DLSZ 2013/2014 Bajnoki Évadzáró

Oszd meg másokkal!

 Zeus osztály 2013/2014 DLSZ

2013/2014. ÉVI MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG
ZEUSZ OSZTÁLY - BAJNOKSÁG VÉGEREDMÉNYE
1.  DUNAFERR VASAS 25 PONT 
2. KARMACSI AUTÓ FC 23 PONT
3. RIVER PLATE 12 PONT

Tóth Imre a Dunaferr Vasas csapatvezetője:

Már a bajnoki rajt előtt (tavaly augusztusban) megfogalmazódott bennünk, hogy ebben a szezonban talán megszerezhető az aranyérem. Ugyanakkor pontosan tudtuk azt, hogy minden apró részletre oda kell figyelnünk, mert csak így érhető el a siker. Korábban több nagyszerű csapat próbálta a Karmacsi Autó FC. páratlan szériáját megtörni, azonban valami apró hibát mindig elkövettek a trónkövetelők. Jó csapatunk van, jó játékosokkal, azonban volt így is néhány olyan pillanat, amikor veszni látszott az első hely. Ősszel például csak a harmadik helyen zártuk az alapszakaszt, majd a rájátszás hajrájában váratlan vereséget szenvedtünk a címvédő Karmacsi Autó FC-től. Végül a sikerünk mégis annak volt köszönhető, hogy ebben a szezonban – véleményem szerint – mi voltunk a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtó csapat.

2013/2014. ÉVI MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG KÜLÖNDÍJAZOTTJAI
ZEUSZ OSZTÁLY - LEGJOBB KAPUSA
TÖRÖK KÁLMÁN DÍJ ELTER ZOLTÁN / KARMACSI AUTÓ
ZEUSZ OSZTÁLY - LEGJOBB JÁTÉKOSA
MARKÓ LAJOS DÍJ SCHRANCZ BALÁZS / DUNAFERR VASAS
ZEUSZ OSZTÁLY - LEGJOBB GÓLLÖVŐI
ARANYCIPŐ DÍJ JENEI OTTÓ 25 GÓL / DUNAFERR VASAS
EZÜSTCIPŐ DÍJ UGHY MÁRK 24 GÓL / DUNAFERR VASAS 
BRONZCIPŐ RAJNA RÓBERT 20 GÓL / FÜREDI PANZIÓ 09'
ZEUSZ OSZTÁLY - LEGTEHETSÉGESEBB JÁTÉKOSA
FEJES LÁSZLÓ DÍJ KOVÁCS ZSOLT / RIVER PLATE

 

2013/2014. ÉVI MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG
ZEUSZ OSZTÁLY - FELSŐHÁZI CSAPATOK GÓLKIRÁLYAI
DUNAFERR VASAS JENEI OTTÓ 25 GÓL 
FÜREDI PANZIÓ 09' RAJNA RÓBERT 20 GÓL
RIVER PLATE KOVÁCS ZSOLT 16 GÓL 
HÁROMKIRÁLY C. FC MÁRKI DÉNES 12 GÓL
KARMACSI AUTÓ FC KUTI ANDRÁS 11 GÓL 
ZEUSZ OSZTÁLY - ALSÓHÁZI CSAPATOK GÓLKIRÁLYAI  
HILD KOLLÉGIUM VINCZE DEZSŐ 27 GÓL
DUNABIZTOS MICRO BALOGH PÉTER 26 GÓL
FEJÓ THERM KFT. SZURMA PÉTER 22 GÓL
SÁRGA TAXI MEGYESI ISTVÁN 20 GÓL
AKRASZ BAU SEBESTYÉN GERGELY 14 GÓL
B.T.TEAM MARKOVICS TAMÁS 8 GÓL

Campus osztály 2013/2014 DLSZ

2013/2014. ÉVI MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG
CAMPUS OSZTÁLY - BAJNOKSÁG VÉGEREDMÉNYE
1.  MAJOR HÁZÉPÍTŐ KFT. 45 PONT 
2. FRANKCITY MÉ-SZI FRUCHT KFT. 44 PONT
3. OPTIMAVILL KFT. 39 PONT

Jakab Roland a Major Házépítő Kft. csapatvezetője:

Az utóbbi idők egyik legizgalmasabb bajnokságán vagyunk túl. Az utolsó fordulóban dőlt el a bajnoki cím sorsa. Nehezen indult a szezon, a legjobb játékosunk eligazolt, sok döntetlent játszottunk, ami – ebben a hárompontos rendszerben – szinte vereséggel ér fel. Ennek „köszönhetően" közel tíz pontos hátrányba kerültünk riválisainkhoz képest, az őszi szezon végére. Tavasszal szerencsére egészen más arcát mutatta a csapatom, a sokkal kiegyensúlyozottabb teljesítményünknek – no és persze az előttünk lévő csapatok botlásainak – köszönhetően lassan átvettük az első helyet. Játékosainknak ezúton is köszönöm azt a munkát, mely az újabb bajnoki címhez vezetett, amit szerintem megérdemelten szereztünk meg. Külön köszönet jár a Major Házépítő kft-nek a támogatásért, a DLSZ-nek a lebonyolításért és nem utolsó sorban a résztvevő többi csapatnak a sportszerű játékért. Egyúttal jelezni szeretném, hogy lemondunk a Zeus osztályba való feljutás jogáról és a következő szezont is a Campus osztályban folytatjuk.

 C osztály Északi csoport 2013/2014

2013/2014. ÉVI MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG
C OSZTÁLY ÉSZAKI CSOPORT - BAJNOKSÁG VÉGEREDMÉNYE
1.  NAPOSPARTY 41 PONT 
2. GYALOG GALOPP 40 PONT
3. GASZISPORTVIDEO.HU 38 PONT

Gálosfai Péter a Naposparty csapatvezetője:

Az idényben jól teljesítettünk, mint csapat, mindössze háromszor szenvedtünk vereséget. Ősszel kikaptunk az utolsó helyen végző „Egy láda sör" csapatától és kaptunk egy zakót a „Riki FC."-től, amikor is olyan játékosok voltak tőlük a pályán, akik korábban felsőbb osztályban futballoztak. Tavasszal egy „vízilabda meccsen" vereséget szenvedtünk a „Gaszisportvideo.hu"-tól. Sajnos a kapu előtt sokszor határozatlanok voltunk, és sok helyzetet kihagytunk. Azonban mindez kevés volt ahhoz, hogy ne érjünk oda az első helyre és 2010 után ismét bajnok legyen a csapat, immáron negyedszer. Még nem döntöttük el, hogy vállaljuk-e a „B" csoportot jövőre. Ott már nagyon kemény a játék és az irányított sorsolás is problémát okozhat a játékosainknak. Úgy hallottam, hogy ezt a III. osztályban is be kívánják vezetni – akkor a Naposparty könnyen lehet, hogy II. osztály helyett végül a IV. osztályba fog kikötni.

C osztály Északi csoport 2013/2014

2013/2014. ÉVI MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG
C OSZTÁLY DÉLI CSOPORT - BAJNOKSÁG VÉGEREDMÉNYE
1.  KISCSÖVESEK 37 PONT 
2. HUNGÁRIA 36 PONT
3. ZÉRÓ TOLERANCIA 36 PONT

Major Tamás a Kiscsövesek csapatvezetője:

Először is szeretnék gratulálni csapatomnak és a többi dobogós csapatnak is. Egy olyan bajnokságon vagyunk túl, amit nem hittünk volna, hogy sikerül megnyerni. Az átszervezések miatt célnak a biztos „C" osztályos tagságot tűztük ki, ez most „B" osztályra módosult. Fél távnál helyezésben és pontszámban is messze voltunk az első helytől. Különösen a tavaszi szezonunk sikerült nagyon jól, de a sikerben nagy szerepe volt a riválisok botladozásainak is. Feljutóként ősszel a bent maradás a cél, de az volt idén is – ha úgy sikerülne a következő szezon is, mint ez a mostani bajnokság, az maga lenne a csoda. A többi csapat nevében is mondhatom, hogy köszönjük szépen a szövetség szervezését, munkásságát és még egyszer gratulálok a dobogós csapatoknak!

