elmúlt vasárnap rendezték meg a Labdakert Sportklub pályáján a Tape Care Cup kispályás labdarúgó­tornát, amelyen két dunaújvárosi együttes vett részt.

Tárgy: A 2016. október 19-én szerdán megrendezésre került Macső - Akrasz Holiday Decathlon Senior. osztályú mérkőzésen történtek miatt, 2016.október 25.

MLSZ Fejér megyei Igazgatóságának Kispályás Bizottsága

Petrás Gábort, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség főtitkárát, valamint Tóth Imrét, a DLSZ Társadalmi Felelősségvállalás Bizottságának elnökét is beválasztották az MLSZ Fejér megyei igazgatóságának Kispályás Bizottságába.

Tárgy: A 2016. október 10-én hétfőn megrendezésre került Fejó Therm Kft - Dunabiztos Micro Zeus I. osztályú mérkőzésen történtek miatt, 2016.október 11.

Oldalak