VIII. Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság

VIII. Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság

Esemény ideje: 
2019. augusztus 15. csütörtök 16:00
Oszd meg másokkal!

Véget ért a DECATHLON nyári felkészülési bajnokság

Nagyszerű hangulatú nyári bajnokságon vagyunk túl. Az immár nyolcadik alkalommal lebonyolított versengés ismét remek mérkőzéseket, nagyszerű gólokat hozott és sportos időtöltést nyújtott közel 200 amatőr labdarúgónak. A heteken át tartó pontvadászat izgalmas találkozói a szokatlanul nagy melegben is a pályára szólított olyan csapatokat, akik azért neveztek be, hogy az őszi bajnokságra összeszokva, új játékosaikat beépítve készen álljanak. Hosszú ideje tapasztalható, hogy ezeket a törekvéseket kiválóan segíti a DECATHLON nyári felkészülési bajnokság és a csapatok szívesen élnek is ezzel a lehetőséggel. A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség és a sportáruház – mint ahogy a díjkiosztón is elhangzott – jövőre is meg kívánja majd rendezni ezt a méltán népszerű sorozatot. A dobogós csapatok ezúttal is szép serlegekkel és sportfelszerelésekkel gazdagodhattak, de elismerésben részesültek a legjobb csapatvezetők is.  Folytatás tehát jövőre várhatóan hasonlóan jó kedvvel és fiatalos lelkesedéssel.

Decathlon Nyári Bajnokság 2019 DLSZ

VIII. DECATHLON NYÁRI FELKÉSZÜLÉSI BAJNOKSÁG DÍJAZÁSA
HELYEZÉS DÍJAZÁS DECATHLON ÁRUHÁZ AJÁNDÉKA
 1. HELY SERLEG + DÍSZOKLEVÉL  1 GARNÍTÚRA MEZ
2. HELY SERLEG + DÍSZOKLEVÉL 6 DB MEGKÜLÖNBÖZTETŐ, LABDAPUMPA, FOCI LABDA
3. HELY SERLEG + DÍSZOKLEVÉL FAGYASZTÓ SPRAY, FOCI LABDA
 EGYÉNI EGYÉNI DÍJAK DECATHLON ÁRUHÁZ AJÁNDÉKA
100 % -OS CSAPAT SERLEG + DÍSZOKLEVÉL GALLÉROS PÓLÓ
A LEGJOBB CSAPATVEZETŐ SERLEG + DÍSZOKLEVÉL GALLÉROS PÓLÓ

Decathlon Nyári Felkészülési Bajnokság 2019 DLSZ

Tapaszi József (tízpróbások) csapatvezető: Nagyon köszönöm a DLSZ-nek, hogy megrendezte ismét ezt a tornát,  hiszen a felkészülési mérkőzésekre nagy igénye van csapataimnak. Azt nagyon sajnálom,  hogy egyre nehezebb összehozni ezt a nyári bajnokságot,  hiszen úgy gondolom,  hogy erre minden csapatnak igénye van.  Valamikor réges-régen, nyáron, edzőmérkőzésekkel próbáltuk kitölteni a két bajnokság közötti időszakot.  Ezt megkönnyíti  a bajnoki rendszerben megrendezett Decathlon Nyári Liga,  ahol jobbnál jobb csapatokkal mérkőzhetünk meg,  próbálhatunk ki új játékosokat,  játszhatunk akár a kispályás bajnokság összes csoportjában szereplő csapatokkal is. Ehhez a DLSZ és a fő támogató,  a Decathlon Dunaújváros Áruház minden segítségét megad. Köszönet illeti ezért őket,  kiemelten Horváth Róbertet, akinek szívügye ez a bajnokság. Nagy öröm számomra,  hogy mindkét csapatom a dobogón végzett.  a Tízpróbások első, míg  a -harminc éve ezen a néven szereplő- Mirage csapata -amely pár éve a nevéhez a B. T. betűket is használja, fiatalon elhunyt volt kapusunk,  Babik Tamás emlékére -a harmadik helyet szerezte meg. Talán ez az eredmény,  illetve remélem az én hozzáállásom is,  amely mindenki tisztelete a pályán és azon kívül is, hozta azt a szívemnek kedves dolgot,  hogy a csapatvezetők engem választottak meg a Liga legjobb csapatvezetőjének. Nagyon köszönöm ezt az elismerést! Remélem jövőre több csapat is jelentkezik, ugyanis "Mindenki győztes, aki focizik". A bajnoksághoz mindenkinek jó játékot és sok sikert kívánok!

Decathlon Nyári Felkészülési Bajnokság DLSZ 2019

Horváth Róbert a Decathlon Áruház részlegvezetője: Büszke vagyok, hogy immáron 8. alkalommal tudtuk megrendezni a Decathlon nyári bajnokságot és kifejezetten örülök neki, hogy indult első osztályú csapat is. Célunk a bajnoksággal, hogy a csapatok kellőképpen fel tudjanak készülni az őszi szezonra és akár több játékost is be tudjanak építeni a csapatukba. Magas színvonalú, olykor parázs hangulatú mérközéseket vívtak egymással a csapatok ami nagy örömmel tölt el. Köszönöm a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek a szervezést, bízom benne, hogy még sok ehhez hasonló tornát tudunk együtt megrendezni. Zárásul pedig szeretném meginvitálni a csapatokat a Szeptember 7-én megrendezésre kerülő 3. Vitálsport Kupára. 

Decathlon Bajnokság 2019 - Fejó Therm Kft - DLSZ

Fehérvári József (Fejó Therm Kft. Senior): Most először vettünk részt a Decathlon Nyári Felkészülési Bajnokságban a Fejó-Therm Kft. öregfiúk csapatunkkal és 5 fő "idegenlégióssal". Jól össze állt a csapatunk, nagyon jól kiegészítettük egymást a pályán minden poszton. Igen jó volt látni, hogy a városi bajnokság másik osztályaiban is milyen elszántsággal fociznak a csapatok. Igaz, hogy mi versenyen kívül játszottunk de nagyon köszönöm a csapattársaimnak, hogy komolyan vettek minden mérkőzést, az első összecsapáson a Micró ellen egy nagyon jó izgalmas mérkőzésen hangolódtunk rá a sorozatra. Mivel nyár van így a szabadságok miatt nem sokszor tudtunk ki állni ugyan azzal a csapattal, az elején féltem is, hogy lesz olyan mérkőzés amin nem is tudunk ki állni, de köszönet a csapattársaknak hogy egy-két cserével, de mindig játszottunk és hát azért büszkék lehetünk, hogy veretlenül a legtöbb rúgott és a második legkevesebb kapott góllal végeztünk. Ez azért is öröm számunkra, mert ami csapatunkban egy sajnálatos sérülés miatt az első meccs első félidejében elvesztettük a kapusunkat és onnantól (innen is kívánunk mielőbbi gyógyulást Varga Lászlónak) a kapuban felváltva oldottuk meg a feladatot. Nagy köszönettel tartozunk a Decathlon Áruháznak és nem utolsó sorban a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek, hogy megrendezték e szép és izgalmas bajnokságot.

VIII. DECATHLON NYÁRI AMATŐR FELKÉSZÜLÉSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG 2019
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  TÍZPRÓBÁSOK
2. HELY  IRAPUATÓ
3. HELY  B.T.MIRAGE
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
CSAPATVEZETŐ  TAPASZI JÓZSEF (TÍZPRÓBÁSOK)
100 % CSAPAT  FEJÓ THERM KFT.

 

VIII. Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság

Ha nyár akkor Decathlon Nyári Felkészülési Bajnokság a dunaújvárosi Decathlon Áruház támogatásával!

