VI. Farsang Foci Kupa Dunaújváros

VI. Farsang Kupa "A Focista Én Vagyok"

Esemény ideje: 
2017. február 11. szombat 07:30
Oszd meg másokkal!

Focifarsang! A FOCISTA Én vagyok! Farsangi gólözön Dunaújvárosban...

Ha február, akkor focifarsang Dunaújvárosban! Túljelentkezés és végül remek 10 csapat a rajtvonalnál, február 11-én, szombaton Dunaújvárosban az Arany János Iskola tornacsarnokában. A csoportmérkőzéseket követően a legjobb nyolc gárda az egyenes kieséses szakaszban harcolhatta ki az elődöntőbe kerülést. A Final Fourba jutott csapatok magabiztosan nyerték meg a találkozóikat, a Rozé fröccs például hét góllal terhelte meg ellenfele hálóját. A döntőbe jutásért lejátszott meccsek nagy izgalmakat, hoztak és végül a bronzmérkőzés tekintetében Kemi-Ker Mirage–Steelworkers, az aranymérkőzés szempontjából, Rozé Fröccs–SZP-Asztalos XXL M.M.I. párosítás alakult ki. A harmadik helyet végül a Kemi-Ker Mirage szerezte meg, 2:1-es győzelmet aratva. A döntőben felváltva estek a gólok, de azonos elosztásban, így 2:2-es döntetlen lett a végeredmény. Jöhettek a büntetők, ahol a Rozé Fröccs játékosai mellé állt Fortuna és 3:2 arányban ők kerültek ki győztesen a párharcból.

Gratulálunk valamennyi résztvevőnek, akik összességében több mint 8 óra tiszta játékidővel, 97 góllal és rengeteg élménnyel gazdagodva töltötték el a szombatot! Találkozunk jövőre!

Farsang Kupa Dunaújváros

Petrás Gábor a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Főtitkára: Elértük célunkat, hiszen 10 csapatot, több mint 100 amatőr sportolót mozgattunk meg szombaton, a Farsang kupán. A szövetség egyértelmű célja, hogy minden alkalmat megragadjon, hogy szervezett formában sportolni hívja a dunaújvárosi és környékbeli amatőr sportolókat. A mai korban egyik nagy „ellenfelünk” a virtuális világ, ezért fontos számunkra, hogy teret és lehetőséget biztosítsunk a fiatalok számára, hogy a számítógépek és az internet elől kiszakítsuk őket és szervezett formában versenyeztetést biztosítsunk nekik. Természetesen a legjobbak teljesítményét a nap végén elismerjük, mint ahogyan tettük ezt szombaton Dunaújvárosban az Arany János Iskolában is, ahol remek mérkőzéseket, szebbnél szebb cseleket, védéseket láthattunk az amatőr sportolóktól. A szövetség nevében köszönjük a részvételt és ígérjük, hogy minél több eseményt fogunk szervezni a helyi sportolók részére.

VI. FARSANG KUPA - A FOCISTA ÉN VAGYOK
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  ROZÉ FRÖCCS
2. HELY  SZP ASZTALOS XXL M.M.I.
3. HELY  KEMI KER MIRAGE
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
JÁTÉKOS  BARTÓK S. BARNABÁS (ROZÉ FRÖCCS)
KAPUS  KATONA MILÁN (SZP ASZTALOS XXL M.M.I.)
GÓLKIRÁLY  OROSZI KRISZTIÁN (ROZÉ FRÖCCS)

Oroszi Krisztián (Rozé Fröccs) a torna gólkirálya: Nagy örömmel tölt el, hogy a Rozé Fröccs gárdájával meg tudtuk a nyerni az idei Farsang Kupát. Szeretnék egyúttal köszönetet mondani Balogh Dávidnak, és Mészáros Árpinak a csapat megszervezéséért – nagyszerű társaságban játszhattam. Köszönet jár a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek is, a remek rendezvényért!

Katona Milán (SZP-Asztalos XXL M.M.I.) a torna legjobb kapusa: Először is szeretnék gratulálni a csapatomnak a második hely megszerzéséért, a győztes csapatnak pedig a kupa elhódításáért! Remek tornán vehettünk részt sok jó csapat volt, kiélezett párharcokat szoros mérkőzéseket láthattak a kilátogatók. Külön köszönet a különdíjért a csapatomnak és azoknak, akik engem láttak ma a legjobb kapusnak. Remélem sok hasonló tornán fogunk még szerepelni a csapatommal.

Körmendi Zsolt (SZP-Asztalos XXL M.M.I.) Csapatvezető: Gratulálok a DLSZ-nek a kiváló munkáért, megint kitettek magukért! Ismét sikerült egy remek tornát szervezniük! Számunkra akár fényesebb is lehetett volna az érem, de sajnos a döntő mérkőzést követő büntető párbajban alul maradtunk! Ettől függetlenül nagyon büszke vagyok a csapatunk játékosaira, akik óriási küzdeni tudásról tettek tanúbizonyságot! Külön öröm, hogy Katona Milán, a torna legjobb kapusa, a mi kapunkat védte!! Gratulálok a külön díjazottaknak és a dobogósoknak! Köszönöm, hogy részesei lehettünk a VI. Farsang Kupának!

