VI. ZEUS SENIOR KUPA 2014

VI. ZEUS Senior Kupa 2014

Oszd meg másokkal!

A miskolci Korzó Boys vitte haza a Senior kupát!

Szombat délután baráti beszélgetéssel zártuk a VI. Zeus Senior kupát, melyre hat csapat nevezését fogadtuk el. A benevezett csapatok Miskolcról, Budapestről , Baracsról és Dunaújvárosból érkeztek hozzánk, hogy megmérettessék magukat 40 év felett is. A kispályás labdarúgó torna a Dunaújváros Sportcsarnok kistermében zajlott reggel 09.00 órától. A csapatok körmérkőzést játszottak egymással. A kiegyenlített mérkőzések során nagy izgalmakkal a miskolci Korzó Boys csapata emelhette magasba az első helyezettnek járó serleget. A második helyen a dunaújvárosi Füredi Senior végzett, majd őket követte a budapesti Champions csapat. Az eredményhirdetésen a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség a legjobbakat különdíjjal ismerte el. Díjazásban részesült a legjobb játékos, kapus, gólkirály, valamint a legidősebb játékos is, aki Futó László lett a maga 57 évével.

Összességében elmondható, hogy a rendezvény elérte a célját, hiszen a torna főtámogatója Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata segítségével több mint 80 negyven év feletti sportolót mozgathattunk meg és szerveztünk nekik egész napos sportolási lehetőséget, mely után igazi közösségi délutánt hoztunk létre.

Az eredményhirdetés után pedig közös beszélgetésre invitáltuk a csapatokat, hogy az egész napos tornát levezetésként zsíros kenyérrel és egy jó hideg sörrel zárjuk.

VI. Zeus Senior Kupa 2014

Homovics Tamás Korzó Boys Miskolc csapat csapatvezetője:

Úgy gondolom érdemes volt ennyit utazni és nem csak a tornagyőzelem mondatja ezt velem, hanem az, ami itt fogadott minket Dunaújvárosban. Csapatunkkal sokat járunk teremtornákra, Prágába, Kassára vagy az ország más pontjára, de a mai torna igazán családias és hangulatos volt. Minket már nem a pénzdíjas tornák, jutalmak vonzanak, hanem az, hogy szeretünk focizni és új barátokra lelni. Természetesen örülünk az első helynek és a különdíjnak is, amit kaptunk a szervezőktől, valamint, hogy egy olyan különdíjat is kaptunk, ami megint csak az odafigyelésről és a barátságról szól. A délutáni záró vacsora az pedig megkoronázta a rendezvényt, hiszen a zsíros kenyér, fröccs párosításnak nem lehetett ellenállni. Ígérem a csapatom nevében, hogy jövőre is eljövünk Dunaújvárosba, hiszen jó volt itt lenni nálatok! Gratulálok a szervezőknek és a csapatoknak!

VI. ZEUS SENIOR KUPA

Újra a focipályára hívjuk az idősebb korosztályt, hiszen idén 2014. március 01.-én szombaton a 40 év felettieknek szervezünk kispályás labdarúgó tornát a Dunaújváros Sportcsarnokban. A VI. Zeus Senior kupára igazi régi focistákat várunk, hiszen az elmúlt években is remek mérkőzéseket és pazar gólokat láthattunk tőlük. A rendezvény támogatója Dunaújváros megyei Jogú Város Önkormányzata és a Zeus Sportáruház Dunaújváros. Minden évben az első három helyezett kupával gazdagodik, valamint a legjobbakat különdíjjal ismerjük el, hiszen 40 év feletti korosztály számára fontos az elismerés. A tornát állófogadással zárjuk, minden játékos vendégünk lesz, ahol egy pohár itallal folytatjuk a rendezvényt!

Fontos információ, hogy a tornára csak 6 csapat jelentkezését fogadjuk el nevezési sorrendben. Tehát várjuk azoknak a csapatoknak a jelentkezését, akik még nem érzik az idő múlását, vagyis 40 év felett is mindenük a labdarúgás!

Fontos Információk:

  • Dunaújváros Sportcsarnok
  • max: 6 csapat
  • 4 + 1 létszám
  • záróbeszélgetés
VI. ZEUS SENIOR KUPA DUNAÚJVÁROS 2014
KÖRMÉRKŐZÉSEK
09.00 HUNGÁRIA 0 - 3 BARÁTOK
 09.25 BARACS SE 1 - 2 FÜREDI SENIOR
 09.50 CHAMPIONS 1 - 3 KORZÓ BOYS
 10.15 HUNGÁRIA 3 - 2 BARACS SE
 10.40 BARÁTOK 0 - 4 CHAMPIONS
 11.05 FÜREDI SENIOR 0 - 2 KORZÓ BOYS
 11.30 HUNGÁRIA 0 - 5 CHAMPIONS
 11.55 BARÁTOK 0 - 4 FÜREDI SENIOR
 12.20 BARACS SE 2 - 2 KORZÓ BOYS
 12.45 HUNGÁRIA 0 - 6 FÜREDI SENIOR
 13.10 BARÁTOK 1 - 6 KORZÓ BOYS
 13.35 CHAMPIONS 3 - 1 BARACS SE
14.00 HUNGÁRIA 2 - 4 KORZÓ BOYS
14.25 BARÁTOK 2 - 0 BARACS SE
14.50 FÜREDI SENIOR 3 - 0 CHAMPIONS
15.15 EREDMÉNYHIRDETÉS
VI. ZEUS SENIOR KUPA DUNAÚJVÁROS, 2014. MÁRCIUS 01.
VÉGEREDMÉNY
1. HELYEZETT KORZÓ BOYS (MISKOLC)
2. HELYEZETT FÜREDI SENIOR
3. HELYEZETT CHAMPIONS (BUDAPEST)
4. HELYEZETT BARÁTOK
5. HELYEZETT HUNGÁRIA
6. HELYEZETT BARACS SE
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
JÁTÉKOS JENEI PÉTER (CHAMPIONS)
KAPUS JURINKA ZOLTÁN (FÜREDI SENIOR)
GÓLKIRÁLY HOMOVICS KRISZTIÁN 7 GÓL (CHAMPIONS)
LEGIDŐSEBB FUTÓ LÁSZLÓ 57 ÉVES (HUNGÁRIA)