Viszokai László a Bajnokok Ligájában

Oszd meg másokkal!

Viszokai LászlóÓriási elismerés részese lehet a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, hiszen a Játékvezetői bizottság elnöke Viszokai László tartalék játékvezető lesz az UEFA Bajnokok Ligája kupasorozat G csoportjának szerdai mérkőzésén, amelyet az Atletico Madrid - Austria Wien játszik.
A mérkőzés játékvezetői:
Vad II. István. Asszisztensek: Albert István - Tóth II Vencel. Alapvonali játékvezetők: Bognár Tamás-Fábián Mihály. Tartalék játékvezető:Viszokai László.
Viszokai Lászlót kérdeztük:
Emlékezetes pillanat marad ez örökre, hiszen egy ilyen mérkőzésre eljutni nem mindennapi dolog, rengeteg munka és kitartás van benne. Úgy gondolom, ez nem csak nekem történelmi pillanat, hanem a városnak is, hiszen a világ legnagyobb és legszínvonalasabb kupasorozatában, a Bajnokok Ligája csoport mérkőzésen szerepet kapni, vállalni ez az első alkalom Dunaújváros és Fejér megye sportéletében. Remélem minden rendben lesz és a magyar csapat jól fog teljesíteni.
Mészáros István volt NBI-es játékvezető, FIFA strandlabdarúgó játékvezető:
Nagyon megörültem a hírnek, amit az érintett osztott meg velem. Ez egy újabb lépcsőfok a dunaújvárosi játékvezetés életében. Szintén Vad II István csapatában, korábban részese lehettem egy Bajnokok Ligája selejtező mérkőzésnek, most pedig egy másik dunaújvárosi játékvezető (asszisztens) már Bajnokok Ligája főtáblás mérkőzésen szerepel. Az öröm mellett büszkeséget is érzek. Laci 2009-ben vált FIFA asszisztensé. Az ezt megelőző időszakban 23 NB I-es mérkőzésen segített nekem asszisztensként, sok-sok NB II-es mérkőzés mellett. Többek között a közös mérkőzéseinken nyújtott teljesítményével érdemelte ki a FIFA kerettagságot. Remélem ez a mérkőzés csak a kezdet, és a hazai rangadók mellett, sok-sok nemzetközi (Bajnokok Ligája) mérkőzésen láthatjuk még Viszokai Lászlót.

Sok sikert és jó munkát kívánuk!

 

Dunaújváros, 2013. november 04.  Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség