1. helyre került a dunaújvárosi Futsal csapat

Oszd meg másokkal!

DF GREEN PET FC - VÁC FUTSAL SE 9 - 7

Hétfőn este újabb rangadót nyert a dunaújvárosi futsal csapat. Ezúttal a tabella élén álló váci alakulat volt az ellenfél. A kilátogató szurkolók egy igazi parázs hangulatú mérkőzést láthattak. A hazai csapat hamar megszerezte a vezetést, sőt az első félidő derekára már 3 góllal is vezetett. Ekkor két gyors vendég gólnak köszönhetően felzárkózott a váci alakulat. Ezután a találkozón végig remekül játszó Ivacs Gábor góljaival ismét növelte előnyét a DF Green Pet FC, így a félidőben 5:3-al fordultak a csapatok.

A második játékrészt ott folytatták a Főiskolások ahol az elsőt abbahagyták és egy szép támadás végén már a hatodik hazai gólnak örülhetett a publikum. Ezután a vendégek kétszer is büntetőhöz jutottak, amivel ismét közelebb kerültek az egyenlítéshez, de Aradi és Rozsos góljainak köszönhetően az újvárosi győzelem nem forgott veszélyben.

Az utolsó két percben egy durva szabálytalanság miatt a vendégek kettős emberhátrányba kerültek, így esélyük sem volt már az egyenlítésre. A végeredmény 9:7 a Dunaújváros javára.

Hajár Dunaújváros, hajrá Foci!