VII. Zeus Old Boys Kupa 2013

VII. ZEUS OLD BOYS KUPA

Oszd meg másokkal!

Egymást követik a színvonalas és népszerű labdarúgó tornák a Dunaújváros Sportcsarnokban, ahol karácsony előtt utoljára pattogott a labda december 22-én vasárnap. A 35 év feletti labdarúgóknak immár hetedik alkalommal rendezte meg a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség a ZEUS OLD BOYS Kupát. A 12 csapat részvételével rajtoló küzdelemsorozat rangadóval indult, hiszen a Macső remek csapata mérkőzött meg a nyitó találkozón a Sztanó Miklós vezette Öreg Királyok alakulatával. A gólnélküli döntetlennel végződő kiváló meccs sejtetni engedte, hogy nagyszerű futball élmény van készülőben a mai napon. A címvédő Gari Trans délután lépett pályára és egygólos győzelemmel (1:0) mutatkozott be.

Érdekesség volt és a torna színvonalát emelte, hogy több volt NBI-es játékos is felbukkant a mezőnyben, elég megemlíteni Salamon Miklóst, Sztanó Miklóst, Buzás Attilát vagy éppen Bárányos Zsoltot, kiknek neve igen jól cseng még ma is a honi labdarúgó-berkekben.
A lebonyolítás rendkívül játékos-barát volt, hiszen legalább négy mérkőzést minden csapat tudott játszani a tornán. A csoporttalálkozókon kellőképpen megszorongatták egymást a szembenálló felek, de ebben a szakaszban akadtak nagyobb arányú győzelmek is. A nap derekára kialakult a legjobb nyolc és a vigaszág – vagyis a Corso Kupa – mezőnye. Az állva maradt csapatok ekkor kieséses rendszerben folytatták a küzdelmeket, a vigaszágra került gárdák, pedig körmérkőzésekkel döntötték el a Corso Kupa sorsát, mely a Baracs SE győzelmét hozta.
A ZEUS Kupa elődöntői izgalmasan alakultak, olyannyira, hogy végül büntető rúgások döntötték el az egyik ágon a döntőbe jutást: Dunaferr Vasas – Macső 0:0 (3:2), míg a másik ágon a Tanya Csárda Paks – Gari Trans találkozón a paksiak bizonyultak jobbnak. (2:0).
A bronz és az arany mérkőzés is 2:1-es végeredményt hozott. Előbbit a Macső az utóbbit a Dunaferr Vasas tudta megnyerni ilyen arányban. Ünnepi hangulat, kiváló játékot bemutató csapatok, és remek mérkőzések jellemezték a tornát. A különdíjakkal elismert labdarúgók pedig megérdemelten emelhették fel a játékukért kapott jutalmakat.

Mit lehetne ezek után mondani? - Jövőre veletek ugyanitt!

Nyilatkozatok a VII. Zeus Old Boys kupáról:

Tóth Imre a Dunaferr Vasas csapat csapatvezetője:

Sokáig nem volt biztos, hogy el tudunk indulni ezen a tornán, amit azért is sajnáltam volna, mert az Energott ligáról is lemaradtunk. Szerencsére összejött a csapat és részt tudtunk venni a kupán. A legjobb négy között sem pártolt el tőlünk Fortuna, hiszen büntetőkkel jutottunk a döntőbe, ott pedig egy szerencsés góllal sikerült nyernünk. Eddig egy harmadik hely volt a legjobb helyezésünk a ZEUS OLD BOYS Kupán, most pedig elsők lettünk. Gratulálok a csapatnak

Aradi „Zsuga" Gábor a Tanya Csárda Paks csapatának csatára:

Először vettem részt ezen a kupán és nagyon tetszett. Elég erős mezőny jött össze, nagyon jól éreztem magam. Jó volt a szervezés bár az egy félidős meccseket nem nagyon szeretem, de amúgy minden tökéletes volt! Az első négy csapat nagyon erős volt, a tornagyőztes pedig kimondottan jól játszott.

Újvári József a Dunaújváros PASE csapat játékosa, aki a torna legidősebb játékosa:

Óriási élmény volt ilyen mezőnyben játszani. Számomra nagyon nagy inspiráció, hogy megkaptam a legidősebb játékos különdíját. Ez az elismerés annyira jól esett, hogy megígérhetem: még 25 évig nem hagyom abba a focit!