Ahogyan megszokhatták a városi kispályás labdarúgó csapatok a nyári időszakban is pályára hívjuk őket, hogy a felkészülés jegyében próbajátékosokat hívjanak a csapataikba próbajátékra. A nyári bajnokság egyik fő célja, hogy az amatőr városi labdarúgó csapatoknak lehetőségük legyen a csapatépítésre, új játékosok beépítésére a következő idényre. Az idei Decathlon bajnokságra maximum 8 csapat nevezését fogadjuk el, akik bajnoki rendszerben küzdenek meg a helyezésekért. A mérkőzéseket hétfőn, kedden, valamint csütörtökön és pénteken az esti órákban fogjuk megszervezni a DLSZ Aréna műfüves pályán, ahová várjuk a kilátogatókat, szurkolókat is. Természetesen a bajnokság végezetével a dunaújvárosi Decathlon Áruház támogatásával az első három csapatot díjazzuk, hogy elismerjük eredményüket, tehetségüket,  hiszen már a 8. alkalommal szervezzük meg az áruházzal közösen a felkészülési bajnokságot!

Horváth Róbert Decathlon Áruház DLSZ 2019

Horváth Róbert a dunaújvárosi Decathlon Áruház részlegvezetője: Nagy öröm számomra, hogy idén már 8. alkalommal került megrendezésre a Decathlon Nyári Bajnokság. Cégfilozófiánkkal egybevág az amatőr sporttal való összeolvadás, külön öröm számomra, hogy még egy lépéssel közelebb kerülhettünk kedvenc sportom, a labdarúgás dunaújvárosi vérkeringésébe.  A város amatőr labdarúgó aktivítása véleményem szerint példátlan az országban, szeretnénk minél közelebb kerülni ezekhez a játékosokhoz,csapatokhoz. A bajnokság végeztével várjuk a legjobb csapatok vezetőit a díjátadóra, jővőre pedig szeretnénk, hogyha sorban a 9. Decathlon Bajnokság is megrendezésre kerülne.
Köszönjük a DLSZ-nek a szervezést, bízom benne, hogy a jövőben még sok hasonló minőségű sportrendezvényt fogunk együtt lebonyolítani.

Fontos információ, hogy a nevezés csak az ürlap kitöltésével és a nevezési díj befizetésével együtt érvényes!

VIII. DECATHLON NYÁRI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG
JELENTKEZETT CSAPATOK
II - IV OSZTÁLYÚ CSAPATOK I. OSZTÁLYÚ CSAPATOK
1.  TÍZPRÓBÁSOK (NEZEVZÉS OK, JV OK) 1.  SOLARWELT DUNABIZTOS (NEZEVZÉS OK, JV OK)
2.  B.T.MIRAGE (NEZEVZÉS OK, JV OK) 2.  FEJÓ THERM KFT. SENIOR (NEZEVZÉS OK, JV OK)
3.  SZÖGLET FC (NEZEVZÉS OK, JV OK) 3.   
4.  LABDAÈRZÈK GOURMAND (NEZEVZÉS OK, JV OK) 4.   
5.  IRAPUATÓ (NEZEVZÉS OK, JV OK) 5.  
6.  ZÉRÓ TOLERANCIA (NEZEVZÉS OK, JV OK) 6.  