Bartók S. Barnabás (Rozé Fröccs) a torna legjobb játékosa: Nagyon színvonalas torna volt az idei Farsang kupa Dunaújvárosban, sok jó játékossal, csapattal! Nagy öröm volt a nap végén a magasba emelni az első helyért járó kupát. A torna két különdíja pedig hab a tortán, hiszen a gólkirálynak és a legjobb játékosnak járó címet is a Rozé Fröccs csapatából választották a szervezők. Gratulálok Mindenkinek, aki részt vett ezen a nagyszerű amatőr kispályás labdarúgó tornán!

Balogh Dávid (Rozé Fröccs) csapatkapitány: Nagyon örülünk, hogy részt vehettünk egy ilyen színvonalas tornán. Mind szervezésben mind a résztvevők minőségében kiváló volt. Nagy öröm, hogy csapatunk hódíthatta el az első helyért járó díjat. A Rozé Fröccs egész nap kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott, és a döntőben a szerencse is mellénk állt. Örök igazság: a jó csapatnak van szerencséje. Külön gratulálunk csapatunk díjazottjainak. És Mészáros Árpinak!!

Farsang kupa Rozé Fröccs 2017 Dunaújváros

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség farsang alkalmából újra pályára hívja az amatőr kispályás labdarúgókat 2017. február 11-én szombaton az Arany János Iskola sportcsarnokába. A tornára 10 csapat jelentkezést fogadjuk el, akiket két 5-ös csoportba sorsolunk. Az első négy csapat továbbjut és egyenes kieséses rendszerben folytatják a küzdelmeket a döntőig. 

Szövetségünk Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával az első 3 helyezett csapatnak oklevelet, kupát és érmet ad át a díjátadó ünnepségen, valamint a szövetség szakemberei a legjobb játékost, kapust és a torna gólkirályát is díjazzák egy- egy emlékserleggel, hogy elismerjék a tehetségeket. 

A torna az Arany János Általános iskola sportcsarnokában lesz megrendezve reggel 08.00 órától este 19.00 óráig, ahová várjuk a szurkolókat, nézőket. Természetesen a sportrendezvény ingyenesen tekinthető meg.

Várjuk a csapatok jelentkezését!

A Dunaújvárosi Labdarúgó szövetség megragad minden alkalmat arra, hogy a fiatalokat, a sportolni vágyókat szervezett formában versenyeztesse, ezt teszi a februári hónapban is a Farsang kupán. A kupa igen népszerű az amatőr sportolók körében, hiszen nem telt el 24 óra és a 10 helyre 15 csapat jelentkezett ez idő alatt, de sajnos csak a kiírt létszámot tudjuk befogadni. A kupa reggel 8 órakor kezdődik a csoportmérkőzésekkel, majd kora délután az egyenes kieséses szakasz után következnek a döntő mérkőzések. Az esti órákban az eredményhirdetésé lesz a főszerep, ahol a legjobbakat kupákkal, érmekkel és oklevéllel, valamint a legjobb játékost, kapust, gólkirályt emlékplakettel díjazzuk. Ahogyan megszokhatták a szurkolók a DLSZ szervezésében a rendezvényre a belépés természetesen díjtalan.

Technikai információk

  • 10 csapat
  • 2 ötös csoport
  • 8 továbbjutó
  • Nevezési díj: 9.500 Ft

Sorsolás és technikai megbeszélés

  • 2017. február 7. kedd 16.30 óra DLSZ iroda 8. emelet

A torna helyszíne és időpontja

  • Arany János Általános Iskola Sportcsarnok, Dunaújváros Március 15. tér
  • 2017. február 11. szombat 08.00 - 19.00

Jelentkezett csapatok:

VI. FARSANGI KUPA - A FOCISTA ÉN VAGYOK
 CSAPAT JELENTKEZÉS NEVEZÉSI DÍJ
 1. ROZÉ FRÖCCS IGEN BEFIZETVE
 2. KEMI-KER MIRAGE  IGEN BEFIZETVE
 3. ZÉRÓ TOLERANCIA  IGEN BEFIZETVE
 4. SZÉCHENYI PÉKSÉG IGEN BEFIZETVE
 5. MIRAGE LIGHT ASZTALOS GUMISZ. IGEN BEFIZETVE
 6. GASZI IGEN  
 7. SPANGLIA  IGEN BEFIZETVE
 8. STEELWORKERS IGEN BEFIZETVE
 9. HOH SC IGEN  
 10. ANYASZOMORÍTÓK IGEN  
 11. REAL CONCORD IGEN BEFIZETVE
 12. BLD IGEN  
 13. SZP - ASZTALOS XXL - M.M.I. IGEN BEFIZETVE
 14. VARÁZSLÓK IGEN  
 15. ASZTALOS GUMISZERVIZ IGEN  
 16. SZÍNESCERUZA IGEN BEFZETVE

 