Bába Attila  a Corso Kupa támogatója:

Amikor tehetjük, támogatjuk a dunaújvárosi sportot, a labdarúgás pedig sokan tudják, hogy a szívügyünk. A vigaszág győztesének felajánlott vacsora meghívással arra gondoltunk, hogy azok a csapatok is vívjanak még egy-két izgalmas mérkőzést, akik a csoportjukban lecsúsztak a továbbjutásról, lehet, hogy éppen csak egy hajszállal. Gratulálunk a győztes Baracs SE csapatának és szeretettel várjuk őket!

Fehérvári József a Baracs SE csapat csapatvezetője:

Sajnos nagyon erős csoportba kerültünk, így nem sikerült a továbbjutás. Viszont a csoportmeccsek után a vigaszágra koncentráltunk és nagyon örültünk, hogy sikerült megnyernünk. A Corso Étterem felajánlása – a vacsora meghívás – remek alkalom lesz arra, hogy majd januárban – amolyan csapatösszetartás jelleggel – néhány jó falat mellett beszélgessünk a jövő évi feladatainkról.

VII. ZEUS OLD BOYS KUPA "NAGYOK A PÁLYÁN"
VÉGEREDMÉNYE
1. HELYEZETT DUNAFERR VASAS
2. HELYEZETT TANYA CSÁRDA PAKS 
3. HELYEZETT MACSŐ 
4. HELYEZETT GARI TRANS
CORSO KUPA
1. HELY BARACS SE
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
A TORNA JÁTÉKOSA BUZÁS ATTILA (TANYA CSÁRDA PAKS)
A TORNA KAPUSA ELTER ZOLTÁN (MACSŐ) 
GÓLKIRÁLYA NAGY GÁBOR (DUNAFERR VASAS) 
DÖNTŐ LEGJOBBJA SZLANYINKA PÁL (TANYA CSÁRDA PAKS)
SENIOROK SENIORA ÚJVÁRI JÓZSEF (DUNAÚJVÁROS PASE)
GENTLEMAN (FAIR PLAY) DÍJ MACSŐ CSAPATA

VII. ZEUS OLD BOYS KUPA DUNAÚJVÁROS 2013

Tisztelt Csapatvezetők, játékosok és szurkolók!

Hagyományteremtő céllal indítottuk útjára a ZEUSZ OLD BOYS kupát 2007-ben, mely mára igazi presztízs tornává nőtte ki magát itt Dunaújvárosban. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a környező településekről Baracsról, Paksról, Sárszentmihályról és Budapestről is érkeznek már hozzánk csapatok, hogy megmutassák tudásukat. A torna reggel 8.00 órakor kezdődik a Dunaújváros Sportcsarnokban. A 12 csapatot 3 négyes csoportba sorsoljuk ki, ahol az első két helyezetten kívül a két legjobb harmadik csapat is tovább jut. Az így kialakult 8 csapat egyenes kieséses rendszerben folytatja tovább a küzdelmeket. Az eredményhirdetésen a legjobbakat díjazzuk oklevéllel, kupával, éremmel, valamint a bajnok csapat egy hatalmas nagy vándorserleget vihet haza, amit egy teljes évig magánál tarthat. A helyezetteken kívül a legjobb kapust, játékost és gólkirályt is meglepjük egy-egy szép emlék plakettel. Érdekesség a VII. Zeus Old Boys Kupán, hogy a Seniorok seniora, azaz a legidősebb játékos a Dunaferr Vasas jóvóltából egy ajándékkosarat vihet haza, amit az eredményhirdetésen adunk majd át, valamint idén a döntő játékosát is megválasztjuk és díjazzuk.

A kupára a belépés természetesen ingyenes lesz. Érdemes kilátogatni a rendezvényre, hiszen a fiúk évek óta remek hangulatot teremtenek és megoldásaik, góljaik visszaidézik a régi idők fociját, amit mindannyian nagyon szerettünk!

A sorsolás és a technikai megbeszélés:

2013. december 11.-én szerdán 17.00 órakor a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség nagy tárgyalójában lesz, ahová várjuk a csapatvezetőket!