 D osztály 2013/2014

2013/2014. ÉVI MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG
D OSZTÁLY - BAJNOKSÁG VÉGEREDMÉNYE
1.  ELIT ALAKULAT 61 PONT 
2. STEELWORKERS 55 PONT
3. DUNA SZERSZÁM KFT. 45 PONT

Csuti Zoltán az Elit Alakulat csapatvezetője:

Tisztelt DLSZ, tisztelt tagok! Újoncok voltunk a mezőnyben, de úgy gondoljuk, hogy igen színvonalas, és remek bajnoki idényt zártunk. Maximálisan elégedettek vagyunk a szövetség munkájával, a szervezéssel, és a játékvezetéssel is. Csapatunk 2013. június elsején alakult és első nekifutásra sikerült megnyerni a „D" osztályt. Bízunk abban, hogy képesek vagyunk fejlődni-tanulni és az újabb kihívásoknak is megtudunk majd felelni akár felsőbb osztályokban is. Az „Elit Alakulat" remek társaság és igaz, hogy vannak jobb és gyengébb képességű játékosok, de mi így alkotunk egy teljes egész csapatot. Voltak rossz és jó pillanatok, voltak viták, de nagy örömök is, és ezekért érdemes focizni, miközben szinte észrevétlenül csapattá váltunk! Köszönjük a lehetőséget, reméljük, sok-sok évig részesei lehetünk a dunaújvárosi kispályás labdarúgásnak!

Decathlon osztály 2013/2014

2013/2014. ÉVI MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG
SENIOR DECATHLON OSZTÁLY - BAJNOKSÁG VÉGEREDMÉNYE
1.  GARI TRANS 45 PONT 
2. MACSŐ 38 PONT
3. AFRICAS 36 PONT

Garbacz István a Gari Trans csapatvezetője:

Csapatunk évek óta együtt játszó, egymásért küzdő baráti társaság. A fiúk nem csak a pályán, hanem a pályán kívül is összetartó jó közösséget alkotnak. A mérkőzéseken, amikor egyikünknél becsúszik egy hiba, a másik ott van és segít. Az igaz, hogy idősebb játékosokból áll össze a csapatunk, de zömében még ma is aktív – nagypályán játszó – jó képességű futballistákról van szó. Véleményem szerint idén mi voltunk a legjobbak a Decathlon-mezőnyben és megérdemelten nyertük meg a bajnokságot. Természetesen ellenfeleinknek gratulálok, sportszerű, remek mérkőzéseket játszottunk.

 Női Baronesz osztály 2013/2014

2013/2014. ÉVI MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG
NŐI BARONESZ - BAJNOKSÁG VÉGEREDMÉNYE
1. FC. BARACS 31 PONT 
2. DUNAÚJVÁROS PASE 25 PONT
3. HILD ISKOLA 12 PONT

Fehérvári József az FC Baracs csapatvezetője:

Nagyon örülök, hogy a baracsi lányok megnyerték a kispályás labdarúgó bajnokságot. Köszönet érte a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek, akik a hölgyek részére is indítanak – immár rendszeresen – bajnokságot. Sajnáljuk, hogy eggyel csökkent a csapatok száma, de bízom benne, hogy jövőre több csapat verseng majd a bajnoki címért és ismét mi örülhetünk az első helynek. Az idei évben megmutatkozott, hogy lányaink összetartó csapattá kovácsolódtak és egy kicsit gyengébb őszi teljesítmény után, tavasszal nem találtak legyőzőre. A Baracsi Sportegyesület nevében mondhatom, hogy a jövőben is nagy hangsúlyt fogunk fektetni a női labdarúgás népszerűsítésére.

Bozsik Brigitta az FC Baracs támadója:

Idei célkitűzéseink között szerepelt a városi kispályás labdarúgó bajnokság megnyerése, mely szoros, kiélezett csatában sikerült is! Remek hangulatú mérkőzéseket játszottunk, ellenfeleink nagyon megnehezítették a dolgunkat – keményen, de sportszerűen küzdöttek. A nagyon kiegyensúlyozott bajnokságban a tavaszi mérkőzéseket veretlenül hoztuk, igazi csapatként funkcionáltunk. Mi nem csak a pályán, hanem a pályán kívül is összetartó csapat vagyunk és ez megmutatkozott a játékunkon is – hajtottunk egymásért és persze a győzelemért. Ezúton szeretném a lányok nevében megköszönni mindenkinek, aki segített nekünk a felkészülésben és a labdarúgó szövetségnek a kiváló szervezésért.

2013/2014. ÉVI MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG 
NŐI BARONESZ OSZTÁLY - CSAPATOK GÓLKIRÁLYAI
ARANYCIPŐ DÍJ ZUMBULISZ MARTINA 24 GÓL / DUNAÚJVÁROS PASE
EZÜSTCIPŐ DÍJ PASKER RENÁTA 17 GÓL / FC. BARACS
BRONZCIPŐ DÍJ BOZSIK BRIGITTA 9 GÓL / FC. BARACS