VI. FARSANG KUPA - A FOCISTA ÉN VAGYOK - CSOPORTBEOSZTÁSOK
A CSOPORT B CSOPORT
1. SZÍNESCERUZA 1. MIRAGE LIGHT-ASZTALOS G.
2. ZÉRÓ TOLERANCIA 2. SZP-ASZTALOS XXL - M.M.I.
3. SPANGLIA 3. SZÉCHENYI PÉKSÉG
4. ROZÉ FRÖCCS 4. REAL CONCORD
5. KEMI-KER MIRAGE 5. STEELWORKERS
CSOPORTMÉRKŐZÉSEK
A CSOPORT
08.00 SZÍNESCERUZA 2 - 2 ZÉRÓ TOLERANCIA
08.20 SPANGLIA 0 - 2 ROZÉ FRÖCCS
08.40 KEMI-KER MIRAGE 1 - 0 SZÍNESCERUZA
09.00 ZÉRÓ TOLERANCIA 1 - 2 ROZÉ FRÖCCS
09.20 SPANGLIA 0 - 1 KEMI-KER MIRAGE
09.40 SZÍNESCERUZA 3 - 5 ROZÉ FRÖCCS
10.00 ZÉRÓ TOLERANCIA 2 - 7 KEMI-KER MIRAGE
10.20 SPANGLIA 0 - 1 SZÍNESCERUZA
10.40 ROZÉ FRÖCCS 2 - 0 KEMI-KER MIRAGE
11.00 ZÉRÓ TOLERANCIA 3 - 1 SPANGLIA
CSOPORTMÉRKŐZÉSEK
B CSOPORT
11.20 MIRAGE LIGHT - ASZTALOS G. 0 - 2 SZP-ASZTALOS XXL - M.M.I.
11.40 SZÉCHENYI PÉKSÉG 0 - 0 REAL CONCORD
12.00 STEELWORKERS 2 - 5 MIRAGE LIGHT - ASZTALOS G.
12.20 SZP-ASZTALOS XXL - M.M.I. 5 - 0 REAL CONCORD
12.40 SZÉCHENYI PÉKSÉG 0 - 0 STEELWORKERS
13.00 MIRAGE LIGHT - ASZTALOS G. 2 - 1 REAL CONCORD
13.20 SZP-ASZTALOS XXL - M.M.I. 0 - 1 STEELWORKERS
13.40 SZÉCHENYI PÉKSÉG 1 - 0 MIRAGE LIGHT - ASZTALOS G.
14.00 REAL CONCORD 0 - 9 STEELWORKERS
14.20 SZP-ASZTALOS XXL - M.M.I. 4 - 1 SZÉCHENYI PÉKSÉG
AZ A CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1.  ROZÉ FRÖCCS 4 4 0 0 11 - 4 12
2.  KEMI KER MIRAGE 4 3 0 1 9 - 4 9
3.  SZÍNESCERUZA 4 1 1 2 6 - 8 4
4.  ZÉRÓ TOLERANCIA 4 1 1 2 8 - 12 4
5.  SPANGLI 4 0 0 4 1 - 7 0
A ÉS B CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1.  SZP ASZTALOS XXL M.M.I. 4 3 0 1 11 - 2 9
2.  STEELWORKERS 4 2 1 1 12 - 5 7
3.  MIRAGE LIGHT ASZTALOS G. 4 2 0 2 7 - 6 6
4.  SZÉCHENYI PÉKSÉG 4 1 2 1 2 - 4 5
5.  REAL CONCORD 4 0 1 3 1 - 11 1
EGYENES KIESÉSES SZAKASZ
NÉGY KÖZÉ JUTÁSÉRT
14.40 (1) ROZÉ FRÖCCS  7 - 1  SZÉCHENYI PÉKSÉG
15.00 (2) KEMI KER MIRAGE  3 - 0  MIRAGE LIGHT ASZTALOS G.
15.20 (3) SZÍNESCERUZA  0 - 2  STEELWORKERS
15.40 (4) ZÉRÓ TOLERANCIA  1 - 4  SZP ASZTALOS XXL M.M.I.
DÖNTŐBE JUTÁSÉRT
16.00 (5) ROZÉ FRÖCCS  4 - 0  STEELWORKERS
16.20 (6) KEMI KER MIRAGE  0 - 2  SZP ASZTALOS XXL M.M.I.
BRONZMÉRKŐZÉS
16.40 STEELWORKERS  1 - 2  KEMI KER MIRAGE
ARANYMÉRKŐZÉS
17.00 ROZÉ FRÖCCS  2(3)-(2)2  SZP ASZTALOS XXL M.M.I.
17.20 EREDMÉNYHÍRDETÉS
VI. FARSANG KUPA - A FOCISTA ÉN VAGYOK
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  ROZÉ FRÖCCS
2. HELY  SZP ASZTALOS XXL M.M.I.
3. HELY  KEMI KER MIRAGE
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
JÁTÉKOS  BARTÓK S. BARNABÁS (ROZÉ FRÖCCS)
KAPUS  KATONA MILÁN (SZP ASZTALOS XXL M.M.I.)
GÓLKIRÁLY  OROSZI KRISZTIÁN (ROZÉ FRÖCCS)