Nevezett csapatok:

1. Africas 2. Öreg Királyok 3. Dunaújváros PASE 4. Barátok 5. Gari Trans 6. Tanya Csárda Paks 7. Dunaferr Vasas 8. Baracs SE 9. Haverok 10. Sárszentmihály 11. Füredi Senior 12. Macső 

CSOPORTBEOSZTÁS
A CSOPORT B CSOPORT C CSOPORT
1. MACSŐ 1. SÁRSZENTMIHÁLY 1. DUNAFERR VASAS
2. ÖREG KIRÁLYOK 2. FÜREDI SENIOR 2. BARÁTOK
3. BARACS SE 3. DUNAÚJVÁROS PASE 3. GARI TRANS
4. AFRICAS 4. TANYA CSÁRDA PAKS 4. HAVEROK
VII. ZEUS OLD BOYS KUPA "NAGYOK A PÁLYÁN"
CSOPORTMÉRKŐZÉSEK
08.30 MACSŐ 0 - 0 ÖREG KIRÁLYOK
08.55 BARACS SE 1 - 4 AFRICAS
09.20 SÁRSZETMIHÁLY 3 - 2 FÜREDI SENIOR
09.45 DUNAÚJVÁROS PASE 1 - 2 TANYA CSÁRDA PAKS
10.10 MACSŐ 2 - 1 BARACS SE
10.35 ÖREG KIRÁLYOK 0 - 2 AFRICAS
11.00 SÁRSZENTMIHÁLY  4 - 0 DUNAÚJVÁROS PASE
11.25 FÜREDI SENIOR 0 - 5 TANYA CSÁRDA PAKS
11.50 DUNAFERR VASAS 10 - 0 BARÁTOK
12.15 GARI TRANS 1 - 0 HAVEROK
12.40 MACSŐ 1 - 0 AFRICAS
13.05 ÖREG KIRÁLYOK 1 - 0 BARACS SE
13.30 DUNAFERR VASAS 0 - 0 GARI TRANS
13.55 BARÁTOK 1 - 5 HAVEROK
14.20 SÁRSZENTMIHÁLY 0 - 1 TANYA CSÁRDA PAKS
14.45 FÜREDI SENIOR 1 - 1 DUNAÚJVÁROS PASE
15.10 DUNAFERR VASAS 3 - 1 HAVEROK
15.35 BARÁTOK 0 - 5 GARI TRANS
ÚT A DÖNTŐIG
NEGYEDDÖNTŐ
16.00 (1) MACSŐ 0(2)-(1)0  ÖREG KIRÁLYOK
16.25 (2) TANYA CSÁRDA PAKS 3 - 1 HAVEROK
16.50 (3) DUNAFERR VASAS 6 - 3 SÁRSZENTMIHÁLY
17.15 (4) GARI TRANS 2 - 1 AFRICAS
SPARTAN CHEER GIRLS TÁNCBEMUTATÓ
ELŐDÖNTŐ
17.40 MACSŐ 0(2)-(3)0 DUNAFERR VASAS
18.05 TANYA CSÁRDA PAKS 2 - 0 GARI TRANS
SPARTAN CHEER GIRLS TÁNCBEMUTATÓ
BRONZ MÉRKŐZÉS
18.40  MACSŐ 2 - 1 GARI TRANS 
ARANY MÉRKŐZÉS
19.05 DUNAFERR VASAS 2 - 1 TANYA CSÁRDA PAKS
19.30 EREDMÉNYHIRDETÉS
VIGASZÁG - CORSO KUPA
KERESZTMÉRKŐZÉSEK
16.00 BARACS SE 6 - 2 FÜREDI SENIOR
16.25 FÜREDI SENIOR 5 - 2 BARÁTOK
16.50 BARACS 6 - 0 BARÁTOK

 

VII. ZEUS OLD BOYS KUPA "NAGYOK A PÁLYÁN"
VÉGEREDMÉNYE
1. HELYEZETT DUNAFERR VASAS
2. HELYEZETT TANYA CSÁRDA PAKS 
3. HELYEZETT MACSŐ 
4. HELYEZETT GARI TRANS
CORSO KUPA
1. HELY BARACS SE
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
A TORNA JÁTÉKOSA BÚZÁS ATTILA (TANYA CSÁRDA PAKS)
A TORNA KAPUSA ELTER ZOLTÁN (MACSŐ) 
GÓLKIRÁLYA NAGY GÁBOR (DUNAFERR VASAS) 
DÖNTŐ LEGJOBBJA SZLANYINKA PÁL (TANYA CSÁRDA PAKS)
SENIOROK SENIORA ÚJVÁRI JÓZSEF (DUNAÚJVÁROS PASE)
Letölthető dokumentum: 
CsatolmányMéret
PDF ikon VII. ZeusOld versenykiírás szabalykiegészítes 2013207.5 KB