VIII. Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság

VIII. DECATHLON NYÁRI FELKÉSZÜLÉSI LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG 2019. 
H  CSAPAT M GY D V RG - KG PONT
1.  TÍZPRÓBÁSOK 7 5 0 2 33 - 15 15
2.  IRAPUATÓ 7 3 0 4 29 - 28 9
3.  B.T.MIRAGE 7 3 0 4 27 - 28 9
4.  LABDAÉRZÉK GOURMAND 7 3 0 4 27 - 28 9
5.  SZÖGLET FC 7 1 0 6 16 - 56 3
6.  ZÉRÓ TOLERANCIA 7 0 0 7 18 - 49 0
VIII. DECATHLON NYÁRI FELKÉSZÜLÉSI LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG 2019.  I. OSZTÁLYÚ CSAPATOK BAJNOKSÁGA
H  CSAPAT M GY D V RG - KG PONT
1.  FEJÓ THERM KFT. 7 7 0 0 49 - 19 21
2.  DUNABIZTOS MIRCO 7 6 0 1 47 - 23 18
1. FORDULÓ
2019. JÚLIUS 9. KEDD
19.00 SZÖGLET FC  3 - 6  B.T.MIRAGE
20.00 LABDAÉRZÉK GOURMAND  5 - 1  ZÉRÓ TOLERANCIA
2019. JÚLIUS 11. CSÜTÖRTÖK
19.00 FEJÓ THERM KFT. SENIOR  6 - 4  SOLARWELT DUNABIZTOS
20.00 IRAPUATÓ  1 - 4  TÍZPRÓBÁSOK
2. FORDULÓ
2019. JÚLIUS 15. HÉTFŐ
19.00 ZÉRÓ TOLERANCIA  2 - 3  SZÖGLET FC
20.00 TÍZPRÓBÁSOK  2 - 4  FEJÓ THERM KFT. SENIOR
2019. JÚLIUS 16. KEDD
19.00 SOLARWELT DUNABIZTOS  4 - 3  LABDAÉRZÉK GOURMAND
20.00 B.T.MIRAGE  2 - 5  IRAPUATÓ
3. FORDULÓ
2019. JÚLIUS 17. SZERDA
19.00 ZÉRÓ TOLERANCIA  2 - 11  TÍZPRÓBÁSOK
20.00 SZÖGLET FC  2 - 9  FEJÓ THERM KFT. SENIOR
2019. JÚLIUS 18. CSÜTÖRTÖK
19.00 B.T.MIRAGE  3 - 6  SOLARWELT DUNABIZTOS
20.00 LABDAÉRZÉK GOURMAND  5 - 4  IRAPUATÓ
4. FORDULÓ
2019. JÚLIUS 23. KEDD
19.00 SOLARWELT DUNABIZTOS  14 - 3  SZÖGLET FC
20.00 TÍZPRÓBÁSOK  6 - 0  LABDAÉRZÉK GOURMAND
2019. JÚLIUS 25. CSÜTÖRTÖK
19.00 IRAPUATÓ  7 - 4  ZÉRÓ TOLERANCIA
20.00 FEJÓ THERM KFT. SENIOR  9 - 4  B.T.MIRAGE 
5. FORDULÓ
2019. JÚLIUS 30. KEDD
19.00 ZÉRÓ TOLERANCIA  6 - 9  SOLARWELT DUNABIZTOS
20.00 SZÖGLET FC  0 - 10  IRAPUATÓ
2019. AUGUSZTUS 1. CSÜTÖRTÖK
19.00 LABDAÉRZÉK GOURMAND  3 - 7  FEJÓ THERM KFT. SENIOR 
20.00 B.T.MIRAGE  2 - 3  TÍZPRÓBÁSOK
6. FORDULÓ
2019. AUGUSZTUS 6. KEDD
19.00 LABDAÉRZÉK GOURMAND  1 - 4  B.T.MIRAGE
20.00 TÍZPRÓBÁSOK  5 - 3  SZÖGLET FC
2019. AUGUSZTUS 8. CSÜTÖRTÖK
19.00 FEJÓ THERM KFT. SENIOR  8 - 2  ZÉRÓ TOLERANCIA
20.00 SOLARWELT DUNABIZTOS  7 - 0  IRAPUATÓ
7. FORDULÓ
2019. AUGUSZTUS 13. KEDD
19.00 SZÖGLET FC  2 - 10  LABDAÉRZÉK GOURMAND
20.00 TÍZPRÓBÁSOK  2 - 3  SOLARWELT DUNABIZTOS
2019. AUGUSZTUS 15. CSÜTÖRTÖK
19.00  B.T.MIRAGE  6 - 1  ZÉRÓ TOLERANCIA
20.00  IRAPUATÓ  2 - 6  FEJÓ THERM KFT. SENIOR
VIII. DECATHLON NYÁRI AMATŐR FELKÉSZÜLÉSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG 2019
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  TÍZPRÓBÁSOK
2. HELY  IRAPUATÓ
3. HELY  B.T.MIRAGE
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
CSAPATVEZETŐ  TAPASZI JÓZSEF (TÍZPRÓBÁSOK)
100 % CSAPAT  FEJÓ THERM KFT.